Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yazayım bugün ki menümü
kalkınca
1 form çayı
kahvaltı
2 dilim ekmek
biraz peynirle yağsız omlet
4 zeytin
1 küçük domates
açık şekersiz çay
ara
kahvaltıyı geç yaptığım için yok
öğlen
1.5 kase kadar çorba
1 küçük su
arada
yarım dilim kek
1 form çayı
akşam
müsli yemeyi planlıyorum
yada salata
şimdiye kadar 1.5 litre su içtim
akşama kadar 2 litre olur sanırım
yarım saat yürüyüş yapabildim yağmur yüzünden
inşallah canım.baban ne yedi kolonoskopi öncesi:26:
canım babam makarna peynir pilav yemiş sadece
ama sen onları yemessin sanırım diyetten dolayı
bolero siyah olacak cnm..eşarp ne renk olmalı..:44:
çok az değilmi menün cnm bana öyle gibi geldi de eksiklikler var:26:
eşarbı ne renk alıyım :26:
senacım eğer kuaföre gideceksen düz kırmızı ve bayaz eşarp alıp kombine yapabilirsin hoş durur kıyafetinin üstüne
hımmm bolero siyahsa başörtünü elbisenin içinde ki çiçeklerin renginde bişey al hem açık renk daha çok yakışır esmere
üstündeki desenin yoğunluğuna göre al ama kırmızı hoş olabilir beyaz belki soluk kalabilir siyahta boğar yani beyazıda kırmızıyıda bi dene hangisi daha hoşuna giderse o olsun![]()
bilmem ki az mı hakkaten
doyunca bırakıyorum yemeği
canım elbisenin çiçekleri kırmızı..beyazla çiçeklerin etrafına kontür geçilmiş..beyazı çok az yani..kırmızının üstüne beyaz çok çiq kalmazmı..
çiçekler kırmızı canım içinde yok denecek kadar az beyaz renk var..
evet gerçekten az öğlenleri mesela sebze yemeği yada protein grubundan bişiler ye akşamı çorba ve salatayla geçiştirebilirsin süt ürünlerini her ana öğünde yemeye çalışki kilo verdiğinde gevşek olmayasın bazı günler akşam müsli yersin sırf bu şekilde beslenirsen sağlık sorunun oluşabilir:13:
o zaman kırmızı al canım
beyaz bi de mevlüt başörtüsü gibi olabilir
canım elbisenin çiçekleri kırmızı..beyazla çiçeklerin etrafına kontür geçilmiş..beyazı çok az yani..kırmızının üstüne beyaz çok çiq kalmazmı..
çiçekler kırmızı canım içinde yok denecek kadar az beyaz renk var..
nasııı yaniimevlit başörtüsünü napıcamm kuuuu
![]()
ton balığı ve salata hafifi e diette olursa kola içken sorun değil ki zaten... afiyet olsun ... kolay gelsin...
yemeden geçmez malesef... iğrenç olacak ama çiğne tükürarkadaşımın bi tanıdığı böyle kilo bile vermişti
![]()
kızlar dün eşimin amcasının hanımına gittik..esra diye bir arkadaşı var bindebir onlarda denk geliriz..2 yıl önce diyete başlamıştım..esrada bunu duymuş bikaç ay sonra tekrar karşılaştıqımızda bana dediki ''aaa ne bu halinnn...hiç kilo verememişsin...bende şimdiye kadar fit olmuşsundur diye düşünmüştüm''...esra bunları söylediqinde çok üzülmüştüm..çünkü diyete devam edememiştim..ve aradan uzun süre geçti..esrayla uzun zamandır görüşemedik..kendisinide pek sevmem..dün eşimin amcasının hanımı esraya bnm geleceqimi söyleyip onuda davet etmiş..neyse gecikmelide olsa geldi..beni görünce aynen şu şekilde;
(esra)_zayıflamışsın sen..
(ben)_saqol..
(esra)_hiç saqol deme..
(ben)_
(esra)_yüzün yaşlı insanlara dönmüş
(ben)_
giderkende
(esra)_hadi görüşürüz...kilo al biraz..ama yüzünden olsun..
(ben)_
yoruma açık arkadaşlar ben hiçbişey yazmıyorum...
kızlar ben kaçtım hadi hayırlı geceler
sena cım halt etmiş o boşver kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
kız o eltimin hamurundan dimekki![]()
her zayıf güzel olsa ohhoooo..seni güzel görmüstür ondan hasetlenmistir o kuzum![]()
ben pis boğazlının tekiyim 2. kaçamağımı yaptım![]()
napalım canım benim kız gece yatmıyo sabahta kalkmıyo:))ilk doğduğunda hiç gece asla uyumazdı tabi benide uyutmazdı aylarca sürdü gitti.şimdi buna şükür bir bebek gece 12-1-hatta 2 ye kadar otururmu?benim kuzum oturuyo teyzesi bölece de sabah uyuyoruz.ama ne tatlı bi uyku .şimdi erken kalktım zombi gibiyim:))