70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

..................................................:)))))))))))))))

Son düzenleme:
hoşgeldin canım şimdi başım ağrıyo benim,yarın anlatan olmazsa ben anlatırım
başınız sağolsun canım çok üzüldüm ,allah rahmet eylesin
hoşgeldinnnn kelebekkk tugba nasılsın canımmm geldin geçmişemi daaldın yoksammmm heee
ben yokken yazmasanız nolurduuu
ne önerisi gıı,kocan ya gittiyse havada kalmasın önerim:97:
benim ilk gün az agrım olur ama ben şimdi tam kendim korunmadıgım için hamile kalcam korkusu var ondan seviniyomm cicimmm
bende ondan seviniyorum zati,spiral var genede korkuyorum napalım 3.ye pek hazır değilim
tugba nerdesin bak biz halay cekiyoruz ezgicim regl olmus gelde kutlayalim

geldim geldim haydeeeeeeeee

bende o da yok anacımm ben napamm korkuyla yaşayıp gidiyomm ama zaten biz başka istemiyoz allahım isteyenlere versin inşşş

he valla yaa tugbaaa tatlımmmm kelebegimmm bak ya geçmişe dalldı gelemedi biii gelde halay çekelimmmm haydeeeee hoppaaa

kız geldimde gidiyorum bile,benimki sahuru yapamda yatam artık diyo bişeyler yapcem,akşamdan paçanga böreği sardım hazır dolapta onu kızartçam eşime tabii,bide kuru fasulye pilav istiyo benimki bende akşamdan ısladıydım yapem bari yetşirse tabeeee

amannn canımmm senin işin çokkk gece gecemi yapcen bunları kolay gelsinn tatlımm

he valla yaa tugbaaa tatlımmmm kelebegimmm bak ya geçmişe dalldı gelemedi biii gelde halay çekelimmmm haydeeeee hoppaaa

iftar menümü yazıpta çıkayım

patlıcan yemeği 3kaşık
mercimek çorbası bi kase
salata
tava böreği yaptım ve yarımını yidim gine
2.5ltre su

aralarda

3bardak yeşil çay
50mekik

ara 1armut

şimdide sahurluk ne yicem ben hepsi zararlı anam,,

bişey sorcaktım benim saat 22den beri kanamam olmamış acep bugünde 3.günüm acaba yarın tutsammı oruç ya gelirsee bi fikir verin

canim tut istersen:26: gelirse bozarsin kazasini yaparsin bitince kendin bozmus olmuyorsun sonucda

Son düzenleme:

Yavv fıstıklar valla bizim grup uyumuş galiba,sıkıldım size misafirliğe geldim kabul ederseniz:)
Tri'cim bu tava böreği nasıl birşey?Çok merak ettim gece gece.Eğer çabucak yapılıp yenilebilen birşeyse,2 dakika kalkıp yapıyım da yuvarlayavereyim mideye

menün afiyet olsun canımm ohh mekikte çekilmişş
valla canım belli olmuyo benimki 2 3 damla da olsa gelir ben beklerdim amma herkesinki farklı belki bitmmiştir seniki biilemedim ki şimdi yaneee

valla masallah tugba cok hamarat birseyler söylüyo bende bilmiyom:26: az önce google den resimlerine baktim merak ettim de

Teşekkür ederim kuşum. Hadi ben uyumuyorum gece yarılarına kadar.Siz neden uyumuyorsunuz çıtırlar???
Gece kuşu gibi olduk valla..Eşim diyor ki bazen ''aferin koru evi koru,sayende hiç hırsız giremedi''
sahura kalkamıyorum diye uyumamıştım regl oldum yaa ne güzelmişş bende oldum valla gece kuşu ben zaten çoçuklar hep uyanır az önce oglan emmeye kalktı kızda sagolsun tuvaleti gelmişte ondan kakmış felegim şaşıyo hiç uyumayınca iyiide uyu kalk uyu kalk çok kötü

bizde olduk sonunda gecekusu hirsiz gelsede korkar bu saatde bunlar ne nöbeti tutuyo diye

Oy oy senin bebişin mi var??? Allah size bağışlasın o meleği,nazarlardan korusun Ama emiyormuş,dikkat ediyorsun dimi canım,sonra sütün azalır,bebişin de sana küser.Bende küserim tabi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…