70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün pazara çıkmıştım sebze alayım diye. salatalık beğendim böle küçük küçük taze gibi. adama dedim ki abi bunlar buzdolabında büyümez di mi dedim. adamın verdiği cevaba bakın" az büyür abla":60::60::60::60::60::60:
kız Allah iyiliğini versin ya çok güldüm işyerindeyim gülüyorum deli deli millet bana bakıp ne oluyor diyor durduramadım kendimi az büyür abla he:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ay canım benim inşallah tez vakitte iş bulursun neydi senin meslek?
maliye mezunuyum canım ben
muhasebecilik yapıyordum ayrıldığım yerde
canım sağ olsun tatlım :71::71: artık hakkımızı da koruyamayacağız herhalde :31::31:
aynı şeyi düşündüm bende bugün
sessiz etliye sütlüye karışmazsan senden iyisi yok
hakkında hayırlısı olsun arada evde olmak insana iyi geliyor ben de bebekten dolayı uzunca bir izin aldım. canım çalışmayıistemiyor artık ama izin bitince mecbur dönecez. evde olmak bana iyi geldi. bide kuzucumun yaptığı her yeni şey inanılmaz mutlu ediyor beni.:90::90::90:
ben uzun bi dönem işsiz kaldım canım
evde oturmak iyi geliyo da bu süre kısa olursa tabi ki

inşallah en güzel işe girersin...sorada eski şirketine gidip ohh çatlayın patlayın diye endamını sürersin inşallah şekerim:82:

inşallah canım
haziranda bi banka mülakatım var bakalım o olursa çok iyi olacak

aslıııı :3:
canım hiç görüşemedik..önceki gün yazını gördüm hatta alıntısınıda aldım ama yazamadım..dualarınıza ihtiyacım var kardeşim..ihmal etmeyin tatlım nolur :16:

bakinim ..
kıs nerdesin sen :47: düqün müqün bitti sen hala ortada yoksun :47: telinde avea arayamıyorum :84::84: neyse akşam koçiş gelene kadar ses seda çıkmazsa senden onun telinden ararım tabi kafanı kırmak içinn:27::27:

kursa gidiyorum kızlar akşama görüşürüz inşallah kendinize iyi bakın :79:

senacımm canımm benimm çokkk geçmiş olsun allah acil şifalar versinn bende bugünlerde geçmişi pek okuyamıyorum o yüzden haberim olmadı malesef rahatsızlığından:50::50:
bozma moralini inş. önemli bişey yoktur dualarımız hep seninle:69::69::69:
kendine iyi bak canım görüşürüzz:34:

ay kızlar dün ben çok kötü bişi yaptım ama amacım gerçekten o değildi:58::59::18: amcam akciğer kanseri dün bankımıyla ben ilgilendim akşam işten geldikten sonra ateşini ölçtüm çok ateşi vardı şimdi farklı bi hasta olduğu için nasıl düşürmem gerektiğini bilmiyodum amcam zar zor konuşabiliyodu ona sordum nasıl düşürüyolar ateşini diye oda enseme havlu koyuyolar dedi bende havluyu ıslattım dedimki ordan düşüyodur heralde ya amcamın ateşi bi türlü düşmüyo neyse işte baktık olmayacak kızını :59::59::59::59::14::14:almaya gittik akşam ablam geldi dediki neden koydun ensesine diye onun çiğerlerini üşütmemeesi lazım şimdi çok korkuyorum zaten doktorlar götürün eve demişti boş yere dolaştırmayın bide benm yüzümden üşütürse ben naparım vicdan azabı duyuyorum şimdi
canım üzmekendini bilmeden yapmışsın tatlım.inş bişey olmz canım benim çok zor bi durummm.
ben işten 6 da cıktıgım ıcın en gec 7 de yemege calısıyorum ama evde yemek yoksa 8 e kadar uzayabiliyo malesef:50:

evet canım calıstıgım ıcın cok zor oluyo eşim saolsun gecede bakar ama sonucta ben emzırıyorum ve cocukbenı ıstıyo cogu zaman yoksa üstünü gıydırır altını değiştirir elinden geleni yapar saolsun eşim:nazar: ama gel gör ki bu sefer yırrtım iğne olucam ama bırdaha teklıf bıle etme dedı yanı eylül ekim gibi hamıel kalmamaı ıstıyor:44:

canım geçmiş olsun inş hayırlısıyla atlatırısn ve sonucun temız cıkar:34: bırde benım sıkıntıma yorum yapmaıssın küstüm halbukı sena dıye baslamıstım msjıma :59::63::63:

canım benım bu 5 ncı ıgnem olucak ılkını 40 ım cıktıktan sonra yaptırmıstım araksına adet oldum dedıgın gıbı uzun sürdü ama fazla kanamam olmadı o gün bügündürde birdaha adet olmadım aıle hekımı tamamen kesebilir demişti.birde cok şükür kılo aldırmadı bana gayet cok yıyordum emzırdıgım ıcın yerıdme sayıyordum bı baktım almaya basladım ama ondan deıl ya süt azaldı artık kıloyu erıtmede kurtarmadı ondan:1:

dün cvp yazamadım mesaim bitmişti bende yenimahalle tarafındayım camlıca polıs lojmanlarında iş yerimde tunalıda

canım sen kasti bişey yapmamışsın canını sıkma ınsallah amcanda üşütmez ciğerlerini:34:

1-2 yudum iç canım fazla deıl ama bişey olmaz

hepinize günaydın kızlar bende sabah sabah kötü bir haber aldım iş yerinden bir teknisyen vefat etmiş benim hemşerim gecen sene işe başaladıgımda yanıma hayırlı olsuna gelmıstı konusmustuk bı sıkıntın olursa çekinme demişti eşi hamıleymiş o zaman 3 ncüye c.cuma günü eskişehire giderken arabada beyin kanaması gecırmıs ve kaza yapmıs cok kötü oldum hayat ne kadar garip.Allah aılesıne sabır versın :14::14:
hayırlısı o zaman canım yaaa inaan ben göze alamıyorum.bu arada başını sağolsun tatlım benim.
merhaba arkadaslar:92:

bugunüm bıraz sacma sapan bı sekılde gecıyo, şimdi ofıse gelebıldım, ağzıma bı lokma koymak daha nasıp olmadı ne yazıkki :26:
başın sağolsun canımm.
selam kızlar
topikte olay olmuş sanırım
benim de bugün günüm baya hareketliydi
sabahtan işe gittim işten çıkarttılar beni
geçen gün ki olaydan dolayı
hani hakkımı korumuştum ya işlerine gelmedi heralde bu kadar bilgili eleman
neyse sağlık olsun
şuan evdeyim
yarın diyete işsiz ev hanımı olarak devam ediyor olcam :27::27:

oyyy kıyamam canım yaaa burası Türkiye işte hakkını aramayacaksınnn sessiz sedasız oturucaksın işte.hakkında hayırlısı.

ancak geebildim canlar nasılsnız.şuan oğlum iin vermiyo sonra tekrar girerim artık.görüşürüz.

ıyı akşamlar herkese

uzun zamandan sonra tam menü yazıcam dogru mu bakın bakem.

8.30:aç karnına alerjı ıçın 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi 1 yada 2 kuru kayısı(wc poblemı ıcın)
8.45:1 küçük nektari1 bardak su(hemen peşine 1 saat yürüyüş)
10:taze çilekli, sütlü müsli,1 küçük domates,1 küçük salatalık
12.de 4 çatal yeşil fasülye yemegıve 1 bardakl su
13.15 te 1 yeşil elma
14.20 de 1 kase yağsız salata
16 da tek şekerli çay
16.50 tek şekerli çay
18.45 te yağsız salata 1 kase,2 kaşık yogurt ve yagsız tavuk döner.ve 1 bardak su

hiç ekmek yemedım sizce bu menu yeterlı mı ekmek te yemelımıyınm dun çok karbonhıdratlı beslendım dıye bugun ekmekten tamamen kıstım.

Son düzenleme:
erginsena gecmiş olsun :71: topikte yeniyim o yuzden henuz kilo bildirmedim..bu arada kahvaltımıda yazayım 1 bardak süt,yarım simit :56:

yaaaa kaptanımın nesi warrr :53::53::14:

günaydın kızlar nasılsınz kaptancım inşallah temiz çıkar sonucun dualarımız seninle allah yar ve yardımcın olsun:54::16:

Canım benim geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşaallah

günaydın herkese güzel bir gün diliyorum kaçamaksız iradeli bir hafta olsun inşallah

senacım inşallah temiz çıkar sonuç hiç endişelenme benimde babam kanserden vefat etti doktorumuz 5 yılda bir yaptırmamız gerektiğini söyledi 2 yıl önce karın ağrısı ama şiddetli birde kanamayla doktora gittim acil çekelim dedi yaptırdım bişey çıkmadı 4-5 ay önce şikayetlerim tekrarlayınca tekrar gittim 5 yılı beklemeden yapalım dedi ama ben gidemedim yaptırmam lazım ama bekliyorum rabbime şükürki böyle tedavi imkanları var sende meraklanma canım inşallah bişey çıkmaz benim ilk çektirdiğimde bağırsak tembelliği var demişti tabi tedbiri elden bırakmamak lazım canım

günaydın kızlar.
sena kaptanım geçmiş olsun,inşallah sonuçlar temiz çıkar :71:

günaydın cicişler nbr bakalım görüşmeyeli nasılsınız
burada kaptanıma sesleniyorum çooook geçmiş olsun inşşş eski saglına kavuşursun :5: :43: :59:

bende bugün sabah kahvaltısı olarak 1 galeta ve form çay içtim kızlar :9:

günaydın kızçeler:21::21::21::21::21::21::21::21:
sena cım içini ferah tut tüm hastalıkların başı stres
sonuçlar iyi çıkar ALLAHın izniyle
dünkü menüm:56::56:
sabah
yarım dlm ekmek
3-4 zeytin 1tane ceviz
4tane badem
ara
1 elma 2ceviz
öğlen akşam karışık
mantar çorbası
semizotu salatası
sebze yemeği
1 dilim ekmek

bitki çaylarım ve 2lt su

canim icin rahat olsun pozitif dusun hic bir sey cikmayacak dualarimiz seninle....

ben işten 6 da cıktıgım ıcın en gec 7 de yemege calısıyorum ama evde yemek yoksa 8 e kadar uzayabiliyo malesef:50:

evet canım calıstıgım ıcın cok zor oluyo eşim saolsun gecede bakar ama sonucta ben emzırıyorum ve cocukbenı ıstıyo cogu zaman yoksa üstünü gıydırır altını değiştirir elinden geleni yapar saolsun eşim:nazar: ama gel gör ki bu sefer yırrtım iğne olucam ama bırdaha teklıf bıle etme dedı yanı eylül ekim gibi hamıel kalmamaı ıstıyor:44:

canım geçmiş olsun inş hayırlısıyla atlatırısn ve sonucun temız cıkar:34: bırde benım sıkıntıma yorum yapmaıssın küstüm halbukı sena dıye baslamıstım msjıma :59::63::63:

canım benım bu 5 ncı ıgnem olucak ılkını 40 ım cıktıktan sonra yaptırmıstım araksına adet oldum dedıgın gıbı uzun sürdü ama fazla kanamam olmadı o gün bügündürde birdaha adet olmadım aıle hekımı tamamen kesebilir demişti.birde cok şükür kılo aldırmadı bana gayet cok yıyordum emzırdıgım ıcın yerıdme sayıyordum bı baktım almaya basladım ama ondan deıl ya süt azaldı artık kıloyu erıtmede kurtarmadı ondan:1:

dün cvp yazamadım mesaim bitmişti bende yenimahalle tarafındayım camlıca polıs lojmanlarında iş yerimde tunalıda

canım sen kasti bişey yapmamışsın canını sıkma ınsallah amcanda üşütmez ciğerlerini:34:

1-2 yudum iç canım fazla deıl ama bişey olmaz

hepinize günaydın kızlar bende sabah sabah kötü bir haber aldım iş yerinden bir teknisyen vefat etmiş benim hemşerim gecen sene işe başaladıgımda yanıma hayırlı olsuna gelmıstı konusmustuk bı sıkıntın olursa çekinme demişti eşi hamıleymiş o zaman 3 ncüye c.cuma günü eskişehire giderken arabada beyin kanaması gecırmıs ve kaza yapmıs cok kötü oldum hayat ne kadar garip.Allah aılesıne sabır versın :14::14:

senacımm canımm benimm çokkk geçmiş olsun allah acil şifalar versinn bende bugünlerde geçmişi pek okuyamıyorum o yüzden haberim olmadı malesef rahatsızlığından:50::50:
bozma moralini inş. önemli bişey yoktur dualarımız hep seninle:69::69::69:
kendine iyi bak canım görüşürüzz:34:

kızlar hepinize verdiqiniz destekten dolayı çok teşekkür ederim çok saqolun arkadaşlar iyiki varsınız iyiki sizleri tanıdım iyiki burdasınız iyiki burdayım..çok ÇOK teşekkür ederim :16:

selam kızlar
topikte olay olmuş sanırım
benim de bugün günüm baya hareketliydi
sabahtan işe gittim işten çıkarttılar beni
geçen gün ki olaydan dolayı
hani hakkımı korumuştum ya işlerine gelmedi heralde bu kadar bilgili eleman
neyse sağlık olsun
şuan evdeyim
yarın diyete işsiz ev hanımı olarak devam ediyor olcam :27::27:
Rabbim bir kapıyı kaparsa diqer bir kaıyı açarmış canım..hakkında hayırlısı olsun..daha güzel bir işin olur inşallah..

gereqi düşünüldü
başın saqolsun cnm..

cuttygirl
canım Allah amcana acil şifalar versin..ben anlattıqın olayda senin bir hatanı göremedim..yapmak istediqin açık açık ortada..amcana yardımcı olup ateşini düşürmek istemişsin..kendini sorumlu hissetmeni gerektirecek bir durum yok cnm..

Son düzenleme:
slm kızlar..kurs bugün çok yoqundu..saat kulem çok güzel oldu..kurs çıkışı feshaneye gittik..tabloları görücüye çıkardık..önce hocamızın onayından geçip feshaneye öyle gidiyor..feshanedede 2 hocanın denetiminden geçti..her tabloyu feshanede sergilenmeye deqer bulmuyorlar..oraya götürsende eliyorlar..neyse bnm tablom çok beqenildi..çok mutlu oldum..teslim edip geldik..önümüzdeki hafta salı günü feshane günleri başlıyor sergimiz açılıyor..bütün medya ve bakanlar belediye başkanları orda olacak..istanbulda olmayan arkadaşlar salı akşamı haberleri izlesinler..sergimizden kesitler görebilirsiniz..eve geldim yemek yedim..ve burdayımm :34:

arkadaşlar bu arada hep sorucam unutuyorum..ben açıköqretim lisesi öqrencisiyim..3 yıl önce dondurdum..çevremdeki arkadaşlarım diyorlarki ilahiyat bölümden devam et liseyi bitir..açıköqretim fakültesinide 2 yıllık okursan ilahiyat hocası olursun..devlet yarım günlüqüne 1.500 tl ücret veriyormuş..bu konuda bilgisi yada başka bir alanda tavsiyesi olan varmı..

iyi akşmlar kızlarrr:64:bugün yoktum ama farkeden olmadımı acaba:26:kahvaltıya arkdaşm geldi,beraber ders çalıştık,kursa gittik geldik derken akşamoldu,yarında 4arkdaşla bizim evde buluşcaz,bir iki çeşit mamada yapıcam,sınav öncesi tekrar yapıcaz,anlamadığım konular var iyi olucak inş..:53:
menümü yazayım pek yazan yok artık ama:26:
uyanınca :
ılık limonlu ballı suyum(kabızlık iksirim:27:
:56::56:
kahvaltı
1.5 dilimçavdar ekmek
2yımurtadan yapılmış bol yeşilsoğanlı,maydanozlu omlet(2kişi yedik:34:
birdilim peynir,1tatlı kaşığı pekmez,2zeytin
söğüş salatalık,domates
bide 3tane köybiber kızartma domates soslu:47:
ara+öğlen:
2dilim elma,3çilek,yarım nektari
kursta ince kuru simit yarım:53:
akşam:
1bardak ayran
yağsız ızgara tavuk,1domates,2biber eşliğnde
yarımcıkta ekmek:44:
bakalım yorum yapan olucakmı:59:ama ekmek fazla oldu biliyroumm:26:

şunana kadar 2litre su..bitki çayımı içicem biraz yoğun oldu menüm malesef:50:
sınavöncesi stresten oldu ama alışcam stresli zamnalrdada kendimi tutmaya....burda ççok şey öğrendim daha uygulamam gereknde çook şeyy varrr:16::16:

ah ah kızlar bugün pek giremedim kardeşim askere gidiyo bugün çok kötüyüm ama bi okadarda gururluyum ama abla yüreği napiyim canım ya gecegirebilirsem yazarım menümü ii akşamlar:43::43:

arkadaşlar bu arada hep sorucam unutuyorum..ben açıköqretim lisesi öqrencisiyim..3 yıl önce dondurdum..çevremdeki arkadaşlarım diyorlarki ilahiyat bölümden devam et liseyi bitir..açıköqretim fakültesinide 2 yıllık okursan ilahiyat hocası olursun..devlet yarım günlüqüne 1.500 tl ücret veriyormuş..bu konuda bilgisi yada başka bir alanda tavsiyesi olan varmı..

şimdi bennn şuan aöf ilahiyat önlisans 2,sınıftayım,geçensenem kolaydı yani çıkmış soru olayımız çoktu düşün iki kardeşim evlendi 2ay arayla :53::53:ankardan gelip 3gün sonra sınavlara giridm,onur belgesi aldım yaniii:65:busenede ne belgesi alırım allah bilir:60:
ama busene sistem değişti,kredili oldu:53:4kere sınav oldu vee bütünleme yok bizde:34:aynı örgün eğitim gibi açıköğretimden çıktı gibi:47:ben burda dert ederken bazıalır der bende derim ya herkes aöf okuyo ama bukadar dert etmiyor ama kalırsam eylülde büt yok ve seneye kalıcak,yendien masrafda istemiyorum,senede 600 yatırdık
geçip bian önce yeterlilkte alırsam inş.kuran kursu hocalığına başvurcam nasipse:27:
sena ben liseyi imamhatipte okudum,sana tavsiye edenlerde kuran kursu hocalrınınıda seminerleri falan oluyor ama başörtülü ve ev hanımalrı için ideal,hem başını açmadan hemde evine öğlen sonrası geliyosun..sonyıllard talepte çok fazla:26:senbilrisin ama artık çok zorlaştırdılar,ben bazen pişman olmadım değil,hele vizeye nsianda girmedim ve haftasonu yükske almalıyım finalde napıcam bilmiyorum,ilahiyatım dersleride zormuş,lisesid zordu ama bunlar dahaağır...:50:2dersimiz farkıl oda inkılap tarihi ve türk dili..arapça içinde kursa gdiyorum 2yıldır:40:

iyi akşmlar kızlarrr:64:bugün yoktum ama farkeden olmadımı acaba:26:kahvaltıya arkdaşm geldi,beraber ders çalıştık,kursa gittik geldik derken akşamoldu,yarında 4arkdaşla bizim evde buluşcaz,bir iki çeşit mamada yapıcam,sınav öncesi tekrar yapıcaz,anlamadığım konular var iyi olucak inş..:53:
uyanınca :
kahvaltı
1.5 dilimçavdar ekmek
söğüş salatalık,domates
ara+öğlen:
akşam:
1bardak ayran

sınavöncesi stresten oldu ama alışcam stresli zamnalrdada kendimi tutmaya....burda ççok şey öğrendim daha uygulamam gereknde çook şeyy varrr:16::16:

güzelmş canım okadar da çok değil aslında normali bu olmalı bence
bende bu akşam yemeğinde 1 adet zeytinyağlı biber dolması ile salata yedim... :51:

ah ah kızlar bugün pek giremedim kardeşim askere gidiyo bugün çok kötüyüm ama bi okadarda gururluyum ama abla yüreği napiyim canım ya gecegirebilirsem yazarım menümü ii akşamlar:43::43:

allah kavuştursun hayatım..oduyguyu bi eşimle nişanlıyken hemde düğüne 3ay kala yaşadım:59:tabi 6aylık kısa dönemde 4.5 ayda döndü 40gün raporlu apandst amaeliaytı oldu bizde o 40 günde evlendik bile:60::60:kaynım giderkende fena oldum ama kardeş farklıdır eminim,kardeşimin biribi yurtdışında asker değil amabiride daha lise son:69:
rabbim sabır versin annene,babana,,allaha emanet olsun...

uyanınca :
kahvaltı
1.5 dilimçavdar ekmek
söğüş salatalık,domates
ara+öğlen:
akşam:
1bardak ayran

hoşgeldin öğrenci:9:nasılsın bakim mönü maşallah diyim aslında ekmek fazla olmamış da simit olayı bozmuş bide yarımcık ekmek dediğin yarım dilimmi yarım ekmekmi:60:bu yarımcık olmasa akşam mönüsü güzel bide kızartma cıss:20:spora gitmedinmi bakim bugün sen:21:

güzelmş canım okadar da çok değil aslında normali bu olmalı bence
bende bu akşam yemeğinde 1 adet zeytinyağlı biber dolması ile salata yedim... :51:

ben normal hayatımda sanki şimdi anormal gibi oldu:1:çok yemezdim zayıfkende yani abartı şunu yedim diyemem aldım,yaş geçtkçe ,düzen değiştikçe oldu bide kabızlık yaptı:47:kiloları dayanamdığım şeyler var tabiki ama kendimi düzene sokmayı öğreniyorum,bu menüden azını yediğim oldu saatlerce açdurduğum canım sitemiyodu sistem çalışmıyodu yani:60:ve ben gitikçe kilo aldım,stre sytaptıkça olmadı,,,ama artı sık yedikçe acıkıyorum gerçekten öncden acıkınca bayılcak gibi olmuyodum şimdi dayanamıyorum araöğünler falan aslında bu benim çok yemiş halim ailemde bilir beni..demekki yedikçe acıkıp kilo vermek lazımmışşşş:40:afiyet olsun balım:71:
şimdi kalıp salonumu süpürüp silicem al bana egzersiz zaten acıkmayada başladım nolii banaaaaa:60:
yarın aevim mis olsun sabahta bir iki ikram hazırlarımmm:27:

hoşgeldin öğrenci:9:nasılsın bakim mönü maşallah diyim aslında ekmek fazla olmamış da simit olayı bozmuş bide yarımcık ekmek dediğin yarım dilimmi yarım ekmekmi:60:bu yarımcık olmasa akşam mönüsü güzel bide kızartma cıss:20:spora gitmedinmi bakim bugün sen:21:

hoşbulduk azimli arkdaşım:69:iyim ya herhalde buara kendimde değilim ilim yapıyorum yaa:60:biraz takıldım buraya iyi geliyorrrr:27:sen nasılsın canım,neiş yapıyodun:26:yokkk ben 30 yıllık ömrümde tam birekmek bile günde yememişimki yarımıda sayılıdır yaniii:34:simitte aman ankara simitimi mubarek tadıda yokki:53:keşkede yemeseydim..bugün ara öğünleirm için kayısımı,bademimi,icirimi aldım geldim ohhhh:68:akşam mönüm güzeldi evet,afiyetle götürdüm:1:
arkdaş geldi ya sofra boşolmazdı onuda 6tane yaptım 3er paylaştık o bendende çoook şişko zaten onunla tanıştım daha bi azim geldi banaa:60:

Back
X