- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Gunaydin ortiii
Karatayci birinci olcaz de mi bu hafta![]()
gec oldu bıras ama evet ortım bız bırıncı olucaz ınsallah:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin ortiii
Karatayci birinci olcaz de mi bu hafta![]()
Eki Görüntüle 302086 başına T koyuverin zihninizde artık uğraştırmyın benii
kızlaaar bakın size ne göstercem siz hangisi olma yolunda ilerliyonuz bakem,,yada idealiniz hangisiii,,ben söyliyim ortadaki benim ona göreee tam idealim oo
Eki Görüntüle 302085
mrb canım ben plates yapıorm her akşam 45 dk kadar ebru şallının 2. dvd si süper çok hareketli 1. dvd sini tavsiye etmem anlatmaktan hareket gösteremio kadın
eğer istersen özelden link atabilirimm
banada atarmısın tatlım bende bı cd var ama fazla hareket yok sadece konuşuyo yabancı bı kadaın
hayirLisi oLsun bakaLim merak ettim simdi siz bi düsünün giderseniz de beni de götürünahanda ben geLene kadar kimsecik kalmamisanam esim basimdan ayriLmiyo bugün de trip attim cekil ya dedim senin yüzünden giremiyom kizLarLa konusamiyom kac gündür diye
simdi koltukda bekLiyo geLirmi yanima diye cok bekle
canim ben 22 gün tartiLmasam herhalde 8 i görürüm 6 yi göreceyime
ay ne güzeL canim benimhayirLisiyLa geLsin kuzucuk
kızlar çok teşekkür ederim saqolun....
ya kafamız iyice karıştı akşam eşim belediye başkanıyla görüştü belediyeyle ortak yapılıyormuş bizim aldıqımız tesis...her hangi bir yanlış olması mümkün deqil demiş başkan...şirket yılladır biçok yerde devremülk yaptı ve hiçbir sorun yaşanmadı rahat olun demiş...işin içinde biz varız belediye olarak demiş... tesis 4/4lükmüş ...internette rakip firmalar karalama amaçlı olumsuz şeyler yazabilir demiş...eşim 10000 tl paramı 10 gün tatil yapıcaksın her yıl diyor... kafam karıştı offfffff...........
bu arada günaydın kızlarr
dilekcim her zamanki qibi sen ve ben topikte başbaşaa :123:acaba arka bagaca sigarmiyim :44:
ya hic sorma geLemiyom benim evdeki ceyar yüzünden
Neva color un sadece kumral renkleri güzel diğerleri pek iyi değil aklında olsun.
Daha yeni beaaNormal bilmemen
Suzi gözükmüyosun bayadır.
Görsen zaten çok komikti.![]()
ay ne güzeL oLmusdur kesin hayaL edebiliyorum
amingünaydın güzel hatunlar. kahvaltımı yaptım eşimi ve oğlumu okula gönderdim. şimdi de leslie ile yürüyeceğim. herkese günaydınlar
olsun. Allahım sağlık huzur ve mutluluktan geri koymasın. Rabbim bu güzel günlerin hürmetine gönlümüzdeki dualarımızı kabul etsin inşallah.(amin)
ah keske nerdeherkese ayrı ayrı günaydınlar... en sonunda regl oldum karnım ağrıyo neşem yok ya kadınlara bir hak tanınsa reglinin ilk günü işe gelmesek ne güzel olur![]()
![]()
hosgeLdinmerhabalar ben aranıza yeni katıldım.3.5 ay önce doğum yaptım ve bebeğimi emziriyorum yaklaşık 73.5 kiloyum 15 kilo vermem lazım yardımcı olurmusunuz?
hayirdir isaLLahBugün pek keyfim yok kızçeler ben işe döneyim yine görüşürüz![]()
ay bende seviyom korku fiLmini ama sonra wc ye biLe cikamiyom :18: kardesim haftasonu musallat 2 ye bakmis sinemada cok merak ettim :18:fantastik,bilimkurgu korku falan olabilir.korkarsam yaglar yanarmiki![]()
ondan dir canimnasilsiniz kizlar ben bugun sabah tartida+da ciktim niyeki:26:wc problemimvar ondan olurmuki
ben soLdakini begendimEki Görüntüle 302086 başına T koyuverin zihninizde artık uğraştırmyın benii
kızlaaar bakın size ne göstercem siz hangisi olma yolunda ilerliyonuz bakem,,yada idealiniz hangisiii,,ben söyliyim ortadaki benim ona göreee tam idealim oo
Eki Görüntüle 302085ama ortadaki gibi oLsam keske
hay gayret yumaga bi adim kalmis citir kelebek tugbaama bu gidişle çizelgemdeki kaplumbağa o yumağa azcık zor varıcak gibiiii![]()
![]()
cvb vermeden edemiycimkızım ozaman ortadaki diyceksin,çünkü ikisinin ortası oooooooooo
![]()
valla bana göre o da zayıf yanı benım ıdealım o deıl canımolursam gösterırım
![]()
cvb vermeden edemiycimkızım ozaman ortadaki diyceksin,çünkü ikisinin ortası oooooooooo
![]()
bende de ebrunun ılk cdsı var dedıgın gıbı pek bı hareket yok ondan 1 kere yaptım kaldı oyle banada atar mısın canım lınk bı bakayım bende
bende söyliyim hiçbiriahahha cunku soldakıler cok zayıf sagdakı de benden daha etlı gıbı sankı ben bunların ortası bsıey ıstıyorum
![]()
banada atarmısın tatlım bende bı cd var ama fazla hareket yok sadece konuşuyo yabancı bı kadaın
arzucum masaLLah sende boy var bu kizLarda o yok gibi görüniyobayadir senLende sohebt edemedik nasiLsin canim
![]()
beklıyorum heyecanla tatlım
cok saol tatlım![]()
şekerkız sen karatay diyetı mı yapıyorsun sımdı onun sayfasına bakıyrodum da
kzılar nedıyosunzu bu karatayu dıyetı ıcın yaa kafam çok karıstı ???
beklıyorum heyecanla tatlım
rica ederim şekerim
bilmem valla bana pek uygun gelmedi diyet ama memnun olan çok kişi varr :44:
ay ne güzel benim evde de keşke yemeği yapan biri olsa. gerçi benim kayınvalide yapmaz bana yemek falan ama anneciğim olsa yapardıcanım benım yemeklerı kayınvalıde yapıor bn oglen ısyerınde yemek yedıkten sonra lıste verıorum oda sagolsun pısıror aksam menu de domates corbası vardı kofte patates kızartması salata ayran zeytınyaglı karnıbahar ben sadece zeytınyaglı karnıbahar yedım bır bardak ayran
ya ben sağdakine razıyım. şöyle bir iki santim kolunu incelt azıcık beli de incelt ooo şahane hatun. hatta bu hali bile iyiEki Görüntüle 302086 başına T koyuverin zihninizde artık uğraştırmyın benii
Eki Görüntüle 302085
tmm kıslar sizede yolluorum linki![]()
suziii hosgeldın kız naber görüşemiyoz gene iş başındasın bakıyom dabacacıyla ne ısın var bakım ısler karısık anlasılan gene allah kolaylık versın canım
![]()
bende tam sana yazmıstım canım saol ıyıyım şükür sen de iyisindir inşallah annenler gelınce yükün hafıflemıstır bıraz umarım.valla boyları var mı bılmıyomda suzıcım ortadakı hıc orta hallı bı kılo gelmedı bana anlıycagın bıldıgın çiroz yani![]()
ay ne güzel benim evde de keşke yemeği yapan biri olsa. gerçi benim kayınvalide yapmaz bana yemek falan ama anneciğim olsa yapardı
ya ben sağdakine razıyım. şöyle bir iki santim kolunu incelt azıcık beli de incelt ooo şahane hatun. hatta bu hali bile iyi
çok sağol link için...