• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:65:ERGİNSENA ve UMUTSUZVAKAA sınavı kazandılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:64::::64:
ben sana erken üzülmeye başladın demiştim sena :47: tebrik ediyorum hadi yine 4 ayak üzerine düştün :52:
umutsuzvaka tebrik ederim hayatında her istediğin konuda başarılı olursun inşallah.:69:

kızlarrr bugün çok yoğundu ya yoruldum kız istemeye gittik süperdiii. kızı verdiler tabi:62: :62: :62:

senacım umutsuz vaka tebrik ederimmmm bilirim o stresiii ama gözünüz aydınnnn hayırlı olsunn:65: :65: :65: :65:

yarın gidiyorum işee kıyafeterimi filan hazırlıcam bu aralar az girerim kendinize tikkat edin haaa :54: :54: :54:
gelin kızınız ve bugünki işin vatana millete sana hayırlı uğurlu olsun :52:

merhaba kızlar güzelim pazar günüm çok kötü geçti. çarşı da gezerken birden başım döndü fenalaştım ve acile gittim serumlar falan çok kötüydü yaaa bütün tahliller normal çıktı ama çok kötü oldum yaa. şimdide baş ağrısı ve sersemlikle oturuyorum.. offf yaaaaaaaa...:26::26::26::26:
geçmiş olsun :43:

tesekurler kizlar ama sunet dugunuydu...
aklımada geldiydi ama ne bilim sünnet genelde yazın yapılıyoya o yüzden büyük ihtimalle normal düğündür diye düşündümdü :77:

canim kuzenimin oglunun sunetiydi cok buyuk bir hevesle bu gunu bekliyordum gurbetede olunca daha bagli oluyor insan sanki benim oglumun dugunu gibi dusundum ama iki haftadir oglum icin korkup sitrese girmistim aca dugunde rahatsiz olurmu diye malesef korktugum gibi oldu kriz yapti bende birakip eve geldim esim orda kaldi oglum kalabaliga hic gelemiyor ayrica yildizi cok dusuk cabuk nazara geliyor birde oyle bir guzelige sahipki kucuklugunden beri dilerdedir gecenlerde bir arkadas bana senin oglunu gordukten sonra kendi kizimdan sogumusum diyor yanlis birsey ama oyle hakikaten guzeligi dilere destan misali kucuken cevremde kim hamile kalsa acaba benimde cocugum bawer kadar guzel olurmu derdi halbuki ben guzelik degil hep saglikli olsun istemisimdir.. neyse caninizi sikmayayim ama cok uzgun ve yalniz hisediyom kendimi keske bende kendi ulkemde yasaydim gurbet cok zor ya....
maşallah diyelim :nazar: kötü bi akşamdan sonra şimdi herşey yolundadır inşallah :43:

Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza kaltılabilir miyim? :42:
hoşgeldin.:68:

merhaba arkadaşlar,
bende aranıza katılmak istiyorum
2 haftadır doktor kontrolünde diyet yapıyorum bu hafta sporada başladım.haftada 2 gün gidiyorum.
81.6 kiloyla başladım.şimdi 78 kiloyum.kilomda fazla bir değişim olmaması canımı sıkıyor fakat gözle görülür bir incelme var.ilk hafta tartıda 2 kilo vermeme rağmen tamamen sudan kaybetmişim.2.hafta 2 kilo 900 gram vermişim.tartıda 1 kilo görünüyordu moralim bozuldu.fakat kontrole gittiğimde doktorum 1 kilo 900 gram yağın kasa dönüştüğünü söyledi.bu sonucun çok iyi olduğunu geçen haftayıda telafi ettiğimi söledi.sevindim moral geldi.fakat çevremde başka diyet yapan yok zorlanıyorum.
kendi adıma o kadar çok şeyden vazgeçtimki.listenin dışına çıkmıyorum ve daha fazla veremediim için çok üzülüyorum. hedefim 65 kilo olmak.aslında en fazla 63 olmam lazmmış ama 65 altına inince kendimi kötü hissediyorum.
daha önce kendim denedim 20 kilodan fazla kilo verdm fakat fazlasıyla geri aldım.yağ oranım 34,4 normalde 24 olması lazmmış en fazla.inşaallah hepimiz istediğimiz kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırız
hoşgeldin :68:

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolam gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR :68:
KAPTAN SENAA:kkk:
0 | isim | bşlngç | gçn hafta | bu hafta | giden | t.giden | hedef 1 | fdm | 77 | 71.9 | 70.6 | 1.300 | 6.400 | 64 2 | aysebahar | 90 | 69.2 | 68.2 | 1000 | 21.800 | 62 3 | nigdelim | 78 | 74.2 | 73.2 | 1000 | 4.800 | 60 4 | dunedain | 79.5 | 77.7 | 76.8 | 900 | 2.700 | 60 5 | green4 | 78 | 63.6 | 62.8 | 800 | 15.200 | 60 6 | sudem34 | 77.6 | 73.1 | 72.3 | 800 | 5.300 | 68 7 | nidah | 72.4 | 66.8 | 66 | 800 | 6.400 | 60 8 | mektupp | 78 | 71.7 | 70.4 | 650 | 7.600 | 65 9 | chukuleta | 73 | 65.8 | 65.2 | 600 | 7.800 | 60 10 | durusuuuu | 79.3 | 75.4 | 74.9 | 500 | 4.400 | 69 11 | fangolina | 79 | 75.3 | 74.8 | 500 | 4.200 | 60 12 | barkinim | 71.3 | 66.4 | 66 | 400 | 5.300 | 60 13 | erginsena | 90 | 69 | 68.7 | 300 | 21.300 | 60 14 | triendy21 | 79.8 | 73.8 | 73.5 | 300 | 6.300 | 65 15 | alaca | 82.5 | 72.7 | 72.4 | 300 | 10.100 | 60 16 | bluemoon26 | 73 | 70 | 69.8 | 200 | 3.200 | 63 17 | shryvz | 80 | 70.4 | 70.2 | 200 | 9.800 | 65 18 | jasminnnn | 96 | 75.4 | 75.3 | 100 | 20.700 | 65 19 | arcak81 | 74 | 70.3 | 70.3 | 0 | 3.700 | 62 20 | KILAVUZ | 86 | 71.5 | 71.5 | 0 | 14.500 | 60 21 | SemPatiK | 79.6 | 78.4 | 79 | artı600 | 600 | 60

Birincimiz fdm arkadaşımızı tebrik eder başarısının devamını dilerim :65::65::65:
Kilo veren arkadaşlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim :nazar::nazar::nazar:
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlar 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir :65::65:
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlar 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir :nazar::nazar:
Yerinde sayan arkadaşlarımız arcak81 ve KILAVUZa 100 mekik piyangodan çıktı :24::24::24:
Kilo alan arkadaşımız SemPatiKe 150 mekik hediyee :33::33::33:
Hulk arkadaşımız izinli
Yaren38 CleOpaTRa umursuzvakaa fındıkkurdu hande58 berkem39 damlalar superisi CheGuevera pembecikk seb_bosh arkadaşlarımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmışlardır
Bildirim yapmayan arkadaşlarımız listemizden elenmişlerdir
Haftaya daha güzel bir tabloda görüşmek ümidiyle
Kaptan SENAA :21:
:72::72::72::72::72::72:

:18: Merhaba herkese forumu bir aydır takip ediyorum bende aranıza katılabilirmiyim?
Şu andaki kilom 78, 1 aydır diyetteyim ve 82,5 başlamıştım. Yaşım 21. Hedef kilo 60 :14:

merhaba arkadaşlar,
bende aranıza katılmak istiyorum
2 haftadır doktor kontrolünde diyet yapıyorum bu hafta sporada başladım.haftada 2 gün gidiyorum.
81.6 kiloyla başladım.şimdi 78 kiloyum.kilomda fazla bir değişim olmaması canımı sıkıyor fakat gözle görülür bir incelme var.ilk hafta tartıda 2 kilo vermeme rağmen tamamen sudan kaybetmişim.2.hafta 2 kilo 900 gram vermişim.tartıda 1 kilo görünüyordu moralim bozuldu.fakat kontrole gittiğimde doktorum 1 kilo 900 gram yağın kasa dönüştüğünü söyledi.bu sonucun çok iyi olduğunu geçen haftayıda telafi ettiğimi söledi.sevindim moral geldi.fakat çevremde başka diyet yapan yok zorlanıyorum.
kendi adıma o kadar çok şeyden vazgeçtimki.listenin dışına çıkmıyorum ve daha fazla veremediim için çok üzülüyorum. hedefim 65 kilo olmak.aslında en fazla 63 olmam lazmmış ama 65 altına inince kendimi kötü hissediyorum.
daha önce kendim denedim 20 kilodan fazla kilo verdm fakat fazlasıyla geri aldım.yağ oranım 34,4 normalde 24 olması lazmmış en fazla.inşaallah hepimiz istediğimiz kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırız
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :71::71:
ya arkadaslar ben biraz tozuttum dun yaa

arkadasim aradi sabah evden aldi gitmis almis 3 tane francali ekmek zeytin peynir domates salam gibi seyler gidelim ofiste yiyelim dedi hadi ...ya aslinda ekmek yemeseydim diye sabah yarim parca oglende utanmadan bir yarim parca daha yedim...:5::5::5: bununla yetinmeyen ben aksam esim arkadasim ve ben bir yere yemege gittik allahtan orada sadece salata yedim..Ama eve geldim kosa kosa dolapta kunefe vardi firina koydum hemen onude yedimmmm:58::58::58::58:
1 lt zor su ictim ama cok sicakti burasi sprite -ice tea ictim....

Bugun dengelemek amacli sadece su yesilcay birazdan sut falan icicem ama acaba yanlismi yaptim diyede bir sorayim dedim ???
dün dünde kaldı gün bugündür yeni bir sayfa aç ve dün yediklerini unut cnm :34:
ben sana erken üzülmeye başladın demiştim sena :47: tebrik ediyorum hadi yine 4 ayak üzerine düştün :52:
umutsuzvaka tebrik ederim hayatında her istediğin konuda başarılı olursun inşallah.:69:

yeşim hiç umudum yoktuki msndede söyledim sana tamamen süpriz oldu cnm kendi kendimi yiyip bitirdiqimle kaldım neyse mutlu sonn :64::64:

Son düzenleme:
ERGİNSENA ve UMUTSUZVAKAA sınavı kazandılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tebrik ederim kizlarrrrrrr....... sinavin her sekli stresli kurtuldunuz cok sukur :65::65::65::65::65:

ERGİNSENA ve UMUTSUZVAKAA sınavı kazandılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tebrik ederim kizlarrrrrrr....... sinavin her sekli stresli kurtuldunuz cok sukur :65::65::65::65::65:

günaydın cnm hoşgeldinn :16::16: evet cnm haklısın çok stres yaptım sanırım ama geçti gitti çok teşekkürler :16::16::16: bitki çayımı hazırlayıp geliyorum :10:

yeşim hiç umudum yoktuki msndede söyledim sana tamamen süpriz oldu cnm kendi kendimi yiyip bitirdiqimle kaldım neyse mutlu sonn :64::64:

ablam ufak yegenime kizdigi zaman cocuk annesine sev beni derdi direk

simdi bende sana geliyorum sev beni sena :26::26::26::26::26::26:

ablam ufak yegenime kizdigi zaman cocuk annesine sev beni derdi direk

simdi bende sana geliyorum sev beni sena :26::26::26::26::26::26:

Tatlım arada bir abartmadan kaçamak yapıyorsan mesela 10 günde 1 falan asla pişman olma keyif al derim mutlu ol ben şahsen öyle yapıyorum cuma sabahı bir simit yedim dünyalar bnm oldu kıss künefeye hyr denirmi sınav hediyesi olarak künefe yiyerek kendimi ödüllendirmek istiyorum gel sevem kuuu :70:

Son düzenleme:
günaydın kızlar...oh sena hanım tabi ehliyet alındı şimdi keyfini sür.. canım bende geçen yıl sınavı kursu herşeyi halletmiştim ama daha emniyetten ehliyetimi almadım sen biliyorsundur maliyeti ne kadar ehliyeti almanın???

bi de kızlar bişey sorcam.. ben tavuğu pişirmeden sıcak suda bekletir yağını pisini aldırırım daha sonra hiç yağ ve su eklemeden haşlarım.. suyu bitince tavuk kavrulur,kızarır gibi bişey oluyo.. hiç yağ eklemiyorum dediğim gibi.. peki sizce normal haşlama tavuktan daha mı kalorili olur böyle?? diyette tüketmesem iyi mi sizce??

Tatlım arada bir abartmadan kaçamak yapıyorsan mesela 10 günde 1 falan asla pişman olma keyif al derim mutlu ol ben şahsen öyle yapıyorum cuma sabahı bir simit yedim dünyalar bnm oldu kıss künefeye hyr denirmi sınav hediyesi olarak künefe yiyerek kendimi ödüllendirmek istiyorum gel sevem kuuu :70:

bence de arada kaçamak olmasza çok çabuk pes ederiz. pazartesi başlar salı vazgeçeriz.. ben direk bi gün kaçamak yapmaktansa özellikle hafta sonu kahvaltıda eşim pattes kızartmasını çok sever ve sosisi.. bikaç çatal paptes ve bir sosis yerim.. ama yine de içim rahat etmez öğle ya da akşamı daha hafif geçiririm. dün mesela öğleyin misafşirlikteydim.. börek yedim diye akşam ne pilav ne de ekmek yedim..

günaydın kızlar...oh sena hanım tabi ehliyet alındı şimdi keyfini sür.. canım bende geçen yıl sınavı kursu herşeyi halletmiştim ama daha emniyetten ehliyetimi almadım sen biliyorsundur maliyeti ne kadar ehliyeti almanın???

bi de kızlar bişey sorcam.. ben tavuğu pişirmeden sıcak suda bekletir yağını pisini aldırırım daha sonra hiç yağ ve su eklemeden haşlarım.. suyu bitince tavuk kavrulur,kızarır gibi bişey oluyo.. hiç yağ eklemiyorum dediğim gibi.. peki sizce normal haşlama tavuktan daha mı kalorili olur böyle?? diyette tüketmesem iyi mi sizce??

Canım dün bu konuyu bir ara eşimle konuştuk ben ehliyetimi hmn alıcam ama almayanlar için sınırlı bir süre varmı bilmiyorum gçn yıldan bu yana ndn beklettinki 330 gibi bişey demişlerdi emniyet ücreti birde emniyet bikaç evrak istiyormuş şoförler derneqinden 30 lira kadarda o tutuyormuş..

hayatım tavuqu o kadar inceleme hep haşlama yersen farklı yediqin an kilo alırsın fırın poşetine koy hiçbişey katmadan fırında pişir nefis bişi oluyor sorduqun soruya gelince yaq eklendiqi için kalori biraz artar ama yaq katmazsan tuvalet olayında zorlanırsın..

ye bacim yee sen hakettin valla guzeldide heee aslinda hafta sonunda abartamadimki nese bu gune abarttim olarak haneme isliyorum bakicas dimi bu hafta sonu verecegim kiloya nasil yanisiyor...:)))

Günaydınnnn hepinize :16::16: Geçen haftaki kar tatilinden sonra bugün işteyim tekrardan :32:

ben gecen hafta kılo veremedım haftasonuda pek ıyı gectıgını soyleyemem ama bugunden ıtıbaren cok dıkkatlı olucam bu hafta en az 700 gr vermem lazım hedefıme ulasmam için:18::18:kaçamak olmamalı:20:

bence de arada kaçamak olmasza çok çabuk pes ederiz. pazartesi başlar salı vazgeçeriz.. ben direk bi gün kaçamak yapmaktansa özellikle hafta sonu kahvaltıda eşim pattes kızartmasını çok sever ve sosisi.. bikaç çatal paptes ve bir sosis yerim.. ama yine de içim rahat etmez öğle ya da akşamı daha hafif geçiririm. dün mesela öğleyin misafşirlikteydim.. börek yedim diye akşam ne pilav ne de ekmek yedim..

:46::46::46: brawo cnm işte budur :46::46::46: kaçamak deyince birde çok kişi şu yanlışı yapıyor mesela sabah kaçamak yaptım nasılsa diyet bugün bozuldu diye ogün akşama kadar ne burusa yiyor çok yanlış ben en fazla bir öqün kaçamak yaparın ve senin dediqin gibi akşamı çok hafif geçiririm yani en az zararla günü kapatırım ve bu diyetimi çokta fazla etkilemez..

Günaydınnnn hepinize :16::16: Geçen haftaki kar tatilinden sonra bugün işteyim tekrardan :32:

ben gecen hafta kılo veremedım haftasonuda pek ıyı gectıgını soyleyemem ama bugunden ıtıbaren cok dıkkatlı olucam bu hafta en az 700 gr vermem lazım hedefıme ulasmam için:18::18:kaçamak olmamalı:20:

günaydın cnm :16::16: evet kesinlikle katılıyorum artık yediklerimize daha fazla dikkat etmeliyiz yaza çok az kaldı kıyafetler incelicek etekteki boncuklar dökülecek ne var ne yok prtaya çıkıcak hadi bakalım hep beraber yaza fit girelim hatunlar görenin aqzını açık bırakalım :21::21:

Canım dün bu konuyu bir ara eşimle konuştuk ben ehliyetimi hmn alıcam ama almayanlar için sınırlı bir süre varmı bilmiyorum gçn yıldan bu yana ndn beklettinki 330 gibi bişey demişlerdi emniyet ücreti birde emniyet bikaç evrak istiyormuş şoförler derneqinden 30 lira kadarda o tutuyormuş..

hayatım tavuqu o kadar inceleme hep haşlama yersen farklı yediqin an kilo alırsın fırın poşetine koy hiçbişey katmadan fırında pişir nefis bişi oluyor sorduqun soruya gelince yaq eklendiqi için kalori biraz artar ama yaq katmazsan tuvalet olayında zorlanırsın..
ya geçen yıl eşimle ayrıydık bi de gebeliğim olunca gidip almaya üşendim. şimdide ehliyetsiz geziyorum yollarda.. ama allahtan polise hiç yakalanmadım.. gerçi sınavı felan geçtiğim için sdece ehliyetim yanımda olmadığı için ceza alırmışım.. süre sıkıntısı sadece sağlık raporu için geçerli.. raporun süresi bir yıl.. bu yıl tekrar yeniletcem.. demek tavuğu hep aynı tarz tüketcez ilginç.. poşette bende severim ama bazen farklılık yapıyorum işye..

bende kendime bu hafta ulaşılmaz bi hedef koydum galiba 1.5 vercem diye.. eşime dedimki ben 67yi görmeden güneş gözlüğü almayalım o da tamam dedi. bi an önce gitmeli kilolar.. zaten yazlık kıyafetlerimin hepsi küçük beden:1::1:

:46::46::46: brawo cnm işte budur :46::46::46: kaçamak deyince birde çok kişi şu yanlışı yapıyor mesela sabah kaçamak yaptım nasılsa diyet bugün bozuldu diye ogün akşama kadar ne burusa yiyor çok yanlış ben en fazla bir öqün kaçamak yaparın ve senin dediqin gibi akşamı çok hafif geçiririm yani en az zararla günü kapatırım ve bu diyetimi çokta fazla etkilemez..
geçen gün eşimin cebinde 2 tane çikolatalı gofret vardı.. birini o yedi ben kendiminkinden sadece 2 minik ısırık aldım. ama sırf onu yedim diye öğleyin içeceğim çorbayı yarım kaseye düşürdüm...

günaydın cnm :16::16: evet kesinlikle katılıyorum artık yediklerimize daha fazla dikkat etmeliyiz yaza çok az kaldı kıyafetler incelicek etekteki boncuklar dökülecek ne var ne yok prtaya çıkıcak hadi bakalım hep beraber yaza fit girelim hatunlar görenin aqzını açık bırakalım :21::21:

ayy inşallah ya cok heyecanlandım birden:18::32::32::64::66::62:

ya geçen yıl eşimle ayrıydık bi de gebeliğim olunca gidip almaya üşendim. şimdide ehliyetsiz geziyorum yollarda.. ama allahtan polise hiç yakalanmadım.. gerçi sınavı felan geçtiğim için sdece ehliyetim yanımda olmadığı için ceza alırmışım.. süre sıkıntısı sadece sağlık raporu için geçerli.. raporun süresi bir yıl.. bu yıl tekrar yeniletcem.. demek tavuğu hep aynı tarz tüketcez ilginç.. poşette bende severim ama bazen farklılık yapıyorum işye..

bende kendime bu hafta ulaşılmaz bi hedef koydum galiba 1.5 vercem diye.. eşime dedimki ben 67yi görmeden güneş gözlüğü almayalım o da tamam dedi. bi an önce gitmeli kilolar.. zaten yazlık kıyafetlerimin hepsi küçük beden:1::1:

yok cnm yanlış anladın ben örnek verdim tavuk için istediqin şekilde tüketebilirsin ben bazen sote bile yapıyorum dedim ya okadar inceleme nasıl istersen yiyebilirsin kolestorolün varsa kızartmaları azalt onun dışında sorun yok..:16::16:

geçen gün eşimin cebinde 2 tane çikolatalı gofret vardı.. birini o yedi ben kendiminkinden sadece 2 minik ısırık aldım. ama sırf onu yedim diye öğleyin içeceğim çorbayı yarım kaseye düşürdüm...
Canım böyle bir durumda çorbayı az yemene gerek yok ikinci bir kaçamaqı yapma yeter yani gün içinde ekmek makarna pilav tatlı gibi şeyler yemezsen sorunu halletmiş olursun et sebze çorba salata yoqurt bunları azaltmana hiç gerek yok tatlım :16::16:
ayy inşallah ya cok heyecanlandım birden:18::32::32::64::66::62:

havanın güzelliğini gördükçe bende heyecanlanıyorum o bir karış giyeceklerden alıp bende giyebileceqim yıllardan sonraa :21::21:(Allah ömür verirse)..:34:

Son düzenleme:

yok cnm yanlış anladın ben örnek verdim tavuk için istediqin şekilde tüketebilirsin ben bazen sote bile yapıyorum dedim ya okadar inceleme nasıl istersen yiyebilirsin kolestorolün varsa kızartmaları azalt onun dışında sorun yok..:16::16:

Canım böyle bir durumda çorbayı az yemene gerek yok ikinci bir kaçamaqı yapma yeter yani gün içinde ekmek makarna pilav tatlı gibi şeyler yemezsen sorunu halletmiş olursun et sebze çorba salata yoqurt bunları azaltmana hiç gerek yok tatlım :16::16:

havanın güzelliğini gördükçe bende heyecanlanıyorum o bir karış giyeceklerden alıp bende giyebileceqim yıllardan sonraa :21::21:(Allah ömür verirse)..:34:

hımmm tmam canım bende yanlış anlamışım. diğer tavsiyelerin için de sağol ama ben pek ekmeği kısamıyorum.. emzirdiğim için çok çabuk acıkıyorum yoksa.. allahtan tatlıya pek düşkünlüğüm yoktur

Back
X