kız bu ağlayan pastayı nasıl yapıyon özelden yaz bana bende eşime yapmak istiyorum basit bişeyse tabii,,yok yok zorda olsa yaparım ben sen söyle hele,burdan yazma ama sena abla kızıyooo![]()
Yazdım canımm.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız bu ağlayan pastayı nasıl yapıyon özelden yaz bana bende eşime yapmak istiyorum basit bişeyse tabii,,yok yok zorda olsa yaparım ben sen söyle hele,burdan yazma ama sena abla kızıyooo![]()
Yazdım canımm.![]()
kahvaltım
2d.kızarmış ekmeğe çok ince yağ sürdüm yedim
bi ufak domates
3zeytin
okaa doydum okaa olur yanii
az sonrada yeşil çay içicem hatta yapıp ta geliyim durun![]()
s.a senacımm nasılsın canım..
ellerine sağlık süper bi liste maşşşallah herkes eksilmiş ben bu günlerde artıdayım malesef diyetin nasıl gidiyo menünü göremiyorum artık bizim takım dukana sardı bugünlerde çokta güzel kilo veriyolar bende bayramdan sonra deniycem inşş...
hoşgeldin kk bir üye daha kazandı...ben yeni katildim kadinlar kulübüne yeni dogum yaptim hamilelikte 25 kilo aldim simdi bebegim 2 aylik ben 13 kilo verdim simdi 73 kiloyum 63 le hamile kaldim okuyan varsa cevap yazsin lütfen
bende şimdi yaptım içiyorum
![]()
biara günde 2bardak içeridm mutlaka..yaz girince canımda istemedi tabii kilo vermemde iyice durdu işte..ankarda 7 otlu çaydan aldım sallama..bizim 5biyerdeye kirazsapı ve ısırgan eklemişler..amam orda unuttum ondan alıcam bide burda kızalrınbdediği çaydan bulursam oda...dün bi markette yoktu...
neyse reglin 3.günü evde olanalrdan demleyim...yeşil+funda+mate artık ne varsa ve zayıflama olayına anca bunlarla oluyor hem içerken ddikkat etmen gerektiğin aklınada geliyor galibaaaa:18:
bende yeni başladım akşam bir tane içtim bugün 2 3 bardak içmeyi düşünüyorum.. birde tarçınlı su var tabitarçını hiç sevmem zorla içtim
birde geçen gün aktara gittim form macunu sormak için kadında onu değilde form çayı var onu öneririm dedi macun tok tutar çaylar zayıflatır dedi ama karar veremedim napsam sizce:44::44:
hangi macunu canım mindivan form macunumu
hımmanladım canım doğrudur tok tutar macun e tok tutuncada fazla zararlışeyler yemeyiz vede çaylardanda içtikmi misssevet canım ama markası mindivan değildi form yazıyordu sadece üstünde. kadında macun tok tutar form çayları zayıflatır dedi onu öneririm dedi..
selam kızlaaar ben geldiim nabersiniiz
2 gün önce 72 çıktım ondan öncekinde 69.8 bugün tartıldım 70.4 çıktım hangisine inanmalıyım ki ben şimdi ..![]()
hımmanladım canım doğrudur tok tutar macun e tok tutuncada fazla zararlışeyler yemeyiz vede çaylardanda içtikmi misss
2gün önce dediğin cuma sanırım sen cumayı baz al haftaya cumada tartılıp bildirimi ona göre yap,tabi oruçsan perşembe iftardan önce tartılmalısın
2gün önce dediğin cuma sanırım sen cumayı baz al haftaya cumada tartılıp bildirimi ona göre yap,tabi oruçsan perşembe iftardan önce tartılmalısın
karıştı iyice yahu .. kafam da attı .. sonuç olarak hala 70.4 bi değişiklik yok69 u görmüştüm bi ara..
Geldim bilee.
Bugün sadece çorba içsem iyi. Dün çok yemiştim zaten.
Perşembe akşam 74 görmek istemiyorum.![]()
canım eğer oruçtuysan ve perşembede tartıldıysan perşembeyi baz al,sonuçta bir haftalık bi süre geçcek
ve eğer moralini bozuyosa bu iniş çıkış hergün tartılma hafta bi tartıl ,mesela ben alıştım iniş çıkışlara hergün tartılıyorum moralimde bozulmuyo,mesela bende bugün baktım 63.6 olmuşum dün 63.7ydim normal yani ama kesin sonuç perşembe akşamı çıkıcak takma kafana salla![]()
bugün bizim iftar menüsü olduça ağır pek bir sağlıklı değil bakalım ben napcam:44:
Aynen ya misafir gelecek annem döktürüyo ve en önemlisi yaprak sarması varrrr.:84::84:
benim anne ile misafire mantı büktük sen ne diyorsun![]()