• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Göbek için
1. Sırtüstü yatın. Dizlerinizi birleştirip sağ tarafa çevirin. Ellerinizle başınızı destekleyip, yukarıya bakın. Vücudunuzun üst bölgesini yavaşça yukarıya kaldırıp indirin. 10 kez tekrarlayıp diğer tarafınıza dönün.
2. Sırtüstü yatıp bacaklarınızı havaya kaldırın ve iyice açın. Sonra kollarınızı uzatıp, ellerinizle baldırlarınızı kavrayın. Vücudunuzun üst bölgesini yukarıya kaldırıp indirin. Egzersizi 10 kez tekrarlayın
Kalça için
1- Yüz aşağı yere uzanın. Alnın yerle temasını ve ayakların düz durmasına dikkat edin. Ellerinizi kalça kaslarının üzerine koyun. Kasları sıkın 6-7 saniye sıkıp kalça kasınızı bırakın. Bu hareketi 10 defa yapın. Boynunuzda bu hareketi yaparken, düz durmasına önem verin ve dikkat edin.
2-
2- Yüzüstü uzanmaya devam edin. Ayaklarınızın parmak uçlarını sanki kalkacakmışsınız gibi ve kalça kaslarınızı 4-5 cm kadar yukarıya doğru kaldırın. Ve içimizden 5'e kadar sayın. Daha Sonra bırakın, bu hareketi 5 kez tekrar edin. Kolları kıvırdıktan sonra, önde kavuşturun ve alnınıza ellerinizi koyarak birleştirin. Bacaklarınızı yukarı kaldırıp kıvırın. Sol ayağınızın gökyüzüne bakacak şekilde iken, o bacağınızı 5 cm daha yukarı kaldırmaya çalışın. Aynı hareketi diğer, sağ bacağınızla yapın. Hareketi her bir bacağımızda 10 defa tekrarlayın

KIZLAR SÜPER HARAKETLER deneyelim umarım işe yarar bir yerde okudum sizle paylaşmak istedim....

kızlar çok kötü bir hafta geçirdim o yüzden nete giremedim benim kusuruma bakmayın kilo bildirimi bile yapamadım özür dilerim kızlar 69,8 kg olmuşum çok mutluyum
ama hala yanınızdayım tam 69 oluncamı diğer gruba geçiyoduk geçmiycam anassını satıyım sizleriş bekliyorum bu çizgideeeeeee hadi çabuk kızlar.....

kızlar çok kötü bir hafta geçirdim o yüzden nete giremedim benim kusuruma bakmayın kilo bildirimi bile yapamadım özür dilerim kızlar 69,8 kg olmuşum çok mutluyum
ama hala yanınızdayım tam 69 oluncamı diğer gruba geçiyoduk geçmiycam anassını satıyım sizleriş bekliyorum bu çizgideeeeeee hadi çabuk kızlar.....

bende bu hafta 69 olmak istiyorum hoşşum darısı bana inş....:Saruboceq:

bende size bildiklerimi yazıyım uygulayanlar var sabah aç karnına sıcak su için isterseniz içine bi 2 damla limon sıkabilrsiniz bu yağları erityomuş bide geçen gün tvde bi uzman söyledi sarımsak kilo almak ve vermek isteyenler için uygunmuş her gece yatmadan önce 1 diş yutmak gerekirmiş herşeye faydası var sarımsağın bunu herkes biliyodur ama ben kilo verildiğini bilmiyodum bi deneyin isterseniz

selam kızlar neler yapıyorsunuz
öğlen fırında tavuk but yoğurt ve birkaç kaşık pilav yedim biraz öncede sıcak çikolata içtim sanırım ben 70 olurum bu hafta :( akşama kesin yürücem olmucak böyle yaaaa

evet cnm bebiş istiyorum ben dua edın inş:CüvCüv:en kısa zamanda bebişim olsun:emir_bebek:sen kaç kıloayla hamıle kaldın

Canım inşallah bebeğine kavuşursun.Ben 73 kilo ile hamile kaldım.Kilolu olarak başlamayı hiç istemiyordum ama zayıflayamamıştım.85 kilo ile doğum yaptım.! 1buçuk ay sonra 74 e kadar düştüm.Şimdi 77 yim..

Son düzenleme:
selam kızlar neler yapıyorsunuz
öğlen fırında tavuk but yoğurt ve birkaç kaşık pilav yedim biraz öncede sıcak çikolata içtim sanırım ben 70 olurum bu hafta :( akşama kesin yürücem olmucak böyle yaaaa
ümitsiz olma hepimiz kilo verecez bende ögleyin biraz kaçırdım ama akşama toparlarım 20 dakikada yürüyüşüm var zaten toparlarız kızlar...
öglen az pilav ve yogurtlu semizotu salatası yedim tatlı ekmek yemedim ama şimdi yarım fincan sıcak çikolata içiyorum çok cnm çekti 4 gibi yeşil çay 5 te yarım portakal ve 8 de akşam yemegi olacak akşamada patates köftesi var haşlama onu yicez sanırım onun bir zararı olmaz ama yinede 1 tane yerim yanında yogurtla öpüyorum.....hihoyyyt

tekrar hoşgeldin.bebiş istiyorum ama hemen değil.olsun zayıf hamile olalım biz yinede
senin bebişini de Allah bağışlasın
haftada bir gelip ben şu kadar kiloyum var diyen arkadaşlar var ama bence yediğini,içtiğini,yaptığın sporu burda paylaşınca daha çok motive oluyosun
nivea body dinamik sabahları indirdim ben ordaki hareketleri yapıyorum
elma sirkeli ballı su içiyorum sabah ve gece
öğlen ve akşam ekmek yememeğe çalışıyorum(ama bugün yedim:utangac:)

teşekkür ederim canım.tabi ince olarak kalmak çok daha iyi.paylaşımların için teşekkürler.Ben de deniycem sirkeli suyu.egzersize de başlarım artık.

Canım inşallah bebeğine kavuşursun.Ben 73 kilo ile hamile kaldım.Kilolu olarak başlamayı hiç istemiyordum ama zayıflayamamıştım.85 kilo ile doğum yaptım.! 1buçuk ay sonra 74 e kadar düştüm.Şimdi 77 yim..

ama cok ii tamam kılolı baslamişssn ama hamılelık donemınde cok almamişssn verırsın o kalanlarıda sen kaydirigubbakcemile3a.s.

merhaba çıtırlar ve ruhu çıtır olanlar. neler yapıyosunuz bakiim?işyerinde olanlara kolay gelsin diyorum öncelikle. evde olanlar için daha zor diyet yapmak, her an mutfağa girip bir şeyler hazırlama ihtimali var çünkü. ben de sabah elma sirkeli suyumu içtim.bir dilim ekmekle çok az yumurta yedim. öğlen de bir bardak çorba ve biraz salata.akşama da bir bardak çorba ve biraz meyveyle günü tamamlarım inşallah.bu arada dün günüm vardı arkadaşlarla ama yemedim.

ümitsiz olma hepimiz kilo verecez bende ögleyin biraz kaçırdım ama akşama toparlarım 20 dakikada yürüyüşüm var zaten toparlarız kızlar...
öglen az pilav ve yogurtlu semizotu salatası yedim tatlı ekmek yemedim ama şimdi yarım fincan sıcak çikolata içiyorum çok cnm çekti 4 gibi yeşil çay 5 te yarım portakal ve 8 de akşam yemegi olacak akşamada patates köftesi var haşlama onu yicez sanırım onun bir zararı olmaz ama yinede 1 tane yerim yanında yogurtla öpüyorum.....hihoyyyt

saol canım hepberaber dikkat edicez inşallah sirkeli suyumu içiyorum bende sonrada yeşil çay içerim:kahve:

slm kızlar valla ben bugun karar verdım destek urun almaya ve eskıden denedıgım bı urunu sılım kıremı sıparıs ettım bakalım yarın gelıcek:1rolleyes: bende bugun cukutaları götürdüm gözümü doyurdum bıde kampanya varmıs suan 2 alana 1 bedava artı ucretı eskıye kıyasla baya bı ındırım yapılmıs benı tesvık edende uygun olması oldu cunku eskı kullandıgımda 2. ürünü alamamıstım:roflol: ama artık yazın cıtır olacam zaten su sıgara olayı benı tam bır yemek canavarı yapmıstıcokacimcoook işallah kurtulucam sıgaradanda :delphin:cok şükür :Saruboceq:aksamada lahana salatası yıyecem pişince yiyemiyorum lahanayı bıara corbasının dıyetını uygulamıstım ta-tatlicadiarzu- sımdı pişince yiyemiyorum:uhm: ama cıg olarak sevıyorumyerimseniben neyse kızlar cok yazdım hepinizi öpüyorumŞeniz

öğlen yeşil salata içine bir tane hamburger köftesini tostta pişirip doğradım.akşam da bir tabak ıspanak yiyip 1 saat yürüyeceğim.

svlkbr kupani ekledim canim, kupani tebrik ederim:içelim:
bu hafta iki birincimiz var bennuu ve flyalone kilo veren herkesi tebrik ediyorum.:lepi:

23 Subat -2 Mart yarismacilari
magrenta............ 69
plazmiq...............78.6
serwenay............74.20
madamxl............72.2
guleysa..............70.40
kuusuum............71
yok rumuz falan..71.7
*toprak*.............76
muhasebe22......70.4
merci74.............76
svlkbr................69.5
rock-on.............76.5
flyalone.............74.5
loxandra...........78.4
bennuu.............72
xzeyna78.........77
feyza79............69
bebislerim.........71.3
nnurayy............77
seroQ...............77
melankoli699.....72
lepiska..............77
minna9595.........74
ozgekrd.............72.5
latte..................80
arzuk................74.5
isce..................70
hatido...............71
can_iso.............72
sevilcan.............70.5

hadi kizlar yaris baslamistir (kilo bildirimi yapmayanlar bu haftaki listede yoklar,bu haftanin listesine eklenmek isteyenler icin bugun son gun)

aşkolsun küserim bak:dilcikar: ben bildirim de yaptım unuttun mu yoksa benisenağlama

slm kızlar valla ben bugun karar verdım destek urun almaya ve eskıden denedıgım bı urunu sılım kıremı sıparıs ettım bakalım yarın gelıcek:1rolleyes: bende bugun cukutaları götürdüm gözümü doyurdum bıde kampanya varmıs suan 2 alana 1 bedava artı ucretı eskıye kıyasla baya bı ındırım yapılmıs benı tesvık edende uygun olması oldu cunku eskı kullandıgımda 2. ürünü alamamıstım:roflol: ama artık yazın cıtır olacam zaten su sıgara olayı benı tam bır yemek canavarı yapmıstıcokacimcoook işallah kurtulucam sıgaradanda :delphin:cok şükür :Saruboceq:aksamada lahana salatası yıyecem pişince yiyemiyorum lahanayı bıara corbasının dıyetını uygulamıstım ta-tatlicadiarzu- sımdı pişince yiyemiyorum:uhm: ama cıg olarak sevıyorumyerimseniben neyse kızlar cok yazdım hepinizi öpüyorumŞeniz

ne işe yarıyormuş canım o
bende destek almaya karar verdim sadece dirkeli su olmuoyor termal şort almayı düşünüyorum ama kullanan varmı akşamları yürüyüşte kullanırım diyordum ama karar veremedim :)

ne işe yarıyormuş canım o
bende destek almaya karar verdim sadece dirkeli su olmuoyor termal şort almayı düşünüyorum ama kullanan varmı akşamları yürüyüşte kullanırım diyordum ama karar veremedim :)

ben aldım termal şort tuzuyla beraber, giyiyorum üstünede kalın eşortman altı bisikleti çeviriyorum 1 saat inanılmaz ter attırıyor bir haftada fark etti bacaklarım ve kalçalarım tavsiye ediyorum kaydirigubbakcemile3

ben aldım termal şort tuzuyla beraber, giyiyorum üstünede kalın eşortman altı bisikleti çeviriyorum 1 saat inanılmaz ter attırıyor bir haftada fark etti bacaklarım ve kalçalarım tavsiye ediyorum kaydirigubbakcemile3

minnacım hangi marka bir de nerden aldın acaba ?delikafadulden

Back
X