• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yesiligin hastasiyim hep merak etmisimdir karadenizi gormeyi cok isterdim....
türkiyeye geldiğinde tavsiye ederim turlarla gezmeni.kendi aracınlada gezersin ama çok zor olur.adam akıllı görmek gezmek için tur en iisi karadeniz için.:69:

bebem ben eskişehirdeyim.nekadar uzağım yakınım bilemem .çarşı civarlarındayım işte.

ben karadenizliyim canım.ama eskişehirde yaşıyorum.

Batıkent civarında da ben geziyom işte 15 dakika var aramızda.. Çarşıda hangi semttesin be gülüm!
Korkma baskına gelmem...:52::52::52:

bana ne bende isterimm zaten bugun karbonhitrat patlamasi yasiyom oda gelsin tam olur...

Afiyet olsun canım keşke şöyle yakınımda olsanız da hemen gönderiversem kız...
ben yesiligin hastasiyim hep merak etmisimdir karadenizi gormeyi cok isterdim....

Bende çok severim karadenizi...
Kızkardeşim karadenize gelin gitti...

türkiyeye geldiğinde tavsiye ederim turlarla gezmeni.kendi aracınlada gezersin ama çok zor olur.adam akıllı görmek gezmek için tur en iisi karadeniz için.:69:

bu yaz gelecem ama oglumun rahatsizligi biraz gecene kadar gezmeler benim icin biraz zor oglum iylessin insalah gelir bol bol gezerim

Batıkent civarında da ben geziyom işte 15 dakika var aramızda.. Çarşıda hangi semttesin be gülüm!

baskın basanındır :60: batıkent baya uzak sayılır.ben bildiğin çarşının göbeğindeyim.doktorlara yakınım.

bu yaz gelecem ama oglumun rahatsizligi biraz gecene kadar gezmeler benim icin biraz zor oglum iylessin insalah gelir bol bol gezerim
geçmiş olsun.ciddi bişi değil inşallah.:59:

cevremdeki kisiler tatil deyince ilk denizden bahsederler ben ise yaylalardan dag evlerinden hslanirim sakinlik yesilikle butunlestimi harika dinlendiriyr insani...

cevremdeki kisiler tatil deyince ilk denizden bahsederler ben ise yaylalardan dag evlerinden hslanirim sakinlik yesilikle butunlestimi harika dinlendiriyr insani...
ay bende bende aynı.ama benim kocişime göre tatil demek deniz demek :58: bu sene götürecek yine.bu parasızlıkta yine denize para harcıyoya alem yani.sanki yüzme biliyoz.su kenarında iki çimiyoz dünya para bayılıp geliyoz :60::60::60:

baskın basanındır :60: batıkent baya uzak sayılır.ben bildiğin çarşının göbeğindeyim.doktorlara yakınım.

Anlaşıldı göbekte oturan kızzzz:1::1:
Canım sen kilo verdin mi?
Durumun ne hiç demedin?

Bende yayla delisiyim..
Karadeniz turumuza son 3 yıl kaldı...:27::27:
Bebiş büyüsün...
Ele avuca gelsin...

Anlaşıldı göbekte oturan kızzzz:1::1:
Canım sen kilo verdin mi?
Durumun ne hiç demedin?

Bende yayla delisiyim..
Karadeniz turumuza son 3 yıl kaldı...:27::27:
Bebiş büyüsün...
Ele avuca gelsin...
geçende dedimya vermedim almışımdır kesin.ama tartıyla yüzleşmek istemiyorum bi süre.nezaman düzenli diyete başlarım ozaman yüzleşiriz kendisiyle. senin ufaklık kaç yaşında.hatta hepsi kaç yaşında hiç anımsamıyorum söylemişsen bile :59:

slmmmmm güzl topikin güzel hatunlarııııı.bende güzel haberler vermek isterdim amaaaaabu hafta topiğin yüz karası olmak istedimmm
başlangıç:80
gecen hafta:69.2
bu hafta:69.6
gelen:400gr
toplamda giden:10.4 kg
hedef:65

:43::43::43::43::43::43::43:senaaa gel de topala beni yaaa çok mutsuzumm:43::43::43:

slmmmmm güzl topikin güzel hatunlarııııı.bende güzel haberler vermek isterdim amaaaaabu hafta topiğin yüz karası olmak istedimmm
başlangıç:80
gecen hafta:69.2
bu hafta:69.6
gelen:400gr
toplamda giden:10.4 kg
hedef:65

:43::43::43::43::43::43::43:senaaa gel de topala beni yaaa çok mutsuzumm:43::43::43:
niye öyle diyon kız bi yüz karasıda benim ozama bende 100 gr. almışım:46::46::46:
geçmiş olsun arkadaşım allah şifa versin umarım ciddi bişey değildir
Kızlar akşama kıymalı pide istedi adamım...
Hamurunu yoğurdum...
Ben yemeden nasıl dururummmmmmmmmmmm
Offffff of!!!!!!
:56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::52::52::52::52::52::52:
oy oy ooyyyy artık sadece kendimize deil herkese karşı sorumluyuz yani :) çok güzel :)

ben en son 28 martta tartıldım 75 kilo cıktım.. o gün de diyete girdim ve hiç tartılmadım daha :))
bu akşam sizlere uyum saglamak için tok karnına da olsa tartılıcamm ve yazıcam burayaa :)

ama merak ediyorum beni de alırlarmı listeyeee? sonucta 12 günlük bir sürec olcak benimkisi :97:
aynen dediğin gibi,yeri geliyor kocişlere okadar açıklama yada hesap vermiyoruz...burası öyle bir yer işte...hoşgeldin aramıza:71:
slm kızlar ben geldim :64::64: özleyenler ve yeni gelip daha beni tanımamış olanlara allah sabır versin diyorum.:27:
uzun zamandır bazı terslikler benim kendi şahsi tersliklerim vs. aranızda olamadım.dyeti hiç sormayın harflerinide anmayın bi süre benim adıma :) bi düzen oturtamadım gitti bıraktıktan sonra.şimdi kendime 1 mayısa kadar zaman tanıyıp ozaman listeye girmeyi planlıyorum.kilo vermeye başlayan arkadaşlara kolay gelsin görüşemediğim süre zarfında form kazanan arkadaşlarımada tebriklerimi sunuyorum :54:
hoşgeldin tatlım özletmiştin kendini:71::69:
merhaba kızlar ben çiğdem aranıza katılmak istiyorum benide kabul edin:) 30 yaşındayım 72 kiloyum ve kilo vermek istiyorum ama veremiyorum :( evliyim çocuk yok çalışıyorum çalışıncada spor yapamıyorum kendimi kötü hissediyorum kilolarım yüzünden bu yaz vermek istiyorum..
hoşgeldin canım :71:çalışmayı bahane etme kuşum burda birsürü çalışan hatun var ve hepimiz kendimize zaman yaratıp muhakkak kendi çapımızda sporumuzu yapıyoruz ve çoğumuzunda birer ikişer hatta üçer çocuğu olan var...sen avantajlısın çocuğun yok kocişinde bir saat idare ediversin...ille bi yere gitmene gerek yok evde yapılan egzersizler var tamammı hatuncum:32::32::32:hadi bakalım hopppp sinerji :46::46:enerji:46::46:hop bir ki üç hadi oturma bakalım totoyu kaldır üşengeçlik yok:52::52::52:
merhabaa,

ben de 28 mart itibariyle diyetime başlamış bulunuyorum.

diyete başladığımda tam 75 kiloydum! :( bugün 12. günüm ve hiç tartılmadım. 15 günü tamamlayıp öyle tartılmayı düşünüyorum...
hedefim 1 haziran tarihine kdr 10 kilo vererek 65 kilo olmak!!

buradan güzel arkadaşlıklar kurarım umarım, uzun süredir üyeydim, hep izledim sizi dışardan ama artık ben de burdayım.. :17:

sevgilerrrr :)

bi üst mesajda hoşgeldin demiştim ama olsun gene hoşgeldin tatlış:71:

kızlar kilo bildirimimi yapayım :42:
başlangıç:86
geçen hafta:69.1
bu hafta:69.2
bu hafta gelen :100 gr.:59:
toplamda giden:16.8 kg.:nazar:
hedef:60

Son düzenleme:
hedef:60:52::52:

ya bende senin bildirimini bekliyordum şu altın çilek işe yaramıyor demekki
100 gr neki takma sen onu bak kaçlardan nerelere gelmiş bir hatunsun sen

bugün çok keyifsizim yaa
bahardan mıdır bilmem
depresyondayııımm unutulduuumm :43::43::43:
vallahi bende senin gibiyim diyete başlayalı ilk kez bu hafta depresyon yüzünden artıya geçtim:59:olsun herşeyin bir ilki vardır:32:yılmayacağım:52:

:14:

akşamda
3 köfte büyüklüğünde herhangi bir et yada 3 parça peynir(bugün köfte yedim)
4-5 yemek kaşığı sebze yemeği
yarım kase light yoğurt
domates-salatalık
2 ince dilim tahıllı ekmek

sende hoşgeldin dostum:71: menünü öncesini geçmişte okudum güzel bir menü :64::64:

ya bende senin bildirimini bekliyordum şu altın çilek işe yaramıyor demekki
100 gr neki takma sen onu bak kaçlardan nerelere gelmiş bir hatunsun sen

bencede tam tersi yarıyor çünkü benim bu hafta yediklerimi başkası yese (kaçamaklardan bahsediyorum)kesin 1-1.5 kilo almıştı:14:
ama işe yarıyorki 100 gr.la kalmışım...ama sabah halimi görcen tartıya bir çıkışım var dedimki kesin 70 yada 70.5 olmuşumdur:60::60:ama bir baktım sadece 100 gr gelmiş sevindim:52: neyse önümüzdeki maçlara asılıcaz değilmi:32::32:

geçende dedimya vermedim almışımdır kesin.ama tartıyla yüzleşmek istemiyorum bi süre.nezaman düzenli diyete başlarım ozaman yüzleşiriz kendisiyle. senin ufaklık kaç yaşında.hatta hepsi kaç yaşında hiç anımsamıyorum söylemişsen bile :59:

canım benim ufaklık 8 aylık....
sonraki 28 aylık
sonraki 6 yaşına gircekkkkk
hedef:60

hayranım sana pacum:nazar::nazar:
100 gr gelir 1100 gr gider evel Allah!!!:nazar:

bugünkü menüm:3:
sabah:
yarım simit,1 karper peynir,3 siyah zeytin,1 kupa tamek kahvaltım meyve suyu,1 kupa şksiz.ıhlamur
ara:
1 kuru incir,1 form plus çay
öğle:
az pors. ızgara köfte,1 bardak ayran
ara:
2 ceviz 2 fındık,5 kuru üzüm,1 form plus çay
akşam:
çeyrek haşlanmış tavuk göğsü,çoban salata,1 kase yoğurt,1 baş kuru soğan:17:
ara(22 civarı olur):
çubuk tarçınlı 1 bardak süt,3 altın çilek
eve geldiğimden beri bol limonlu yeşil çay(2 kupa):68:
gün boyu 2 lt. su ve bitki çayları:68::68:

vallahi bende senin gibiyim diyete başlayalı ilk kez bu hafta depresyon yüzünden artıya geçtim:59:olsun herşeyin bir ilki vardır:32:yılmayacağım:52:

acayip yiyesim var yaa
aklım mutfakta dönüyo
çocuklar duymasın var bebeler patlamış mısır yiyo çok canım çekti :59:
bi de çikolata istiyo canım
bu kutu nutella yerim şimdi
allahtan yok evde

Back
X