çoookk geçmiş olsun canıımmm
tatlım sana kendimden bi durum anlatıyım
pazartesi günü bi tartılım 80 kilo çıktım
ama bugün tartıldım 78.7 geldim
gün içinde değişir yani üzme kendini
ya ben saçımı hiiiiç boyamadım bu yaşıma kadar ( bu arada 28ime gircem bi kaç gün sonra )
saçlarım kumrala yakın sarı rengimi çok solgun gösteriyo makyaj yapmayınca herkes hastamısın diye soruyo
bende çikolata kahveye falan boyatsam mı ki yaa
hiç boyamadım ya cesaret edemiyorum
geçmiş olsun cnm sen şehir olarak nerdeydin :26:
göremiceksin
ayy ne güzel bir söz''sadece bu cumamı var'' evet yaniii cumaa çoook bu cuma olmazsa haftaya cuma var ümitler tükenmez arkadaşlar barkinim gel kıss alnından öpemm
kırk yılda bir doqru bir laf ettin
ollllllllllllllllllllllllllldu canımbaşka derdin varmı
iyi o zaman kilo veremeyen yada kilo alan herkes o hafta bildirim yapmasın
listede adını en altta görmek bir sonraki hafta yukarı çıkmak için motivasyon açısından iyi bir nedendir ayrıca bir hafta izinsiz bildirim yapmayan listeye girmek için 2 hafta bekler
yeşimm sen bana telini yazsana msnme seni şöyyyle bi benzetiyimtürkcellse ver diqer operatörlerle aram bozuk
Canım sen benim 70den 69 a haftalarca inemediqimi hatırlamıyormusun resmen direniyor kilolar bende deli olmuştum hala düzelemedim yani hala deliyimsuyu bol iç ama yatmadan 1 saat önce su içmen bitmiş olsun özellikle perşembe akşamı su olayını 1 saat önce bitir yoksa ertesi gün fazla çıkarsın
dur bacım bende merdane var baya saqlam bişey bir elin nesi var iki elin sesi var beraber haklayalım![]()
tşk ederim hayatımmm

yalovadayım senacımmm

he kaptan beğendi sonunda bi lafımııı