Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooooo masallahhh yeni işinde hayırlı ugurlu olsunnnewimi süpürdümmm sildimm toz aldımmm yemegmi yaptımmm ocakta smdiii, bulasıklarımıı yıkadımmm.. cumadan bu yana 3 makina camasır yıkadımmm kuruttum, herşeymm bitti akşamaaa bi ağdaa manikürrr we dusum kaldııı :)
aaaa ufacıık şeyi unutmuşummm, üşenmedimm saydımmm tam 43 parçaa kıyafett war ütülenceeek![]()
accık cnmm, 43 parça nedir ki, bi 12 tneee gömleek, 6 taneee kumaş pantolonn, 11 tane elbisee, 7 tane de etek warrr, 3-5 parçadaa bluzz, aman cnmm neymiş ki gözümde büyüttügmee değmezzz53:
kim gelir yardımaaa,cok sancımm warr![]()
hoşgeldinn aramıza bu topiklerde ögretmen çok 10 günde 3 buçuk kilo nasıl verdin bu arada merak ettimdemerhaba aranıza yeni katıldım:) ben istanbuldan 24 yaşında bir öğretmen ve yaklaşık 10gün öncesine kadar da 80.5 kilo biriydim ancak şuan 77yim :) birlikte zayıflayalım kategorisine katılayım istedim
hoşgeldinn aramıza bu topiklerde ögretmen çok 10 günde 3 buçuk kilo nasıl verdin bu arada merak ettimde![]()
spor önemli hadi sen oğluşunun peşinde spor yapıyosun valla ben yan gelip yatıyom yattığım yerden eriyomanam...![]()
evet haklısın aynen öyle.. ama geniş omuzlu olmak güzel birşey bence..
tabi kalça çok küçük değilse.. çünkü beli incelttiğin vakit omuz ve kalça güzel bir kıvrım oluşturuyor.
şahsen ben biraz daha dikleştirmek için dumble çalışmayı düşünüyorumm.. seviyorum çünkü..
et sıkılaşması konusunda haklısın benimde pek sıkı değil spor onun tek ilacı... bende biraz daha vereyim ramazan da çıkınca spor düşünüyorum kısmetse...
herkesin yapısı duruşu farklı işte.. dediğin gibi...
yaparız nolcak :82: yiyecek kişi yada kişiler olduktan sonra en zevkli iş yemek yapmaktamam canım görüşelim benim göbiş şişmeden...
dikkat ette o kısırı sen bana yapmak zorunda kalma bu gidişle....
ben eksik kalmayayım...
beni de ekle canım
![]()
kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali bende bu ara feci ekmek pide yiyorumtşklerr hoşbuldumm yenidenn evet yaa ekmek çok güzell sıcacıkk ve yumuşacık dayanamıyorumm yedim kaç gündür haklısın en azından akşamları azaltım yada akşam yemeyeyimde sadece sahurda yiyeyim iftarda yenecek sey çok oluyo zaten suda çok içildigi için öyle yapayım ben en iyisi tşkler canım önerin içinn![]()
aman hiçbişicik yokmuş bende onlara harcıcan emek su ve elektrik parasına yeni bi gardrop hazırlarsın gibime geliyorewimi süpürdümmm sildimm toz aldımmm yemegmi yaptımmm ocakta smdiii, bulasıklarımıı yıkadımmm.. cumadan bu yana 3 makina camasır yıkadımmm kuruttum, herşeymm bitti akşamaaa bi ağdaa manikürrr we dusum kaldııı :)
aaaa ufacıık şeyi unutmuşummm, üşenmedimm saydımmm tam 43 parçaa kıyafett war ütülenceeek![]()
accık cnmm, 43 parça nedir ki, bi 12 tneee gömleek, 6 taneee kumaş pantolonn, 11 tane elbisee, 7 tane de etek warrr, 3-5 parçadaa bluzz, aman cnmm neymiş ki gözümde büyüttügmee değmezzz53:
iyiyim tatlım sen nasılsın.gidip tekrar geliyosun bakıyorum da bizsiz durmamıyosun demiiii.canımcım bu topiğe ilk geldiğimde sen vardın kısa bisüre sonra ayrıldın.epey bi zaman dageçmiş heeee.sslm canım nasılsın ne zamandır görüşemedik nasıl gidiyo hayat bakalımm
ayy sizdemi agustosta evlendiniz bizde 20 sinde allahım ayırmasın agızınızın tadını bozmasın mutluluklar dilerim canımm![]()
ewimi süpürdümmm sildimm toz aldımmm yemegmi yaptımmm ocakta smdiii, bulasıklarımıı yıkadımmm.. cumadan bu yana 3 makina camasır yıkadımmm kuruttum, herşeymm bitti akşamaaa bi ağdaa manikürrr we dusum kaldııı :)
tembellık var üstümde daha evi temızlemeye kalkamadm yarına kaldı yıne...:26::26::26::26: hımmm tamam canımmm bundan sonra suya agırlık vercem ekmegi yemicem akşamları ama gece mecbur yerim
nasısın kuzum iyimisinnnn![]()
saol ama ben gıdemedım ki....kolay gelsinn tatlımmmmm
yediklerin ne güzel az yiyosunn kolay gelsin sana
böcüğüm bizimde çarşambaymış...ben de ben deee hayranımmm.ama ben çok uzağım sizeeee.sizinle görüşmeyi çok isterdim doğrusu.
bu gün oğluma eşim baktı sabah ben de uyudum ohhhh.yoksa uykusuzluktan ölecektim.kocacımmm seni çok seviyorummmm.bu arada perşembe evlilik yıldönümüz .ne yapsam yaaaa.bişeyler almak istiyorum eşime.ve bi şeyler yazmakkkk...
yaparız nolcak :82: yiyecek kişi yada kişiler olduktan sonra en zevkli iş yemek yapmak
![]()
ben de ben deee hayranımmm.ama ben çok uzağım sizeeee.sizinle görüşmeyi çok isterdim doğrusu.
bu gün oğluma eşim baktı sabah ben de uyudum ohhhh.yoksa uykusuzluktan ölecektim.kocacımmm seni çok seviyorummmm.bu arada perşembe evlilik yıldönümüz .ne yapsam yaaaa.bişeyler almak istiyorum eşime.ve bi şeyler yazmakkkk...
kızlar walla bu hfta giycegm kadarını ütüledimm ayakta zor duruyodum walla cok kötü sancım war 2.ağrı kesicimi içtim ama nafile.. zor duruyorum su an.. genede allahıma sükürler olsn ki haftasonu oldu da yatıp dinlenebiliyomm
tembellık var üstümde daha evi temızlemeye kalkamadm yarına kaldı yıne...
bide gecem gündüzüm şaştı....
gözumden uyku akıyo....
sahura kadar oturuyom
saol ama ben gıdemedım ki....
böcüğüm bizimde çarşambaymış...
sen söyleyınce hatırladım....
ama bızım nıkah ,yüzük,düğün hepsi ayrı ayrı oldugundan artık hangı bırını hatırlayım yahu...
merhaba aranıza yeni katıldım:) ben istanbuldan 24 yaşında bir öğretmen ve yaklaşık 10gün öncesine kadar da 80.5 kilo biriydim ancak şuan 77yim :) birlikte zayıflayalım kategorisine katılayım istedim
kızlar walla bu hfta giycegm kadarını ütüledimm ayakta zor duruyodum walla cok kötü sancım war 2.ağrı kesicimi içtim ama nafile.. zor duruyorum su an.. genede allahıma sükürler olsn ki haftasonu oldu da yatıp dinlenebiliyomm