• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

delta termal şort hepsiburada.com aldım 1 kg tuzda hediyeydi yanında çok memnun kaldım her yerde araştırdım en uygun burasıydı.

saol canım bende bir araştırayım fiyatınıda yazarsan çok sevinirim
artık çıkmam lazım mesai bitti iyi akşamlarhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

ziraat hoşgeldin canım biz haftalık olarak kendi aramızda yarışıyoruz katılmak istersen pazartesi günü kilo bildirimi yapabilirsin

ne işe yarıyormuş canım o
bende destek almaya karar verdim sadece dirkeli su olmuoyor termal şort almayı düşünüyorum ama kullanan varmı akşamları yürüyüşte kullanırım diyordum ama karar veremedim :)

canım bu bı kırem koluna suruyorsun iştahını kapartıyor cabuk doyma hıssedıyosun ayrıca sımdıye kadar kullandıgım en iyi sey zararsız olusu yanı hiç bir yan etki görmedım ben ozamanlar risk o metabalızmayı hızlandırıyor arama butonuna sılım kırem yaz kullananlar bölümü var ordan daha detaylı bılgı alabılırsın öptüm canım

canım bu bı kırem koluna suruyorsun iştahını kapartıyor cabuk doyma hıssedıyosun ayrıca sımdıye kadar kullandıgım en iyi sey zararsız olusu yanı hiç bir yan etki görmedım ben ozamanlar risk o metabalızmayı hızlandırıyor arama butonuna sılım kırem yaz kullananlar bölümü var ordan daha detaylı bılgı alabılırsın öptüm canım

saol canım metebolizmayı hızlanırıyorsa kesin almam lazım :)))))kaydirigubbakcemile4:dance:kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

ben bugün makarnanın kalorisinin az olduğunu öğrendim 5 tabak haşlama yağsız makarna yedim :D biraz abarttım galiba ama diyete başladığımdan beri ilk defa bu kadar tokum :D

ben bugün makarnanın kalorisinin az olduğunu öğrendim 5 tabak haşlama yağsız makarna yedim :D biraz abarttım galiba ama diyete başladığımdan beri ilk defa bu kadar tokum :D

baya 8.5 kilo vermişsin ne kadar oldu acaba diyete başlayalı yolu yarılamışsın.
bizde keşke o kadar kilo verebilsek.

hoşgeldin bennu naberrrr
bebişlerimm senden nbr ben yattığım yeter deyip yarım saat yürüdüm şimdi bi yarım saat daha yürüyeyim diom yediklerimin hakkını vermem lazım :)))))

bende size bildiklerimi yazıyım uygulayanlar var sabah aç karnına sıcak su için isterseniz içine bi 2 damla limon sıkabilrsiniz bu yağları erityomuş bide geçen gün tvde bi uzman söyledi sarımsak kilo almak ve vermek isteyenler için uygunmuş her gece yatmadan önce 1 diş yutmak gerekirmiş herşeye faydası var sarımsağın bunu herkes biliyodur ama ben kilo verildiğini bilmiyodum bi deneyin isterseniz

paylaşım sağol canım,

sirkeli suyu denedim devam edemedim,midemi çok rahatsız etti,limonlu su kulağa hoş geliyor ;)

selam kızlar ,

size selam vermek istedim,bugün çok yoruldum erken yatacağım,tv de aşk yakar var onu izlerken uyurum artık.
hepinizi öpüyorum,iyi gecelerrr mirmirmirmir

kizlar bugun yediklerimi yazayim sabah:1dilim ekmek yagsiz tuzsuz lor 1fincan sekersiz cay oglen:2dilim kepek ekmegine yesilligi bol hindili sandvic 1cay bardagi portakal suyu aksam:1kase yagsiz tuzsuz yesil yesil yemyesil ton balikli salata az once 1fincan limonlu yesil cay neyseki istahimda kapali kizda surekli emiyor sporu sadece karin kaslarim icin kullaniyorum unutmadan burda cinli dogal urunler satan bir amca var onun tavsiyesi sabah aksam 50 kez kulak memesini ve kikirdak kismina masaj yapilacak direk beyindeki aclik merkezini uyariyormus sabahtan itibaren yapicam kulak bu konunun enerji merkeziymis eeee minicikler siz hic sisko cinli gordunuz mu inanirim ben birde ananas o yaglarin dusmaniymis vucut yaglari ananastan nefret edermis bugun iki tane kocaman aldim ustayi dinliycem

ayrica durumu en vahim olan benim aranizda neden derseniz esimin kebap,pizza,doner ve tabi daha saymadigim muhtesem tatlarin satildigi restorani var bu basli basina cin iskencesi onu ziyarete gitmiyorum diyete basladigimdan beri cagirip duruyor uyuz ya bile bile dun gece tel acmis cumle su HAYATIM EVE GELICEM DUKKANDAN SANA NE GETIREYIM PIZZA ISTERMISIN ISTERSEN DONERI TAZE KESTIK YERMISIN resmen kendimi astim SEN GEL CANIM YETER DEDIM cok sasirdi tabi ama gelinde bana sorun o cool hareketten sonra tel kapattim esimin buyuk taktirini topladim amaaaaaaaaaaaaa tel ardindan yerde debelenip salyalarimi dosemeye akitiyordum krizi atlatma cabasi iste

ayrica durumu en vahim olan benim aranizda neden derseniz esimin kebap,pizza,doner ve tabi daha saymadigim muhtesem tatlarin satildigi restorani var bu basli basina cin iskencesi onu ziyarete gitmiyorum diyete basladigimdan beri cagirip duruyor uyuz ya bile bile dun gece tel acmis cumle su HAYATIM EVE GELICEM DUKKANDAN SANA NE GETIREYIM PIZZA ISTERMISIN ISTERSEN DONERI TAZE KESTIK YERMISIN resmen kendimi astim SEN GEL CANIM YETER DEDIM cok sasirdi tabi ama gelinde bana sorun o cool hareketten sonra tel kapattim esimin buyuk taktirini topladim amaaaaaaaaaaaaa tel ardindan yerde debelenip salyalarimi dosemeye akitiyordum krizi atlatma cabasi iste

aferin sana canım ne güzel geri tepmişsin ben senin kadar olamazdım sanırım a.s benim en sevdiğim şeyler ama diyete başladığımdan beri yemedim daha ama bir ara kendime ödül olarak yiyecem :utangac: kızlar nasılsınız bu arada benim tuvalet sorunum var ve şişim bu aralar karışık bitki çayı içiyom içinde sinameki olandan tuvalet sorununu bir nebze olsun gideriyo ya ben bu haftada kilo veremezsem çatlarım walla :bbo: şaka şaka sağlığımız yerinde olsunda veririz elbet yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum ve hepinizi öpüyorum a.s.

6b1mv02.gif

tebrik ediyorum seni Nuray cım,
iradene hayran kaldım canım. hihoyyyt

Back
X