HIMM ne güzelll devamını dilerimm kalanlarda çabuk gider inşşhoşbuldum :):): öncelikle temmuz 10 gibi kavitasyona başlamıştım haftada bir yağ eritme bölgesel incelme ama diyet filan yaptığım yoktu zaten sonra tatil derken iyice çıktım zıvanadan ama uzun zamandır kiloluyum yaklaşık 3 sene oldu yerleşti yağlar.. en son nasıl oldu bilmem ki ben diyet yapamam asla canıma tak etti 28 temmuzda bi başladım ramazana kadar kahvaltılarım çavdar ekmeği ve zeytin peynir bal yumurtayla oldu sonra ramazanın 1'inde akupunktura başladımyetmedi bide gittim nar ekşili zayıflama macunu aldım iftar ve sahurda yemeğe başlamadan içiyorum 1 tatlı kaşığı derken 3ü bir arada 10 günde 3buçuk kilo götürüverdi :)
bu arada akupunktur iştahı gerçekten kapatıyormuş ben iştahlı biriyim normalde tatlı olmadan edemem şimdi tatlı ihtiyacımı arasıra kaçamak bisküvi ve meyvelerden sağlıyorum okadar

evet durduramıyo insan sıcacık pide karşısında ama çaresin yaglar daha sıcakspor önemli hadi sen oğluşunun peşinde spor yapıyosun valla ben yan gelip yatıyom yattığım yerden eriyombi annemin yanına gelince tempom artıyor gece gündüz uyutmadığı dinlendirmediği için eriyom haliyle
ama bu ara feci yiyom
yaparız nolcak :82: yiyecek kişi yada kişiler olduktan sonra en zevkli iş yemek yapmak
kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali bende bu ara feci ekmek pide yiyorumtatlıda cabası dün akşam koca bi porsiyon fıstıklı kadayıfı mideye indirdim.hemde şerbeti resmen ağda olmuş :26: neden anlamadım tutamıyom kendimi regli dönemimde bitti 5 gün oldu onun etkisi olmamadı lazım kendi pisboğazlığım işte
ben yaptım sen yapma
tut kendini
aman hiçbişicik yokmuş bende onlara harcıcan emek su ve elektrik parasına yeni bi gardrop hazırlarsın gibime geliyor![]()
offff fıstıklı kadayıf hee aboooo etkisinden çabuk kurtull sende ben tutcam sende tut hepberaber verlim şu hain yagları

tşkler canımm bende iyiyim şükür hep aynı kilolarla savaş evet canımm aynen duramıyorum burasızz yavv evet canımm topikte ben vardım yok oldum sonra gene varımmiyiyim tatlım sen nasılsın.gidip tekrar geliyosun bakıyorum da bizsiz durmamıyosun demiiii.canımcım bu topiğe ilk geldiğimde sen vardın kısa bisüre sonra ayrıldın.epey bi zaman dageçmiş heeee.
anaaaaammm neffffret ederim ütüden ama gül hatrın için 2 gömlek 1 pantalon 2 elbise alayım bariiii.kızzzz sen napıyosun bu kadar elbisayleee.inceleyim de birazını bana gönderrr![]()

ayyy canımm benimm kalk bi silkelen bakimm uykusuzluk zor seyy tattlımm düzene girdir o uykunuda kendine gel canım benimmtembellık var üstümde daha evi temızlemeye kalkamadm yarına kaldı yıne...
bide gecem gündüzüm şaştı....
gözumden uyku akıyo....
sahura kadar oturuyom
saol ama ben gıdemedım ki....
böcüğüm bizimde çarşambaymış...
sen söyleyınce hatırladım....
ama bızım nıkah ,yüzük,düğün hepsi ayrı ayrı oldugundan artık hangı bırını hatırlayım yahu...