- 6 Eylül 2008
- 263
- 1
- 316
- 43
bence de denemeye değer tşk ederimxzeynacığım bu soğan suyunu okadar çok kişiden duydum ki bir türlü başlayamadım.Hatta burada da soğan suyu ile ilgili bir bölüm var.oraya da yazmıştım bende başlayacağım diye ama bir türlü kısmet olmadı.
Ben ilk önce soğan 4 e bölünüp bir gece bir bardak kadar su için de bekletilip sabah suyu içilir diye duymuştum.Bazılarıda kaynatarak kullanmışlardı.Ama dünkü arkadaşım ablasının sekiz kiloyu soğan suyu kullanarak verdiğini söyleyince bende kaynatarak içmeye karar verdim.Çünkü o öyle yapmış.
Bir soğanı yine 4 e bölüp üzerine,kaynadıktan sonra bir bardak kalacak şekilde su koyuyorsun.bir taşım kaynayınca kapatıp biraz soğuyunca ılık olarak içiyorsun.Çok zor değil aslında denemeye değer.
ah bende aynı vaatlerle kandırılıyorum bizim evlilik 4 yıl oldu delikafaduldenohh canım ne güzel spoara devam bende sımdı bı elma yedım kalkıp yemek yapıcam bızımkılere sonrada bırazda yuruyus yapıcam
supersın canım vallakaydirigubbakcemile2 ahhh bı yuzmeyı ögrenemedım cok gıttım denıze ama nafıle tam ögrenecek oldum evlendım malum kapandım zor oluyor esım bana dıyorkı ben senı kımsenın olmadıgı yerlere götürürümdıyor ama 3 senedir hala götücek gamyoncuiremsu oda beni kandırıyor kaydirigubbakcemile3