- 29 Nisan 2011
- 169
- 5
- 96
erkek çocuk müjdedir cnm sağ kolladki iyi haber sol koladaki şerdir ama inş. allah ikisinide hayır etsin yani iki haberin var
inş canım hayırlı haberler olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek çocuk müjdedir cnm sağ kolladki iyi haber sol koladaki şerdir ama inş. allah ikisinide hayır etsin yani iki haberin var
rüya tabirinden anlayan varmı kızlar netten baktım ama bi sürü zıt şeyler çıktı benim çocuğum yok ama rüyamda ikiz bebeğim vardı birini sağ birini sol koluma almıştımsanıırm ikiside erkekti
canım erkek çocuğa müjde derler ama bende çok gördüm çoğunluk erkek ikiz değil ama ya emziriyodum(bu beni uyandığımda çok duygulandırdı)yada seviyorum falan bazen benimçocuğum bazen başkalarınıın gördüm (uyanmak istemedim ama rüyaymışşşşhayra yor sen hayatım..eğer bebekte düşünüyosan inş.bebiş müjdesidir
![]()
bizimkiler dışarda birinin yanında canım cicim ama yalnızken hiç alakası yok.milletin yanında ayakkabımı giydirirlerdi hamikeyken kimse yokken çok aç kaldım çok hasta yattım tek başıma...görümcem kıskancın içten fesatın biri.benim kızım doğduğunda onu bile kıskandı düşün sen gerisini.herşeyi kıskanır bende genç kız diye herşeyi paylaşırım eşimle bi yere giderken kaynana ve görümcemi alır gideriz.(aynı apartmanda oturuyoruz)annesi oğlunu kıskanır benden.tek erkek .zaten 2 çocuğu var.aramızda bi yarış var kocamın dizine yattığını bilirim kaynanamın...amaaaaaaaannn.
rüya tabirinden anlayan varmı kızlar netten baktım ama bi sürü zıt şeyler çıktı benim çocuğum yok ama rüyamda ikiz bebeğim vardı birini sağ birini sol koluma almıştımsanıırm ikiside erkekti
bizimkilerde bir kız bir erkek iki kardeş... ama benimkinin durumu dahada farklı ... başka şehirde okumuş başka şehirde çalışmış.. buraya geldiğinde anende annanede dayılarda herkesete kalırmış .. falan filan .. benden neredeyse sülale kıskandı . yengesi benimle konuuşmuyor sayılır kıskançlığı yüüznden okunuyor. pis kadın... neymiş onları unutmuşmuş.. kayınvalidem de kıskanıyor ama belli etmemeye çalışıyor ... görümcem itiraf etti ama dediki geçti kıskançlığım ama pek sanmıyorum ...
Bu arada maşallah kızlar sizde ne kaynana,görümce elti varmış yaa Allah sabır versın sizlere:26:
nasılsınız kızlar?biz şu moddayız oğlumla:2:snıf snıf burnumuzu çekiyoruz onca şeyin üstüne bi de nezle olduk..güçlü olup atlatıcaz inş..
görümce-kaynana konusu açılmış,benim başıma gelenleri yazsam bu kadar da olmaz dersiniz..ama ben affettim onları..siz de öyle yapın tavsiye ederim, omuzlarından yük kalkıyor insanın..Allah'a havale edin..
canım ara öğün yemek istemiyooor![]()
Kızlar merhaba ,
Bende gelebilir miyim aranıza...:82:
Merhaba, Hoşgeldin![]()
Kızlar merhaba ,
Bende gelebilir miyim aranıza...:82:
offffffffffffffffff![]()