• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim ufaklık 8 aylık....
sonraki 28 aylık
sonraki 6 yaşına gircekkkkk

hayranım sana pacum:nazar::nazar:
100 gr gelir 1100 gr gider evel Allah!!!:nazar:

allah çocuklarını bağışlasın maşallah:nazar::nazar::nazar:
bu hafta ben kendimi çok saldım ve benim için manevi olarakta çok kötüydü mesaide berbattı canım yaaaaa:50:çok kötüydü ama şükür bitti:63::63::63:
haftasonundan başlayarak işi sıkıya almaya karar verdim çünkü bunalımla bir yere varılmayacağını acı olarak öğrendim:63::63:yarından itibaren hem spor hemde sağlıklı beslenmeye son sürat dalıyorum bidahada kendimi bırakmıycam...senin dediğin gibi insan kendine inanıcak yoksa herşey boş:27::27::27:

acayip yiyesim var yaa
aklım mutfakta dönüyo
çocuklar duymasın var bebeler patlamış mısır yiyo çok canım çekti :59:
bi de çikolata istiyo canım
bu kutu nutella yerim şimdi
allahtan yok evde

kendine hakim ol canım kuru kayısı falan yokmu iki tane at ağzına hiç olmazsa ara yerine geçer yada şeker ihtiyacını giderir aşkım yada tarçınlı süt iç hemen :68:

:

hoşgeldin tatlım özletmiştin kendini:71::69:
hoşbulduk yokluğum çok hissedilmiş çok mutlu oldum çok :69:

canım benim ufaklık 8 aylık....
sonraki 28 aylık
sonraki 6 yaşına gircekkkkk

hayranım sana pacum:nazar::nazar:
100 gr gelir 1100 gr gider evel Allah!!!:nazar:
oyy hepsi tam yemelik zamanlarındalar.maşallah onlarla uğraşmaktan zaten tığ gibi olur insan.hem onlara hem bize vakit ayırıyon maşallah sana :69:

acayip yiyesim var yaa
aklım mutfakta dönüyo
çocuklar duymasın var bebeler patlamış mısır yiyo çok canım çekti :59:
bi de çikolata istiyo canım
bu kutu nutella yerim şimdi
allahtan yok evde
tut kendini daha yolun başında böyle olması normal.ilerde nefsine daha hakim olacaksın.sonra ben gibi koyverip gideceksin :60::60: tüm gün süperdi şimdi arkadaş geldi elinde elmalı kurabiyelerle şimdi çayla onu yiyorum :47: aferin bana

hoşbulduk yokluğum çok hissedilmiş çok mutlu oldum çok :69:

oyy hepsi tam yemelik zamanlarındalar.maşallah onlarla uğraşmaktan zaten tığ gibi olur insan.hem onlara hem bize vakit ayırıyon maşallah sana :69:

tut kendini daha yolun başında böyle olması normal.ilerde nefsine daha hakim olacaksın.sonra ben gibi koyverip gideceksin :60::60: tüm gün süperdi şimdi arkadaş geldi elinde elmalı kurabiyelerle şimdi çayla onu yiyorum :47: aferin bana

tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum bitanem benim:60::60::60:

diyete başlamadan öncede böyleydi.gün boyu dikkat edip gece ne bulursam götürüyodum :43: şimdide 3 haftadır 2 gün iise 3 gün götü besleniyorum.bi dikiş tutturamadım.buda beni moralman çökertiyo.bian önce kendimi toparlamam lazım :59:

su adi asagida dizili olan kulanicilar ne yapiyonuz nigdelim sende bildirim yapsana umarim bu haftada guzel vermisindir .....

ah canim ah sorma derdimi cok kotuyum, iki gundur kacirdim, ve bugun tartildigimda buyuk hayal kirikligina ugradim, ne olacak benim halim yaaa ben bu hafta bildirim yapmasammi acaba :(((((

ya cıldırcam ben de zayıflamak ıstıyorum benı de bı gruba alın ıstıyorum ben nereye gıreyım napayım bı yardım ya pof tısss :)))

ah canim ah sorma derdimi cok kotuyum, iki gundur kacirdim, ve bugun tartildigimda buyuk hayal kirikligina ugradim, ne olacak benim halim yaaa ben bu hafta bildirim yapmasammi acaba :(((((
artık görmüşün yapmışın bi hata açıkla.yada ben gibi hiç tartıyla yüzleşme :59:

ya cıldırcam ben de zayıflamak ıstıyorum benı de bı gruba alın ıstıyorum ben nereye gıreyım napayım bı yardım ya pof tısss :)))
gel birlikte zayıflayalım yerimiz geniş olmadı sıkışırızda sorun değil :69:

diyet grupları noluyo, x-y kılo arasındakıler bırlıkte zayıflıyorlar noluyo, cuma yarısmaları ne :S valla cok karıstı kafam, ben 69.5 kıloyum buraya sıkışabilirim sanırım :)))

diyet grupları noluyo, x-y kılo arasındakıler bırlıkte zayıflıyorlar noluyo, cuma yarısmaları ne :S valla cok karıstı kafam, ben 69.5 kıloyum buraya sıkışabilirim sanırım :)))

gel kuzum yeterki azimli ol senin için sıkışırız nedemek:71:

herkes kendine uygun bi grup seçiyo sen nerde kendine uygun dostluklar kurarsan orda oluyosun aslında.kilo grubuna göre yada başka gruplarda paylaşımlarda bulunabiliyosun.mesela bi çoğumuz 60 lı kilolardada olsak bu topiği sevdiğimiz ve sıkı bi bağ kurduğumuz için birlikte devam ediyoruz. her hafta cuma günleri tartılıp neyaptık ne ettik nekardar aldık verdik konuşup tartışıyoz .:69:

hmmm deneme yanılma olcak yani. iyi tmm, burası olsun şimdilik :) evet ben 69.5 kiloyum bu cuma, bakalım haftaya ne buçuk olcam.. sıfır azim, sıfır vakit, sıfır sporla nereye kadar gidebilirim bakalım :)

bence yap...çünkü kendinle ve bizimle yüzleşirsin ve yeniden toparlanıp hızlanırsın aşkım okeymi hadi bakalım sirkelen ve kendine gel:45:bak bende diyete başlayalı ilk defa artı çıktım ama yarından itibaren işi sıkılıyorum ve kendime geliyorum takıl peşime bakiyim:4::4::4:

hmmm deneme yanılma olcak yani. iyi tmm, burası olsun şimdilik :) evet ben 69.5 kiloyum bu cuma, bakalım haftaya ne buçuk olcam.. sıfır azim, sıfır vakit, sıfır sporla nereye kadar gidebilirim bakalım :)
ibadette niyet önemli niyet ettinya gerisi ergeç gelir :69:

bence yap...çünkü kendinle ve bizimle yüzleşirsin ve yeniden toparlanıp hızlanırsın aşkım okeymi hadi bakalım sirkelen ve kendine gel:45:bak bende diyete başlayalı ilk defa artı çıktım ama yarından itibaren işi sıkılıyorum ve kendime geliyorum takıl peşime bakiyim:4::4::4:
takıl bakim bende takılıcam bi ara :63:

canım sen baştan yenilgiyi kabul etmişsin:47:nedemek sıfır...sıfır...:47:ozaman neden zayıflamak istiyorsunki:45:kendini biryere ait hissetmek istiyorsan olursun tamammı bitanecim...arkadaşında dediği gibi topiğimiz çok cana yakındır destektir motive edici vede gaza getiricidir:nazar::nazar::nazar:ama bunu senin canı gönülden isteyip burayıda sahiplenmen ve bize karşıda kendini sorumlu hissetmen gerekki başarılı olasın tamammı kuzum :23:hadi bakalım kararını ver ve bize katıl bizde seni sonuna kadar kucaklayalım :71::71:

Back
X