70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:nazar::nazar:green maşşallah dümdüzsün yandan, önden de kum saati gibi daha ne beğenmiyorsun kendini? biraz kemeri bolart, tamamdır :9: vücut tipimiz aynı ama ben senin battal boyun oluyorum :60::60:
dediğin gibi kemer sıkma politikasına başladım :52: sen bana göre daha orantılısın benim baldırlarım çok kalın bakma kotla falan normal duruyo gibi ama değil.:30: hay ben bu sülalenin :84::84:

geldim kızlar...görüşme çok iyi geçti ama adamın elinde bilmem kaç tane cv var..içlerinden bnm gibi liseyi yarıda bırakmış birini almazlar heralde..telde soruyorum sorun olmaz diyorlar ama oraya gidince okadar cvyi görünce ümitlerimi yitirip geliyorum..şartları bana çok uygun eve çok yakın yol derdim yok..aylıqı beni fazlasıyla tatmin edecek şekilde..yemek falanda ordan..sskyı sormamışım sadece..ve belki olur ümidini yarın öqleye kadar taşıcam..öqlen karar vereceklermiş..çok üzülüyorum..bir işimin olmasını çok istiyorum..istedikçe uzaklaşıyor sanki..ümitlerimi yitiriyorum..bnm için aklınıza geldikçe dua edermisiniz..

hayırlı yolculuklar iyi tatiller canım..yolculuk ne tarafa..
hayırlısı olsun Rabbim elbet bi kapı açacak sana belki yarın belki yarındanda yakın üzülme :20:

Son düzenleme:
:46::46:

sağlık olsun çabuk aldığın gibi çabuk verebiliyorsun en azından

sağlık olsun haftaya inşallah giden çok olur

kilo veren herkesi kutluyorum veremeyenlerde üzülmesin haftaya giden çok olur inşallah gelen giden olmayanlar en azından almadınız buda bişeydir dimi

canımmmm seni çok tebrik ediyorum..aferin yaa çok aferin sana..ya bu hafta naptın sennn:44:
nede güzel teselli edermiş acaba bende burda böyle konuşabilecekmiyim bigünnn...
veremeyenler derken beni o an aklından geçirdin demiii:1:inş.sen dua et bizdende haftaya giden olsun gelen değillll:10:

geldim kızlar...görüşme çok iyi geçti ama adamın elinde bilmem kaç tane cv var..içlerinden bnm gibi liseyi yarıda bırakmış birini almazlar heralde..telde soruyorum sorun olmaz diyorlar ama oraya gidince okadar cvyi görünce ümitlerimi yitirip geliyorum..şartları bana çok uygun eve çok yakın yol derdim yok..aylıqı beni fazlasıyla tatmin edecek şekilde..yemek falanda ordan..sskyı sormamışım sadece..ve belki olur ümidini yarın öqleye kadar taşıcam..öqlen karar vereceklermiş..çok üzülüyorum..bir işimin olmasını çok istiyorum..istedikçe uzaklaşıyor sanki..ümitlerimi yitiriyorum..bnm için aklınıza geldikçe dua edermisiniz..

hayırlı yolculuklar iyi tatiller canım..yolculuk ne tarafa..

yolculuk egeye dogru olcak ınş, didime gdıyoruz kocişle bı haftalıgına :10:

umıdını yıtırme, şu mubarek gunlerde Allah herkesın gonlune gore versın inşallahhhh :40:

gereği düşünüldüüü!!!! tadı aroması güzel olan phyto form phyto slim tadı fena değil ama ödeme gerçekten iyi geliyor.. herkeşlere tavsiye ederim ödem sorunum kalmadı :119: halhalım, yüzüğüm artık hiç sıkmıyor parmaklarım balon gibi şişmiyor :66::66: ödemi olanlar bu iki çayı muhakkak ekleyin bitki çaylarınız arasına :124:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyy :52::52: onca ıkısnı de elıme aldım aldım bıraktım, cok emındım tadı içimi hos olanın adının slim oldugunaaaaaa :26:

vay anasını yaaa, gıcık oldum bak şimcikkkkkkkkk :63:

dediğin gibi kemer sıkma politikasına başladım :52: sen bana göre daha orantılısın benim baldırlarım çok kalın bakma kotla falan normal duruyo gibi ama değil.:30: hay ben bu sülalenin :84::84:

:60::60::60: bizim suçumuz yok hepsi sülalenin suçu :9: doğru ama napalım genetiğe karşı gelemiyoruz :9: aklıma geldi şimdi sinirlendim bak ağzımı bozacam olmayacak şu rusların zamanında sırf soyları ince uzun olsun diye (ki buna rağmen bence onların çoğunluğu yine biçimsiz) tıfıl ve çelimsiz bebeklerini katlettiklerini biliyor muydunuz :50:

yolculuk egeye dogru olcak ınş, didime gdıyoruz kocişle bı haftalıgına :10:

umıdını yıtırme, şu mubarek gunlerde Allah herkesın gonlune gore versın inşallahhhh :40:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyy :52::52: onca ıkısnı de elıme aldım aldım bıraktım, cok emındım tadı içimi hos olanın adının slim oldugunaaaaaa :26:

iyi tatiller :92::92: sendede acaba şu yandakinin göbeği benimkinden çokmu çıkıyor aa onun daha çok selilütü var :23: keşke onun bikinisi gibi alsaydım , mayomu giyseydim :84::84: vs. şeklinde gözlük ardından sinsi bakış ve düşünceler geçecektik :60::60::60:

:60::60::60: bizim suçumuz yok hepsi sülalenin suçu :9: doğru ama napalım genetiğe karşı gelemiyoruz :9: aklıma geldi şimdi sinirlendim bak ağzımı bozacam olmayacak şu rusların zamanında sırf soyları ince uzun olsun diye (ki buna rağmen bence onların çoğunluğu yine biçimsiz) tıfıl ve çelimsiz bebeklerini katlettiklerini biliyor muydunuz :50:
:53::53: vay caniler.ama bakılınca işede yaramış ırk maşallah selvi boylum al yazmalım :97:
genetik değişmiyor istediğin kadar kilo ver spor yap değişmeyecek şeyler var.genel olarak baba tarafına benziyor olmama rağmen gel gelelim bacaklarım anne tarafına çekmiş.61 kilo normal kilo ve normal boyda bir hatun olarak bacağımı saracak çizme bulamıyorum :59: insan olmayıncada daha çok heves ediyor ama insan elindekilerle yetinmesini bilmeli çok şükür beni kimseye muhtaç etmeyen üzerinde durabiliceğim bacaklarım var.sağlık olsun bakan için görüntü kirliliği benim gözüm yükseklerde yere doğru baktığım yok :60::60::60:

kız gıcık olma :9: bak iç bi dene, aaa.. ben de öyle ısrar ediyorum ki sanki kötü maddeye alıştırmaya çalışır gibi :60: napayım ben cevap aldım ya siz de faydalanın hep birlikte fit, mutlu bir yaşam sürelim istiyorum :116:

tatlııım tatile gidiyomussun ben bayram icin hazırlık yapıosun sanmıştımmm, cok sewindim cnm yaaa umarmm cok güzel gecer tatilinizz :)

taze karı koca tatile cıkıyolar ohhh miss walla, bi çift seksi iççamasırı takımı da sıkıştırıver bavula, tatiliniz şenlensinnn :52::30:

:53::53: vay caniler.ama bakılınca işede yaramış ırk maşallah selvi boylum al yazmalım :97:
genetik değişmiyor istediğin kadar kilo ver spor yap değişmeyecek şeyler var.genel olarak baba tarafına benziyor olmama rağmen gel gelelim bacaklarım anne tarafına çekmiş.61 kilo normal kilo ve normal boyda bir hatun olarak bacağımı saracak çizme bulamıyorum :59: insan olmayıncada daha çok heves ediyor ama insan elindekilerle yetinmesini bilmeli çok şükür beni kimseye muhtaç etmeyen üzerinde durabiliceğim bacaklarım var.sağlık olsun bakan için görüntü kirliliği benim gözüm yükseklerde yere doğru baktığım yok :60::60::60:

abartmaa :) dediğin gibi düşün bak sağlam bacakların var işte sütun gibi kolon gibi falan :60::60: mesela beren saat çok zayıf bacakları incecik ama noldu? topuklu ayakkabıya bile dayanamadı bacak kasları.. ben hatırlıyorum seneler önce bir çizme vardı çok şık incecik topuklu, deri.. ünlülerin sahne ayakkabılarını yapan tanımadığım bir akrabamız getirmişti.. dar uzun bir çizmeydi.. ben zayıfım diye bana denettirmişlerdi ama fermuar yarıda kalmıştı, sonra küçük teyzem denedi o benden yapılıydı kiloluydu ama çizme cuk diye geçmiş çok yakışmıştı.. neyse ben zaten giymezdim o zaman öyle şeyler hıhh:19:

iyi tatiller :92::92: sendede acaba şu yandakinin göbeği benimkinden çokmu çıkıyor aa onun daha çok selilütü var :23: keşke onun bikinisi gibi alsaydım , mayomu giyseydim :84::84: vs. şeklinde gözlük ardından sinsi bakış ve düşünceler geçecektik :60::60::60:

tesekkur ederım, valla artık elimizdeki vucutla yetıncez bız de napalım, tatıle kdr bukadarı olduuu :1: :1:

kız gıcık olma :9: bak iç bi dene, aaa.. ben de öyle ısrar ediyorum ki sanki kötü maddeye alıştırmaya çalışır gibi :60: napayım ben cevap aldım ya siz de faydalanın hep birlikte fit, mutlu bir yaşam sürelim istiyorum :116:

aldık arttık ıcmesek olmaz, hatta sımdı demlıyım bı taneee ama ödem atıcı ya, aksam otobuste zırt pırt tuvaletım gelır dıye korkuyorummm :26: o yuzden bugun pek sıvı tuketmıycemmmm :26:

tatlııım tatile gidiyomussun ben bayram icin hazırlık yapıosun sanmıştımmm, cok sewindim cnm yaaa umarmm cok güzel gecer tatilinizz :)

taze karı koca tatile cıkıyolar ohhh miss walla, bi çift seksi iççamasırı takımı da sıkıştırıver bavula, tatiliniz şenlensinnn :52::30:

kız bosuna mı soruyodum gunes kremlerını ben sanaaa :1:

dun aksam mıgrosa gırdık, ben boyle cerenın kremı şundanmış, bızde mı bundan alsak o guzel bronzlaşmıs, sonra aa doğanın cayları burda var ondan da alayım, guzel ödem atılıyomuş filan dıye markette dort dönüyodum, bı an durdu kociş " yaaa bu kk bana pahalıya mal olmaya basladı haaa" dedi :1: :1:

valla inş tatıl guzel gecer, ıkıncı balayımız oclak gecen senekınden bısı anlayamamıstık, ıkı dugun olmuştu bızım ıkısının arasında gıtmek zorunda kalmıstık, sıkıstırılmış bı balayıydı :26: oyuzden bu defa tam tesekkullu gıdıyoruz merak etme sen, gereklı hersey valızın köşelerine sıkıştırıldı :23: :1: :1:

Kızlar merhaba, doktora gittim de ben ayda bir kontrole gidiyorum cildiyeye bugün kontrolüm vardı gidip geldim işimi bitirdim hemen size yazdımvalla acıktım gidip bir tost yicem bugün artık sabahta beri bi lokma yemedim yine [/B]

Kızlar merhaba, doktora gittim de ben ayda bir kontrole gidiyorum cildiyeye bugün kontrolüm vardı gidip geldim işimi bitirdim hemen size yazdımvalla acıktım gidip bir tost yicem bugün artık sabahta beri bi lokma yemedim yine

ben de yağsız 1/2 bar süte 2 kaşık müsli-cornflex yemiştim, daha bişi yemedim, birazdan çıkacağım daha da yemeye zaman bulamam herhalde :50: açım ben de açııııııııııııııııııım :84:

aşkım diyor kk zayıflatıyorsa ben de üye olayım bi :53: ya yok dedim erkek almıyoruz kadınlar gelebilir bi tek sana yok :19: nasıl yaa ben de kilo vericem ne var yicekmiyiz kknızı diyor :60::60:

kızlar bugun makınem yanımda, bıraz once ofisin bos olmasından yararlanıp hemencık fotomu cekıp ekledım :1:

altımdakı pantolonu uzun zamandır gıymemıstım, dun aksam da ankara sagnak yagıslı olunca hava soguktur dıye pantolon gıyeyım dedım, uyku halıyle elıme bu geldı gecırıp cıktım hemen, ama baya bollaşmış ve boyle hıc hos durmamaıs uzıermde, boyle de işe gelmek zorunda kaldım :26: sankı birınden ödünç almış gıbıııı :26: diz kısmı şalvar gıbı duruyo, oysakı paçalara dogru darlaşan, streç bı pantolonduuuu :34:

incesin yavrum sen bak albüm ekledim bakta nekadar ince olduğunu anla :47: sen sadece kıyafet seçimlerinle kendini istediğin gibi formda göremiysun yoksa mükemmelsin :69:

yav nerden nasıl albüm bakıyoz yaa..
bende bazen kendi seçimlerimle olduğumdan iri gözüküyorum maalesef...
mesela çan,düz etek yakışıyor..gidipte bol pileli alırsam bittim..gömlek belden az oturcak öyle...
kii pilelide mümkünse almıyorum ama istemişimdir danışmanım olsun..arcakda istiyodu biaraa..:10:

kızlar bugun makınem yanımda, bıraz once ofisin bos olmasından yararlanıp hemencık fotomu cekıp ekledım :1:

altımdakı pantolonu uzun zamandır gıymemıstım, dun aksam da ankara sagnak yagıslı olunca hava soguktur dıye pantolon gıyeyım dedım, uyku halıyle elıme bu geldı gecırıp cıktım hemen, ama baya bollaşmış ve boyle hıc hos durmamaıs uzıermde, boyle de işe gelmek zorunda kaldım :26: sankı birınden ödünç almış gıbıııı :26: diz kısmı şalvar gıbı duruyo, oysakı paçalara dogru darlaşan, streç bı pantolonduuuu :34:

Arkaya doğru bi ağırlık var sanırım :9: Valla her zaman derim popo hoş duruyor. Belin bayağı incelmiş.
Kolların ve bacakların da öyle.. Tek büyük olan popo işteeee.. :9:
Ay benim bacaklarım, kollarım, göbegim gitsinde popoya razıyım :60:

selam arkadaşlar nasılsınız hepinize kucak dolusu merhaba :3::3:ya benim yine moralim bozuk.:14::14:1,5 aydır o kadar dikkat ediyorum ki yediklerime bu sefer olucak diyorum ama verdiğim kilo devede kulak kalıyor.83 kilo ile başladım.şimdi 77 kiloyum:43::43: 2 haftadırda gram vermedim.1,5 aydır ekmek ağzıma sokmadım.kızartma pilav makarna yok.eşim kolayı çok sever her akşam garanti kola içerdim 1 yada 2 bardak 2 aydır o da yok.ama neden 2 haftadır kilo veremiyorum.sadece bir hatam var onun farkındayım o da tuz tuzu eksik edemiyorum.acaba kilomun az gidişi ondan mı.yada bir doktora mı görünmeliyim.insülin direncim mi fazla.çünkü bende gizli şeker var.offff gerçekten moralim bozuk buradaki yorumları okuyorum maş.nız var hepiniz haftada en az 800 gr veriyorsunuz ben yoksa veremiycekmiyim.şişkoyum işte.:14::14:ne yapacağımı bilmiyorum ne olur bana akıl verin.yanlış birşey mi yapıyorum.:26::26:öpüyorum hepinizi:54::54:

Arkaya doğru bi ağırlık var sanırım :9: Valla her zaman derim popo hoş duruyor. Belin bayağı incelmiş.
Kolların ve bacakların da öyle.. Tek büyük olan popo işteeee.. :9:
Ay benim bacaklarım, kollarım, göbegim gitsinde popoya razıyım :60:

sanırım poponun üzerine cok otuyoruz dıye ordaki yaglar&kılolarda oturmuş oluyolar daha yerlesık oluyolar, kalkıp gıtmek bılmıyolar gıtmıyolar :1: :1:

daha oncede yazmıstım o popo yılların emegıııı :1: aramızdaki artık ayrılıp barısıp duran cılkı çıkmış bı ılıskı gıbı, gıt dıyorum gıtmıyoo, boyle yılısık bısııı :1:

aaah ah bı küçülse, bi küçülseeeeeeeeeee :66::66:

Back
X