70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

rüya tabirinden anlayan varmı kızlar netten baktım ama bi sürü zıt şeyler çıktı benim çocuğum yok ama rüyamda ikiz bebeğim vardı birini sağ birini sol koluma almıştım:55::55:sanıırm ikiside erkekti

canım erkek çocuğa müjde derler ama bende çok gördüm çoğunluk erkek ikiz değil ama ya emziriyodum(bu beni uyandığımda çok duygulandırdı)yada seviyorum falan bazen benimçocuğum bazen başkalarınıın gördüm (uyanmak istemedim ama rüyaymışşşş:14:hayra yor sen hayatım..eğer bebekte düşünüyosan inş.bebiş müjdesidir:emir_bebek:

canım erkek çocuğa müjde derler ama bende çok gördüm çoğunluk erkek ikiz değil ama ya emziriyodum(bu beni uyandığımda çok duygulandırdı)yada seviyorum falan bazen benimçocuğum bazen başkalarınıın gördüm (uyanmak istemedim ama rüyaymışşşş:14:hayra yor sen hayatım..eğer bebekte düşünüyosan inş.bebiş müjdesidir:emir_bebek:

bir ay sonra düşünecem canım inş allah nasip ederse tabiiiii

bizimkiler dışarda birinin yanında canım cicim ama yalnızken hiç alakası yok.milletin yanında ayakkabımı giydirirlerdi hamikeyken kimse yokken çok aç kaldım çok hasta yattım tek başıma...görümcem kıskancın içten fesatın biri.benim kızım doğduğunda onu bile kıskandı düşün sen gerisini.herşeyi kıskanır bende genç kız diye herşeyi paylaşırım eşimle bi yere giderken kaynana ve görümcemi alır gideriz.(aynı apartmanda oturuyoruz)annesi oğlunu kıskanır benden.tek erkek .zaten 2 çocuğu var.aramızda bi yarış var kocamın dizine yattığını bilirim kaynanamın...amaaaaaaaannn.

bizimkilerde bir kız bir erkek iki kardeş... ama benimkinin durumu dahada farklı ... başka şehirde okumuş başka şehirde çalışmış.. buraya geldiğinde anende annanede dayılarda herkesete kalırmış .. falan filan .. benden neredeyse sülale kıskandı . yengesi benimle konuuşmuyor sayılır kıskançlığı yüüznden okunuyor. pis kadın... neymiş onları unutmuşmuş.. kayınvalidem de kıskanıyor ama belli etmemeye çalışıyor ... görümcem itiraf etti ama dediki geçti kıskançlığım ama pek sanmıyorum ...

rüya tabirinden anlayan varmı kızlar netten baktım ama bi sürü zıt şeyler çıktı benim çocuğum yok ama rüyamda ikiz bebeğim vardı birini sağ birini sol koluma almıştım:55::55:sanıırm ikiside erkekti

canım Allah hayır getırsın netten bakabılırsın rüya tabirlerine.birede cok düşündüğümüz bilinçaltımızdaki şeyler de giriyor genelde rüyalarımıza

kızlar bu ihe nin altın çöreğini bliyosunuz değilmi sizce kahvaltıda ondan yesem nasıl olur kepek ekmeği bende bulantı yapıyo tabi kendi yaptığım kepek ekmeğinde öyle bi durum olmuyo ama bazen yapamıyorum işte yoğunluktan

nasılsınız kızlar?biz şu moddayız oğlumla:2::43: snıf snıf burnumuzu çekiyoruz onca şeyin üstüne bi de nezle olduk..güçlü olup atlatıcaz inş..
görümce-kaynana konusu açılmış,benim başıma gelenleri yazsam bu kadar da olmaz dersiniz..ama ben affettim onları..siz de öyle yapın tavsiye ederim, omuzlarından yük kalkıyor insanın..Allah'a havale edin..
canım ara öğün yemek istemiyooor:25:

bizimkilerde bir kız bir erkek iki kardeş... ama benimkinin durumu dahada farklı ... başka şehirde okumuş başka şehirde çalışmış.. buraya geldiğinde anende annanede dayılarda herkesete kalırmış .. falan filan .. benden neredeyse sülale kıskandı . yengesi benimle konuuşmuyor sayılır kıskançlığı yüüznden okunuyor. pis kadın... neymiş onları unutmuşmuş.. kayınvalidem de kıskanıyor ama belli etmemeye çalışıyor ... görümcem itiraf etti ama dediki geçti kıskançlığım ama pek sanmıyorum ...

benim eşimde yıllarca dışarda okumuş çalışmış.Allahtan sülalede kıskanan yok beni çok seviyolar.çok takdir ediyolar.bende onları seviyorum saolsunlar.anlatsam 2 yılda yaptıklarını roman olur ama kimse bilmiyo.eşimde bilsede sahip çıkmıyo....boşverrrr Allaha havale ettim.Onları bildiği yapsın....önce çok üzüldüm çok ağladım ama şimdi takmamaya çalışıyorum

Erken kalkmayı bı turlu adet edınemedım yaa :)
Kalkış 12.00 Khvaltı

1 kupa beşi bi yerde çay
1 kase nesfit :3:

Bu arada maşallah kızlar sizde ne kaynana,görümce elti varmış yaa Allah sabır versın sizlere:26:

valla ya allah sabırlar versin benmkilerde iyidirler bana ama benm eşimden dolayı iyler eşim kıyameti koparır yoksa yüzlerine bile bakmaz onların bi sefer biz daha evlenmemiştik evimizi temizliyoduk koçişimle bizim görümcelerde alt katta oturan göürmcelerdeydiler benm koçiş çağırdı yardıma geln diye onlarda at gibi karın var o yapsın demişlerdi bizimki onlara bunu söylediğine söyliceğine pişman etti hemen yukarı yardıma çıktılar ama biz kabul etmedik bu seferde o yüzden bana karşı çok iyilerdir yoksa cadalozlardır bizim görümceler

nasılsınız kızlar?biz şu moddayız oğlumla:2::43: snıf snıf burnumuzu çekiyoruz onca şeyin üstüne bi de nezle olduk..güçlü olup atlatıcaz inş..
görümce-kaynana konusu açılmış,benim başıma gelenleri yazsam bu kadar da olmaz dersiniz..ama ben affettim onları..siz de öyle yapın tavsiye ederim, omuzlarından yük kalkıyor insanın..Allah'a havale edin..
canım ara öğün yemek istemiyooor:25:

cnm benm ikiniizde geçmiş olsun evet cnm sizinkileride allaha havale et en iyisini o bilir

Back
X