70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aman dikkat edelim ezgicimm daha kocalara gösterecez nasil oluyormus citirlar :9: söyle bi baka kalsinlar :53:
evet canımm aynen sıkı yönetimdeyiz göstercez kocalara nasıl çıtır olunuyomuşşş baksınlar hemde çok iyi baksınlarr:9:
:9::9:
:60::60::60: benim ki birgün öyle asilcak beni saclarimdan bilgisayarin basindan :4: :60::60::60:
:60:
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
tamam :93: morelim bozuldumu gelirim iki halay cekeriz senle gecer sen de gel olurmu mutfak yerine burda bulusalim :70:
tamam anlaştık yaaaa aynen iki halay bitti olayy:64:
:64::64::64::64::64:
:60::60::60::60::60::60:aynen benideeeeeeeeeeeeeeee:4::4::4::4::4::4::4::4:
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

okuyunda nekadar haklı değil bakın binde bir doğru benim için ya siz!!!

TESADÜFLERİN BÖYLESİ HAYRET BİŞİ

1 - Bir şey tamir ederken elin tamamen yağlandığında burnun kaşınır.

2 - Yere düşürdüğün bir bozuk para veya bir küçük vida ulaşılması en zor yere yuvarlanır.
...
3 - İnsanların seni seyretme olasılığı düştüğün komik durum ile doğru orantılıdır.

4 - Yanlış numara çevirdiğinde çevrilen numara kesinlikle meşgul değildir.

5 - Patronuna lastiğin patladığı için geç kaldığını söylediğinde ertesi gün lastiğin gerçekten patlar.

6 - Gırgır geçmeye başladığın anda patron kapıda görünür.

7 - Sıkışık trafikte şerit değiştirdiğinde, terk ettiğin şerit daha hızlı akmaya başlar.(her zaman)

8 - Duşa girip ıslandığında telefon çalar.

9 - Birileri ile karşılaşma ihtimalin, görünmek istemediğin zaman en üst düzeydedir.

10 - Bir makinenin çalışmadığını ispat etmen gerektiğinde kesin çalışır.

11 - Kaşıntının şiddeti ulaşma zorluğun ile doğru orantılıdır.

12 - Sinemada sıranın ortasında oturanlar salona en son girerler.

13 - Üzerine yağ-reçel sürülmüş bir ekmek kesinlikle en pahalı halıya ve yüzüstü düşer.

14 - Ayağınıza tam oturan bir ayakkabı kesinlikle mağazadaki ayakkabıların en çirkinidir.

15 - Herhangi bir şeyi beğendiğinizde derhal üretimden kaldırılır

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Son düzenleme:
he valla len 2tane oldularr:1:birazdan 4lerler burayı:60::60:

olursun anacım sabret ben bigünde olmadım heralde aylarımı aldı ama sankim 1hafta geçmiş gibi hiç bişey hatırlamıyorum ben 70kiloyken nerde ve napıyodum acep:97:
olur mu olur heeeee :60:
:60::60:
inşşş olacagızzz canımmmmm allah seni yaaa bak unutmuş bile nere giidyo bu gençlikk dün ne yedigimizi bile unutuyokkkkkk:97::97::97:
bosver tugba gecmisi birak aha biz gecmisdeyiz gelecegimizi bekliyoruz :9:
:60:
:60::60::60::60::60::60::60:
güya kocis e ütü yapacakdim :18: :9::9::9:
maşalllahh bizeee güya bende uyuyacaktımm pehhhhhh:9::9::9::9::9:

2 - Yere düşürdüğün bir bozuk para veya bir küçük vida ulaşılması en zor yere yuvarlanır.
...
3 - İnsanların seni seyretme olasılığı düştüğün komik durum ile doğru orantılıdır.

5 - Patronuna lastiğin patladığı için geç kaldığını söylediğinde ertesi gün lastiğin gerçekten patlar.

7 - Sıkışık trafikte şerit değiştirdiğinde, terk ettiğin şerit daha hızlı akmaya başlar.(her zaman)

9 - Birileri ile karşılaşma ihtimalin, görünmek istemediğin zaman en üst düzeydedir.

13 - Üzerine yağ-reçel sürülmüş bir ekmek kesinlikle en pahalı halıya ve yüzüstü düşer.

14 - Ayağınıza tam oturan bir ayakkabı kesinlikle mağazadaki ayakkabıların en çirkinidir.

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
aynennn denk gelmiştiii bazılarııı

hadi ben kaçtım birazdaha gitmezsem benimki dediğini yapacak:4:,gerçi 6ya kadar oturursunsen şimdi kaldırma beni dediydi saat 2lerde ama dayanamıyorum ya uykum vaaaa:84:ben kaçtım yazdıklarınızı yarın ayık kafayla okurum artık:95::95: ii sabahlarr:79:

Son düzenleme:
hadi ben kaçtım birazdaha gitmezsem benimki dediğini yapacak:4:,gerçi 6ya kadar oturursunsen şimdi kaldırma beni dediydi saat 2lerde ama dayanamıyorum ya uykum vaaaa:84:ben kaçtım yazdıklarınızı yarın ayık kafayla okurum artık:95::95: ii sabahlarr:79:
tamam canımmm iyi gecelerrr byeeeee tatlı uykularrrr bende kaçıyom zatennnnnn:10::10::10::10::10::10::10::10:

tamir ederken elim niye yaglansin:44:

allah allah hakket en son nezaman para düsürdüm hatirlamiyorum :44:
...
ben bikere yer buzluykan düstüm elimde posetle poseti düsdügüm halde hava da tutuyormussum :9: kimse görmedi

onuda hatirlamiyorum acaba bende unutkanlik mi var :44:

metroyla gidiyom ben :9:

yooo :9:

bak bu olabilir ben zaten serit deyistirmeye korkuyorum :9:

demmekki beni cok az kisi ariyo :14:

bak bu da tutu gibi :9:

hatirlamiyorum :9:

evet dogru :9:

bak bayadir sinema gitmemisdim söyleyimde götürsün beni kocis arkadaslariylan gezene dek :63:

:52: düsünmesi bile kötü

tam oturan i bilmiyorum da sevdigim ayakkabilar hep ayagimi acitiyo :14:

:44:

cevapladim sorulari :9:

Back
X