70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende iri kemikliyim :1: 42 bedenim diyorum da bana kızıyolar :27::27: yürüyüş bandı alman çok iyi olmuş canım faydası olmaz mı bence

en güzel spor yürüyüş :31: benim evim müsait değil küçük o yüzden alamıyorum havalar yüzünden de yürüyemiyorum :31: bu arada

boyum 1.72 :29:

senin boyunda maşallah. sen 68 kiloyla nasıl 42 oluyosun yaa.ben 68 olunca 38-40 arasında geziyorum.ayy keşke ben 68 olsammmm.

canım boğaz iltıhabıysa geçmez.uyanınca bak boğazına kızarıklık varsa hiç düşünme götür.brnde çok korkarım çocukların hastalanmasından.onlar olmasın biz olalım hasta

sagol canim evet bende hep öyle diyorum onun yerine ben hasta olsam da o olmasa diye :31: az önce doktor hatti diye bi yer ver acil doktor gönderiyorlar aradim simdi doktor iyi müdahale etmissin dedi aksam yine cikabilir fitil ver dedi ama 39 u gecerse bidaha ara bizi aksam gece fark etmez doktor göndeririz evinize dediler biraz olsun rahatladim bol su icirmeye bak dedi suyu da zorla veriyorum zaten icmek istemiyor ama hadi oglum yoksa oyun oynamasin dedimmi iciyor isallah biran önce atlatiriz :59:

2inci alinti :27: acaba gecmisden kac alintiyla kapatacam :44: ben diyorum 4 yokmu artiran:1:
Firarını sevdiğimm :38: 300 - 500 suzi yine konuşturmuşsun hakikaten :1::1: dün yemeseydin anneciğinin böreklerinden böyle olmazdı

:27::27: neyse sağlık olsun :24::24:

ödemdir o ödemm :60:
annemin tuzaklarina bidaha düsermiyim :25: 300-500 den kurtulamadim nen :52:

Ama öyle haftaya bakıcaz kilo aldım veya çok az verdim diye dövünmek moral bozmaktan başka birşey değil ki.:34:
Eğer ben geçen hafta 800 gram aldım diyip dövünseydim bu hafta 74 olmuştum.:27

Tebrik ederim can. Sabit kalmakta iyidir.:9:

Günaydın evet bu aralar pek keyfim yok ama eski tempoma geri dönücem.:27:
Tebrik ederim bide.:27:

:9::9:

Komple bi değişiklik yapmışlar.
Önce hiç netim yoktu söyledim açtılar.
Sonra bi baktım kk yok. Diyemedim de kk yok diye.
Takip etcekler bu sefer neyse.
Bi çakallık yaptım açıldı kk da :9:
kiz dilek seninkini mi kapatilar :27: bende deryak okudum sankim anam sasi gördüm herhalde hizli okuyunca okumayi da unutmussum :37: neyse acmissiniz sonunda :1:
tamam canım:16:

tabi tabi ödemdir seninkide ödem,,kız sen 73leri gördüydünya niye çıktın gene 74.5laraaaaa:47::57::4:
niye yaa benim de ödemim olamazmi olamazmi ha olamamzmi :84::84: kiz tugba ya gercektende ben nerden geldim geri 74 lere anlamadim :30: artik dilek de vurmuyor bana pes etti :43:
Tamam canım kolay gelsin :16:

Aygünüm kırmaz beni :23::23:
bebegim sen iyilik yapayim diyorsun ama kiz benlen sinir küpü olup cikmasin :30::52:

...........................................................................Haftanın Birincisi......................................................................

:46::46::46::nazar::65::nazar::65::nazar::65:melojj:65::nazar::65::nazar::65::nazar::46::46::46:

...........................................................................Haftanın Birinci Orti Grubu.....................................................................

:46::46::46::46::46::46:melojj & harran0571 :46::46::46::46::46::46:

:16::16::16::16::16:TEBRİKLERRRRRR ARKADAŞLARRRRRR:16::16::16::16::16:

Grup Dereceleri

1. Grup :65: :nazar: :46:
melojj : 1.600 gr
harran0571 : 800 gr
Toplam.........: 2.400 gr

2. Grup:46: :71::16:
rezzan784 : 1.200 gr
ecrin29 : 600 gr
Toplam......: 1.800 gr

3. Grup:46::29::71:
NaF : 0 gr
erginsena : 1.200 gr
Toplam......: 1.200 gr

4. Grup:70::71::81:
incelemezkiii : 1.000 gr
umay0110 : 100 gr
Toplam..........: 1.100 gr

5. Grup:48::54::79:
mywish89 : 700 gr
silverpowder : 0 gr
Toplam........: 700 gr

6. Grup:31::30::21:
zerra : 400 gr
pinktomato : +100 gr
Toplam......: 300 gr

7. Grup:26::37::19:
ay_she : +600 gr
edirne : 400 gr
Toplam.........: +200 gr

8. Grup:53::4::41:
alaca : 200 gr
barkinim : +1000 gr
Toplam.......: +800 gr

9. Grup:53::20::57:
BURSED : 100 gr
chemes : +1.200 gr
Toplam.........: +1.100 gr

Orti Bildirimi yapmayan arkadaşları maalesef listeye ekleyemedim :31:
Bir yanlışım varsa affola :42:
nafçım ellerine sağlık çok güzel olmuş teşekkür ederiz emeğin için:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

2inci alinti :27: acaba gecmisden kac alintiyla kapatacam :44: ben diyorum 4 yokmu artiran:1:

kiz dilek seninkini mi kapatilar :27: bende deryak okudum sankim anam sasi gördüm herhalde hizli okuyunca okumayi da unutmussum :37: neyse acmissiniz sonunda :1:

niye yaa benim de ödemim olamazmi olamazmi ha olamamzmi :84::84: kiz tugba ya gercektende ben nerden geldim geri 74 lere anlamadim :30: artik dilek de vurmuyor bana pes etti :43:

bebegim sen iyilik yapayim diyorsun ama kiz benlen sinir küpü olup cikmasin :30::52:

Yok canım çıkmaz :1::1:

Bence 5 alıntı :52::52:

nafçım ellerine sağlık çok güzel olmuş teşekkür ederiz emeğin için:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Rica ederim tatlım :38:

başlangıç:86 kg.
geçen hafta:59.4
bu hafta:59.0
giden:400 gr
toplam giden:27 kg.
hedef:58 kg.
beden:36
boy:162 cm.
kızlar nette sorun var komşudan giriyorum kusura bakmayın hepinizi öpüyorum
:46::46::46::46::46:
bide kusura bakma ortim yaa orti bildirimini yapmayı unutmuşum ben geç kaldıııkk:30:
başlangıç :80
geçen hafta :71.6
bu hafta :71.3
giden :300 gr
toplamda giden:8.7
hedef :63
tatlım posta kutun dolu gönderemedim.görünce bi boşltsan.beni unutma lütfennn.
:42::42::42::42::1:
slm kızlar ben çok hastayım fena üşüttüm hemde yeğenimden mikrop kaptım sanırım ishal ateş kusma vss bende de başladı yeğenim 1 haftador hastaydı gittim geldim sanırım banada sirayet etti çocuklara bulaşmasın diye uğraşıyorum bi yandan işe gidip geliyorum .yarın gitmicem evde dinlenicem

öte yandan tartıya sabah çıktım ama bildirim yapamadım bu halde çalışınca kafada kalmıyo unuttum bildirimi sonra yapayım dedim trendy21 in özel mesaj kutusu dolu dedi şimdi denedim yine aynı

başlangıç :75 kg
geçen hafta :62,500 KG
bu hafta : 62,400 KG
Giden: 100 gr
toplamda giden :12.600 KG
hedef :60 kg

bildirimi buraya yapıyorum bende

haliyle kilo veremedim yine aman hastayım zaten fenalardayım kilo düşünecek halimde yoktu zaten napalım böle gidecek
Günaydın kızlar... :3::3:

triendy21' in dikkatine !!
Kutun dolu buraya yazıyorum tuğbiş, Ben dun sabah erkenden geceye kadar dısarıdaydım...
Liste yapılmadıysa henuz bıldırımımı yapayım artık gecerlı olursa napak... :25:

Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 73.3 kg

Bu hafta: 72.0 kg
Giden: 1.300 kg

Toplam giden: 9 kg
Hedef: 60 kg
günaydın çıtırlar .........................
dünkü menümü veremedim
dün sabah: 1oktavıa kahvaltı saati
öğle: mantarlı tavuk sote közlenmiş patlıcan saltası 1 dilim tam buğday ekmeği
akşam: tarhana çorbası salata 1 dilim tam buğday ekmeği
gün içinde 3bardak bitki çayı
2 -2.5 lt su:nazar::nazar::nazar::nazar:
:46::46::46::46::46::46:
Eki Görüntüle 304606
bu da benim yaptigim asure.nasil olmus?pekmezzliiiii:56:
:56::56:çok güzel görünüyo eline sağlık,,kapım açık banada getirmek istersen:56::56:
sLm kizLar
nasilsiniz :26:
ya benim oglan dünden beri atesli :59: dün is yemeginde esim aradi cocuk ateslendi diye aksam geldim 39.2 bi surup verdim geri kustu fitil attim yattik sabah bakdim yine gelmis yine bi ates düsürücü verdim ve simdi yine 39 a cikdi yine ates düsürücü verdim :26:
ay ben napacam bu ates kendiliginden gitmesmi hep diyorlar ates düsürücü vermen lazim 3 güne kalmaz gecer diye ama telas yaptim normalmi cocukda benim oglan 4.5 yasinda ama halen acemilik cekiyorum :26:
geçmiş olsun bebem ya yazık:26:canım beklemeye gelmez bukadar ateşlendimi hemen dra götürmen lazım,,benim kızın 39.5 olmuştuda gece 12de acile gitmiştik,,tam zamanında getirmişsiniz dedii..geçer diye kendi kafana göre şeyler verme nolur...ateş düşürücüyü falan ateşi biraz çıkarsa ver seninki çok yüksek derece olmuş:25:

:57::57::57:ben vurarım canımda sen menü vermiyon artık niden he nideen:4::4:

3 üncü alinti ya ben kac dediydim :44:4 dedim herhalde 4 de bitireyimde benim dedigim ciksin :33:

Suzannn sen şimdi aşağıdan okuyosun ya canım :1::1: cevap vereceğin sayfaları bi kağıda not edecektin akşama tekrar okumak zorunda

kalmayasın diye :27: hatırlatayım dedim :29::29: :16:

Editt : Diğer 2 ziyaretçiii kimsinizz sizzzz çık dışarıı çııkk :60::60: şaka yapıyorum :29: sizde öyle ziyaretçi olarak takılmayın gelin üye olunn

zayıflayın anacımmm :16:
o sira yine okuyamadim :1: yoksa firar kacinilmaz olurdun :1: bize bilgisayarcilar geldi bilgisayarlari temizlediler bilmem birseylere baktilar bizimkiler de ahada nereye girdik diye bakiyorlar diye telas yaptilar isyerinde :27: kiz ben onu gercekden unuttum aa :52: iyiki hatirladin :1: ya su unutkanligim gitmedi :52:
cok güzeller ellerine saglik :46::46:
başlangıç:86 kg.
geçen hafta:59.4
bu hafta:59.0
giden:400 gr
toplam giden:27 kg.
hedef:58 kg.
beden:36
boy:162 cm.
kızlar nette sorun var komşudan giriyorum kusura bakmayın hepinizi öpüyorum
deryam canim benim ya tüh o yüzden giremiyon demek isallah biran önce düzelir netdeki problem :38:
slm kızlar ben çok hastayım fena üşüttüm hemde yeğenimden mikrop kaptım sanırım ishal ateş kusma vss bende de başladı yeğenim 1 haftador hastaydı gittim geldim sanırım banada sirayet etti çocuklara bulaşmasın diye uğraşıyorum bi yandan işe gidip geliyorum .yarın gitmicem evde dinlenicem

öte yandan tartıya sabah çıktım ama bildirim yapamadım bu halde çalışınca kafada kalmıyo unuttum bildirimi sonra yapayım dedim trendy21 in özel mesaj kutusu dolu dedi şimdi denedim yine aynı

başlangıç :75 kg
geçen hafta :62,500 KG
bu hafta : 62,400 KG
Giden: 100 gr
toplamda giden :12.600 KG
hedef :60 kg

bildirimi buraya yapıyorum bende

haliyle kilo veremedim yine aman hastayım zaten fenalardayım kilo düşünecek halimde yoktu zaten napalım böle gidecek
cok gecmis olsun canim :38:
Yok canım çıkmaz :1::1:

Bence 5 alıntı :52::52:

Rica ederim tatlım :38:
:27: yani burcum aslan ama kedi gibi uysal olabilirim miauuu :9: banane 4 olacak :35: ay seni mi kircam 5 yapayim bebegim :38:

İyi akşamlar kızlar iyi pazarlar :16: :10::10:
nereye kaciyon kiz :52: sanada canim:38: hadi git bakem:27:
:46::46::46::46::46:
bide kusura bakma ortim yaa orti bildirimini yapmayı unutmuşum ben geç kaldıııkk:30:

:46::46::46::46::46::46:

:56::56:çok güzel görünüyo eline sağlık,,kapım açık banada getirmek istersen:56::56:

geçmiş olsun bebem ya yazık:26:canım beklemeye gelmez bukadar ateşlendimi hemen dra götürmen lazım,,benim kızın 39.5 olmuştuda gece 12de acile gitmiştik,,tam zamanında getirmişsiniz dedii..geçer diye kendi kafana göre şeyler verme nolur...ateş düşürücüyü falan ateşi biraz çıkarsa ver seninki çok yüksek derece olmuş:25:

:57::57::57:ben vurarım canımda sen menü vermiyon artık niden he nideen:4::4:
simdi yine baktim 37.7 gösterdi sagol tugbam öyle yapacam arayip doktoru eve cagiracam geri cikmaya baslarsa adam cekinme ara dedi telefonda :31:
tugba pssstt ben yeni birsey deniycem :1: olmadi size takilirim yine :4:ama cevremdekiler öyle kilo veriyorlar bu yöntemlen :26:
yine de karbon lulardan kacmaya calisiyom da onlar benim pesimi birakmiyo :43: ay ben ne pis bogazmissim ya :57:

buraya yapılan bildirimler geçersiz biliyosun diğimii,,:36::36:özele yalnızca orti bildirimini yapmışsın oysaki orti şeyini nafa yapıyoduk...:31:
nereye kaciyon kiz :52: sanada canim:38: hadi git bakem:27:

simdi yine baktim 37.7 gösterdi sagol tugbam öyle yapacam arayip doktoru eve cagiracam geri cikmaya baslarsa adam cekinme ara dedi telefonda :31:
tugba pssstt ben yeni birsey deniycem :1: olmadi size takilirim yine :4:ama cevremdekiler öyle kilo veriyorlar bu yöntemlen :26:
yine de karbon lulardan kacmaya calisiyom da onlar benim pesimi birakmiyo :43: ay ben ne pis bogazmissim ya :57:
dene bakalım sonuç alamzsan ahlar geliyo ona göre busfer çalı süpürgesi lacam elimee:47::47:işte böylee:9:
antalyadan selam olsun hepinize azimli bayanlar...bende başlamak isitiyorum ...ama nerden ve nasıl bilemiyorum...

hoşgeldin canım ben tuğba kaptan yardımcısıyım,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kural:71::71::71:

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan bakarak yapabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html )
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

sen buşekilde başla canım,,buraya hergün menülerini yaz,,cuma günleride tartılma günümüz,sabah aç ve çıplak tartılıyoruz..wc'den sonra tabiki:17:neyse tekrardan hoşgeldin,,sorucan soru varsa buyur:42::42::34:

Son düzenleme:
4ve 5 inci alinti :1:

Günaydın kısçeler...:108:
Cumartesi çalışmanın verdiği bi eziklikle işyerindeyim.:99:
Neyse asabiyet yapmıyım.
İstanbul çok soğuk kar yok yağmur yok ama acaip soğuk var.
Ağzım yüzüm yer değiştirdi gelirken resmen.
Hâlâ daha çözülmüş değilim.
Güzel, mutlu haftasonları..:109:
ahada bak zaman gecmis simdi evdesindir ben bunlari okurken :1::54:
günaydın arkadaşlarrrr :16::16::16:

dilekcim günaydın cnm :34:
bende her sabah iş ilanlarına ve üye olduqum sitelere iş bakmaktan ve her geçen gün ümidimi kaybetmekten dolayı çok üzgünüm...bitkinim..sinirliyim...
isallah olur canim yakinda :54: kurs bittimi biter bitmez bulacaksin isallah :40:
Zerra Canımm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun :48: Birlikte nice güzel, sağlıklı ve aşk dolu senelere inşallah :48:

:124::123::103::119::118::118::119::103::123::124:
zerracigimin evlilik yildönümü mü var benden de kutlu olsun canim benim :48:
hayat yalan tek gercek cocukklarimiz hergun yarin yeni bigun olcak diyorum olmuyo banami yok yoksa yenibigun diye biseymi yok
bazen bende bunaliyorum ama napacan allah baska dert göstermesin canim noldu niye canin sIkIldi anlatmak istersen dinlerim canim :31:
antalyadan selam olsun hepinize azimli bayanlar...bende başlamak isitiyorum ...ama nerden ve nasıl bilemiyorum...
hosgeldin aramiza canim :3:

buraya yapılan bildirimler geçersiz biliyosun diğimii,,:36::36:özele yalnızca orti bildirimini yapmışsın oysaki orti şeyini nafa yapıyoduk...:31:

dene bakalım sonuç alamzsan ahlar geliyo ona göre busfer çalı süpürgesi lacam elimee:47::47:işte böylee:9:

tamam :1::66: döv beni vur beni anca öyle geliyom gaza :1:

teşekkür ederim çok ama çok hoşbuldum burayı ınanın...ben pek sık nete gıremıyorum ancak gecelerı benım yaramaz uyudugunda:) tekrar teşekkür ederim hoş karşılamanız ıcın...ılk işim çızelgeyı olusturup lısteye rıayet etmek olacak...tabı desteklerınızle...hepınızı kocaman öpüyorum

Back
X