70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben evdede yapıyordum ama salona yazılmak daha dsipili oluyor malesef paranda gidiyo ama:1:yinede bırakınca evde devam edicem ebruyla sabahalrı yap yada netden bul bişiler.mesela nivea badyde var...:26:

şimdi benm bu gidiceğim yer haftada 3 gün gidiyosun normalde 55 tl aylık ücreti ama benm öğrenci kimliğim var onunla 45 e oluyo hasan doğan spor kompleksi belki bilen vardır kartalda bir ay gideyim sonrasında evde yapayım diyorum ama :26:

1 ayda bile uzmanlar 3-4 kilo wermenin normal olduğunu belirtirken, 1 haftada 4 kilo wermenin sağlıklı olduğuna ve geri gelmeyeceğine inanıyor musun?

hahhaha :) neden böle asabileşiosun ki? diete yeni başladım ve dietisyen kontrolünde gidiyorum tabiki de.. boyuma göre ciddi bir kilom olduğu için ilk 15 gün şok diet uyguladık ve sadece pişmemiş sebze meyve yedim. erik az miktarda çilek domates salatalık marul semizotu yoğurt ve günde 2 litre su içtim.. uzun süre çiğ sebze meyve yediğim için ve tabiki erikten dolayı boşaltım sistemim de çok iyi çalıştı ve ilk 15 günde 8 kilo verdim.. bu hafta itibari ile günde 3 ana 2 ara öğün beslenmesine geçtim. Doktorumun dediğine göre bu hafta 1 2 kilo alabilirmişim ama sonradan haftada 2 kilo gitmeye başlıcakmış.. şimdilik bu kadr :) cumadan cumaya tartılıyorum o nedenle cuma günü kilo mu yine buraya yazarım :)

hahhaha :) neden böle asabileşiosun ki? diete yeni başladım ve dietisyen kontrolünde gidiyorum tabiki de.. boyuma göre ciddi bir kilom olduğu için ilk 15 gün şok diet uyguladık ve sadece pişmemiş sebze meyve yedim. erik az miktarda çilek domates salatalık marul semizotu yoğurt ve günde 2 litre su içtim.. uzun süre çiğ sebze meyve yediğim için ve tabiki erikten dolayı boşaltım sistemim de çok iyi çalıştı ve ilk 15 günde 8 kilo verdim.. bu hafta itibari ile günde 3 ana 2 ara öğün beslenmesine geçtim. Doktorumun dediğine göre bu hafta 1 2 kilo alabilirmişim ama sonradan haftada 2 kilo gitmeye başlıcakmış.. şimdilik bu kadr :) cumadan cumaya tartılıyorum o nedenle cuma günü kilo mu yine buraya yazarım :)

şu an asabileştim şahsen, olayları algılamana etki eden hormonlarını bi check ettir derim nacizane..

canım hemşeriyiz ne güzel:)) şimdi nerde yaşıyosun??ben bu kayseriyi hala sevemedim illede memleketim illede memleketim:)) kayseride aslında çokda tanıdığım yok eşimin akrabaları dışında bi kaç komşu o kadar.yalnızlık bunaltıyor insanı.neyse kızım uyandı ağlıyo teyzesi.byee

humm bir kayseri lafı geçmiş sanki, ben de 2 yıl görev yaptım kayseride. çok güzel şehir yahu,seviyordum kayseriyi, baya da öğrenmiştim, derkeeenn eş durumundan ayrıldım

15 günde 8 kilo mu:53::53: gerçekten şokmuş,,diyetisyenin bir bildiği vardır zaar, her diyetisyen farklı bir yol gösteriyor, bazı diyetisyenler zayıflama haplarına kessin kes karşıyken bazıları şiddetle tavsiye ediyor anlamadım ki ben de...:37:

ya uuuffff neden kimse konuşmuyo canım sıkıldı alışmışım şen şakrak doludolu olmasına ama bugün nedense sesiz herkes:84::84: bu arada şu ifadeye bayılıyorum ya:57::57::57::57::57:

slm fistiklar aman ne cok konusuyonuz hiziniza yetisemiyorum yinede muhabetiniz bol olsun bal kizlar
bende haftaya +400 girdim ama cumaya kadar insalah fazlasiyla veririm aslinda dun sabah -300 dum sonra cok dengesiz bir pazar gunu olunca boyle oldu...

slm fistiklar aman ne cok konusuyonuz hiziniza yetisemiyorum yinede muhabetiniz bol olsun bal kizlar
bende haftaya +400 girdim ama cumaya kadar insalah fazlasiyla veririm aslinda dun sabah -300 dum sonra cok dengesiz bir pazar gunu olunca boyle oldu...

verirsin merak etme 400grcık nedir ki hatta 1.400 gr bile veririsin gözünü açıp kapatana:91: kadar gider onlar pis yağlar yağlara ölüm:41::57:

Günaydın kızlar gün içindeki yediklerimi yazayım size

Sabah: 2 dilim kepek ekmeği

Öğlen: 1 kase yoğurt 6-7 kadar çilek

Akşam: Yulaf ezmesi içine meyvelerle birlikte süt

Aralarda çekirdekli üzüm,ceviz.

Gece yatmadan kivi.

Gün içinde 6 büyük bardak yeşil çay 3lt su ve biberiye.

Ben öyle 6öğün yıyemıyorum 3 veya 4 öğün yiyiyorum

Her sabah 2 saat salona gidiyorum. Bazen gün içinde temizlik falan anneme yardım ediyorum:)

bu listeyle çokçabuk gidiyor kılolar birde her haftasonu pirin.ç lapası yapıcam bu ay sonu 6 veya 7 kg vericem çok hırslandımmmmm:36::52::84:

hiç olmamış bu menü :20::20: hani kahvaltın nerde.peynir zeytin yumruta domates salatalık? öqlen ve aşkam yemeklerinde yok..hani sebzen etin butun..insanlar böyle düzensiz kilo vermeye çalıştıkları için hemen pes ediyorlar..böyle beslenmeye devam edersen normal yemekleri yediqin an kilo alrısın ve saqlıqından olursun..:19::19:

:21::21::29::29::29:doğru valla gönüllü doktoraaa:46::46:
sena benide burda hayallerime kavuşmama vesile ol,zayıflatıp söz seni istanbulda ziyaret edicem sena teyzemize kuzumla gidicemmmm:55::55:unutursam hatırlat:40:ama tabi gerçekler olursa hala ben burada yerinde sayanlrdan olup,kötü örnek olarak numune olmazsam kovulmazsam:27:burdayım..eee sende ayrılırsan bilememmm:43:şişkolarla uğraşıp şişicem diye korkupta:52:ozamn belkide ben kaptan olurum:60:

kaptanlıqı istiyorsan şimdide verebilirim..ben istemedim zaten arkadaşalrımın isteqi üzerine oturdum bu koltuqa :9: inşallah hayırlısıyla bebişin olur sende beni ziyarete gelirsin cnm :emir_bebek:

eşin güvensiz gibi geldi bana.
halbukı farketmez dese nolcek.

saol canım

bişey diyemıyorum...

maşş.yaaa
sena eşine hatırlattın mı altın seti unutum felan demesın ıkı gun sonra verdiği sözü unutur canını sıkar.hatırlat bi.

saf bu erkekler halbukı alsa san takıyı ilerde bı ıhtıyacınız olduugnda ev,vs sen zaten o istemeden verırsin yatıırım olur hemde.....

ayy süper bişi ya canım 52 bedenden 38 muhteşem bişi.ama sen kemıklı degılmıısn.??????????ben iri kemıklıyım çok kılo versemde 40 ın alrtında giyemem.hele kııznla aynı giyinmenız dfaha da güzel.
bide mağazalarda genelde 38 beden ya süper kıyafler oluyo 38 bedenlere göre.

bu garip kıızn karnı yıne doymuş şükür
ayy benım kocama yapsam ben onu bida asla vve asla süpriz yapmaz.

sen çok oynamışsındır kesın ondan verdın kıloyu..........

yok anacım unutmasına asla izin vermem 50 defa başına kakıyomm :21:

pazar green ve ben yoktum ya canım o yüzden çeneli kımse kalmamış.

bu arda 1 saat tempolu 30 dakıka felan gezerek yürüdüm.

sabah aç karnına 1 yk keçi boynuzu pekmezi içtim.

kahvaltı süt ve müsli

tabe tabeee yeşimle senin muhabbetinle ilerliyordu bu sayfalar :63::63:

kızlar perşembe kolonoskoiye giricem..bunun için yarın ve çarşamba günü sırf sıvı gıda almam gerekiyormuş..çorba bile tanesiz olacakmış..meyvasuyu ve muhallebi yenilebilir yazmışlar ama ben şekerli olduqu için onları eledim..sütte yasakmış..tanesiz çorba sadece tarhana çorbası var bide çaylar..sabah öqle akşam bunlarımı yicem aklıma bişeyde gelmiyor..sizce başka neler yiyebilirim..herkes cevap ayzsın ihtiyacım varr :47:

kızlar canım sıkkın yine.. uff..
bankadan aradılar 1 ay erken başla işe dediler,üstelik uzak bir şube..nazikçe reddettim çok severim çünkü o yöneticimi..o tarihe göre planladık herşeyi dedim..biraz tehditvari başlamazsan boş yer yok atanamazsın durumları oldu ama bence doğum izninde olanlara genel taktik bu,çünkü bi arkadaşım anlatmıştı ona da öyle yapmışlar..Allahım hayırlısı neyse onu verir inşallah..

Back
X