70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayde ben bana dargın olan kocişle oturayım belki yüzümü görünce geçer:69:
neyse suzan sanada merhaba ve iiyi geceler...
bakalım senin menü ne yorum alıcak ben bugünde sınıfta kaldım:25:
artık erken yatmak iyi oluyor banada en erken 12de olsa sabah kocişin dersleri 9da genelde..
ee kalkayımki popom fazla hareketsiz kalmasın değilmiiii:8:
iyi gecelerrr kaptan ve dobişdaşlarımm:64::64:

ay sohbet tatli olunca gitmesi de zor oluyo :9: cenem düstü yine:9: neyse ben yavas yavas yol alayim :92:
sanada iyi geceler canikom :92:

cnm kader ortagız snnle bnde aralıga kadar 10 vermek istiyorum nasipse :))) 15 aralıga kadar 10 kg olsa keske cnm ama zor gibi bnce insan her hfta 1 kg veremski azaldıkca

Atak canımm Trakya müziklerinden başlar Ankaradan devam ederiz:64:

Hadi ya ne güzel kilo vermişsin.
Sporda yaptın dimi. Accık tüyo verir misin Aralık'a kadar 10 kg gitsin istiyorum ama benim pis bogazım napcaz bilmem.
Accık azimlendir beniii noluuurrrrrrrrr.. Seni benim falcıma götürürm bak:60::60::60:

Alması kadar vermesi de kolay olsa şu kiloların... Bir aydır uğraşıyorum 3,5 kilo verebildim. Hem yemeklere dikkat hem günde bir saat tempolu yürüyüşle bu kadar verebildim. İki göbek vardı göğüslerin altındaki gitti diğeri altta sarkık şekilde bekliyor. Beklesin bakalım mekik falan yapamam kusura bakmasın...

:74: :50:

cnm kader ortagız snnle bnde aralıga kadar 10 vermek istiyorum nasipse :))) 15 aralıga kadar 10 kg olsa keske cnm ama zor gibi bnce insan her hfta 1 kg veremski azaldıkca

Atak canımm Trakya müziklerinden başlar Ankaradan devam ederiz:64:

Hadi ya ne güzel kilo vermişsin.
Sporda yaptın dimi. Accık tüyo verir misin Aralık'a kadar 10 kg gitsin istiyorum ama benim pis bogazım napcaz bilmem.
Accık azimlendir beniii noluuurrrrrrrrr.. Seni benim falcıma götürürm bak:60::60::60:

Hmmm peki kaptan yarın tam tahıllı ekmek falan yiyim yumurta haşlıyım yanına da bi domates off miss
Amaa amaa beni kontrol et nolurrr 2 ayım var ve 10 kg vermem gerekiyor:2::2:

[COLOR=""]İyi akşamlar canımmm Menün hakkında Sena abla yorum yapmış o varken bana bişi demek düşmezz:76:[/COLOR]

İyi geceler Sena ablaa :16:
Allah rahatlık versin.

İyii geceler Suzancımm..

Ne kadar kinci insanlar var dimi.. İnsan şaşırıyor.. Düşmanına kötü bişey olsa önce giden insanlarız biz ama bazıların kini herşeyden önce geliyor. Merhamet ve insancıl duygulardan yoksun insanlar.
Sevmiyorum ben kinci insanları. Bazen bende kavga ediyorum ama çabuk unuturum çok vardır önce tartıştığım ertesi gün hiçbişi olmamış gibi davranıp olayları unuttuğum insanlar:1:
Allah herkese merhamet duygusunu versin ne diyelim..
benimde kac senelik arkadasim var küstüm o yoluna ben yoluma ama hastalik bu bugün sanaysa yarin bana dimi ona birsey olsa allah korusun evladina bagislasin yine ilk ben giderim onca senenin hatrina :97: kalp var bizde sonucda tas deyil ya :97:
iyi geceler fistik tatli rüyalar :92:

merhaba canım ay ewet yaaa :1: yemezdim dee müdürümüze ayıp olurdu :20: :52: napiimmm :60:
nasılsınız canlarım ayy keşke bir imkanımız olsada birgun hep beraber bulussak sizlerle ay ne guzel olurduuuu :16:

Hep beraber oturup yeşil çay demler içerdik artık :9::9:
Ablamda sonunda üniyi bitirdi onun şerefine pasta kestik bizde :52:
Çok renkli kişilikler var topikte hepiciğini seviyorum :29:

kızlar menümü yazıorm
sabah yarım bardak süt ve 4 kasık müsli
ara 2 kuru kayısı 2 cvz
öglen 340 kalorilik tavuklu salata
arada 1 elma 3 kasık yagsız yourt

biliosnz bizm burda saat dha 4e gelior aksam yemegini 2.5 saat sona yiycem 2 3 kasık haslanmıs mercimek ve salata yapcam.
nasıl buldnz nasl sizce?? şimdi 50 dklk spora gidiorm mucx

cnm bnce 1 ayda o kdr kilo yine ii neredeyse haftada 1 yani öle düşün sonucta 2 ayda 7 :)

Alması kadar vermesi de kolay olsa şu kiloların... Bir aydır uğraşıyorum 3,5 kilo verebildim. Hem yemeklere dikkat hem günde bir saat tempolu yürüyüşle bu kadar verebildim. İki göbek vardı göğüslerin altındaki gitti diğeri altta sarkık şekilde bekliyor. Beklesin bakalım mekik falan yapamam kusura bakmasın...

:74: :50:

slmmm iyi geceler nabersiniz bakalımm ben çok iyiyim bugun dikkat etmemeye calıştım
gelelim menüme;
sabah :ballı sirkeli sıcak su
4-5 kare peynir
3 zeytin
1 domates
yarım salatalık
1 ısırık minik simit sadece tadına baktım o kadar
2 dilim ekmek
ara 2 çıbık kraker
ögle bir porsiyon zeytinyaglı taze fasulye
3-4 kaşık yogurt
akşam bir tabak domatesli uzun makarna :44::44:
ara soda
sporlar;
15+15 iki set çömelme hareketi
100 mekik
45 dk yürüyüş
bisiklet binecektimmde aşagıdakiler yüzünden binemedim:43::43::43::43::43::43:

Neyse bende yatar kızlar.. İyi geceler..:92::92:
ayy canımm ben geldim siz yatmaya gitmişsiniz malumm sizin sabah iş var ben çoçukları uyuttum buraya bakıp öyle yatayım dedim canımm iyi gecelerrr sanada şekerimm:54::54:
ya az yiyonuz maşallah bende azaltabilcem mi bakalım :52:
gidip bi koşu kahvaltımı hazırlıyım çantama atim :52:
kolay gelsinn
ben doğum yapalı 4 ay oldu...77 kiloyum 65 olmam lazım...diyet önerilerinizi bekliyorum kızlaaarr..motive olmam lazım....
:43:

hoşgeldin canımm tam yerine geldinn hayırlı olsun bebişin allah analı bablı büyütsün inşş menülerimizi paylaşıyoruz canım arkadaşlar cısları yeme diye uyarıyolar saolsunlar kurallarımız var tubiş yazıyor sık sık takipte ol canımm hep beraber hafiflicez inşş

canım öncelikle umutsuzluga kapılma eger bir saglık sorunun yoksa kolayca verirsin kiloları.. hersydn önce karbonhidrt alımına dikkat et. bn saat 16dn sonra karbonhidrt almamaya calısıorm yani ekmek pilav makarna türü şeyler sabah ve öglen yiyorm. 1 porsiyonu asma meyve için ondada seker vr. sabah kalkıncada kayısı ve su iç mutlaka

ben doğum yapalı 4 ay oldu...77 kiloyum 65 olmam lazım...diyet önerilerinizi bekliyorum kızlaaarr..motive olmam lazım....
:43:

kızlar biliorm menü bildirimlerin çok garip saatlerde oluo zmn farkından ötürü ama nolur unutmayın bnm menülerime yorum yapmayı :3::3::46:

sularımı çaylarımı içtim yemegimi de yedim 9a doru süt içicem birazcık. 40 dk sporumu yaptım.cumaya bi 800 gr versem oh ne güzl olr yaa :)))

Back
X