herkese ayrı ayrı günaydınlar... en sonunda regl oldum karnım ağrıyo neşem yok ya kadınlara bir hak tanınsa reglinin ilk günü işe gelmesek ne güzel olur
ben bir şey soracam aranızda plates yapan var mı sporuma günde bir iki de plates hareketi eklemek istiyomda. bu şehirde kurs yok nette de çok fazla site var karar veremedim önere bileceğiniz plates hareketleri içeren site var mı
ben bu sarı şeyleri pek sevdim ya
nasilsiniz kizlar ben bugun sabah tartida+da ciktim niyeki:26:wc problemimvar ondan olurmuki
mrb canım ben plates yapıorm her akşam 45 dk kadar ebru şallının 2. dvd si süper çok hareketli 1. dvd sini tavsiye etmem anlatmaktan hareket gösteremio kadın
eğer istersen özelden link atabilirimm
ben iim kendi adıma saolasın
sana bişi tavsiye ediyim hergün tartıya çıkma vücut bu yani şişlik olur bişi olur + da çıkabilirsin ama haftada bir tartılırsan toplu sonucu görürüsün o zmn motive olursun
hergün tartılmak motivasyon bozar bugün tartılırsın fazla çıkarsın dikkat edersin yarın tartılırsın açığı kapatırsın sonra yine tartılırsın birazı geri gelmiş yani hafta içinde olabilir böle şeler ama haftada bir gün cuma bildiirim günü olduu için cuma tartılsan çok daha iyi olur ama yinede sen bilirsin
ÇOK İSTERİM CANIM SEN AT LİNKİ AKŞAM BAKAYIM. HERGÜN 3 MİL LESLİİ artı spor aleti ile falan çalışmaya çalışııyorum ama plates istiyorum sıkılaşma için.. hemde regliyken falan spor yapamıyom ama plates yaparım gibi geliyo
mrb canım ben plates yapıorm her akşam 45 dk kadar ebru şallının 2. dvd si süper çok hareketli 1. dvd sini tavsiye etmem anlatmaktan hareket gösteremio kadın
eğer istersen özelden link atabilirimm
ben iim kendi adıma saolasın
sana bişi tavsiye ediyim hergün tartıya çıkma vücut bu yani şişlik olur bişi olur + da çıkabilirsin ama haftada bir tartılırsan toplu sonucu görürüsün o zmn motive olursun
hergün tartılmak motivasyon bozar bugün tartılırsın fazla çıkarsın dikkat edersin yarın tartılırsın açığı kapatırsın sonra yine tartılırsın birazı geri gelmiş yani hafta içinde olabilir böle şeler ama haftada bir gün cuma bildiirim günü olduu için cuma tartılsan çok daha iyi olur ama yinede sen bilirsin
maalesef ortakcım öyle olmuş..sen ne yaptın akşam nasıldı:?
merhabalar ben aranıza yeni katıldım.3.5 ay önce doğum yaptım ve bebeğimi emziriyorum yaklaşık 73.5 kiloyum 15 kilo vermem lazım yardımcı olurmusunuz?
he he çok heyecanlandım
Eki Görüntüle 302086 başına t koyuverin zihninizde artık uğraştırmyın benii
kızlaaar bakın size ne göstercem siz hangisi olma yolunda ilerliyonuz bakem,,yada idealiniz hangisiii,,ben söyliyim ortadaki benim ona göreee tam idealim oo
Eki Görüntüle 302085
Eki Görüntüle 302086 başına T koyuverin zihninizde artık uğraştırmyın benii
kızlaaar bakın size ne göstercem siz hangisi olma yolunda ilerliyonuz bakem,,yada idealiniz hangisiii,,ben söyliyim ortadaki benim ona göreee tam idealim oo
Eki Görüntüle 302085
Eki Görüntüle 302085
bende de ebrunun ılk cdsı var dedıgın gıbı pek bı hareket yok ondan 1 kere yaptım kaldı oyle banada atar mısın canım lınk bı bakayım bendeözelden link attım umarım işine yarar
Eki Görüntüle 302085
bende de ebrunun ılk cdsı var dedıgın gıbı pek bı hareket yok ondan 1 kere yaptım kaldı oyle banada atar mısın canım lınk bı bakayım bende
bende söyliyim hiçbiriahahha cunku soldakıler cok zayıf sagdakı de benden daha etlı gıbı sankı ben bunların ortası bsıey ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?