70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya aslında problem yapacak birşey yok kayınbaba beni sinirlendirmek için yapıyor.o adamın yatacak yeri yok.bir oğlu lafından sözünden kendiyle görüşmüyor.yatıp kalkıp beddua ediyor kendi oğluna.o yüzden eşim sesini çıkaramıyor.adam deli gibi.

sabah 8 de eşimi okula yaoolladımmmm ve hala geçmişi okumaya çalışıyorum ... ayy bayılıcam .. temizlik yapmam lazım ... yarın evde yokum hastanede olucam perşembe günü misafir gelecek öffff ne çok iş var ya :52: ayrıca şimdi tartılacağım dün annemlere gitim hastaneden sonra ve akşam orada diyetin dışına çıktımmmmm :14: kesin fazlalık çıkacak daha kilo bile vermeye başlamadan ekledim sanırım :1:

tardtıldım geldim :14: 76.9 :14:

yok bzimkiler konuşmaz ama kayınvalidem bana eşimin neden çok borcu olduğunu anlatırken bahsetti. okadar sağolsunlar hiç konuşmazlar.

:1: :1:

öfff çok sıkıldım bilemiyorum. diyetisyenle görüştüm. 24 seans a 1800 istedi . başka bi tanesi ayda 4 seansa 200 ... bende bunu baktım herkes yapıyor bende yapayım dedim ...

günaydınnn...

internetten bulabilirsin sanırım cnm ya ben neredeyse artıkın ezbere biliyorum uygulamasamda :1:

hahaaa çinde yaşamak istiyorum. mecburi diyet :1: tığ gibi olurum :1:
benm arkadaşın ablası çinde yaşıyo eşiyle yemek bile yiyemiyolarmış kesinlikle ve kesinlikle dışardan bişi almıyolar

sabah 8 de eşimi okula yaoolladımmmm ve hala geçmişi okumaya çalışıyorum ... ayy bayılıcam .. temizlik yapmam lazım ... yarın evde yokum hastanede olucam perşembe günü misafir gelecek öffff ne çok iş var ya :52: ayrıca şimdi tartılacağım dün annemlere gitim hastaneden sonra ve akşam orada diyetin dışına çıktımmmmm :14: kesin fazlalık çıkacak daha kilo bile vermeye başlamadan ekledim sanırım :1:

tardtıldım geldim :14: 76.9 :14:

ayyy aynen aynen.temizlik yapmam lazım akşama misafir var.kızım uyanmadan en azından akşamdan yorgunum diye bıraktığım bulaşıkları yıkamam lazım.peki akşama ne yapacam yaaaaaaaaa:( onu düşünüyorum.kızlar ne yapsam aklımda bi yaş pasta var evde hazır pandispanyayla krema var e bi onu yaptım kalanı??

aslında yapmakta istemiyorum çünkü yapınca sağından solundan yiyorum:5::5:
zaten o misafirler değil mi bana kilo aldıran.tam 6 ay boyunca hergün misafir çocuk görmeye oturmaya vs.bende yaptım yedim yaptım yedim.
benim tartım yoktu dün eşime söledim almış getirmiş saolsun.taktım pilini bi çıktım üstüne 79 yazıyo eşimde yanımda ağlayacam nerdeyse.neyse yerini değiştirdim üstümü çıkardım 76.5.oh şükür dedim seksen kapısına dayanırsam kafayı yerim herhalde.şimdi sabah kalktım lavaboya gittim küçük bi tost yedim tartıya çıktım 75.5.işte buna daha da sevindim inş verecem sizi pis kilolarrrrrrrrrrrrrrrrr:):):):)

hadi bi topla cesaretini yapabilirsin güven kendine inan ben bile az yiyosam sen bunu çok rahat yaparsın ben hiç durmadan yemek yeme potansiyeline sahip biriydim:13:

ben çok yemek yemiorum aslında
sadece düzensiz ve sağlıksız yirum
yağlı, kızartma, tatlı türü yediğim için klio veremiorum
desteğin için saol canım:70:

bu arada herkese günaydın lafa daldım unuttum.

sena 38 bedene giriyormuşsun tebrik ederim hayyalerimin bedeni biliyormusun?hatta önceden aldığım zayıflayınca giyecem dediğim bi kaç parça kıyafet var hala onlar bana bakıyo ben onlara:2::2:

bu arada düğün için eşarbını bence kırmızı al.bende tesettürlüyüm ve esmerimde.kırmızı bize çok yakışıyor:16::16: bu arada eşarp tek renk değil çok karmaşık olmamak kaydıyla hatta üstünde incecik siyah çizgiler geçen bir eşarp olsa daha iyi olar.:):)

sanırım ben zayıflayamayacağım ... eşim zayıflamamı çok istiyor... bunu açık açık söylemesede öyle...
:14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14:

cnm boyun kaç senin bu arada benm eşimde zayıflıyorum diye kavga ediyo eskiden çöp gibiydin bari bir süre daha böyle dolgun ol tadını çıkarayım en azından diyo ama ben rahat edemiyorum kiloyla karşısında utanıyorum

birde kaynanam diyor ben on tane büyüttüm seninki iki tane.eşimi bebek denecek yaşta köyde kaybetmişler.nasıl baktıkları malum.saldım çayıra mevlam kayıra.

benim kızım çok iştahsız ve çok zayıf.kaynanama bazen bırakıp acil bişi için çıktğımda geliyorum ne yedi ne yemedi bakıyorum.kızım diyo 2 kaşık yese yeter diyo(bildikleri bu kadar).halbuki çocuk 9 aylık herşeyi yemesi gerek.aman işte onlar böle senin dediğin gibi saldım çayıra mevlam gayıra diye büyütmüşler.

dukan diyeti atak dönemi 1. gün kahvaltım

2 yumurta, kuru nane, dereotu, tuz ve karabiberden yağsız yapılmış omlet
1 kupa dolusu şekersiz açık çay

daha kitap elime geçmedi netten bulabildiğim kadarıyla atak döneminin ilk gününü yapacağım. atak dönemim 6 gün...

cnm boyun kaç senin bu arada benm eşimde zayıflıyorum diye kavga ediyo eskiden çöp gibiydin bari bir süre daha böyle dolgun ol tadını çıkarayım en azından diyo ama ben rahat edemiyorum kiloyla karşısında utanıyorum

canım benim boyum 155.. oldukça kısa... bu arad eşim zayıflıktan hoşlanmıyor. 20 kilo vermem lazım deyince o çok diyor ama olsun.. benim ez az 10 kilo 15 kilo vermem lazım :19:
yok ya utanmıyoyurm kilolardan çünkü ben zaten kiloluydum ama kurtulmam lazım kilolardan :14:

canım benim boyum 155.. oldukça kısa... bu arad eşim zayıflıktan hoşlanmıyor. 20 kilo vermem lazım deyince o çok diyor ama olsun.. benim ez az 10 kilo 15 kilo vermem lazım :19:
yok ya utanmıyoyurm kilolardan çünkü ben zaten kiloluydum ama kurtulmam lazım kilolardan :14:

seninki kısa değilki ben 145.gerçi ailede en uzun 150 olunca bizimki normal oluyo.

verirsin cnm merak etme ama o abuk sbuk diyetlerden lütfen uzak dur sağlıklı beslen ve spor yap:8:

benim eşim aartık açık seçik söylüyor, zayıfla diyor, haklı adama diyecek lafım yok, ben de sevmiyorum kiloyu,

herşeye rağmen kızlaarr az önce koca bir pop keki evirmeyi bildi benim bu iğrenç midem:36: vicdan azabı çekiyorum, imdaaaaaaaatttt!!

ay ne güzel evliliğin en tatlı zamanları:) şimdi hep canım cicim:):)aman dikkat et ben evlendikten 1.5 ay sonra hamile kaldım.....
:1: allah korusunnn...

benm arkadaşın ablası çinde yaşıyo eşiyle yemek bile yiyemiyolarmış kesinlikle ve kesinlikle dışardan bişi almıyolar
zayıfalr mı bari...

ayyy aynen aynen.temizlik yapmam lazım akşama misafir var.kızım uyanmadan en azından akşamdan yorgunum diye bıraktığım bulaşıkları yıkamam lazım.peki akşama ne yapacam yaaaaaaaaa:( onu düşünüyorum.kızlar ne yapsam aklımda bi yaş pasta var evde hazır pandispanyayla krema var e bi onu yaptım kalanı??

aslında yapmakta istemiyorum çünkü yapınca sağından solundan yiyorum:5::5:
zaten o misafirler değil mi bana kilo aldıran.tam 6 ay boyunca hergün misafir çocuk görmeye oturmaya vs.bende yaptım yedim yaptım yedim.
benim tartım yoktu dün eşime söledim almış getirmiş saolsun.taktım pilini bi çıktım üstüne 79 yazıyo eşimde yanımda ağlayacam nerdeyse.neyse yerini değiştirdim üstümü çıkardım 76.5.oh şükür dedim seksen kapısına dayanırsam kafayı yerim herhalde.şimdi sabah kalktım lavaboya gittim küçük bi tost yedim tartıya çıktım 75.5.işte buna daha da sevindim inş verecem sizi pis kilolarrrrrrrrrrrrrrrrr:):):):)

öf şu kilolar yaaa :14:
canım sebzeli kek yapabilirsin çok lezzetli oluyor. tariflerde sebzeler çiğ konuluyor ama ben biraz soteleyerek yapıyorum sebzelerini ... makarna salatası olabilir yada patates salatası falan ...

benim eşim aartık açık seçik söylüyor, zayıfla diyor, haklı adama diyecek lafım yok, ben de sevmiyorum kiloyu,
herşeye rağmen kızlaarr az önce koca bir pop keki evirmeyi bildi benim bu iğrenç midem:36: vicdan azabı çekiyorum, imdaaaaaaaatttt!!
yaa işte önce sanırım beyinde bitiyor iş ...

verirsin cnm merak etme ama o abuk sbuk diyetlerden lütfen uzak dur sağlıklı beslen ve spor yap:8:
inşallahhh...
seninki kısa değilki ben 145.gerçi ailede en uzun 150 olunca bizimki normal oluyo.

:1: benimde kısa yaaa allahtan eşimde uzun değil :1: gerçi ben daha uzun olsun isterdim daha kilolu ama olmadı kısmet :1: o iri olsa ben de yanında daha rahat olacaktım ama zayıfçık benimki :1:

ben gidiyorum iş yapayım artık ... burdan kalkmak mümkün değil yoksa ... herkese güzel bir gün diliyorum . diyeti bozmadan ... :1:

evet ismi zeynep ben koydum adını.ama bu kadar nazlı olacağını bilseydim zeynep naz koyardım yani:)
merak etme senin ikizlerde büyürler.Allah nazardan saklasın rabbim yavrularını sana bağışlasın büyürler annesi.bazen diyorum ben daha dün doğurdum sanki bugün 9-10 aylık olmuş.

geçen gün kayınbabam dediki "kızım zeynep kaç aylık oldu?"bende 9 aylık oldu baba dedim.oda "vaybe zaman ne kadar çabuk geçiyo"dedi.bende döndüm ona bide onu bana sor sen dedim:):)

millete göre çocuk doğuyo hemen büyüyo ama onu çeken bilir.bide bizimki gibi nazlı olursa vay haline:):)
aynen canım valla bide bize sorsunlar bide benimki 2 yaşında biri 11 aylık biri ben ne yapayım valla oh hemencik büyüyolar diyolar ben ne yapayım ama şükür ya olsun pişman değilim sağlıklılarya şükür başka bişey istemem şikayetçi değilim elbet büyüycekler ozaman rahatlıycaz bir nebzede olsa sabır canlarım sabır:emir_bebek::emir_bebek:
nişanlıyken eltimle görümcem beni tehdit ediyorlardı.hiçbirşey isteme bak senin nişan da bozulur diye.elltim diyo nişanlısını benim için bırakmış.bana hiçbirşey yapmadılar.2 ay sonra kayınımı nişanladılar.sene olmadan oda evlendi.hepsinden nefret ediyorum ama eşimin hatrı için tahammül ediyorum.
aynı beni anlattın bendede durumlar kötü konuşmuyoruz kayınpederlerle ama uzak olsunlar 2 aydır eve bile gelemiyorlar yüzleri yok tabi hıh çokta işime geldi zaten hiç sevmiyorum onları:63::63:
ya aslında problem yapacak birşey yok kayınbaba beni sinirlendirmek için yapıyor.o adamın yatacak yeri yok.bir oğlu lafından sözünden kendiyle görüşmüyor.yatıp kalkıp beddua ediyor kendi oğluna.o yüzden eşim sesini çıkaramıyor.adam deli gibi.

aman boşver eğer haksızsa bedduası tutmaz korkmayın boşver bizimkide eder arasıra bide sonra çoook seviyorum kızım seni kendi öz babandan bile çok seviyorum seni diyo bide ya sen kimsinde benim öz babamdan daha çok seviyorsun git işine ya aman :57:

Son düzenleme:
Back
X