• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar kilo bildirimimi yapıyorum:59:

başlangıç 73
geçen hafta 65.8
bu hafta 65.2
giden 600gr
toplamda giden 7,8
hedef 60

1 kilo bile veremedim yine:43: Ama hafta içinde de dediğim gibi listenin başındaki arkadaşla bu hafta rakip olmak istiyorum bakalım kim çıkıcak bu arkadaş :27:Belki biraz gaza gelirim de 1 kilo veririm haftaya:(

ben kullandım canım
cilt bakımına gittim
ayrıda kadınlar kulubünde bi çok kişi kullanmış bu kavitasyon vb şeylerle zayıflama indirimlerini
güvenilir yer ben birebir kullandım
uygun şeyler oldukçada alıyorum hala

cnm bana biraz bilgi verirmisin bursada gitcem şuan kativasyon için yalovada oturuyorum alınca indirimi hemen gtmek mi gerekiyorr:69:

kız asıl sana maşşallah 15 kıloyu nasıl verdın öle lafın belını kırıyon ama dıyetı de ıyı tuutyon galıba süpersın kalmış 2 kılo maşş
tahmin ettiğimden ve beklediğimden iyi gidiyorum inşallah kıza zamanda hedef gösterdiğim sayıyada inerim.çok bişi farketmiyecek şuanki halimle ama en azından hedefe ulaşma başarı duygusu yaşatacak bana.darısı inşallah sizlerin başına en kısa zaman ve en kolay şekilde :69:

kıskanıyom da hırs yapamıyom :9:
yok kız sen yaz hepımız kılo vermeye geldık heralde verdınmı yazıcan bundan dogal ne olabılır ne kadar kıskansak dasevınıyoruz da yaniiiii:61::21::69:
bende sevineyim benide sevindir :47::47:

1 haftada sıkılmam heralde de uzun vadeli dediğin gibi sıkılabilirim

bende en çok yürüyorum spor yaparken her şeyden daha yararlı gibi geliyo bana
sürekli yapılmayacaksa spor yapmanın yararından çok zararı olur bu yüzden hayatın boyunca yapacağın en kolay ve sağlıklı spor yürümek bence :34: bu yüzden bence doğru tercih yapmışsın yürümekle :69:

benimde bacaklar ince yaa
38 bedene girdiğimi biliyorum bacak kısmında tabi ki
ama bel 42-44 :53::53::43::43:
bende tam tersi belden bol bacaktan dar geliyor :43::43:
son dk gelişmesi
göğüs 87 belim 75 göbeğim 98 basenim 102 cm olarak ölçülmüştür :43: resmen ağzımı bozcam bu g....t ne ya yarabbim :84::84::84::84:

cnm bana biraz bilgi verirmisin bursada gitcem şuan kativasyon için yalovada oturuyorum alınca indirimi hemen gtmek mi gerekiyorr:69:

yok canım hemen değil belli bi süresi var onun
3 ay 6 ay diye kampanaya da yazar zaten
kampanyadan satın aldıktan sonra kavitasyonu yapacak yeri arayıp randevu alıyosun kendine uygun bi zamana

Bu sırada kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum onu yazmayı unutmuşum:34:Bi de yaza kadar incecik olup işte böyle oynıycaz hepimiz:66::66::66:

Bu sırada kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum onu yazmayı unutmuşum:34:Bi de yaza kadar incecik olup işte böyle oynıycaz hepimiz:66::66::66:
senide tebrik ediyoruz yaza cukulata yicez inşallah :52::52::52:
yaza yiğenimin sünnet düğünü var uzun süre formda kalmak içiin çabalamam lazım buda elimi uzattığım herşeyi bana cıss dedirtiyo :60::60::60:

barkın kavitasyon yaptırmaya karar verirsen bana da yaz mutlaka faydası olursa bende gitmek istiyorum

başlangıç 72.4
geçen hafta 66.8
bu hafta 66.0
giden 800gr
toplamda giden 6.4
hedef 60

kilo veren herkesi tebrik ederim:)

ya kızlar ben pzartesi başladım menulerimi yazmaya fakat o günden beri bi gram bile verememişim:43:sporumuda yapıyorum minimum 1lt suyuda içiyorum yeşilçayı da içiyorum menulerimde o kadar abartılı değil ama neden kilo veremedim ki:5:

ya kızlar ben pzartesi başladım menulerimi yazmaya fakat o günden beri bi gram bile verememişim:43:sporumuda yapıyorum minimum 1lt suyuda içiyorum yeşilçayı da içiyorum menulerimde o kadar abartılı değil ama neden kilo veremedim ki:5:

yalnız değilsin canım merak etme
ben de kilo vermedim üstüne bi de aldım :50:

Back
X