70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ewimi süpürdümmm sildimm toz aldımmm yemegmi yaptımmm ocakta smdiii, bulasıklarımıı yıkadımmm.. cumadan bu yana 3 makina camasır yıkadımmm kuruttum, herşeymm bitti akşamaaa bi ağdaa manikürrr we dusum kaldııı :)

aaaa ufacıık şeyi unutmuşummm, üşenmedimm saydımmm tam 43 parçaa kıyafett war ütülenceeek :D

accık cnmm, 43 parça nedir ki, bi 12 tneee gömleek, 6 taneee kumaş pantolonn, 11 tane elbisee, 7 tane de etek warrr, 3-5 parçadaa bluzz, aman cnmm neymiş ki gözümde büyüttügmee değmezzz :53:53::53:

kim gelir yardımaaa,cok sancımm warr :(

ewimi süpürdümmm sildimm toz aldımmm yemegmi yaptımmm ocakta smdiii, bulasıklarımıı yıkadımmm.. cumadan bu yana 3 makina camasır yıkadımmm kuruttum, herşeymm bitti akşamaaa bi ağdaa manikürrr we dusum kaldııı :)

aaaa ufacıık şeyi unutmuşummm, üşenmedimm saydımmm tam 43 parçaa kıyafett war ütülenceeek :D

accık cnmm, 43 parça nedir ki, bi 12 tneee gömleek, 6 taneee kumaş pantolonn, 11 tane elbisee, 7 tane de etek warrr, 3-5 parçadaa bluzz, aman cnmm neymiş ki gözümde büyüttügmee değmezzz :53:53::53:

oooooo masallahhh yeni işinde hayırlı ugurlu olsunnn
ben ütüyü pek sevmem ama gömlekleri ütüleyeyim senin için baya varmışş yavv yap yap bitmez ki onlar sana allah kolaylık versinnn benim gözüm büyümez anca yerinden çıkarrr :53::53::53::53::53::53::53::53::53:

merhaba aranıza yeni katıldım:) ben istanbuldan 24 yaşında bir öğretmen ve yaklaşık 10gün öncesine kadar da 80.5 kilo biriydim ancak şuan 77yim :) birlikte zayıflayalım kategorisine katılayım istedim

merhaba aranıza yeni katıldım:) ben istanbuldan 24 yaşında bir öğretmen ve yaklaşık 10gün öncesine kadar da 80.5 kilo biriydim ancak şuan 77yim :) birlikte zayıflayalım kategorisine katılayım istedim

Bu topik kilo vermek isteyenlerin birbirini motive ettiği bir topik,kimsenin bu arkadaşlarımızı huzursuz etmeye,ikili tartışmalarını bu topik üzerinden yaparak insanları tedirgin etmeye hakkı yok.

Lütfen topikte tartışanlar bir an önce kendini toparlasın...

hoşgeldinn aramıza bu topiklerde ögretmen çok 10 günde 3 buçuk kilo nasıl verdin bu arada merak ettimde :1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Konumuz 70-79 kg arasındakilerin zayıflamak istemesi ve bunun için yaptıklaerı diyet ile ilgili paylaşımlar. son zamanlarda bu konudan çok fazla kötü içerik geleye başladı. Konuyu dağıtıp tartışma ortamına çevirmeyin lütfen..

hoşgeldinn aramıza bu topiklerde ögretmen çok 10 günde 3 buçuk kilo nasıl verdin bu arada merak ettimde :1::1::1::1::1::1::1::1::1:

hoşbuldum :):): öncelikle temmuz 10 gibi kavitasyona başlamıştım haftada bir yağ eritme bölgesel incelme ama diyet filan yaptığım yoktu zaten sonra tatil derken iyice çıktım zıvanadan ama uzun zamandır kiloluyum yaklaşık 3 sene oldu yerleşti yağlar.. en son nasıl oldu bilmem ki ben diyet yapamam asla canıma tak etti 28 temmuzda bi başladım ramazana kadar kahvaltılarım çavdar ekmeği ve zeytin peynir bal yumurtayla oldu sonra ramazanın 1'inde akupunktura başladımyetmedi bide gittim nar ekşili zayıflama macunu aldım iftar ve sahurda yemeğe başlamadan içiyorum 1 tatlı kaşığı derken 3ü bir arada 10 günde 3buçuk kilo götürüverdi :)

bu arada akupunktur iştahı gerçekten kapatıyormuş ben iştahlı biriyim normalde tatlı olmadan edemem şimdi tatlı ihtiyacımı arasıra kaçamak bisküvi ve meyvelerden sağlıyorum okadar

anam... :52:
evet haklısın aynen öyle.. ama geniş omuzlu olmak güzel birşey bence..
tabi kalça çok küçük değilse.. çünkü beli incelttiğin vakit omuz ve kalça güzel bir kıvrım oluşturuyor.
şahsen ben biraz daha dikleştirmek için dumble çalışmayı düşünüyorumm.. seviyorum çünkü..
et sıkılaşması konusunda haklısın benimde pek sıkı değil spor onun tek ilacı... bende biraz daha vereyim ramazan da çıkınca spor düşünüyorum kısmetse...
herkesin yapısı duruşu farklı işte.. dediğin gibi...
spor önemli hadi sen oğluşunun peşinde spor yapıyosun valla ben yan gelip yatıyom yattığım yerden eriyom :52::52: bi annemin yanına gelince tempom artıyor gece gündüz uyutmadığı dinlendirmediği için eriyom haliyle :24::24: ama bu ara feci yiyom :43::43:

tamam canım görüşelim benim göbiş şişmeden...
dikkat ette o kısırı sen bana yapmak zorunda kalma bu gidişle....:4:

ben eksik kalmayayım...
beni de ekle canım
:71::71::71::71::71:
yaparız nolcak :82: yiyecek kişi yada kişiler olduktan sonra en zevkli iş yemek yapmak :69:

tşklerr hoşbuldumm yenidenn evet yaa ekmek çok güzell sıcacıkk ve yumuşacık dayanamıyorumm yedim kaç gündür haklısın en azından akşamları azaltım yada akşam yemeyeyimde sadece sahurda yiyeyim iftarda yenecek sey çok oluyo zaten suda çok içildigi için öyle yapayım ben en iyisi tşkler canım önerin içinn:54::54::54::54::54::54::54::54:
kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali bende bu ara feci ekmek pide yiyorum :50: tatlıda cabası dün akşam koca bi porsiyon fıstıklı kadayıfı mideye indirdim.hemde şerbeti resmen ağda olmuş :26: neden anlamadım tutamıyom kendimi regli dönemimde bitti 5 gün oldu onun etkisi olmamadı lazım kendi pisboğazlığım işte :56: ben yaptım sen yapma :45: tut kendini :4:

aman hiçbişicik yokmuş bende onlara harcıcan emek su ve elektrik parasına yeni bi gardrop hazırlarsın gibime geliyor :60::60:

sslm canım nasılsın ne zamandır görüşemedik nasıl gidiyo hayat bakalımm
ayy sizdemi agustosta evlendiniz bizde 20 sinde allahım ayırmasın agızınızın tadını bozmasın mutluluklar dilerim canımm:54::54::54::54::54::54::54::54:
:71::71::71::71::71:
iyiyim tatlım sen nasılsın.gidip tekrar geliyosun bakıyorum da bizsiz durmamıyosun demiiii.canımcım bu topiğe ilk geldiğimde sen vardın kısa bisüre sonra ayrıldın.epey bi zaman dageçmiş heeee.

anaaaaammm neffffret ederim ütüden ama gül hatrın için 2 gömlek 1 pantalon 2 elbise alayım bariiii.kızzzz sen napıyosun bu kadar elbisayleee.inceleyim de birazını bana gönderrr:1:

kızlar walla bu hfta giycegm kadarını ütüledimm ayakta zor duruyodum walla cok kötü sancım war 2.ağrı kesicimi içtim ama nafile.. zor duruyorum su an.. genede allahıma sükürler olsn ki haftasonu oldu da yatıp dinlenebiliyomm

:26::26::26::26: hımmm tamam canımmm bundan sonra suya agırlık vercem ekmegi yemicem akşamları ama gece mecbur yerim:27::27::27:
nasısın kuzum iyimisinnnn:54::54::54::54:
tembellık var üstümde daha evi temızlemeye kalkamadm yarına kaldı yıne...
bide gecem gündüzüm şaştı....
gözumden uyku akıyo....
sahura kadar oturuyom

kolay gelsinn tatlımmmmm

yediklerin ne güzel az yiyosunn kolay gelsin sana
saol ama ben gıdemedım ki....
ben de ben deee hayranımmm.ama ben çok uzağım sizeeee.sizinle görüşmeyi çok isterdim doğrusu.

bu gün oğluma eşim baktı sabah ben de uyudum ohhhh.yoksa uykusuzluktan ölecektim.kocacımmm seni çok seviyorummmm.bu arada perşembe evlilik yıldönümüz .ne yapsam yaaaa.bişeyler almak istiyorum eşime.ve bi şeyler yazmakkkk...
böcüğüm bizimde çarşambaymış...
sen söyleyınce hatırladım....
ama bızım nıkah ,yüzük,düğün hepsi ayrı ayrı oldugundan artık hangı bırını hatırlayım yahu...

yaparız nolcak :82: yiyecek kişi yada kişiler olduktan sonra en zevkli iş yemek yapmak :69:

:60::60:

Tamam o zaman her an gelebilirim...

ben de ben deee hayranımmm.ama ben çok uzağım sizeeee.sizinle görüşmeyi çok isterdim doğrusu.

bu gün oğluma eşim baktı sabah ben de uyudum ohhhh.yoksa uykusuzluktan ölecektim.kocacımmm seni çok seviyorummmm.bu arada perşembe evlilik yıldönümüz .ne yapsam yaaaa.bişeyler almak istiyorum eşime.ve bi şeyler yazmakkkk...

Canım sen nerdesin
Hangi şehirdesin
Eşine traş makinası alabilirsin
Yoksa eğer
Kol düğmeleri çok şık...
Mesaj yaz... mektup yaz

kızlar walla bu hfta giycegm kadarını ütüledimm ayakta zor duruyodum walla cok kötü sancım war 2.ağrı kesicimi içtim ama nafile.. zor duruyorum su an.. genede allahıma sükürler olsn ki haftasonu oldu da yatıp dinlenebiliyomm

geçmiş olsun şeker
tembellık var üstümde daha evi temızlemeye kalkamadm yarına kaldı yıne...
bide gecem gündüzüm şaştı....
gözumden uyku akıyo....
sahura kadar oturuyom

saol ama ben gıdemedım ki....

böcüğüm bizimde çarşambaymış...
sen söyleyınce hatırladım....
ama bızım nıkah ,yüzük,düğün hepsi ayrı ayrı oldugundan artık hangı bırını hatırlayım yahu...

Canım aklına taktığın bazı şeyler olabilir...
İçinde büyüttüğün
Bende kafama bir şeyi taktığımda
İlk önce uykumu etkiliyor

İftar vakti yaklaştı herkes yemek yapma işine girişti sanırım. :82:
Bizimde menüde tavuk sote, pilav, yeşillik salatası, analı kızlı çorba, baklava var.
Tabi bunlardan sadece az tavuk sote ve salata yiyebilirim. :27:
Dün o kadar yememe rağmen 200 gr vermişim. :62:

[sıze=3]slm kızlar buraya pek yaamasamda sızı takıp edıyorum gercı bır kacgun daha buralardayım gerısını bılemıyom herhalde ıkı ay sonra yıne aranıza bır 80 kılo zlarak donerım :60::60::60::60::60::60:belkıde tersı olur bıde bakımısım 60 kılo olup gelmısım ehehehe :62::62::62::62::62::62:ne guzel olurdu ya...neyse hepınızı op[/sıze]

selam millet

sabah
kibrit kutusu kadar peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek (normal) misafirlikteydim mecburen yedim
3-4 patates kızartması
1 domates

öğlen bişii yemedim midem kötüydü ayran içtim bir bardak kadar

akşam

1 bardak su

3 köfte
1 dilim pide
3-4 kaşık salata
2 bardak su

etimek tatlısı yarım dilim kadar
1 çay tek şekerli
1 bardak su

Son düzenleme:

bende regl oldum ama bende migren başladı gündüz gündüz hala kötüyüm ve dağ gibi ütüm var evde değildim makinadan çıkanlarıda asıp gitmiştim balkona 2 gündür çamaşırları bırakıp gittim kuruyanların da yarısı da ütülenecek şeyler imdatt s.o.s veriyorum :37::37::37::37: şeytan diyo götür kuru temizlemeye ütület hepsini al gel :)))))))))))))))

Son düzenleme:
yeni gelenler olmuş hoşgeldiniz der ve ben deniz kaçar gelicem az sonra eşim işe gitcek ozaman bol bol burdayım:16:

Back
X