Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler cnm ... yok hayır cnm ben daha 2 aylık evliyim...geçmiş olsun canım msjlarını gördüm.Allah kolaylık versin hastaneler zor iş hemde üniversite hastanleri.bende kayseride yaşıyorum aslında sivaslıyım ama evlendim kayseride yaşıyoruz...senin çocuk varmı??ben çok geçmişi okuyamadım çünkü sayfalar çoktu okuyum desem 1 günde ancak biter:)))
hele diyorum bu listede ne eksik çok özür dilerim öğlen ve akşam yemeklerinde 1 ızgara köfte kadar et veya tavuk veya balık
kusura bakmayın yazmayı unutmuşum
ayrıca 1 kase çorba=1 dilim ekmek demek
istersen çorbayı çok iç ekmek yeme istersen ekmeği 3 dilim ye çorba içme
ayrıca bu diyet 1200 kalori
bu arada eşim konusunde yine ben haksız çıktım bana istanbula gelmeden birgün önce yanına geleyimmi çok özledim seni demişti bende bu aralar çok yoğunum bu hafta gelme demiştim aslında ben regl olduğum için gelmesini istememiştim benm reglim biraz sorunlu geçiyoda kullandığım kelimelirin bile farkında olamıyorum meğer aslında geleyimmi dediği gün istanbuldaymış bana süpriz yapıcakmış tabi ben süprizin içine tükürmüş bulunuyorum biraz ama ben öyle diyince nasılsa beni umursamıyo diye düşünmüş ve asker eğlencesini evimizde yapmış aklınca böyle yaparak rahatlamış bana olan sinirinden ogün hep ağlamış zaten neyse işte o benm gönlümü aldı ben onun gönlünü aldım arayı bulduk çok şükür ama ben yinede burnundan geitirdim yaptığı için hafta sonuda beraberdik bir hafta daha yanımda
bende başlıyorum desene aynı gün başlıyoruzkızlar çok sevindiğim bir haber aldım bugün,
perşembe günü salonda hoca eşliğinde pilatese başlıyoruuummmçok sevinçliyim yahuuu dans etmek geliyor içimden
![]()
cnm gittigidiyorda bulabilirsinMerhaba tekrardan, ben tam başlamıştım ki Hollanda'da eğitim çıktı ona gittim, orada bütün gün spor filan hak getire tabii
Eh bir de her şeyi bu kadar yağlı mı yaparlar, salata çok az sebze yemeği hiç yok, yoğurtlu diye elimi attığım ne varsa hepsi mayonezli çıktı![]()
Neyse sonunda geldim, 1 hafta düzgün düzgün uslu durucam, bitki çaylarımı içip yürüyüşümü yapıcam. Sonra tartılıp milat olarak o noktayı alıcam (biraz hile yapmak gibi oluyor sanki ama, şimdi tartıya bakarsam moralim hepten dibe vuracak)
Size bir sorum var kızlar, Ebru Şallı'nın topsuz ve bantsız pilates dersleri var mı? Evde kedi var ve top kullanmam imkansız, o esneyen bantları nereden ne kadara aldınız? Ben Ankara'dayım.
Yarın sabah ilk tekmilimi veriyorum hayırlısıyla, öpüldünüüüz!!!![]()
ben o değişim listelerini bilmiyorum iştecanım poaça börek vb hamur işleri 1 kibrut kutusu kadarı 1 dilim ekmek karşılığında. diyet listelerinde pek olmaz tabi ama değişim listelerinden bakarsan bulabilirsin...
günaydın kızlarr![]()
kaptancım bugün ne yiceksin karar verebildinmi bulabildin mi nelerin serbest olup olmadığını
süpriz demeyin bana hiç.... ben de öle kocamın süprizini burnundan getirmiştim. bana da tektaş almış napayım öle gizli gizli konuşmalar.dışarı çıkıp saatlerce gelmemeler falan. tokat atmıştım. evliliğimizin birinci yıldönümünde hem de beni aldatıyorsun diye bağırmıştım.sonra süprizin içine ettiğimi öğrendim. yavrum çok güzel denizkenarında balık restoranda balığın içine koydurmuş yüzüğü. bi de yüzsüz yüzsüz gittim yemeğe. balığın içini açtım yüzüğü aldım taktım teşekkür ettim felan rezil oldum yaneeeeeeeeeee
biz bayanlar nasıl bişeyiz yaaaaa![]()
:92: herkese günaydın kızlarr :92:
ben gecmıse gıdıorummm, hepınıze ıyı bı hafta dılerımmm![]()
hissetmeyecek bayan çok azdır herhalde, bir yandan da kendime kızıyorum niye sinir oluyorum geçmiş gitmiş diyee ama kendimi tutamıyorummm
eveett aynen ben de bunu yaşadım canım, bu arkadaş biz nişanlıyız vs. çıldırmış psikolojik tedai görmüş baya. eşimin ona bir ümit vermesi vs. bişiey yok, sadece kız kendi kendine gelin güvey olmuş, hastalıklı bir şekilde bağlanmış bizimkineben aslında umursamam ki hepsini sildim attım ama bu kızla aynı köyden olunca ister istemez karşşılalıyoruz.düğünde bayramda seyranda
geçmiş gitmiş mazi artık tabi ama nedense insan yine de bir tuhaf oluyor, evli barklı çocuklu olmasına rağmen
![]()
bende 72 kiloyum ama yapıştı kaldı üstüme
veremiyorum daha...
kendime qüvenim 0 artık
o yüzden bıraktım diyeti![]()
pes etme hemenyaparsın elbet 3 ana 3 ara öğün kuralını uygula spor yap hareketini artırmaya çalış yeterli bu
kocişe süper bi mesaj yazdım sonunu da seni çok seviyorum ile bitirdim. cevap geldi "ben de" diyeinsan 3 kelime yazardı bariiiiiii
![]()
siz yine iyisiniz ben evde her hatice dendiğide kavga çıkarıyorum bizximkinin zenginken paraısnın çoğunu yedirtdiği afeti devran kadın olduğu için hoş benmde eksiğim yok ondan ya neyse bu olay nerdeyse ben 10 yaşındayken olmuş ama yinede kıskanıyorum![]()
hırslanmam lazım evde koşu bandım var bitki çaylarım da var kepekli ekmek tüketiorum 2 qündür
ah bi cesaretlenip kolları sıvasam![]()
ayyy yine uyuz oldum aklıma geldi şu hatice mevzusu ya hemen hemen tüm kız arkadaşlarını biliyorum ama bir tek haticeye sinir oluyorum bid ekadını hiç görmüşlğüm de yok benden de büyük eşimle aynı yaştalar ama yinede sinir oluyorum sinir oluyorum saçını başını yolmak istiyorumbenimki bazen dönmez bile... ama sonrasında eve çiçekle gelmek zorunda kalır. mesaja cevap yazsa tartışmasak daha ii olur . çiçek beni mutlu etmesede eh öğrenecek artık...
oo ben eşimin eşyalarını toplarken eski sevgililerine aldığı hediyelerin faturalarını biriktrmiş delirmiştim . eşim önceden o kadar çok para harcamış ki sevgililerine ailesinide kendinide bu yüzden yıpratmışş .. başlardada ben yıprandım valla hala borçlarını ödüyordu. en gıcık olduğumda onlar için yaptıkları yüzünden batmış . bizim düğün zamanı onu yapamadı bunu yapamadı ...bizim evde bir çok isim yasak yani
![]()
o regl öncesi ödemden dolayı o kadarcıktır. regl bitince asıl kilon belli olur canım.ben de regl olcam 4 gözle bekliorum...koskoca hafta okadar yemememe rağmen 300 gram vermişim mal gibi![]()
ilk defa duydum yaa ...kızlar bu leslie yürüyüşü nedir acaba banada anlatırmısınız:26:
teşekkür ederiz .. bende bakayım ...leslie diye bi hatun var nette programı var yürüyüş yaptırıyor evden çıkamayanlar için iyi bir yürüyüş alternatifi geogleye gir leslie sansone yaz çıkar karşına
bende beceremem sanırsamben ağzıma alırsam tatlıyı imkanı yok çiğnedikten sonra tüküremem yalar yutarım
![]()
hihoyyyyyyyyyyyttttttttttttttttttttttt
elbisemi aldım kızlar hemde 38 beden cuk diye oturduuuuuuuuu![]()
ya ne güzel büyütmüşsün bebişi.benim ikizlerim var daha 4.5 aylıklar.ismide zeynep galiba.zeynep ismini çok severim
evet ismi zeynep ben koydum adını.ama bu kadar nazlı olacağını bilseydim zeynep naz koyardım yani:)
merak etme senin ikizlerde büyürler.Allah nazardan saklasın rabbim yavrularını sana bağışlasın büyürler annesi.bazen diyorum ben daha dün doğurdum sanki bugün 9-10 aylık olmuş.
geçen gün kayınbabam dediki "kızım zeynep kaç aylık oldu?"bende 9 aylık oldu baba dedim.oda "vaybe zaman ne kadar çabuk geçiyo"dedi.bende döndüm ona bide onu bana sor sen dedim:):)
millete göre çocuk doğuyo hemen büyüyo ama onu çeken bilir.bide bizimki gibi nazlı olursa vay haline:):)
yok bzimkiler konuşmaz ama kayınvalidem bana eşimin neden çok borcu olduğunu anlatırken bahsetti. okadar sağolsunlar hiç konuşmazlar.günaydın kızlar napıyonuz.eski nişanlı muhabbetleri geçmiş.benim eşiminde varmış eski nişanlısı.eltiml e bahçe ve evler için birbirlerine girmişler eşimde bırakmış.eşim hayatta konuyu açmaz adını ağzına almaz.kayınpeder eltiler dillerinden düşürmez
ayyy yine uyuz oldum aklıma geldi şu hatice mevzusu ya hemen hemen tüm kız arkadaşlarını biliyorum ama bir tek haticeye sinir oluyorum bid ekadını hiç görmüşlğüm de yok benden de büyük eşimle aynı yaştalar ama yinede sinir oluyorum sinir oluyorum saçını başını yolmak istiyorumo kadının kışkançlığım tuttu yine
![]()
öfff çok sıkıldım bilemiyorum. diyetisyenle görüştüm. 24 seans a 1800 istedi . başka bi tanesi ayda 4 seansa 200 ... bende bunu baktım herkes yapıyor bende yapayım dedim ...günaydın tatlılarım cnm yapma öyle abuk sabuk diyetler ya herşeyden yemen lazım dikkat et bak zayıflayıyayım derken sağlığından![]()
günaydınnn...günaydın kızlarr![]()
internetten bulabilirsin sanırım cnm ya ben neredeyse artıkın ezbere biliyorum uygulamasamdabende başlıyorum desene aynı gün başlıyoruz
cnm gittigidiyorda bulabilirsin
ben o değişim listelerini bilmiyorum işte![]()
zayıflarsın canım ilk menümüz sizin evde olsun ben hamam böcüğü ile tarantula kızartması istiyorum okey hadi![]()