Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim uyguladigim bi diyet olmadi hic burda basladigim zaman sena ablanin yeni gelenler icin hazirladigi tabloya gore beslenme duzenimi olusturdum osekilde gitti..okadarda cok aman aman dikkatte etmedim..heleki spor hic yapmamistim..sadece miktara ve zamana dikkat ettim..esime pisirdigim normal ev yemeklerinden hep yedim..kasimda baslamisim subata kadar 3 kilo vermisim pek dikkatli degildim lik aylarda subatta 76yla ek'm ayinda 60.3musum yani anliycan8 ay da 76dan inmisim 60a ama 2 aydir surunuyorum burakamdaaanasıl verdın 19 kıloyu nekadar zamanda cnm ve hangı dıyetı uyguladın
şekerkız sen karatay diyetı mı yapıyorsun sımdı onun sayfasına bakıyrodum da
kzılar nedıyosunzu bu karatayu dıyetı ıcın yaa kafam çok karıstı ???
dilekcim yaa arkadaslara attın ya leslının lınkını bana da atsan sana zahmet belkı bu sefer gdıer bı 300 gr hasaka bı yana ablam bana yukledı flash dıskı takıp yapıyodum 2 ,3 ve 5 mılı ama belkı dıgerlerı de laızm olur bırde nası ındırıldıgınıde not eklesen sana zahmet
![]()
link atınca virüsvirüs diye çıkıyo ya.
Google a leslie sansone yaz diyetcenter linkini tıkla.
Ordan VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs ile başlayan linke tıklıycan.
Sonra açılan sayfada save file to alanını tıklıycan o kadar.
1 dakikalık iş.![]()
dilekcim yaa arkadaslara attın ya leslının lınkını bana da atsan sana zahmet belkı bu sefer gdıer bı 300 gr hasaka bı yana ablam bana yukledı flash dıskı takıp yapıyodum 2 ,3 ve 5 mılı ama belkı dıgerlerı de laızm olur bırde nası ındırıldıgınıde not eklesen sana zahmet
![]()
link atınca virüsvirüs diye çıkıyo ya.
Google a leslie sansone yaz diyetcenter linkini tıkla.
Ordan VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs ile başlayan linke tıklıycan.
Sonra açılan sayfada save file to alanını tıklıycan o kadar.
1 dakikalık iş.![]()
tamam canım bakarım ne bıleyım sen herkese attım falan yazınca ondan şeettiydimgene virüs yazdı zaten lınk
Eki Görüntüle 302086 başına T koyuverin zihninizde artık uğraştırmyın benii
kızlaaar bakın size ne göstercem siz hangisi olma yolunda ilerliyonuz bakem,,yada idealiniz hangisiii,,ben söyliyim ortadaki benim ona göreee tam idealim oo
Eki Görüntüle 302085
tmm kıslar sizede yolluorum linki![]()
canım ortim banada plates linkini yollar mısın.
tmm yoluuyorum hemen canım
selam kızlar
geçen hafta perşembeden beri giremiyorum.hem başım çok kalabalıktı hemde hastalıkla falan uğraştım.kısaca özetlersem kızım ishal diyordum pişik oldu yavrum ne yaptıysam geçmedi.meğerse çişinde mikrop varmış.cuma sabah hastaneye girdik akşam ezanları okunurken çıktık işte.bide ortalıkta salgın varmış.yavruma 4 tane iğne verdi doktor.tabi bi sürü ilaç çok şükür günlerce mahvolsakta şimdi iyi benim kuzum.annemler sivastan gelcek diyordum onlar süpriz yapıp cuma günü geldiler tabi benim ev göçüyodu kızımı hastaneye götürmüşken.kendime bile inanamadım ama 2 saat içinde topla süpür sil bulaşık hallet ve yemek yaptım.çamaşırda vardı.bilmiyomki nasıl yaptım bende anlamadım.pazar günü onları yolcu ettim akşam ben hastalandım.ortalıkta salgın varmış.hala yatıyorum.valla ne salgınmış çok ağır geçiyo aman dikkat edin.gerçi kızımı götürdüğümde doktor dediki asla acil bi durum olmadan hastaneye gelmeyin.çok salgın var demişti tabi bende tutuldum.acile gittim iğneden bu yaşıma geldim hala korktuğum için istemedim.ama keşke vursalarmış.2 gündür süründüm tek kelimeyle.2 gündür zencefilli bi çay yapıyorum şükür ayağa kaldırdı beni.geçen haftada kilo bildirimi yapamadım.zaten reglim devam ediyodu.tartım da garantiden hala gelmedi.neyse çok yaptım gevezelik.hepinizi öpüyorum.kendinize çok dikkat edin.byeeee
canım menün ne güzel olmuş,ben bu hafta kilo alıcam galiba:-( bugün kahvaltı yapamadım işte atıştırdım bir şeyler, fena oldu benim için
çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
sildim canım saolben sana linkleri atıcam ama mesaj kutun doluymuş birazını sil de göndereyim şekerim
selam kızlar
geçen hafta perşembeden beri giremiyorum.hem başım çok kalabalıktı hemde hastalıkla falan uğraştım.kısaca özetlersem kızım ishal diyordum pişik oldu yavrum ne yaptıysam geçmedi.meğerse çişinde mikrop varmış.cuma sabah hastaneye girdik akşam ezanları okunurken çıktık işte.bide ortalıkta salgın varmış.yavruma 4 tane iğne verdi doktor.tabi bi sürü ilaç çok şükür günlerce mahvolsakta şimdi iyi benim kuzum.annemler sivastan gelcek diyordum onlar süpriz yapıp cuma günü geldiler tabi benim ev göçüyodu kızımı hastaneye götürmüşken.kendime bile inanamadım ama 2 saat içinde topla süpür sil bulaşık hallet ve yemek yaptım.çamaşırda vardı.bilmiyomki nasıl yaptım bende anlamadım.pazar günü onları yolcu ettim akşam ben hastalandım.ortalıkta salgın varmış.hala yatıyorum.valla ne salgınmış çok ağır geçiyo aman dikkat edin.gerçi kızımı götürdüğümde doktor dediki asla acil bi durum olmadan hastaneye gelmeyin.çok salgın var demişti tabi bende tutuldum.acile gittim iğneden bu yaşıma geldim hala korktuğum için istemedim.ama keşke vursalarmış.2 gündür süründüm tek kelimeyle.2 gündür zencefilli bi çay yapıyorum şükür ayağa kaldırdı beni.geçen haftada kilo bildirimi yapamadım.zaten reglim devam ediyodu.tartım da garantiden hala gelmedi.neyse çok yaptım gevezelik.hepinizi öpüyorum.kendinize çok dikkat edin.byeeee
herkese iyi akşamlar 2 gündür giremedim biraz rahatsızımda kızı uyutup bende yatıyorum gündüzleri bile arzucum beni merak etmen beni mutlu etti çoksağol güzelim biraz toparlanayım helede.