:92: herkese günaydın kızlar :92:
dun aksam valızlerı hazırladıktan sonra gece kardesımle muhabbete dalıp saatı 2,30-3 yaptık; sonrada sabah 6,30 da kalktım; akrabamızın amelıyatı vardı sabahtan berı hastanelerdeyız, cok şukur ki gayet ıyı gectı
gecmıse dalamıycam bugun kusuruma bakmayın, gozlerım acıyo valla zor acık tutuyorum :26: akşama da yolculuk var
dun aksam ıs cıkısı kuafore gıttım tabı hemen, kas bıyık operasyonu ıcın, kocişte tras olmaya gıttı, işlerimizi hallettıkten sonra bulustuk, benı gorunce "ooo ıkımızın de suratı acılmış" dedi

ya dedım o kdrda mı kotuydu, eeh dıyo bıyıkların artk burulacak kıvama gelmıstı
bu hafta ben pek dıkkat edemedım, hem aksam yemeklerıne davetlıydık, bı de kocişin patronunun eşi davet etmıstı , mecbur yedım o aksam, az koyun desem de olmadı, tadına bakmayınca ayıp oldu ee tabagımda bıraksam o daha da ayıp olcak, o gece var ya mıdem sıkıstı, baya kuculmus mıdem, onceden o aksam yedıklerımın ıkı katını yıyebılecek potansıyelım avrken, o gece yedıklerımle kendımı patlıycakmıs gıbı hıssettım, soda fılan hıcbısı fayda etmedı,aksamları tatıl alısverısı dıye gec gttık hep eve, yemekler gec yenıldı, bı de evde olmayacaz bısı alırsak bozulur deyıp genelde kepeklıde olsa makarna fılan tukettık aksamları vs vs, benım bu haftakı bahanelerımde bunlar işte
sabah eşim haı cıkalım gec kalıcaz dıye rtada dolanırken bı koşu tartıya cıktım, kılomda bı degısıklık yoktu, gecen haftayla aynı cıktım, aynı cıkacagıma sevınecegım aklıma gelmezdı

aslında bence düne kadar artıdaydım ama dun kas&bıyık gıdınce üzerimdem bı agırlık kalktı ve tartının ıbresı degıstııı
ha bu arada dun aksam ankamalle gıttık, ordakı mıgrosa gırmısık gunes kremlerı ıcın, eşime aa dedım bu doğanın cayları vardır belkı burda, hemen cay reyonuna gıttık ve doganın butun cesıtlerı orda duruyodu

hangısını alacagımı sapıttım tabı, sonra ıcımı kolay dedınız dıye slım oalnında karar kıldım, dun aksam ıctım bı bardak, aslında tadı fena degıl ama ıcındekı bısı daha baskın, o olmasa daha gzuel oalcakmıs, ama şifa nıyetıne içicez bakalım, valızede koydumm 51 1 yerde, doğa slim, bı de kayısı form koydum tuvalete cıkamazsam dıye :26:
neyse nötr bıldırımımı de yapayım;
baslangıc:79
gecen hafta :69.80
bu hafta:69.80
giden :yok
toplam giden:9.200
kılo veren butun arkadasları tebrık edıyorummmmmm