• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çoookk geçmiş olsun canıımmm

tatlım sana kendimden bi durum anlatıyım
pazartesi günü bi tartılım 80 kilo çıktım :53::53:
ama bugün tartıldım 78.7 geldim :52::52:
gün içinde değişir yani üzme kendini

ya ben saçımı hiiiiç boyamadım bu yaşıma kadar ( bu arada 28ime gircem bi kaç gün sonra )
saçlarım kumrala yakın sarı rengimi çok solgun gösteriyo makyaj yapmayınca herkes hastamısın diye soruyo
bende çikolata kahveye falan boyatsam mı ki yaa
hiç boyamadım ya cesaret edemiyorum

geçmiş olsun cnm sen şehir olarak nerdeydin :26:

göremiceksin :52:

ayy ne güzel bir söz :46: ''sadece bu cumamı var'' evet yaniii cumaa çoook bu cuma olmazsa haftaya cuma var ümitler tükenmez arkadaşlar barkinim gel kıss alnından öpemm :54: kırk yılda bir doqru bir laf ettin :33::33::33:

ollllllllllllllllllllllllllldu canım :47: başka derdin varmı :23: iyi o zaman kilo veremeyen yada kilo alan herkes o hafta bildirim yapmasın :41: listede adını en altta görmek bir sonraki hafta yukarı çıkmak için motivasyon açısından iyi bir nedendir ayrıca bir hafta izinsiz bildirim yapmayan listeye girmek için 2 hafta bekler :68:
yeşimm sen bana telini yazsana msnme seni şöyyyle bi benzetiyim :27: türkcellse ver diqer operatörlerle aram bozuk :63:

Canım sen benim 70den 69 a haftalarca inemediqimi hatırlamıyormusun resmen direniyor kilolar bende deli olmuştum hala düzelemedim yani hala deliyim :60::60: suyu bol iç ama yatmadan 1 saat önce su içmen bitmiş olsun özellikle perşembe akşamı su olayını 1 saat önce bitir yoksa ertesi gün fazla çıkarsın :34:

dur bacım bende merdane var baya saqlam bişey bir elin nesi var iki elin sesi var beraber haklayalım :47::47:

tşk ederim hayatımmm:69:

yalovadayım senacımmm :34: :34:

he kaptan beğendi sonunda bi lafımııı:64: :64: :32: :32:

bence beyazın yoksa hı cboyayıp bozma saclarını canım :50:

bi kaç tel varda
saçım açık renk olduğu için belli olmuyo bile
senelerdir sıkıldım hep aynı renk ve modelden
dalga yaptırayım o zaman
kesin bi değişiklik yapcam ama ne orası belli değil :9:

:56: çıtırlar menüm :56:

uyanınca
500ml su sıcak :68:
yeşil çay :68:

sabah
1 light ekmek
1 yumurta
maydanoz-dereotu
domates

ara
2 kaşık light yoğurt
1 közlenmiş biber kırmızı

öğlen
1 kepçe çorba
1 kadınbudu köfte
salata

ara
1 kuru incir
1 ceviz içi

akşam
çorba yoğurt yada salata

yeşil çay su ve lipton form acai içiyorum:68: :68:

tşk ederim hayatımmm:69:

yalovadayım senacımmm :34: :34:

he kaptan beğendi sonunda bi lafımııı:64: :64: :32: :32:

est. cnm yaa gülelim diye öyle dedim :9:
yalova hmmm geçerken uqrarız kısss :24: kahvaltıya geliyomuş yumurta haşlayıp peynir koymazmış sofrayaa :60::60:

bi kaç tel varda
saçım açık renk olduğu için belli olmuyo bile
senelerdir sıkıldım hep aynı renk ve modelden
dalga yaptırayım o zaman
kesin bi değişiklik yapcam ama ne orası belli değil :9:

Canım bence dalga yaptırma boyat derim nacizane bnmde saçlarım yıllardır röfleliydi modaya uydum ve alev kızılı boyattım yazdan beri bu renk deqişiklik iyi oluyor kendimi daha güsell görüyom :27:

uyanınca

sabah
1 light ekmek
1 yumurta
maydanoz-dereotu
domates

ara
2 kaşık light yoğurt

öğlen
1 kepçe çorba
1 kadınbudu köfte
salata

ara
1 kuru incir
1 ceviz içi

akşam
çorba yoğurt yada salata

hmm kadınbudu köfteyi çok severim bayadırda yemedim canım çektiiiii:84::84:

kıslar saçım sarı röfleliydi sıkıldım.dip boyamda gelmişti zaten alttan kahveler cıkmıştı.
fındık kabugu yaptım değişikm oldu begendım ama işin tuhaf tarafı eşim hala farketmedi.üstelik banyoda boya kasesı vardı bu ne yemek tababı mı dedı.eve geldııgnde sacımı yenın yıkamıstım sacım havluya sarılıydı.ama anlamadı.diptekı khaveler yok röfledekı sarılar yok.adam anlamadı yaaaaaaaa

1.farketmesini mi beklesem

2 çemkirip iki saat başının etini mi yesem

evet oylamaya sunuyorum ne yapyım 1 mi ? 2 mi?
son kullanma tarihi geçmiş bunun yenisi al :60::60::60:
kadınlar intikamı soğuk yemeyi sevdikleri için sen avını sessizce takip et ve sonra öldürürcü darbeyi vur.:47::47: her evli erkek gibi hayatın akışına bırakmış kendini aynı modelden bendede var biliyorum.illa söylemen lazım anlayabilmeleri için :47:

ollllllllllllllllllllllllllldu canım :47: başka derdin varmı :23: iyi o zaman kilo veremeyen yada kilo alan herkes o hafta bildirim yapmasın :41: listede adını en altta görmek bir sonraki hafta yukarı çıkmak için motivasyon açısından iyi bir nedendir ayrıca bir hafta izinsiz bildirim yapmayan listeye girmek için 2 hafta bekler :68:
yeşimm sen bana telini yazsana msnme seni şöyyyle bi benzetiyim :27: türkcellse ver diqer operatörlerle aram bozuk :63:
bu hafta tartıya çıkmak motivasyonumu düşüreceği için tartıyla görüşmicem :43: listenin en sonuna şimdiden ekle sen beni :60::60: hatta 5 kilo almış diye 5000 bin mekik cezalıdır diye yazabilirsinde :43:
motivasyonumu düşürüyor tartılmak bu yüzden motivasyonumun tamamen bittiği şu günlerde tartıyla karşılaşmak bana hiç iyi gelmicektir :43:

est. cnm yaa gülelim diye öyle dedim :9:
yalova hmmm geçerken uqrarız kısss :24: kahvaltıya geliyomuş yumurta haşlayıp peynir koymazmış sofrayaa :60::60:

Canım bence dalga yaptırma boyat derim nacizane bnmde saçlarım yıllardır röfleliydi modaya uydum ve alev kızılı boyattım yazdan beri bu renk deqişiklik iyi oluyor kendimi daha güsell görüyom :27:

hmm kadınbudu köfteyi çok severim bayadırda yemedim canım çektiiiii:84::84:

barkinim listene tekrar baktım cnm gayet güzel bir liste bence kadınbudu köfteni 3 tane yiyebilirsin:34:

yumurta yaparım peynir yok ben görmeden yiyin :69: :69: siz cnm beklerim gelin valla güzeldir yalova

ana 3 tane yiyim kadın budu köfteeee :66: :66: :64: :64: :64:

öğlen yemeğimi iple çekiyorummm yabadaba düüüüüüüüü:92: :92: :92:

kadınlar intikamı soğuk yemeyi sevdikleri için sen avını sessizce takip et ve sonra öldürürcü darbeyi vur.:47::47: her evli erkek gibi hayatın akışına bırakmış kendini aynı modelden bendede var biliyorum.illa söylemen lazım anlayabilmeleri için :47:

bu hafta tartıya çıkmak motivasyonumu düşüreceği için tartıyla görüşmicem :43: listenin en sonuna şimdiden ekle sen beni :60::60: hatta 5 kilo almış diye 5000 bin mekik cezalıdır diye yazabilirsinde :43:
motivasyonumu düşürüyor tartılmak bu yüzden motivasyonumun tamamen bittiği şu günlerde tartıyla karşılaşmak bana hiç iyi gelmicektir :43:

korkunun ecele faydası yoktur hayatım msn açsana yeşimcimmm..

offf yaa bilemedim ne yapacağımı
az önce kk da baktım da dalga yaptıranlarda sakın yaptırmayın saçınız mahvolur demiş :50:

anam ben kıyameti koparmıştımmmmm böle zamanlarda kızlar adamı kıskandırın bak nasılll dikkat ediyolarrrr güzel şık giyinin ilgiyi üstünüze çekin eşiniz yanınızdaykennn kötüyüm yaşasınn kötülükkk:47: :47: :47:

korkunun ecele faydası yoktur hayatım msn açsana yeşimcimmm..
seni gördüm diye daldım topiğe cvp yazmaya.şimdi hazırlanıp çıkıcam ödemeler var onları halledecem birazda yürüyüş yapacağım döndüğümde burdaysan görüşürüz :59: motivasyonumu bozma bugün yürüyüşlerime başlıcam hayırlısıyla inşallah :59:

yumurta yaparım peynir yok ben görmeden yiyin :69: :69: siz cnm beklerim gelin valla güzeldir yalova

ana 3 tane yiyim kadın budu köfteeee :66: :66: :64: :64: :64:

öğlen yemeğimi iple çekiyorummm yabadaba düüüüüüüüü:92: :92: :92:

biz yaz tatiline çıkarken bursadan başlıyoruz cnm belki bir süpriz yaparız ama önce seni yakından bi tanıayalım bakalım inmisin cinmisin yaz bakimm özele msnni :51:

offf yaa bilemedim ne yapacağımı
az önce kk da baktım da dalga yaptıranlarda sakın yaptırmayın saçınız mahvolur demiş :50:
Canım yıpranması açısından deqilde özellikle saçın çok kısaysa dalga yaptırınca tavuqun şeyi gibi oliyyyyy :60::60::60:

uyanınca

sabah
1 light ekmek
1 yumurta
maydanoz-dereotu
domates

ara
2 kaşık light yoğurt

öğlen
1 kepçe çorba
1 kadınbudu köfte
salata

ara
1 kuru incir
1 ceviz içi

akşam
çorba yoğurt yada salata

kadın budu köfte yağda kızarmıyor mu
hiiiiiiii :27:

seni gördüm diye daldım topiğe cvp yazmaya.şimdi hazırlanıp çıkıcam ödemeler var onları halledecem birazda yürüyüş yapacağım döndüğümde burdaysan görüşürüz :59: motivasyonumu bozma bugün yürüyüşlerime başlıcam hayırlısıyla inşallah :59:

kıss bende çıkıcam biradan 6 km yürücem tamam o zaman siteyi girmeyi unutmazsan görüşürz :33:

kadın budu köfte yağda kızarmıyor mu
hiiiiiiii :27:

ben kızartma falan hiç ayırmadan yiyorum çok sık olmamak kaydıyla tamamen kesildiqinde yediqin zaman kilo alıyosun..
yok yavrum fırında yağlı kağıtta yapıyorummm:37: :37:

:63: :63: ben 5 km yürüyüp geldimmmm :66: :66:

hmm tarifini versene walla çok cnm istedi :56: bende bugün meşhur kerevizi yapıcam :56: 5 km çok güselll :46:
yok senacım saçım çok uzun elimi arkaya attığımda rahatça tutabiliyorum

o zaman katları hafif bir şekilde arkalara attır önlerede göz hizandan aşaqı doqru attır ama boyat mutlaka tam deqişim olsun kendini çok iyi hissedeceksin

merhaba kizlar ya sabhatan beri dun ne yedigimi unuttum

aaa valla unuttum 8 den beridir ara ara dusunuyorum bir onceki gunu menusu ok ama dunu unuttum ......

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

hee ok o saman
öbür türlü çok kalorili olardı

ben yürüyüş yapamıyorum bugünlerde
eşim grip olmuş akşamları bırakıp çıkamıyorum
gündüzde işteyim zaten :59:

Canım bi işim olsada bende çalışsam yürüyüş falan aramazdım valla zaten çalışmak enerji harcamaktır yürümesende olur..
merhaba kizlar ya sabhatan beri dun ne yedigimi unuttum

aaa valla unuttum 8 den beridir ara ara dusunuyorum bir onceki gunu menusu ok ama dunu unuttum ......

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
canım arada ceviz ye günde 2 tane cevzi hepimizin yemesi gerekiyormuş beyin hücrelerini kuvvetlendiriyormuş

Back
X