70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Buzdolabina konan ici jelli dis kasina oyuncaklarini tercih edebilirsin
Soguk damaginin alevini aliyo Sen kasir ben eline vermezdim pek pombicik parmaklari usumesin diye

Bugün pek keyfim yok kızçeler ben işe döneyim yine görüşürüz

Tekjrardan tünaydın efeem :)

herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi tek tek öpüyorum bugün sakin bi iş günün beklerken tama tersine yoğunum ...napalım bunada şükür

ben de sakın bıgun beklırodm ama koşturmacanın ıcıne dustumm
iyi ki kahvaltımı vakıtlıce yapmısım aç kalcaktım yoksaa :)

ay canım ne bıleyım sankı bahsetmıstın oglunun dogum gununde gıyecegın elbıseyı dıktıgınden facede gördüm onuda yada kafamdan uydurdum

canım Papatyam nıcklı arkadas calsımaya basladıgından berı cok sık gıremıyor malesef gelıp 2-3 msj yazıp gıdıyor bılgın olsun sneı görür mü bilmem:26:
benım oglan 5 aylıkken cıkardı ve peş peşe devam ettı ama bu bebekelrde normal yanı ellerını agzına götürmek bı refleks dıstend eolabılır deıdgım gıbıde olabılır dert etme ama calgelle rahataldıysa dıstır yakında cıkar
maşallah yaa yaratıcılık bu ıste ben hıc beceremem bı ara bende ugrastım gıyım kursuna gıttım o sen e gıydıkelrımı hep ben dıktım hatta abıye bıle dıktım ama sonra bıktım yanı bıraz pis bi iş ya bırde su kurabıylere bayılıyorum bend eyapmak ısteıyorum ama nasıl :26:

ooo canımıstedıgın tepkıyı almıssın demek tebrıklerılsıkınız ıcın yorum yapmıycam sen kendın ıcın en ıyısını bılırsın canım hakkında hayırlısı olsun

hayirLi ugurLu oLsun canim benim

Saol datlım inşallah...

Evet sen artık ilgilenmiyon benimle.
İnş. tekrar bi gaz geldi gitmezse devam edicem.
Cuma bakalım kaç çıkacak artık klişe lafım ama sıkıldım 7den vallahi billahi

Hadi ordan yalancı... sana sordum ıkı kere de agzını acıp dimedin...
neyın var dedıgım de can sıkıntısı regl meglı cart curt dedın sevgulunu soylemedın...

ay canım ne bıleyım sankı bahsetmıstın oglunun dogum gununde gıyecegın elbıseyı dıktıgınden facede gördüm onuda yada kafamdan uydurdum

tamam canım dogru haklısın face te var ben face bakabılcegını unutmusum bır an... dogru dıyosun oyle...

tesekkurler canım :) ya ben abiye dıkmek cok ıstıyorum ama
o kadar kolay değil sanırırm yaa :) kalıbı malıbı fln :) bi de ben belli sınırları olan şeleri
pek sevmem kafama göre takılamyı severım eheueheue :d onun için kalıp olayı bayıyo benii

kurabiyeleri ben yapıyorum canım sipariş üzerine
isteyen olursa yapabilirim workshop almak isteyen olursa
ona da varım

Daha şimdi arkadaşın nişan kurabiyesini tasarlıyorduk :)
kendi emeği olsun istedi onun için workshop şeklinde yapıcaz
bi postada görümceme yapıcam haftaya nişan var öyle iştee :)

gunaydiinnnn
birazcik step yaptim cok yordu bacaklarimi.ne zaman alisicam ben bunu yapmaya yaa.cok hamlamisim
simdi film indiriyorum.o ininceye kadar ortaligi toplamam lazim.sonra yesil cayimi icerken film keyfi yapicam

ooh hangı fılmı ındırıyorsun bakım bende... belım ve sırtım agrıyor bugun bende bıraz uzanıcam ızlerım uyarsa...

Amin bebem agzin diyet bal yisin

Hepimizinn

ooo canımıstedıgın tepkıyı almıssın demek tebrıklerılsıkınız ıcın yorum yapmıycam sen kendın ıcın en ıyısını bılırsın canım hakkında hayırlısı olsun

Amin Arzu abla saolasın.
Acaip iyi motive oldum.

Günaydınn yavrileeerrrr....

Günaydın canımcım.

Hadi ordan yalancı... sana sordum ıkı kere de agzını acıp dimedin...
neyın var dedıgım de can sıkıntısı regl meglı cart curt dedın sevgulunu soylemedın...

Bu sabahta regl oldum sonunda 3. haftaya girmiştim.
Benimki tamamen psikolojik işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…