70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaqmurlu ve serin güzel bir istanbul sabahından herkese günaydınlarrr:16::16::16:
Rabbim oruç tutanlara yine harika bir güzellik yaptı ve serin havayla birlikte bu güzel yaqmuru gönderdi..şükürler olsun...serinledik nefes aldık...özlemişim böyle havaları..

kılzar bu arada kılavuz mektupp Pj_Muguet yok ortalarda...aslı35 senide aşada görüyorum canım hiç yazmadan gidiveriyosun..bi selamlık hatırımız yokmu kardeşim :63:

canım doktor bana 3 litreden fazlasını içme dedi..

canım konu kapandı ve konunun üzerine kimse yorum yapmasın dedim...açıklama yapmada hiç gerek yok...çünkü olayın muhatablarına cevap hakkı doquyor... lütfen dediklerime riayet edilsin...burada tartışmak isim vermedende olsa yorum yapmak yasak..sonuçta isim vermesende herkes kimler olduqunu biliyor...:20::20::20:

ben konuya yorum yapmadım ki sena kaptan, sudem arkadasımız bana soru sormus ona cvp verdım, yazmadan kendımı nası ıfade edebılırım ki... neysee....

Son düzenleme:
bu arada kac gundur aklımda hep unutuyorummm, şimdi kendısı burda yok CHARM süpersin :46:

sen dıyosun ki uzıermdekı elbısenın bedenı xl, ama bızımkı de goz yanı goruyoruz, o ılk koydugun reısmlerle dıgerlerı arasında çok fark var gercekten de, onemlı olan uzıerne yakısanı bulmusun gıymısın, herkeste cok begendı, valla ben tebrık edıyorum.. bu arada ben de gorundugu kadarıyla fotografın arka planını cok begendımmmm :21: cok iç açıcı bı dekarasyıon gıbı gozukuyo :21:

valla bı gun dıger topıklerde ev resımlerı paylasılanlar var ya onlarda ya da yıne ozel albumunde ev dekarasyonunu bızle paylasırsan cok sevınırım, bayılıyorum boyle mekanlaraa :66:

Son düzenleme:
yada bende kaslarda sorun olmasın sık gittiğim için ....

oruçluysan eğer
ilk gun için menun güzel ama...

ekmek hakını sahura kullan bence...
onun yerıne yogurt ve salata tüket daha iyi...
ara içinde
bisküvisiz yapabiliyosan...
1 porsıyon meyve,yada 2-3 kuru kayısı senın için daha faydalı olur...

yeşil çay gunde en fazla 3 bardak içmek gerekıyo...
ama gunde 2 bardak içsen güzel olur bence...
ramazandan sonra da 3 e çıkarırsın...
ben dun 2 bardagı zorla içtim...ramazanda fazla içemiyom...
önerin için teşekkür ederim . aslında ben diyetisyene gittim onun diyetini uygulamak ile uygulamamak arasında kalıyorum şimdi herşeyden dolu dolu çünkü 1600 kal. verdi iftarda+sahurda toplam 6 dilim ekmek var ne yapacağım açıkcası bilmiyorum ..

bu arada irem ve nadide hoşgeldiniz...

muhabbete daldık demeyı unuttum...

genelde gelenler hemen kaçıyo da...

çunku kılo vermek sabır,emek ve zaman işi....

kı bunları herkes başaramıyo....

ki bu takımdakıler bunları başarabilen nadide insanlar....

bakalım siz kılo verene kadar durcakmısınız....

yoksa ceeeeee diyip ....

sanıyorum azimli kızlarsınız....

sonuna kadar burdasınız....
teşekkür ederim .. inşallah başaracağız.. evimde net olduğu sürece girmeye çalışıyorum ama sayfalar o kadar çok ilerlemiş ki okumak için baya sarfettim :66:

selam kızlar :3:

şu kıyafetler, vitrinde kendini görünce nefret edecek olmak vs.. az yaşamadım :25: inşallah atlatacağız bunları.. hadi atlatmaya başlayalım hadi :8: bu arada hoşgeldin :3:

wowww ne güzel ee gel gir işte hoşgeldin :3:

hoşgeldin :3: boy kilo oranın ne güzel. zaten vereceğin 5 kilo, biraz daha düzenli yersen, özellikle şekerli gıdaları mümkün olduğunca azaltırsan çabuk halledersin :34:

bence ramazanda zaten diyet uygulayamazsın ha nedir, dikkat edersin. bak arkadaşlarımız yazıyor iftar- sahur ve arada yediklerini. sen de yazarsın hem ne yediğinin farkında olursun hem de yorumları dikkate alabilirsin :34: bak sonrası için de sana şöyle güzel bir başlangıç diyeti öneriyorum;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../448250-saglikli-kalici-zayiflama-diyeti.html

sakın bırakma!! olur mu hiç? kaçamak diyip geçeceksin, başka yerden kısacaksın, sık yapmamaya çalışacaksın. ama kendini çok kasmayacaksın ve diyetinden vazgeçmeyeceksin :20: ben de senin gibi en ufak taşırma yapayım geçti bitti artık tamam bu diyet işe yaramaz derdim bırakırdım ama hiç bir diyet kolay kolay kaçamaksız olmuyor ne yazık ki ve o zaman sonuç, başlanıp bırakılmış diyetler yığını bırakıyor arkanda :106: hadi hadi pes etmek yok ne diyorduk; yıkılmağcaazzzz yıkılmağcazzzz :9:

gün dışarıda geçince düzen bozuluyor tabi olur bu kadar ister istemez. akşam ne güzelmiş işte de öğle yok ara yok o kötü olmuş.. sanırım kahvaltıyı geç yaptın :26: aman dikkat et kilo alma da düzene girince illaki verirsin :112:

hoşbulduk .. teşekkür ederim ayrıca .. benim de başlanıp yarım kalan çok diyetim var öyle olunca hiçbirinden bir sonuç alamıyor insan :50:

günaydınlaaar herkeze...
nasılsınız kılar .. alışmaya başlıyorum ben de buraya :69:
ayrıca sahur menüm ( pek dengeli olmadı bugün ama olacak zamanla inşallah daha protein ağırlıklı ) :
1 tane gözleme
1 bardak süt
1 tane tulumbanın yarısı
1 bardak yeşil çay

Son düzenleme:
meraba öncelikle sonunda buldum bu topiği ... beni ergin sena arkadaşımız yönlendirdi öncelikle ona bir kez daha teşekkür ediyorum ..:52:
öncelikle ben kendimi biraz anlatayım neler yaptığıma dair.. 1.5 sene önce 72 kilo 1.58 boy ile başladım diyetisyene 9 kilo verdim ama yaklaşık 4 ayda filan ilk ay 5 kilo verdim daha sonraki aylar dağınık bi verme oldu aldım verdim sabitllendi vs .. bu 1.5 sene sonra bunu bıraktığımda 9 kiloyu 1.5 sene süre zarfında geri aldım ve bunu tamamen aldığımda kafama dank etti. yani kendimi nötrledim. oysa ki verdiğimde çok mutluydum daha verecek 6 kilom olmasına rağmen ..
bu sene de bunu vermek için önce lahana diyeti yaptım 4 kilo verdim tam anlamıyla yapmadım çok aç kalıyordum çünkü.. tabi en oldu geri alındı o kilo. daha sonra 5 günde 5 kilo diyeti yaptım sonuç yine hüsran.. karbonhidrat diyeti de yaptım ama yarıda bıraktım onu da. bedenim de şaşırdı ben de. çok sinirlerim bozuldu .. hatta dolabıma bile küstüm hiçbirşeyi giymek istemediğim oldu .. gecen günlerde vitrinlerden kendi yansımama baktım camlarda .. ve kendimden neredeyse nefret ettim .. ben de aranıza geldim .. ne nedir nasıl bi diyet uyguluyorsunuz bilmiyorum .. şuan 70-72 arasında oynuyor kilom ..biraz sarsıntıya uyradım bu hafta diyet yapmama rağmen pek fark etmemiş.. ve ben kendimi daha çok yiyerek buluyorum şuan BKI 27 ama böyle giderse bu 30 a dayanacak ..
aranıza beni de alır mısınız :43:
hosgeldın ramzanda kılo verelım topıgındesın demı sende bende ordayım ama sıl topıgım bu oraya pek gıremıyorum ben.bence sacma sapan dıyetlerden medet ummaktansa hayat boyu dengelı ve saglıklı beslenerek kılo verme olayına gıt derım canım cogumuz bu sekılde yapıyoruz.:34:
canım boyum sanırım 171.5....
hıkayesını anlatıyım....
ailede hatta sülalede en uzun hatun benım....
erkekler içinde en kısası da abim olur kendısı....
benımle aynı boydadır....
lise yıllarımdan berı kendımı 1.75 sandım....
cunku cevremdekı benle aynı boydakıler hatta benden kısalar 1.75 ım dıye ortada gezınıyodu....
2 sene önce aile sağlıgı merkezınde tartıldım 1.71 dedı hatun...
evde ölçüyoz...71. 72 arası cıkıyo ....
ben dıyım 1.71 sen 1.72 anla.....
yanı boy ölçümlerını çokta düzgün yapamıyoz sanırım....yıllarca 3cm fazla sanmışım kendımı...
hatta abimle boyumuz aynı o hala kendını 1.75 sanıyo...
diğer abim ve yegenlerım 1.80 ın üstünde olunca....

ama kışın süper oluyo bide 7 cm topuklu çizmelerımı gıyıyom....

takkıdı tıkkıdı dolaşıyom....
anladım canım bende onu yasadım cok benden cok kısa boylu olanlar 1.68 ım dıyolardı yada 1.70 olanlar benı gorunce sen 1.75 felan vasrın dıyolardı:1:ben pek topuklu gıyemıyom gıyınce kendımı 2 mt gıbı hıssedıyom mıllette bana bakıyo sankı dıkkat cekmeyı sevmıyom pek:1:
mrb şekerler ne yaptıysam zayıflıyamadım 22 yaşındayım 1,76 boyum var 70 kiloyum işim muasebe :(sürekli oturmak zorundayım :( lise sonda 55 kiloydum 65 olmak istiyorum yediklerime ne kadar dikkat etsemde olmuyo :( spor yapmaya zamanımda yok :( ne yapıcam bennn:25::25::25:
hosgeldın 5 kg cık fazla sıkıntı yapmana gerek yok cabucak verebılırsın canım yeterkı azımlı ol ve burda paylasımda bulun
20453060]bızımde 9 aralık ama resmı nıkah 19 eylül .kız sen benden cocuk olarak öndesin ama:1:belkı bende sana yetısırım bu sene bılemem:61:
ARCAK81

amın canım saol.1.70 boyum:34:[/QU

ooo boyun uzunmuş hanım hani bana demiştin ya fiziklerimiz benziyo bende çok zayıf iyi olmuyom diye

ama senin boyun uzun çok iyi bence 65 senin için ben 1.65 im o zaman ben 60 mı olmalıyım :27::27::27::27:

yanı ol tabı ıyı olur ben cunku 65 ıstıyom ama az gelıyo bana dahad cok veremk ıstıyom bı 3 kg daha yanı 62 hedefım:61:
bir şey sorcaam ben sizeee yahu ben günlük 4-5 litre su içiyorum :10: son 1,5 aydır yemeğime çok dikkat ediyorum, 3 kilo verdim acaba çok mu su içiyorum:52:
cok geldı bana sudan zehırlenırsın kız:1:
bu topikte ilk günüm kızlar .. neyi nerede yanlış yapıyorum yada nasıl yapsam daha iyi olur söylerseniz sevinirim..
iftar menüm:
1 Kase çorba (düğün çorbası)
2 dilim ekmek
2 y.k kıymalı patlıcan yemeği
3 bardak su
(( yoğurt yiyemedim çok doyduğum için sahurda yada ara olarak süt gibi tüketmeye çalışacağım ..))

ara
1 tane bisküvi , 5 tane çubuk kraker
2 bardak çay
güzelde bende arada bıskuvı yerıne meyve yeseydın derım:34:
kizlar bugun benim eski calisdigim marketin chefi beni aradi ve ise cagirdi hemde chef yardimcisi olarak ama haftalik 40 saat cagirdi bende hayir demek zorunda kaldim cunku haftalik 40 saat benim icin cok fazla ozaman kizima hic zaman ayiramiyacam bende dedim gelirim ama 25 saat lik gelirim dedim yarin cevap verecek buyuk chefle konusup haber ederim dedi offfff calismak istiyorum ama biryandada kizima hic vakit ayiramiyacam diye uzuluyorum calisan anneler beni biraz motive edin yada nasil oluyo cocuklar icin anneden ayri olmak :50::50::50: ben kizimi :emir_bebek: simdiden özledim :93:

rabbim hakimda hayirlisi neyse onu versin ins
canım eger cok ıhtıyacınız yoksa bencede 25 saate evet derlerse oyel calıs yoksa calısma ben calısan bır anne olarak pek bı faydam olmuyor cocuga bunu görüyorum helkı ramazanda daha cok yoruluyorum.işten 6 da cıkıyorum en fazla 2-3 saat sonra oglum uyuyor yarısı yolda gecıyro tabı zamanın sadece haftasonları ıste.:50:
anam benımkı töbe ye demez hep yeme der...
dogum yaptım başladı şişko muhabbetıne

kız sorunda orda ya zaten gun çok dıyen kolaya kaçıyoz bızde bi kaç taneısnı kutluyoz...
ben artık kolayı buldum...
onun hedıye almasını beklemıyom....
çunku aşırı spor tarzı...
bende hem spor hemde cıngıllı şeyler sevıyom...
neye ıhtıyacım varsa onu aldırıyom....
gidiyom kendım secip aldırıyom..
yoksa o alınca neye yarıyo...
değişim kartı oluyo...
bende begenmıyom...
git bide değişimle ugraş...
bi tek gitarım la okula çiçek göndermişti onalr süpriz oldu....
yoksa netbook um,deri ceketım,altın bilekliğim gidip bizzat kendım begendım...

kımıne saçma gelebılrı ama evlılıkte 4 dolunca özel gunler değişiyo...
arkadaşları var bırbırlerıne aldıkalrı hedıyelerı begenmıyolarmış...
sonrab kendılerı kullanıyomuş..
bizim yöntemı duydular..
çok hoşlarına gitti...
bizde böle yapalım daha mantıklı o zaman dedıler...
hedıyeyı alıp alıp eşin kullanmamasındansa...
insanlar tuhaftır kendılerının begendıgı hedıyeyı alırlar..
karşısındakının zevkınden zıyade...
kendılerı begendıgı ıcın oda begenecek dıye düşünürler...

bende ona aynı şekılde hedıye alcam dogumgunu diyelım götürüyom derımoda ayakkabısı giyip deneyıp begenıyo ben ödüyom
yada telefonu begenıyo alıyoz...
bizde hep öyel yapıyoz daha dogrusu eşim oyle yapıyo ben ona gomlek vs.alıyom cok bı sorun olmadı pek kıyafette secıcı deıldır begenır yanı.o kendı zevkıne güvenmez o yüzden de sen begen ben alayım der ya begendıgım seyı gösterırım daha sonra alır getırır yada beraber gdıerız almaya :1:ben süpriz olarak severım ama onuda bıkac kere anca yapabılmıstır
allah kabul etsın canım..iyi etmişsin...

ohh mis gibi içtim bile...
2 tatlandırıcı koyunca daha bı tatlı olmuş...

ohh ben rahatladım senın yerıne ne güzel...
benım topta şiş aylardır benı beklıyo,,,
lastık ,biisklet hepsi....

haklısın canım...bu farklı bı konu...
ınsanlar teşvik oluyo bu şekılde....
hayırda yarışıyo resmen....
ya bı lokantada dunyanın parasını ödüyosun 1 öğunde bile....
hele bıde cix bi yere gittiysen...

hele bı cevap gelsın öyle düşün
geçen haberlerde ızledım bı restarunt gösterdıler kadın konusuyo bız gün boyu ac kalındıgı ıcın herseyden sunuyoruz ama mıktarları az fıyatta kısı bası 80 tl dıyo:53: cok normal bı fıyat soyler gıbı hatta dıyo da normalde bu sekıdle fıyatlar 160 kadar cıkan yerler var dıyo yaa yazık günah valla bizde bı kere yedık esım saolsun ıst da ıftar ama sürekli olacak bısey deıldı o yanı.zira 4 yıl oldu o sekılde yapmadık.:1:bı de benım dıkkat ettıgım boyel yerlere gıdenlerın cogu oruc ta tutmuyo ısın ilginç tarafı:9:
valla ben bir çalışan anne çocuğu olarak anlatayım yaşadıklarımı.
sevinirsin anne yok
üzülürsün anne yok
düşer ağlarsın anne yok
üşürsün anne yok
hastalanırsın anne yok
benim gündüzüm hep akşamlardı
çünkü annemi sadece akşamları görebiliyordum
o kadar çok konuşurdum ki annemi görünce,konuşmaktan yorulurdum
şuan bile içim acıdı.annemin işten dönüşünü pencere önünde beklerdim.
köşeyi dönüpte bana el salladığını görmem kurtuluşum olurdu.
gözlerim doldu....canım annem..:14:
off ya içim burkuldu benım cocugumda mı boyle olcak herkes dıyokı calısmasan bu sefrde büyüyünce neden calısmadın daha farklı ımknalarımız olurdu dıye sıkayet ederler dıyo.hayat sartalrı cok zor abzı seyelr ıcın mecbur kalıyoruz Allah yardımcımız olsun valla
annemsiz büyüdüm sayılır.arada ananem gelirdi bana bakmaya.bazen babamın annemin yeğenleri.zaten 2.5yaşında kreşe başlamışım tam gün orda olurdum.2 yıl da ana sınıfında geçti.annem ben orta 3teyken emekli oldu.
ama en ihtiyacımın olduğu yıllar geçti neye yarar..
:85:
sen gene sanslısmıssın canım ben oglum 30 yasındayken anca emeklı olabılcem ben:19:
kızlar herşeyimizi paylaşır olduk ama bana dua edin...
tee ankaraya gitmeden 20 gün önc ekoltukaltımda ağrı oldu..küçük sertlik oluştu,büyüdü..yanlışlıkla elim değdi, patladı bende içini iyice boşalttım bi gece vakti,irin kan karışık çıktı..sonunda bıraktım yani indi ama hala sertlik vardı...
2gündür yeniden şişti v edün geceden beri çok ağrı yapıyor kolumu hareket ettiremiyom nerdeyse...
netden baktım kıl dönmesi,lenf bezi,iltihap v.s.. olabilirmiş..eşim görünce korktu ya misket büyüklüğünde ama canımıda yakıyor..
sabah beni doktora götürecek bakalım ne çıkacak,insan korkuyor yaa...
annem patlattım diye kızdı allah korusun kanser olur bişey olur dedi..yanlışlıkla oldu ama...baştan böyle olsaydı ağrım giderdim herhalde...
biyandan adet zamanım göğüslerimde çok ağrıyor..neyse canlarım...dua edin sabah uyanırsak gideriz..
canım cok gecmıs olsun nıy ebu zamana kadar bekledın kı ıns onemlı bısey yoktur gecmıs olsun ıyı haberlerını beklıyoruz
günaydınnn kızlarr,

bildiğiniz gibi bu hafta yeni işimdeyimm, 2 gündür bölgelere gidiyoruzzz çalışma yapıyoruzzz, bölgelerdeki internet bağlantısı siteye girmeme izin veriyo ama forumlarda ve özelde paylaşım yapamıyorum..smdi gmdeym de girip hemen biyazeem dedim, yarım saate tekrar bölgeye geçicem..

peloşummmm aklımdasn 2 gündür, okudum ama yazamadım sana kusura bkma, hemen yaziiim, ilk 3-4 gün 15 faktörlü niveanın günes kremini kullandım, süt beyazı olmama ragmen hiç kızarmadan yandım, hafif kkızardm aslnda ama hani o çewrilmiş tavuk gibi can acısı olayını yaşamadm :)
sonraki günler de bronza dönmek için johnsbaby bebe yağıyla güneşlendim, ama hassas oldugu için üst bacaklarıma ve omuz başlarıma son gün bile niveanın güneş kreminden sürdümm :D

hiç soyulma fln olmadı vücudumda, ama tatilden geldikten 2 hafta sonra yüzüm fenaaa soyulduu :D hemen bi yüz kesesiyle hallettm işimi :)

ayyy bomba gibiyim diyodumm ya kısçeler, tartıda bi ara 63,4ü bilem gördüüüm :S ama şu an reglin en sewdiğim dönemi olan ödem atma kısmısndaymm :) bu sabah 61,9 cktımm allahıma sükürler olsn ki :D

nasılsın canım alısabıldın mı bıraz işine ödemlerdende kurtulmussun gözünaydın

kızlar anca gecmıs bıttı ısler de vardı sımdı yazabıldım bugun tartı günü ve ben dün ablamd aıftada baya yedım yanı ama sahurda cok az yedım ıns tartıda ıstedıgımız rakamları görürüz:34:

hosgeldın ramzanda kılo verelım topıgındesın demı sende bende ordayım ama sıl topıgım bu oraya pek gıremıyorum ben.bence sacma sapan dıyetlerden medet ummaktansa hayat boyu dengelı ve saglıklı beslenerek kılo verme olayına gıt derım canım cogumuz bu sekılde yapıyoruz.:34:

kızlar anca gecmıs bıttı ısler de vardı sımdı yazabıldım bugun tartı günü ve ben dün ablamd aıftada baya yedım yanı ama sahurda cok az yedım ıns tartıda ıstedıgımız rakamları görürüz:34:

teşekkürler canım .. yani diyetisyenin verdiğini mi uygula diyorsun ? o diyetle belki kilo veremeyebilirmişim ama almamam başarıymış öyle dedi.. bana da öğünler çok geliyor ama ona da uymak istiyorum .. menüyü paylaşsam da birşeyler söyleseniz..
evet bisküvi yerine meyve daha iyi olurdu

Son düzenleme:
irem hoşgeldin topiğe 1.58 boyundaymışsınnnn. Bi sevindim anlatamam :9::9:
Burdaki bütün kısçeler uzun bi ben kalmıştım tıfıl aralarında bide canımmm belenay var tabi :60:
Benimde 1.58 boyum burada sürekli paylaşım yaparsan az az da olsa veriyorsun inan bana bende yenilerdenim ama alıştım baya :9:
Sahur da gözlemee olmamışşş cısss oo
Onun yerine kaptan 2 dilim tam tahıllık ekmek öneriyor.:36:

teşekkür ederimm hoşbuldukkk:) aslında 12/7/11 tarıhınde lw 6090 adlı bi ilaç kullandım (ilaçla zayıflamak ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama)ramazan başlangıcında bıraktım yanı 20 gün gibi bi süre 1*1 seklınde içiyodum ve 75,4 den 70,1 kiloya düştüm bu benım moralımı düzelti:1: ramazandan sonra tekrar baslıcammm

teşekkürler canım .. yani diyetisyenin verdiğini mi uygula diyorsun ? o diyetle belki kilo veremeyebilirmişim ama almamam başarıymış öyle dedi.. bana da öğünler çok geliyor ama ona da uymak istiyorum .. menüyü paylaşsam da birşeyler söyleseniz..
evet bisküvi yerine meyve daha iyi olurdu

menülerini paylas canım yardımcı olalım yanı ılla dıyetısyene yada bellı baslı dıyetlere gerek yok demıstım kendı dıyetsıyenın olacaksın olay bu hayat boyu hem de:34:

irem hoşgeldin topiğe 1.58 boyundaymışsınnnn. Bi sevindim anlatamam :9::9:
Burdaki bütün kısçeler uzun bi ben kalmıştım tıfıl aralarında bide canımmm belenay var tabi :60:
Benimde 1.58 boyum burada sürekli paylaşım yaparsan az az da olsa veriyorsun inan bana bende yenilerdenim ama alıştım baya :9:
Sahur da gözlemee olmamışşş cısss oo
Onun yerine kaptan 2 dilim tam tahıllık ekmek öneriyor.:36:

hiç sorma millet manken gibi maş. :52:
ezik hissettim kendimi :1:
hoşbulduk canım.. evet öyle olması gerekiyordu ama oldu işte artık .. :50:

bu arada kac gundur aklımda hep unutuyorummm, şimdi kendısı burda yok CHARM süpersin :46:

sen dıyosun ki uzıermdekı elbısenın bedenı xl, ama bızımkı de goz yanı goruyoruz, o ılk koydugun reısmlerle dıgerlerı arasında çok fark var gercekten de, onemlı olan uzıerne yakısanı bulmusun gıymısın, herkeste cok begendı, valla ben tebrık edıyorum.. bu arada ben de gorundugu kadarıyla fotografın arka planını cok begendımmmm :21: cok iç açıcı bı dekarasyıon gıbı gozukuyo :21:

valla bı gun dıger topıklerde ev resımlerı paylasılanlar var ya onlarda ya da yıne ozel albumunde ev dekarasyonunu bızle paylasırsan cok sevınırım, bayılıyorum boyle mekanlaraa :66:

ben de ya ben de.. böyle ferah olacak içini açacak.. bıkmışım herhalde ananemin ıvır zıvır incik boncuk örtü dantel koyu koyu renkler offfff.. pazar günü mobilya bakmaya başladık yavaş yavaş fikrimiz olsun diye :69: hep beyaz renler açık renkler vardı.. daha ağır daha ferah duruyor bence.. ha ben iki sene öncesine kadar odasının tavanını bile kırmızıya boyamış, boğulma ve cinnet geçirme evreleri yaşamış biri olarak diyorum artık bunu :9: renkler güzel kombine edilir ben artık ağırlık açık renk olsun istiyorum ama aşkım beyaz olmasın kirlenir kir tutar falan diyor :60: haklı da yani ben de diyorum demek kosla ekşının reklamını boş yere sık göstermiyorlar :1: gereğinden fazla eşyası olmayan çok şatafat olmayan zevkle döşenmiş evler daha huzur veriyor..

menülerini paylas canım yardımcı olalım yanı ılla dıyetısyene yada bellı baslı dıyetlere gerek yok demıstım kendı dıyetsıyenın olacaksın olay bu hayat boyu hem de:34:

evet canım oradayım .. ama bi durgunluk var bu aralar orda neden bilmiyorum başlarda çok iyi gidiyordu filan ama yine de oradayım artı olarak.
diyet menüm de bu .. orada da paylaşmıştım bunu. sizlerle de paylaşmak istiyorum...
1600 KALORİLİK ZAYIFLAMA DİYETİ - ( bunu benim kilo ve boyuma göre verdi 1.58 boy 70.3 kilo 1 ayda ortalama 2-4 kilo vermesi beklenir.BKI ya göre veriliyor günlük klori ihtiyacına göre .. listeye gelelim ..

Çay kahve serbest her türlü bitki çayı. ama şekersiz. salça , sirke baharat serbest. ama salamura yada turşu vb yasak

Sahur:
açık çay istenildiği kadar
1 kase çorba
1 kib. kut beyaz peynir yada 1 yumurta
5 tane zeytin
3 ince dilim ekmek ( bu tost ekmegi kadar olacak bunun boyutunda pide de olabilirmiş arkadaşlar)
Çiğ sebze yağsız söğüş olacak

İftar:
1 kase çorba
3 köfte kadar et
1 su bar yoğurt
4-5 yemek kaşığı sebze yemeği (( suyundan olmayacak))
3 ince dilim ekmek
İstenildiği kadar salata (( yalnız yağsız ))

iftardan sonra 3 ara öğün meyve ve 1 su bar. yoğurt var istenildiği gibi yayılabilir bu araya
ayrıca 2.5-3 lt su .. eğer tatlı ihtiyacı çok olursa dondurma olacak bu da süt oranından düşülecek . birkaç dönüşüm yiyecekleri var
bunları istenildiği gibi değiştiriyoruz mesela 1 su bar yoğurt=1 su bar süt=2 su bar. ayran
yada ekmekte 1 dilim=2 kaşık makarna=2 kaşıkpilav=1 kase çorba

SÜT VE SÜT YERİNE GEÇEN BESİNLER
Ortalama ölçü Miktar (g)

Süt 1 su bardağı 160
Yoğurt 1 su bardağı 160
Ayran 2 su bardağı 320
Cacık 2 kâse 320

BİR KÖFTE BÜYÜKLÜĞÜ ET YERİNE GEÇEN BESİNLER
Ortalama ölçü Miktar (g)

Köfte 1 adet 30
Pirzola (kemiksiz) 1 adet 30
Tavuk eti (derisiz) 1 köfte kadar 30
Kuşbaşı 1 köfte kadar 30
Biftek 1 orta büyüklük 30
Balık (yağsız) 4-5 hamsi kadar 50
Kümes hayvanları 1 köfte kadar 30
Sosis 1/2 adet 30
Salam 1 ince dilim 30
Diyet tonbalığı 1/4 kutu 40
Midye 1 adet 30
Yumurta 1 adet 50
Beyazpeynir 1 ince dilim 30
Kaşarpeyniri 2/3 ince dilim 20
Eritme peynir 1 adet 15
Lor 3-4 yemek kaşığı 30
Çökelek 3-4 yemek kaşığı 30

BİR İNCE DİLİM EKMEK YERİNE GEÇEN YİYECEKLER
Ortalama ölçü
Ekmek 1 ince dilim
Hamburger ekmeği (küçük) 1 adet
Sandviç ekmeği 1/3 adet
Kuru baklagiller (kuru fasulye, nohut, mercimek, barbunya) 4 yemek kaşığı
Mercimek çorbası 1 kâse
Buğday unu çorbası 1 kâse
Tarhana çorbası 1 kâse
Şehriye çorbası 1 kâse
Pirinç çorbası 1 kâse
Pirinç pilavı 2 yemek kaşığı
Bulgur pilavı 2 yemek kaşığı
Kuskus 2 yemek kaşığı
Makarna 2 yemek kaşığı
Erişte 2 yemek kaşığı
Patates 1 küçük boy
Kestane 2 orta boy
Haşlanmış mısır 1 küçük boy
Patlamış mısır 1 su bardağı
Leblebi 1 çay bardağı
Tuzlu bisküvi 2 adet
Simit 1/3 adet
irmik 2 yemek kaşığı
Nişasta 2 yemek kaşığı
Yufka 1/8 adet
Etimek 2 adet
Bazlama 1 etimek dilimi büyüklüğünde
Kepek 3 yemek kaşığı
Kepekli diyet bisküvi 4 adet

1 TATLI KAŞIĞI YAĞ YERİNE GEÇEN BESİNLER
Ortalama ölçü Miktar (g
)
Ceviz 2 adet (-)
Fındık, fıstık 6 adet (-)
Mayonez 1 tatlı kaşığı 5
Zeytin 5 adet 15
Kabuksuz kuruyemiş 1 yemek kaşığı 15
Krem peynir 1 yemek kaşığı 15

BAZI YİYECEKLERİN PORSİYON MİKTARLARI
Besin grubu Ölçü Miktar

Etli biber dolması 2 orta boy 1 sebze, 2 et, 1 ekmek
Zeytinyağlı yaprak sarma 3-4 adet 1 ekmek, 1 et, 1 yağ
Zeytinyağlı biber dolması 1 orta boy 1/2 sebze, 1 ekmek, 1 yağ
Kıymalı börek 1/2 yufkayla 2 ekmek, 1 et, 1 yağ
Simit 1 adet 4 ekmek, 1/2 yağ
Kadınbudu köfte 1 adet 1 et, 1/2 ekmek, 2yağ
Patlıcankebabı, Şişkebabı 1 porsiyon ,1 porsiyon 2 sebze, 2 et,3,5 yağ 1 sebze, 5 et, 3 yağ
Taskebabı 1 kepçe 1,5 ekmek, 3 et, 2 yağ
Kıymalı yaprak sarma 2 adet 1/2 sebze,1/2ekmek,1 et,l yağ
Zeytinyağlı barbunya 4-5 yemek kaşığı 1 et, 1 ekmek, 1 yağ
Pizza 35 cm çapında pizzanın 1/8'i 1 ekmek, 1 et, 1 yağ
Kakaolu kek 1 dilim 1,5 ekmek, 4 yağ
Talaşböreği 1/2 adet 1 ekmek, 1 /2 et, 5 yağ
Whopper 1 adet 3 ekmek, 3 et, 4 yağ
Cheeseburger 1 adet 2 ekmek, 2 et, 2 yağ
Hamburger (büyük boy) 1 adet 2,5 ekmek,3 et, 5 yağ
Peynirli pizza (ince) 3 dilim 3,5 ekmek, 3 et, 1 yağ
Peynirli pizza (kalın) 3 dilim 5 ekmek, 3 et, 1 yağ
Pepperoni 3 dilim 3 ekmek, 3 et, 2 yağ
Sütlaç 1 kâse 1 süt, 1 ekmek
Aşure 1 kâse 2 ekmek
Yayla çorbası 1 kepçe 1/2 süt, 1 tahıliçliköfte (haşlama)
1 adet 1 et, 1 tahıl
Çiğköfte 4 adet 1 et, 1 tahıl
Mantı (yağsız) 6 yemek kaşığı 1 et, 2 ekmek
Et şiş 7-8 parça 3 et
Tavuk şiş 7-8 parça 3 et
Döner 1 porsiyon 3 et, 1 yağ
Lahmacun 1 orta boy 2 ekmek, 1 et, 1 yağ
Etli pide 1 adet 4 ekmek, 2 et, 1 yağ
Peynirli pide 1 adet 4 ekmek, 2 et, 1 yağ
Hamburger 1 adet 2 ekmek, 2 et, 1 yağ
Tavuklu sandviç 1 adet 3 ekmek, 2 et, 1 yağ
Dönerli sandviç 1 adet 3 ekmek, 2 et, 1 yağ
Sosisli sandviç 1 adet 3 ekmek, 1 et, 1 yağ
Tost (kaşarlı) 1 adet 2 ekmek, 1 et, 1 yağ
İzmir köftes 1 porsiyon 1 ekmek, 3 et, 2 yağ
Terbiyeli köfte 7-8 adet 1 ekmek, 3 et, 2 yağ
Sebzeli köfte 5-6 adet 1 sebze, 2 et, 1 yağ
Mercimek köftesi 3 adet 2 ekmek, 1 yağ
Poğaça (peynirli / kıymalı) 1 adet 2 ekmek, 1 et, 1 yağ
Etli kuru baklagil 6 yemek kaşığı 1,5 ekmek, 1 et, 1 yağ
Piya 6 yemek kaşığı 1,5 ekmek, 1 yağ
Yumurtalı ıspanak 4 yemek kaşığı 1 sebze, 1 et, 1 yağ
Sebzeli börek 1/2 adet 2 ekmek, 1 sebze, 1 et, 1 yağ
Etli kabak dolması 1 büyük boy 1 sebze, 1 et, 1 yağ

YASAKLAR* Kolalı, şekerli içecekler
* Kızartma
* Hayvansal katı yağlar (tereyağı, kaymak, yağlı şarküteriler, yumurtanın sarısı, yağlı süt ürünleri, yağlı etler, tavuk – balık derisi, tam yağlı süt)
* Alkol (özellikle bira)
* Beyaz un,
* Beyaz şeker
* Doğum kontrol hapları
* Aşırı gündüz uykusu
* Çikolata
* Yağlı çerezler
* Cips

anladım canım bende onu yasadım cok benden cok kısa boylu olanlar 1.68 ım dıyolardı yada 1.70 olanlar benı gorunce sen 1.75 felan vasrın dıyolardı:1:ben pek topuklu gıyemıyom gıyınce kendımı 2 mt gıbı hıssedıyom mıllette bana bakıyo sankı dıkkat cekmeyı sevmıyom pek:1:

hosgeldın 5 kg cık fazla sıkıntı yapmana gerek yok cabucak verebılırsın canım yeterkı azımlı ol ve burda paylasımda bulun
20453060]bızımde 9 aralık ama resmı nıkah 19 eylül .kız sen benden cocuk olarak öndesin ama:1:belkı bende sana yetısırım bu sene bılemem:61:

yanı ol tabı ıyı olur ben cunku 65 ıstıyom ama az gelıyo bana dahad cok veremk ıstıyom bı 3 kg daha yanı 62 hedefım:61:

cok geldı bana sudan zehırlenırsın kız:1:

canım eger cok ıhtıyacınız yoksa bencede 25 saate evet derlerse oyel calıs yoksa calısma ben calısan bır anne olarak pek bı faydam olmuyor cocuga bunu görüyorum helkı ramazanda daha cok yoruluyorum.işten 6 da cıkıyorum en fazla 2-3 saat sonra oglum uyuyor yarısı yolda gecıyro tabı zamanın sadece haftasonları ıste.:50:

bizde hep öyel yapıyoz daha dogrusu eşim oyle yapıyo ben ona gomlek vs.alıyom cok bı sorun olmadı pek kıyafette secıcı deıldır begenır yanı.o kendı zevkıne güvenmez o yüzden de sen begen ben alayım der ya begendıgım seyı gösterırım daha sonra alır getırır yada beraber gdıerız almaya :1:ben süpriz olarak severım ama onuda bıkac kere anca yapabılmıstır

geçen haberlerde ızledım bı restarunt gösterdıler kadın konusuyo bız gün boyu ac kalındıgı ıcın herseyden sunuyoruz ama mıktarları az fıyatta kısı bası 80 tl dıyo:53: cok normal bı fıyat soyler gıbı hatta dıyo da normalde bu sekıdle fıyatlar 160 kadar cıkan yerler var dıyo yaa yazık günah valla bizde bı kere yedık esım saolsun ıst da ıftar ama sürekli olacak bısey deıldı o yanı.zira 4 yıl oldu o sekılde yapmadık.:1:bı de benım dıkkat ettıgım boyel yerlere gıdenlerın cogu oruc ta tutmuyo ısın ilginç tarafı:9:

off ya içim burkuldu benım cocugumda mı boyle olcak herkes dıyokı calısmasan bu sefrde büyüyünce neden calısmadın daha farklı ımknalarımız olurdu dıye sıkayet ederler dıyo.hayat sartalrı cok zor abzı seyelr ıcın mecbur kalıyoruz Allah yardımcımız olsun valla

sen gene sanslısmıssın canım ben oglum 30 yasındayken anca emeklı olabılcem ben:19:

canım cok gecmıs olsun nıy ebu zamana kadar bekledın kı ıns onemlı bısey yoktur gecmıs olsun ıyı haberlerını beklıyoruz

nasılsın canım alısabıldın mı bıraz işine ödemlerdende kurtulmussun gözünaydın

ya ozamanda herkes hastamısın diyo yüzüm hastalıklı gibi oluyo sararmış solgun

neyese bi 65 oloyımda gerisini sonra düşünürüz dimi ama bugün itibariyle 72 olmuşum artık yavaş veriyom kiloları:43::43::43: haftada 1 kilo:30::30::30: yani ramazan sonuna kadar anca 69 olurum:50::50::50:

irem tamam hatırladım dıyetını hatta benım dıyetısyenın verdıgıne cok benzetmıstım de sormustum ank da mı dıyetısyen dıye yok demıstın.yanı uyabılırsen uy güzel bence ama ben kendı adıma uyamıyorum da o sekılde beslenmeye calısıyorum genede sadece meyveyle aram yok benımde:19:

evet canım oradayım .. ama bi durgunluk var bu aralar orda neden bilmiyorum başlarda çok iyi gidiyordu filan ama yine de oradayım artı olarak.
diyet menüm de bu .. orada da paylaşmıştım bunu. sizlerle de paylaşmak istiyorum...
1600 KALORİLİK ZAYIFLAMA DİYETİ - ( bunu benim kilo ve boyuma göre verdi 1.58 boy 70.3 kilo 1 ayda ortalama 2-4 kilo vermesi beklenir.BKI ya göre veriliyor günlük klori ihtiyacına göre .. listeye gelelim ..

Çay kahve serbest her türlü bitki çayı. ama şekersiz. salça , sirke baharat serbest. ama salamura yada turşu vb yasak

Sahur:
açık çay istenildiği kadar
1 kase çorba
1 kib. kut beyaz peynir yada 1 yumurta
5 tane zeytin
3 ince dilim ekmek ( bu tost ekmegi kadar olacak bunun boyutunda pide de olabilirmiş arkadaşlar)
Çiğ sebze yağsız söğüş olacak

İftar:
1 kase çorba
3 köfte kadar et
1 su bar yoğurt
4-5 yemek kaşığı sebze yemeği (( suyundan olmayacak))
3 ince dilim ekmek
İstenildiği kadar salata (( yalnız yağsız ))

iftardan sonra 3 ara öğün meyve ve 1 su bar. yoğurt var istenildiği gibi yayılabilir bu araya
ayrıca 2.5-3 lt su .. eğer tatlı ihtiyacı çok olursa dondurma olacak bu da süt oranından düşülecek . birkaç dönüşüm yiyecekleri var
bunları istenildiği gibi değiştiriyoruz mesela 1 su bar yoğurt=1 su bar süt=2 su bar. ayran
yada ekmekte 1 dilim=2 kaşık makarna=2 kaşıkpilav=1 kase çorba

SÜT VE SÜT YERİNE GEÇEN BESİNLER
Ortalama ölçü Miktar (g)

Süt 1 su bardağı 160
Yoğurt 1 su bardağı 160
Ayran 2 su bardağı 320
Cacık 2 kâse 320

BİR KÖFTE BÜYÜKLÜĞÜ ET YERİNE GEÇEN BESİNLER
Ortalama ölçü Miktar (g)

Köfte 1 adet 30
Pirzola (kemiksiz) 1 adet 30
Tavuk eti (derisiz) 1 köfte kadar 30
Kuşbaşı 1 köfte kadar 30
Biftek 1 orta büyüklük 30
Balık (yağsız) 4-5 hamsi kadar 50
Kümes hayvanları 1 köfte kadar 30
Sosis 1/2 adet 30
Salam 1 ince dilim 30
Diyet tonbalığı 1/4 kutu 40
Midye 1 adet 30
Yumurta 1 adet 50
Beyazpeynir 1 ince dilim 30
Kaşarpeyniri 2/3 ince dilim 20
Eritme peynir 1 adet 15
Lor 3-4 yemek kaşığı 30
Çökelek 3-4 yemek kaşığı 30

BİR İNCE DİLİM EKMEK YERİNE GEÇEN YİYECEKLER
Ortalama ölçü
Ekmek 1 ince dilim
Hamburger ekmeği (küçük) 1 adet
Sandviç ekmeği 1/3 adet
Kuru baklagiller (kuru fasulye, nohut, mercimek, barbunya) 4 yemek kaşığı
Mercimek çorbası 1 kâse
Buğday unu çorbası 1 kâse
Tarhana çorbası 1 kâse
Şehriye çorbası 1 kâse
Pirinç çorbası 1 kâse
Pirinç pilavı 2 yemek kaşığı
Bulgur pilavı 2 yemek kaşığı
Kuskus 2 yemek kaşığı
Makarna 2 yemek kaşığı
Erişte 2 yemek kaşığı
Patates 1 küçük boy
Kestane 2 orta boy
Haşlanmış mısır 1 küçük boy
Patlamış mısır 1 su bardağı
Leblebi 1 çay bardağı
Tuzlu bisküvi 2 adet
Simit 1/3 adet
irmik 2 yemek kaşığı
Nişasta 2 yemek kaşığı
Yufka 1/8 adet
Etimek 2 adet
Bazlama 1 etimek dilimi büyüklüğünde
Kepek 3 yemek kaşığı
Kepekli diyet bisküvi 4 adet

1 TATLI KAŞIĞI YAĞ YERİNE GEÇEN BESİNLER
Ortalama ölçü Miktar (g
)
Ceviz 2 adet (-)
Fındık, fıstık 6 adet (-)
Mayonez 1 tatlı kaşığı 5
Zeytin 5 adet 15
Kabuksuz kuruyemiş 1 yemek kaşığı 15
Krem peynir 1 yemek kaşığı 15

BAZI YİYECEKLERİN PORSİYON MİKTARLARI
Besin grubu Ölçü Miktar

Etli biber dolması 2 orta boy 1 sebze, 2 et, 1 ekmek
Zeytinyağlı yaprak sarma 3-4 adet 1 ekmek, 1 et, 1 yağ
Zeytinyağlı biber dolması 1 orta boy 1/2 sebze, 1 ekmek, 1 yağ
Kıymalı börek 1/2 yufkayla 2 ekmek, 1 et, 1 yağ
Simit 1 adet 4 ekmek, 1/2 yağ
Kadınbudu köfte 1 adet 1 et, 1/2 ekmek, 2yağ
Patlıcankebabı, Şişkebabı 1 porsiyon ,1 porsiyon 2 sebze, 2 et,3,5 yağ 1 sebze, 5 et, 3 yağ
Taskebabı 1 kepçe 1,5 ekmek, 3 et, 2 yağ
Kıymalı yaprak sarma 2 adet 1/2 sebze,1/2ekmek,1 et,l yağ
Zeytinyağlı barbunya 4-5 yemek kaşığı 1 et, 1 ekmek, 1 yağ
Pizza 35 cm çapında pizzanın 1/8'i 1 ekmek, 1 et, 1 yağ
Kakaolu kek 1 dilim 1,5 ekmek, 4 yağ
Talaşböreği 1/2 adet 1 ekmek, 1 /2 et, 5 yağ
Whopper 1 adet 3 ekmek, 3 et, 4 yağ
Cheeseburger 1 adet 2 ekmek, 2 et, 2 yağ
Hamburger (büyük boy) 1 adet 2,5 ekmek,3 et, 5 yağ
Peynirli pizza (ince) 3 dilim 3,5 ekmek, 3 et, 1 yağ
Peynirli pizza (kalın) 3 dilim 5 ekmek, 3 et, 1 yağ
Pepperoni 3 dilim 3 ekmek, 3 et, 2 yağ
Sütlaç 1 kâse 1 süt, 1 ekmek
Aşure 1 kâse 2 ekmek
Yayla çorbası 1 kepçe 1/2 süt, 1 tahıliçliköfte (haşlama)
1 adet 1 et, 1 tahıl
Çiğköfte 4 adet 1 et, 1 tahıl
Mantı (yağsız) 6 yemek kaşığı 1 et, 2 ekmek
Et şiş 7-8 parça 3 et
Tavuk şiş 7-8 parça 3 et
Döner 1 porsiyon 3 et, 1 yağ
Lahmacun 1 orta boy 2 ekmek, 1 et, 1 yağ
Etli pide 1 adet 4 ekmek, 2 et, 1 yağ
Peynirli pide 1 adet 4 ekmek, 2 et, 1 yağ
Hamburger 1 adet 2 ekmek, 2 et, 1 yağ
Tavuklu sandviç 1 adet 3 ekmek, 2 et, 1 yağ
Dönerli sandviç 1 adet 3 ekmek, 2 et, 1 yağ
Sosisli sandviç 1 adet 3 ekmek, 1 et, 1 yağ
Tost (kaşarlı) 1 adet 2 ekmek, 1 et, 1 yağ
İzmir köftes 1 porsiyon 1 ekmek, 3 et, 2 yağ
Terbiyeli köfte 7-8 adet 1 ekmek, 3 et, 2 yağ
Sebzeli köfte 5-6 adet 1 sebze, 2 et, 1 yağ
Mercimek köftesi 3 adet 2 ekmek, 1 yağ
Poğaça (peynirli / kıymalı) 1 adet 2 ekmek, 1 et, 1 yağ
Etli kuru baklagil 6 yemek kaşığı 1,5 ekmek, 1 et, 1 yağ
Piya 6 yemek kaşığı 1,5 ekmek, 1 yağ
Yumurtalı ıspanak 4 yemek kaşığı 1 sebze, 1 et, 1 yağ
Sebzeli börek 1/2 adet 2 ekmek, 1 sebze, 1 et, 1 yağ
Etli kabak dolması 1 büyük boy 1 sebze, 1 et, 1 yağ

YASAKLAR* Kolalı, şekerli içecekler
* Kızartma
* Hayvansal katı yağlar (tereyağı, kaymak, yağlı şarküteriler, yumurtanın sarısı, yağlı süt ürünleri, yağlı etler, tavuk – balık derisi, tam yağlı süt)
* Alkol (özellikle bira)
* Beyaz un,
* Beyaz şeker
* Doğum kontrol hapları
* Aşırı gündüz uykusu
* Çikolata
* Yağlı çerezler
* Cips

topiğimize hoşgeldin paylaşımın için teşekkürler

ama ben bukadar ince elemenin doğru olduğunu düşünmüyorum

artık afakanlar basıyo beni

ilk haftalar diyete başladığımda herşeyi yağsız alıyodum inceliyodum şu şu kadar bunun kalorisi bu kadar

tatilde çok irdeleyemedim iyide oldu çünkü her zaman yağsız tuzsuz bulamıyo insan

inanırmısın topiki okuyup yatıyorum ya gece hep rüyamda burada okuduklarımı görüyorum :52::52::52::52::52:

irem tamam hatırladım dıyetını hatta benım dıyetısyenın verdıgıne cok benzetmıstım de sormustum ank da mı dıyetısyen dıye yok demıstın.yanı uyabılırsen uy güzel bence ama ben kendı adıma uyamıyorum da o sekılde beslenmeye calısıyorum genede sadece meyveyle aram yok benımde:19:

açıkcası ekmeği filan çok geliyor gözüme mideme değil :1:
zaten geçen hafta uyguladm bunu 200 gr gitmiş :37:
3 aşağı 5 yukarı uymaya çalışıyorum .. bilmiyorum .. regl haftamda dukan yapmak istiyorum ne kadar sağlıklı bi fikrim de yok gerçi ama sırf proteinden oluşuyor sonra sebze ve protein filan .. kitabı almak lazım ..

topiğimize hoşgeldin paylaşımın için teşekkürler

ama ben bukadar ince elemenin doğru olduğunu düşünmüyorum

artık afakanlar basıyo beni

ilk haftalar diyete başladığımda herşeyi yağsız alıyodum inceliyodum şu şu kadar bunun kalorisi bu kadar

tatilde çok irdeleyemedim iyide oldu çünkü her zaman yağsız tuzsuz bulamıyo insan

inanırmısın topiki okuyup yatıyorum ya gece hep rüyamda burada okuduklarımı görüyorum :52::52::52::52::52:

hoşbulduk asıl bn tsk ederim beni de aldınız aranızaa :66:
:1::1: tabiki gr ı gr ına uygulamıyorum 3 aşağı 5 yukarı oluyor sonuçta genel çizgisi belli ama bununla veremiyorum sorun o..
bilinç altıı :52:

Son düzenleme:
selam kızlar....geçmiş olsun dileklerinizi canı gönülden kabul ediyorum canlarım..

cildiyeye gittim enfeksiyonmuş pembeleşip yanmaya başlamıştı zaten dünden beri...merhem verdi,antibiyotik verdi(çoktandır hastada olsam kullanmadım antibiyotiğe karşıyım ama napıcan işte)
temizlik yaparken kıl köklerinde olabliyor dedi,ben cerraha sevkeder diye düşündüm ama olmadı,çünkü çok çeşitleri ve sebepleir oluyormuş,yani çevre bir organda enfeksiyondan dolayı değilmiş,kendi başına bi enfeksiyon....

senacım.. ben özellikle patlatmadım ozaman bukadar acımıyodu ve bi an elim değdi yerde spor yapıyrdum,içi boşaldı ama sertlik vardı...
burada hava kapalı ama yağmıyor çok boğucu zaten canım yanıyor..ağrı koıluma vuruyor hemde kolum ayrı tutmak istiyorum değince ağrıyor,neyse rtabbim beterinden korusun...
belenayım... domatesler akşam serinledi şimdide güneşleniyorlar:27:evde biber azdı hem akşam iyi değildim,yavv bağırsaklarım tıkandı 2gün üstüne çıktım lavaboya,suyumuda meyvemide yiyorum ama oruçta oluyor bana arada:2:
eşime akşam yapalım dedim bakarız dedi bakıcaz...sağolsun geçensene doğramıştı benle 1kasa yani...seçtim kasadan boşalttım yeşilelride dizdim güneşe ohhhhh.....

Back
X