Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler cnm ... yok hayır cnm ben daha 2 aylık evliyim...
..
benm arkadaşın ablası çinde yaşıyo eşiyle yemek bile yiyemiyolarmış kesinlikle ve kesinlikle dışardan bişi almıyolaryok bzimkiler konuşmaz ama kayınvalidem bana eşimin neden çok borcu olduğunu anlatırken bahsetti. okadar sağolsunlar hiç konuşmazlar.
![]()
öfff çok sıkıldım bilemiyorum. diyetisyenle görüştüm. 24 seans a 1800 istedi . başka bi tanesi ayda 4 seansa 200 ... bende bunu baktım herkes yapıyor bende yapayım dedim ...
günaydınnn...
internetten bulabilirsin sanırım cnm ya ben neredeyse artıkın ezbere biliyorum uygulamasamda
hahaaa çinde yaşamak istiyorum. mecburi diyettığ gibi olurum
![]()
sabah 8 de eşimi okula yaoolladımmmm ve hala geçmişi okumaya çalışıyorum ... ayy bayılıcam .. temizlik yapmam lazım ... yarın evde yokum hastanede olucam perşembe günü misafir gelecek öffff ne çok iş var yaayrıca şimdi tartılacağım dün annemlere gitim hastaneden sonra ve akşam orada diyetin dışına çıktımmmmm
kesin fazlalık çıkacak daha kilo bile vermeye başlamadan ekledim sanırım
tardtıldım geldim76.9
![]()
hadi bi topla cesaretini yapabilirsin güven kendine inan ben bile az yiyosam sen bunu çok rahat yaparsın ben hiç durmadan yemek yeme potansiyeline sahip biriydim:13:
sanırım ben zayıflayamayacağım ... eşim zayıflamamı çok istiyor... bunu açık açık söylemesede öyle...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
birde kaynanam diyor ben on tane büyüttüm seninki iki tane.eşimi bebek denecek yaşta köyde kaybetmişler.nasıl baktıkları malum.saldım çayıra mevlam kayıra.
cnm boyun kaç senin bu arada benm eşimde zayıflıyorum diye kavga ediyo eskiden çöp gibiydin bari bir süre daha böyle dolgun ol tadını çıkarayım en azından diyo ama ben rahat edemiyorum kiloyla karşısında utanıyorum
canım benim boyum 155.. oldukça kısa... bu arad eşim zayıflıktan hoşlanmıyor. 20 kilo vermem lazım deyince o çok diyor ama olsun.. benim ez az 10 kilo 15 kilo vermem lazım
yok ya utanmıyoyurm kilolardan çünkü ben zaten kiloluydum ama kurtulmam lazım kilolardan![]()
canım benim boyum 155.. oldukça kısa... bu arad eşim zayıflıktan hoşlanmıyor. 20 kilo vermem lazım deyince o çok diyor ama olsun.. benim ez az 10 kilo 15 kilo vermem lazım
yok ya utanmıyoyurm kilolardan çünkü ben zaten kiloluydum ama kurtulmam lazım kilolardan![]()
ay ne güzel evliliğin en tatlı zamanları:) şimdi hep canım cicim:):)aman dikkat et ben evlendikten 1.5 ay sonra hamile kaldım.....
zayıfalr mı bari...benm arkadaşın ablası çinde yaşıyo eşiyle yemek bile yiyemiyolarmış kesinlikle ve kesinlikle dışardan bişi almıyolar
ayyy aynen aynen.temizlik yapmam lazım akşama misafir var.kızım uyanmadan en azından akşamdan yorgunum diye bıraktığım bulaşıkları yıkamam lazım.peki akşama ne yapacam yaaaaaaaaaonu düşünüyorum.kızlar ne yapsam aklımda bi yaş pasta var evde hazır pandispanyayla krema var e bi onu yaptım kalanı??
aslında yapmakta istemiyorum çünkü yapınca sağından solundan yiyorum
zaten o misafirler değil mi bana kilo aldıran.tam 6 ay boyunca hergün misafir çocuk görmeye oturmaya vs.bende yaptım yedim yaptım yedim.
benim tartım yoktu dün eşime söledim almış getirmiş saolsun.taktım pilini bi çıktım üstüne 79 yazıyo eşimde yanımda ağlayacam nerdeyse.neyse yerini değiştirdim üstümü çıkardım 76.5.oh şükür dedim seksen kapısına dayanırsam kafayı yerim herhalde.şimdi sabah kalktım lavaboya gittim küçük bi tost yedim tartıya çıktım 75.5.işte buna daha da sevindim inş verecem sizi pis kilolarrrrrrrrrrrrrrrrr:):):):)
yaa işte önce sanırım beyinde bitiyor iş ...benim eşim aartık açık seçik söylüyor, zayıfla diyor, haklı adama diyecek lafım yok, ben de sevmiyorum kiloyu,
herşeye rağmen kızlaarr az önce koca bir pop keki evirmeyi bildi benim bu iğrenç midemvicdan azabı çekiyorum, imdaaaaaaaatttt!!
inşallahhh...verirsin cnm merak etme ama o abuk sbuk diyetlerden lütfen uzak dur sağlıklı beslen ve spor yap![]()
seninki kısa değilki ben 145.gerçi ailede en uzun 150 olunca bizimki normal oluyo.
aynen canım valla bide bize sorsunlar bide benimki 2 yaşında biri 11 aylık biri ben ne yapayım valla oh hemencik büyüyolar diyolar ben ne yapayım ama şükür ya olsun pişman değilim sağlıklılarya şükür başka bişey istemem şikayetçi değilim elbet büyüycekler ozaman rahatlıycaz bir nebzede olsa sabır canlarım sabırevet ismi zeynep ben koydum adını.ama bu kadar nazlı olacağını bilseydim zeynep naz koyardım yani:)
merak etme senin ikizlerde büyürler.Allah nazardan saklasın rabbim yavrularını sana bağışlasın büyürler annesi.bazen diyorum ben daha dün doğurdum sanki bugün 9-10 aylık olmuş.
geçen gün kayınbabam dediki "kızım zeynep kaç aylık oldu?"bende 9 aylık oldu baba dedim.oda "vaybe zaman ne kadar çabuk geçiyo"dedi.bende döndüm ona bide onu bana sor sen dedim:):)
millete göre çocuk doğuyo hemen büyüyo ama onu çeken bilir.bide bizimki gibi nazlı olursa vay haline:):)
aynı beni anlattın bendede durumlar kötü konuşmuyoruz kayınpederlerle ama uzak olsunlar 2 aydır eve bile gelemiyorlar yüzleri yok tabi hıh çokta işime geldi zaten hiç sevmiyorum onlarınişanlıyken eltimle görümcem beni tehdit ediyorlardı.hiçbirşey isteme bak senin nişan da bozulur diye.elltim diyo nişanlısını benim için bırakmış.bana hiçbirşey yapmadılar.2 ay sonra kayınımı nişanladılar.sene olmadan oda evlendi.hepsinden nefret ediyorum ama eşimin hatrı için tahammül ediyorum.
ya aslında problem yapacak birşey yok kayınbaba beni sinirlendirmek için yapıyor.o adamın yatacak yeri yok.bir oğlu lafından sözünden kendiyle görüşmüyor.yatıp kalkıp beddua ediyor kendi oğluna.o yüzden eşim sesini çıkaramıyor.adam deli gibi.