- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.241
- 1.123
canım netten bayıdekınden daha uyguna alınıyo...gör bak kolunda dene....en azından fkir olur...bende bi arkadaşımda görüp begenip almıştım....yıllardır modası geçmeyen ve çok tutulan bi model....o yuzden fiyatı yıllardır aynı.....canım aslında daha ucuz bişeyler almamız lazım bu bütçeyle ama ben kıyamıyorum işte.saatin güzel tatlım gidip mağazadan bakıcam sanırım.bi de ne yedim diye sormuşsun: yeşil fasulye,erişte,hoşaf,salata veeee tatlı.yürüyüş yaptım ama.ahh regl öncesiya patlam yaptı tatlı kriziii.
cani anneeee birazını çocuğa saklar insann nasıl yedin onu obur seniiiii![]()
tatlım olurmu hiç ööle şeyy yaa tabiki fikir ayrılığı olacak inan kimse mesaj silindi diye keyiflenmedi.lütfen tatlıya bağlayın meseleyi ve hep beraber olalım.inan sdem de sen de bu topiğin tatlılarısınız.sizsiz olmaz.bak senayla muazzezi örnek vericektim ayşebahar örnek vermiş.şimdi araları çok iyi.tabiki fikirlerimiz belirticez ve aynı fikirde olmayanlar olacak.ama bu kavgaya dönüşmemeli.biz ayrılığını kabul etmiyoruz ve sudemle barışmanızı istiyoruz veee birbirinizi anlamanızı ya daaaa saygı göstermenizi...sudemcimmmm ve qivicimmm hadiiiii![]()
![]()
afiyet olsun balım.....şu reglını atlatta hedefe ulaşalım artık.....
kız gözümde canlandı o haliniz ya....aynen ben çok kötüyüm yaabasmasan damarıma nolurrduu
ya aslında batu her akşam yemeği bizle yer kelebeğide hiç kaçırmaz ,bazen mide fesadı geçircek diye elinden aldığım oluyorgörsen 6-7tane yediği oluyo ,ya bu çocuğun doyma hissi yokmu bitirene kadar yiycekmi acaba derken bigün yedi yedi,çocuk ilk defa istemiyorum diye kafa salladı ay şaştım
bu benim oğlum olamaz falan dedim hayırdır:97:neyse
anacım,çocuk uyurken denk geldi aslında 3tane ayırmıştımda,sahurda yicek bişey bulamadığım için aklıma onlar geldi bende 2tanecik yiyiverdimbatuya 1tane bıraktıydım hadi yemedi olmasın diye emme ,elim oraya gidiverdi bar görmesin dediydim ama mutfağa bi girdi önce sordum hayır yemicem dedi
baktı ben yiyorum ıh ıh diye aldı yarısını
ya bide sonra başka diye isteyişi var ,,benimde fırını açıp bitti oğlum diyişim yürek dayanmaz
neyse ama yarına tavuk göğsüyle bişeyler yapar gönlünü alırım,dolapta beni ne yapcak diye bekliyo yarını canım tavuk göğüslerim
eee olmuş be nasıl okudun kız bukadar helal olsun bak hala uzatıyorum
kaçtım tamam
![]()
kıyamam kuzuna çocuklara söylenecek en zor şey heralde .....kuzum kıyamam.....