70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkesler çıkmış:31:neyse akşamcılar dökülür 1saat sonraa:52:ohh spora gittim off hoca öldürdü bizi herket sayıalrı 15 yada 20ye çıktı.mekikler zaten 25er 2kez...mafoldummm:84:ama gidincede çıkamıyorum ordan buara vaktim önemli malum haftasonu sınav:40:haftaya ayın 18ine kadar deli gibi spor yapıcam 2.evim nede olsa evimede 5dakikaa:1:allahtan bişey olmazsa tabiki...
duşaldım yemek yaptım uzandım uyku bastı azçekirdek çitledim :25:ama az çünkü kollarım pakete zor gidip geldi eee bende aletlerle çalıştım...20ye çıkardım 2set ..7aletden düşün..delimiyim ben yaaaa:52:

herkesler çıkmış:31:neyse akşamcılar dökülür 1saat sonraa:52:ohh spora gittim off hoca öldürdü bizi herket sayıalrı 15 yada 20ye çıktı.mekikler zaten 25er 2kez...mafoldummm:84:ama gidincede çıkamıyorum ordan buara vaktim önemli malum haftasonu sınav:40:haftaya ayın 18ine kadar deli gibi spor yapıcam 2.evim nede olsa evimede 5dakikaa:1:allahtan bişey olmazsa tabiki...
duşaldım yemek yaptım uzandım uyku bastı azçekirdek çitledim :25:ama az çünkü kollarım pakete zor gidip geldi eee bende aletlerle çalıştım...20ye çıkardım 2set ..7aletden düşün..delimiyim ben yaaaa:52:

maşalaaaaaaaaahhhhhhhhhhh kız bugünüde baya dolu bitirmişsin bide ben spor yapabilsem off yürüyüşe zor çıkıyorum 2 çocukla ne yürüyüş oluyo ama:40::60::49::emir_bebek::1:

ewet ankara süper bi şehir helede memleketinse :)))) :1:

evet memleketim dışarıdan pek sevmezler,taş binaları,soğuk siyasi havası var diye ama yaşayan bilir o soğukluğun altındaki ankaranın güzelliğini,sıcaklığını...:16:ayyy ne edebiyat yaptım ama öylee napıyımmmm:66:seviyorummm özlüyorummm..:69:ramazana doğru geliyorummmmmm inşaallah:70:

maşalaaaaaaaaahhhhhhhhhhh kız bugünüde baya dolu bitirmişsin bide ben spor yapabilsem off yürüyüşe zor çıkıyorum 2 çocukla ne yürüyüş oluyo ama:40::60::49::emir_bebek::1:

hayatım sende evde benden hareketlisin yani:52:spor ayazıldım diye yaa paramda boşa gitmesin daha:60:bedava değilki..asıyım arada:52:beslenmemd tam otursa herşey tam olucak buhafta tamgazım yine ama ders çalışırken bunalıyorum bişeyler atıştırasım geliyor:47:sabret annesi büyüsünler daha rahat olursun ama heryaşın zorluğu vardır mutlaka...sağlık olsu değilmiii:16:

selam herkese

okul çıkışı kafeye gidip arkadaşla bişiler içtik.

ohh mis gibi gıydım pıjamamı evdeyım şimdi.pc başında...

hepinizi öpüyom.

seher cadısı msn ye nıye gelmıyonnnnnnnnnnnnn

slm hanımlarrrr:69::69::69:
nasılsınız ne var ne yok ben açımmm yaaa bugün kısayım dedim fazlamı kısmışım neee dünün acısını çıkarıyorummm:19::19::19:
gideyimde bi yoğurt yiyeyim bariiiii:52::52:

sudemmm cadısıııı nasılsın nasıl gidiyo diyetin bu hafta seni geçmeye karar verdim haberin olsun sonra demedin demee :33::33:

bende spor yaptım ama geldim geleli herşeye saldırcak gibiyim kendimi zor frenliyorum offff:53:evet düzensiz olduda ondan hatamı anladım öğlen sıkı yemedim spordada 3saat efor harcadım nerdeyse:27:eve gelincede böle oldu buarada mantarda çok kalori yok değilmi?yağınıda zkoydum ama:26:

canım benım evdekı laptop bozuktu şimdi tamirde bikaçgüne gelir heralde ondan haftasonu giremedim.zaten pekte vaktım olmuyor acıkcası :1:

bence bebişleri alıştırma cısslara sonra onlarda ılerde zorluk yasamasınlar bızım gıbı ben oyel yapmaya calısıyorum cucuk kraker harıc vermıyorum abur cubur ona bıle ıcım rahat etmıyoda arabada baska türlü durmuyo aglıyo onla oyalıyoruz.:emir_bebek:

ayy kızlar nerdeyse 30 sayfa bı geçmiş 20 felanını okudum sıkıldım bı geleyım dedim sonra okurum gene:1:
bu arada haftasonu her zamnkı gıbı cozuttum bende ama aınat ettım yıne eksıye geccem ınsallah bu cuma da :47::47:bırde cts günü bende sonunda 40 beden pantolon aldım:62::64::66:gercı lcw nin pek saymıyom kalıpları büyük ama olsun:63::63:ınsallah gercek 40 bedenlerede girerim.

birde cok sıkıntılıyım yaa senaaaa benım adam da sapıttı tutturdu cocukların arasında 2 yaş olmasını ıstıyormus eylül ekim gibi kendini hazırla dedi.ben 3 aylık ıgne oluyorum bugun günü ve bana hakkımı helal etmem öbür dünyada bana nasıl hesap vercen dedi:14::14:basta saka takılıyo dıye önemsemedim ama iş ciddiye bindi.ben daha adet olmadım bel fıtıgım var tedavı olmadım surda azcık bı kılo vermısım kendımı hazır hıssetmıyorum beeeennn:84::84::84:basta bende onun gıbı ıstıyrodum ama sonradan fıkrımı degıstırdım 2 yasına kadar beklemek ıstıyordum yok dıyooo napcam beeennn ya hemen hamıle kalırsam hem dedım cocuk emıyo onun hakkı nolcak kescekmıyım kes bsıey olmaz dıyo yaaa sapıttı ilk cocuk ta benım kararımı hazır olmamı beklemıs 2 ncı onun ıstedıgı zamnda olcakmıss:53::53::53::59:
canım senin halinden ben anlarım .güzelim çalışıyosun bi de ben ce arayı biraz aç çok bunalırsın.senin bebiş 1 yaşında benimki de 1.5.geçen reglim olmadı öldüm öldüm dirildim.çok zor güzelim yaaaa evde olsan neyse yap üst üste bak.zaten 1 çocuk kendini kurtarana kadar 7 yıl geçiyo 2çocuğa 14 yıl vermemiş olursun ama bi de iş ev çocukk sen yıpranırsın .erkeklere ne varki.seninkini bilmem ama benimki bir gece ağlayınca kalkıp bakmış değil.yine de son karar senin biraz şirretlik yap kocana duygu sömürüsü yap.:54::54:
zayıflayıp hamile kalmadan mezun olan yok bu topikte :60: ben bu yüzden acele etmiyorum mezun olmak için :63:
:60::60::60::60:
olcak olcak daha gençsin hem formda olcaksın hemde tatlı bebiş annesi olcaksın :69: ah tatlı bebiş deyince aklıma kendim geldim çok tatlıydım maşallah :49: eşim tatlı bebiş der bana hala :69:

daha yaz gelmedi bana hala sonbahar kış havamdayım :43: insan herkese neşe verirde kendine hiçmi vermez :47: yoksa ben oraya buraya saçıyomda kendimemi kalmıyo :60::60: burdada hava kapalı aslında ama oldukça sıcak.balkon resmen hamam gibi :17: sen nerdeydinki havalar düzelmedi daha.hem düzelmesi sorun değilde soğuk olmasın.biz son 2 aydır ısıtıcı kullanmıyoruz cimriliğimizde ama daha geçen haftaya kadar burda kalariferler yanıyodu :26:
benim eşimde tatlı bebiş der banaaaaa:69::69:
olmuş ve ölmüş kim neden nasıl suçlu ihmalkar bilemicez ama sonuçta giden ve kaybedilen bi can var.Allah sabır versin :58:
gece gözlerimi kaparım düşüncelere dalar ya insan 3 şeyde gelir aklıma fena olurum.çok hızlı bıçak kullanırım ve en çok korktuğum şey bıçak kesiğidir içim tuhaf olur.yılanlar gelir gözümün önüne irkilirim .ve yiğenimin bi yerden düştüğü görüntüsü gelir gözümün önüne.en büyük yiğenimle çok sevişiriz :69: bi kere ona kızmışmıydım yada beni üzmüşmüydü anımsamıyorum yiğenim ben atacam kendimi camdan seni üzmeye dayanamıcam demişti camı açmaya çalışmıştı deli kız.3-4 yaşlarında bişidi.gülermisin ağlarmısın allahtan yükseklik falan yoktu ve cam bozuktu kulbu elinde kaldıydı :60: aynı halası uçuk kaçık biraz :52:
canım katılıyorum sana Allah sabır versin.
selam geleceğin çıtırrrr bayanları nabersiniz valla geçmişi sabahtan beri bitiremedim sabah 6dan beri geçmişi okuyorum dermişim:60::60::60:
neyse özlemişim burayı artık kopmam green4 kız sen kimsin çıkartamadım:60::60:

bakın benden örnek alın ben daha 23 yaşındayım 2 bebişim var 13 ay var aralarında resimdekiler , oğlum 3aylıktı ikinciye gebe kaldığımda napalım kaza kurşunu :60:oğlum 6aylık olunca kestim sütten doktor kesmem gerektiğini söylemişti çünkü napalım ama olsun maşallah ikiside çok sağlıklılar maşallah ikisinede ölürüm ben ölürüm ama onlar beni hergün öldürüyorlar mecazi anlamda tabi araları yakın ikiz gibi büyütürsün ne güzel diyolarda bide bana sorsunlar oy anam oy batuhan 23 aylık gözdem 10 aylık kızımda ayaklandı artık iice çığrından çıkarıyorlar beni yardım ediiiinnnnnnnnnnn:52::52::52:
güzelim en iyisini yapmışın 2 sibirarada büyür.ama arcak çalışıyo bi de.
bi yerde okumuştum bu light ürünlere pek güvenmeyin falan diyodu kalorisi düşük gibi görünsede karbonhidrat ve sodyum bakımından diğerlerine eşit hemen hemen ve aspartam içeriyo :78:onun yerine kendiniz evde çok az yağla şeker yerine meyve koyarak ve beyz undan uzak durarak kekler kurabiyeler yapabilirsiniz şahsen bende öyle yapmak istiyorum
ben de karşıyım bu light ürünlreeeee.
selam herkese

okul çıkışı kafeye gidip arkadaşla bişiler içtik.

ohh mis gibi gıydım pıjamamı evdeyım şimdi.pc başında...

hepinizi öpüyom.

seher cadısı msn ye nıye gelmıyonnnnnnnnnnnnn

cadııı vakit bulamıyom anam 7 den beri okumaya çaılışıyom geçmişi.oğlum bi kaldırıyo bisiklete bindir.pencereden baktır.acıktım susadımmm.yorulduuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm

slmm kızlar yoğun bir günün sonundan merhaba herkese.yorgun uykusuz ve sinirliyimmm(kocamaaa).herkessüper bu gün döktürmüşsünüz.benim günüm de güzeldi inş bu hfta güzel bi kilo veririmmm

bencede saat 6yı geçmese daha iyi oluyor:34:ama bazen şaşırtabiliyoruz malesefff,mesela ben buakşamım geçoldu gibi ama daha bişe yemem,belki azmeyve,su,bitki çayııı:34:

arada olur güzelim.ben de yemek hazır olmayınca sekteye uğruyorum.yada eşim yüzünden.artık tek yiyorum onu beklemiyorum:47:

hu huuuuuuuuuuuu:92::92::92:

nasılsınız kızlar :34: 4 gunluk tatıl bıtıverdı, hepınızı ozledım vallahii :70:
baya gecmıs birikmiştir, nası yetıscem bılemıyorumm :52: öncelikle yıne yumurta kapıya dayandı işlerim var ofiste, onları halletmem lazım:26: o zamana kadar hepınızı opuyorummm :54: :79:

tatlım hoşgeldin :16: nasıl geçti tatilin :34: bize ne getirdin :33:

22.05.2011 Pazar menüüüüm

Sabah
5 dilim sucuk ızgara
6-7 küçük küp dilim patates kızartması
1 yumurtayla yağsız tawada yapılmış omlet
2 küp kaşar
1 küp dil peyniri
1 tane yeşil zeytin
1 çk tahin pekmez
4 tane cherry domates
Yarım salatalık
2 dilim ekmek

Ara
1 tane çikolatalı etiform

Öğlen
Izgara balık bol yeşillikle
Ekmek yok :D

Akşam
1 tane küçük etli dolma
1 tane küçük zyaglı dolma
3 yk yogurt
4 tane biberiye turşusu

Gece
Küçük bidene magnum ( annem kurban oliim ye dedi, kıramadım :16:önceden kurban oliim yime derdi :60: )

annemi gönderdim dün akşam, döndüm gariban ve yalnız halime yine :14:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: kıss ne güldüm koçişe bile didimmm:9:

Kızlar selam kursum bitti geldim özlemişim topiği
selam canım hoşgeldin bizde özledik seni:16:

kaptanım nerelerde bugün ya?

geldim canım :3:

benim zorlandığım tek şey hazırlamak :25: bu ara çok üşengeç oldum hep sena yüzünden diye diye tam üşengeç yaptı beni :43: doyduğum şeyler belli şeyler onlar dışında yediğim şeylerle doymuyorum o yüzden üstüste tühaf tuhaf şeyler yemek zorunda kalıyorum :58:

bende diyorum bugün kulaklarım ne çok çınlıyo:69:

ya kızlar canınız tatlı çok istediği zaman çikolata yiyorsınuz ama sonra çok pişman oluyorsunuz ben öyleydim açıkçası ama her canım istediğinde 1 veya 2tatlı kaşığı üzüm pekmezi yiyorum eser kalmıyo tatlı isteği anında gidiyo deneyin bakın ben son 6 aydır hiç abur cubur yemedim doğrusu arada aşkımın ısrarları hariç :70:

pişşttt :3: şşşiiiitt sessiz ol kimse duymasın :23: ben çikolata yediqimde heçç pişman olmiyim artıkın :26:

ii akşamlar kızlar ya sena abla ne zaman gelicek yoksa kaptanlığımı bıraktı:52::52:
şaka şaka ya ben bişey sorucam sena abla nerdesinnnnnnnnnnnn:24:

geldim cnm :80: buyur sor :82:

kızlar akşam yemeğini en son kaçta yiyorsunuz:56::56::56:

ben en geç 5te yiyorum cnm :56:

senaaaaa slmmm tatlımmmm:70:

selam seherim :79: nasılsın bitanem :34:

selam kızlarrr :16:
sabah erkenden hastaneye gittim..kaybolan evraklarımı çok şükür yeniden aldım sorun çıkmadan..kolonoskopi öncesi yapılacak tahlillerimi ve filmlerimi çektirdim..kan tahlilimi verdim sonucumu alıp tüm raporlarımı anestesi uzmanına onaylattım..onaydan geçmeden anestesiye almıyorlarmış..haziranın 2sinde kolonoskopiye giriyorum arkadaşlar..girmeden iki gün önce sırf sıvı beslenecekmişim..çorbalar bile tanesiz olacakmış..ne yiyip ne içicem şimdiden düşünüyorum..tahlil vereceqim için aç karnına gittim..kan verip diqer işlemleri halledene kadar 11.30 oldu saat.. kahvaltımı simit sarayında yaptım..eve öqleden sonra geldim..şu ana kadar yediklerimi hiç duymayın..hastanedede bir teyzemizi üzücü bir durumda gördüm eve gelince kendimi yemeqe verdim..yarın ve perşembe günü kurs var yani kaçamaklar çoqalacak..haftaya iyi başlamıştım ama cumaya ne olur bilmiyorum..neyse şu kolonoskopiyi hayırlısıyla atlatayım sonrasında herşey düzene girer inş..

benim ki karşımda oyuncağıyla oynarken hemen damladım buraya

bugün ki menümü yazayıımm
sizde yorumlayın

kahvaltı
labne peynir domates ve maydanozlu sandviç
açık şekersiz çay

arada
4-5 badem
limonlu form çayı

öğlen
hellimli salata
1 bardak ayran

arada
1 elma
yeşil çay

akşam
çok aç değildim
o yüzden
1 galeta
1 küçük kurabiye ve çay

yatmadan
yoğurt yerim sadece

çok su içmedim bugün sanırım
net bilmiyorum ama anca 1 yada1.5 litredir

bugün ki sporum iseee
kahvaltıdan önce 40 dk tempolu yürüyüş
evden çıkıp eve gelmem duş falan derken 1 saati geçmiştir hareketim

:95:
sabah erkenden hastaneye gittim..kaybolan evraklarımı çok şükür yeniden aldım sorun çıkmadan..kolonoskopi öncesi yapılacak tahlillerimi ve filmlerimi çektirdim..kan tahlilimi verdim sonucumu alıp tüm raporlarımı anestesi uzmanına onaylattım..onaydan geçmeden anestesiye almıyorlarmış..haziranın 2sinde kolonoskopiye giriyorum arkadaşlar..girmeden iki gün önce sırf sıvı beslenecekmişim..çorbalar bile tanesiz olacakmış..ne yiyip ne içicem şimdiden düşünüyorum..tahlil vereceqim için aç karnına gittim..kan verip diqer işlemleri halledene kadar 11.30 oldu saat.. kahvaltımı simit sarayında yaptım..eve öqleden sonra geldim..şu ana kadar yediklerimi hiç duymayın..hastanedede bir teyzemizi üzücü bir durumda gördüm eve gelince kendimi yemeqe verdim..yarın ve perşembe günü kurs var yani kaçamaklar çoqalacak..haftaya iyi başlamıştım ama cumaya ne olur bilmiyorum..neyse şu kolonoskopiyi hayırlısıyla atlatayım sonrasında herşey düzene girer inş..

canım inş hayırlısıyla atlatırsın.tertemiz çıkar sonuçlar.yemeyi de dert etme eminim toparlarsın tatlım benim.moralini düzgün tut yeter.:54:

canım geçmiş olsun şimdiden
hayırlısıyla atlatırsın inşallah

Back
X