70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende çalışıyorum ve bu sebepten dolayı kesinlikle çocuk düşünmüyorum.çocuğum olmasını delice istememe rağmen...
ay keşke çok paramız olsa da çalışmak zorunda kalmasak:50:

ah ah keske canim

kızlarya benim tartıda neden artıda göründüğüm belli oldu,,,:52:regl oldum yaa inanmıyoruuuummmm,,:53:ama rutin olarak her ayın 16sında bilemedin 18inde başlardı bune şimdi erkenden offffffffffff:43:hiç ağrım falanda olmadı haaaaaaa:97:

gecmis olsun :71:

herkes sahuru bekliyo herhalde :1::1::1::1:

evet yiyelimde yatalim ayol:56::56:

yoğurt yıyom inş faydası olur...
of ben başımı nereler vuram bıde kahvenın telvesını yedım..
bıde mıde alışık değil bu kadar bitki çayını karıştırmaya
kola
siyah çay
bergamutlu yeşilçay
lımonlu adaçayı
türk kahvesi
nanelı lımonlu yeşilçayımda demlendı benı beklıyo...

bu arada benım gıbı sakın buz yemeyın...

dişlerım sızım sızım sızlıyo....agrımayan dişim agrır oldu...
artık soguga dayanamıyom...

üstelık diş macunumda şu reklemlarda buzlu ıcecek ıcenlerın kullandıgı macun...
boşuna dünya para dökmüşüm...sensodyn alsaymışım keşke...

gecmis olsun aman insanin neresi agriyosa cani orda vallah bide dislerin sizlamasi berbat birsey ahhhh ahhhh kanma o reklamlara ya palavra atiyorlar resmen milleti paralariyla rezil ediyorlar :40::40:

hadi ben kaçtım sahur sofrasını hazırlayayım.
bu arada akşam 11 de kardeşim eşi ve çocuğu baskın yaptılar şuan bende yatılı kalıyolar saat 1:30 da yattılar onlar ben sofrayı hazırlayayımda yatayım bişiiler yemem lazım gerçi endeskopiden 8 saat önce yemek yemiş olmam lazım 11 de giricem hafif bişiiler atıştırırım artık. sabaha kıza eşim bakar baride 10 a kadar yatarım onra zaten hastaneye gidicem

Son düzenleme:
mide demişsiniz doğum günü pasta olayı demişsiniz. geçmişe çok bakamadım ama

benimde midem fena kızlarr yarın dr gidicem hastalık hastası oldu iyice yahuu:43::43: midem yıllardır tedavilerimden dolayı bide siniz stres tam oldu yanii daha önce ağır bir mikrobik ülser geçirdim biopsiler vss uzun bir tedavi geçirdim .iyiydim çok şükür arada yokluyodu ama işte oruç zamanı böle oluyom tuttum ya geçen haftayı şimdi tam regl bitti bugün dedim yarın oruç tutatım nerdeee midem izin vermedi inşallah bişii yoktur gene yaa yarın endeskopiye gidicem bakalım ne durumda midem:44::44:

pasta olayına gelince eylül benim aile için baya kısmetli

2 eylül evlilik yıldönümüm:nazar::nazar: pastamı kendim yapıcam:1:
3 eylül kardeşim doğum günü
9 eylül çok yakın bir dostum
14 eylül eşim
17 eylül kızım 3 yaşına giriyor:nazar::nazar:
23 eylül kardeşimin eşi yani damat bey

pastalar havada uçuşucakkk anlıcanız ve ben hepsinde 1 dilim yicem :60::60::60: ama ince bir dilimm :60::60:

ee bide bayram var önümüzdeee ama tutucam kendimi yaa pastalardan tadımlık alırım ama belkii

isallah ciddi birsey deyildir canim benimde önceden migde problemim vardin gastrit dediler sinir stress daha cok tetikliyormus simdi cok sükür yok birsey ama genelde cogu hastalik sinir stress sIkIntI dan oluyor
desene eylül senin pasta dönemin bol bol spor yaparsin artik eritmek icin :8:

canim sende masallah herseyi karistirmissin hem ben türk kahvesi icemiyorum agir geliyor ben nescafe yapmisdim :9:
kandırdın beni
amanııın naptın kız sen bişe olmasa bari :18::18::18:
inş..

benimde midem fena kızlarr yarın dr gidicem hastalık hastası oldu iyice yahuu:43::43: midem yıllardır tedavilerimden dolayı bide siniz stres tam oldu yanii daha önce ağır bir mikrobik ülser geçirdim biopsiler vss uzun bir tedavi geçirdim .iyiydim çok şükür arada yokluyodu ama işte oruç zamanı böle oluyom tuttum ya geçen haftayı şimdi tam regl bitti bugün dedim yarın oruç tutatım nerdeee midem izin vermedi inşallah bişii yoktur gene yaa yarın endeskopiye gidicem bakalım ne durumda midem:44::44:

14 eylül eşim

pastalar havada uçuşucakkk anlıcanız ve ben hepsinde 1 dilim yicem :60::60::60: ama ince bir dilimm :60::60:

ee bide bayram var önümüzdeee ama tutucam kendimi yaa pastalardan tadımlık alırım ama belkii
ohh valla..
gecmiş olsun kuzucum..
ah ah keske canim

gecmis olsun :71:

evet yiyelimde yatalim ayol:56::56:

gecmis olsun aman insanin neresi agriyosa cani orda vallah bide dislerin sizlamasi berbat birsey ahhhh ahhhh kanma o reklamlara ya palavra atiyorlar resmen milleti paralariyla rezil ediyorlar :40::40:

işin kötüsü ben o macunu aldııgmda dışım sızlamıyodu..
son 1 haftadır buz yıyom dişim sızlıyo..
macuna bunyem alıştı heralde etkı etmıyo hiç..
bıde başka bı macunu kullanıp
sonra tekrar bunu mu denesem....
agrımayan başıma dert açıyom ben ya...

canım atanamamak ta zor....helekı büüyk şehirde değilsen yapacak işte yok..o stres...
haklısın bende ev kurana kadar çocuk fikrine karşıydım...
şimdide zayıflayana kadar....haha..
yenı evlısın zaten...çocuk öyle pat diye olmuyo...da evlılık oturmuyo...
mıde ılacı çokta kim bulacak onalrı tembelım ben
sen içtin mi kahvenı yoksa bana ıcırıdn sen içmedın mı?..
ben bıtkı çayından yakınıyom hatun bana papatya çayı iç dıyo...
allahım yarebbim bana saç baş yolduracak bu hatun....:4:
zaten evde papatya çayı yok.
olsada tadını sevmıyım..

valla bende de var o tembellik yapisdim kaldimmi sandelyeye :9: ictim kiz 2 si 1 arada ictim :9:
bosver sen papatya cayini bi bardak süt ic :91::91:

isallah ciddi birsey deyildir canim benimde önceden migde problemim vardin gastrit dediler sinir stress daha cok tetikliyormus simdi cok sükür yok birsey ama genelde cogu hastalik sinir stress sIkIntI dan oluyor
desene eylül senin pasta dönemin bol bol spor yaparsin artik eritmek icin :8:

canım benim zaten mide problemim yıllardır var kontroldeyim hep ama 1 yıldır hiç gitmedim dr a ihmal ettim işte .bide ALLAH göstermesin rabbim uzak etdin genetik mide kanseri var bizde sık sık görüyoruz sülalede .bende sınırdan dönmüştüm bi dönem baya kötü günler geçirmiştim.ama çok şükür atlattım 1 yıl çok fena oldum ama geçmişti.şimdi ara ara yokluyo dikkatlide beslenmiyorum lanet olası kolayıda içmesem ve sigara süper olacak ama bakalım dikkat edicez yine olacak olan bu artık

pastadan yana şansım çok evet ama öle bakma çok seven yiyen biri değilim pastayı .ucundan tadarım belki hoşuma giderse

14 eylül eşim

cok gecmis olsun benimde mide problemim var ama iki senedir iyim allah sukur :94::94:

bizim icinde subat ayi cok bereklidir bende yazayim bari icimde kalmasin :9::9:

3 subat kiz kardesim dogum gunu

5 subat buyuk abim dogum gunu

14 subat sevgililer gunu

20 subat kucuk abim dogum gunu

23 subat kizimin dogum gunu

27 subat yigenimin dogum gunu :27::27:

canım benim zaten mide problemim yıllardır var kontroldeyim hep ama 1 yıldır hiç gitmedim dr a ihmal ettim işte .bide ALLAH göstermesin rabbim uzak etdin genetik mide kanseri var bizde sık sık görüyoruz sülalede .bende sınırdan dönmüştüm bi dönem baya kötü günler geçirmiştim.ama çok şükür atlattım 1 yıl çok fena oldum ama geçmişti.şimdi ara ara yokluyo dikkatlide beslenmiyorum lanet olası kolayıda içmesem ve sigara süper olacak ama bakalım dikkat edicez yine olacak olan bu artık

pastadan yana şansım çok evet ama öle bakma çok seven yiyen biri değilim pastayı .ucundan tadarım belki hoşuma giderse

iyi haberlerini bekliyorum yarin yaz olurmu :59:

Back
X