- 20 Ocak 2011
- 1.755
- 396
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
antalyadan selam olsun hepinize azimli bayanlar...bende başlamak isitiyorum ...ama nerden ve nasıl bilemiyorum...
huuuuuvvv 1. olmuşuuzzzzzzzzzzzzzz
ellerine sağlık nafff tşk ederriizzz![]()
aslinda benim papatyam da bildirimini yapti ama biz yokuz burda sekerr.
ama neyse.zaten sanirim o 100 gr vermis ben de 500.toplamda 600 gramla listeyi alt ust edemeyecegimize gore bosver gitsin![]()
arkadaşlar hepinize desteqiniz için çok teşekkür ederim...sizler böyle yazınca yeniden ümitlerim yeşeriyor...çok saqolun..iyiki varsınız...
nafıııııımmmmmmm liste çok güzel olmuş tatlım eline emeqine sağlık...![]()
birr derdimm var kızlarr tutamam içimdeee!!
adetim 3-4 gün gecikti, 2 haftadır falan da mide bulantım var diyim siz aklıma geleni bi düşünün :26:
iyi akşamlar...
teşekkür ederim canım.....sizinde inşallah nice 13 senelerinizi görürüz mutlu bi şekilde...ve çocuklu bi şekilde
gözün aydın sonunda seninde bi çizelgen olmuş....
benim oğlumda 39 larda ateşi oldu geçen hafta sebep boğaz iltihabı....geçmiş olsun canım dikkat et...
öyle deme canım..biz de hasta olmayalım....yoksa yavrularımıza nasıl faydamız olcak..
hemen burdan başla canım...
canım test yap ya ben de merak ettim bak..
hayırlısı olsun inşallah...
sağol suzancım...
özel bi şey yapmadık ama mutlu ve sağlıklı 13.yılı bitirdik...
bi arkedaşımın eşi onu yemeğe götürmüş yıldönümlerinde.eşi güzelcede giyinmiş..arabaya inmişler..
hanım bakmışki arabaları gelin arabası gibi süslenmiş ..
güzel jest dimi...
Birincimiz deryaak arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan red--harran0571 --aygün2008---yader--pehlivanson--amancia arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
naf--silverpowder--blackcat_80 arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezası almıştır.
artıda olanlar belli zatenbu arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığı için 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79:
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
iyi geceler bende aynı yurtdışındakiler gibi busaatte girdim çoğunuz kaçıncı rüyada kimbilir..
beni merak eden mutlaka olmuştur,çarşamba sabah otobüse bindim te akşam 19da anamın evindeydimank.uzak değil ama kaptan 80-90 km geçmedi eee kocişle 5saat bile olmuyor basıp gaza geldiğinden uyuştu ayaklarım popom pturmaktan 8 saat,1saatte eve gelmem sürdü...
evimizin havası değişmiş bebek olunca...
ve halasının kuzusuna kavuştumresimlerinden daha tatlı ve farklı çok uslu mızmız değil,öyle uyuyor uyanınca neşeli oluyor laf istiyor,gülücük atıyor..kokluyorum bol bol maaşallah gece bile annesi emsin diye kendi kaldırıyor yoksa 2 kez uyanıyor,inş. öyle devam eder kuzum...
annem bana ve kardeşlerime çektiğini söylüyor bizde böyleymişiz
tüm hamilelere ve bebek isteyenlere allah böye evlat versin inş.annede mutlu sakin oluyor..
perşembede kuzumun babası geldi yurtdışndan kardeşim,eşine kızına kavuştu 37 günlükken
dün akşamda kızkardeşim ve evin tekne kazıntısı küçüğü geldi antepten.kızkardeşim orada evi,erkek kardeşimde orda okuyor..
yani şuan evde babaannemle birlikte tam 9 kişiyiz,yatak ser kaldır,sofra kur kaldır arada misaifr oluyorbide kardeşim eşini bebeği alıp döncek yurtdışına oyüzden gelen oluyor sayılı günleri kaldı annem arada ağlayıp duuryor bide bebek 2haftaıdr bizde alıştılar ee torun daha üstün artık
annem oğlum onu yemiyor orda deyip artık sarma,dolmalar,mantı,kadayıf derken ama merak etmeyin ben yorgunken kalabalıkta çok götürmem yemeği ama arada atıyorum farketmeden cıslarıdahada çok tutuyorum kendimi.bugün anneme dedimki bana ye deme bir kutu hazırla yemediklerimi biriktirip götüreym ben yavaş yavaş yerim birden olmuyor napıyım yaa
engüzelide bebek sevmek dün annesi babası çıktı dışarı ben baktım,sevdim dua ettim benimde bundan bitane olsun diye rabbime
PELİN..ARZU...bugün erkek akrdeşim yurtdışından pek bişey almıyor alışverişe benide götürdü kızılaydaydım doyamadım gezmeye zaten yol git gel 2saat..ona alışveriş yaptık ama çok özlemişim oh heryer çok kalabalık indirimlerde vardı ve siz aklmdaydınız arzunun yüzü aklımda görsem desem ben topikten kdr diye hayal kurdumpelinin yüzünü görmedikte..
vakit yoktu arıycaktım numara yoktu zatenama bi bakıcam her gelişim yoğunluk oluyor belkide görüşcezz
kızlar çok uzattım biliyorum....
ARZU..VE ..ZERRA..evlilik yıldönümlerinizmiş hayırlı uğurlu olsunnice senelere
hamilemi var sanki neyse onada hayırlı olsun..
cuma bildirim aklımın ucundan geçmedi evde bi telaş annem aşure yapıyor ben bebek bakıyorum
liste yayınlanmış benim ortimetabi orti grubunda benim yüzümden 1.olamadık belkide keşke beni sıfır saysaydınız
olurdu belki birinci tabi diğer ortiler nasıl bilmemde..özür dileirm derya
ben kesin artıyım çünkü adete 1hafta var zaten malum anne evii
hepinizi öptüm kızlar....
(babaannem beni dövecek yoksa..dövmezde kızacak ekranını ışığı gözüne vuruyodursöyleniyordu biara
sabahta annemlere şikayet eder eyvahh hem yatıyım bebiş uyanınca yatağıma alıyorum onu enkeyifli anında oluyorr
![]()
Ellerine sağlık NaF'ım..
Birinci olan ortileri tebrik ediyoorummm..
Günaydın kısçeler...
Duşumu aldım saçımı kuruttum sırada düzleştirme var sonrada uçlarını sadece lülük yapcam.
Kız olmak zor zanaat anacım.
Kuaförcülük oynuyom sabah sabah sonrada kendimi dışarı atıcam evde durdukca bunalıyorum.
Güzel bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle öpüyorum.
KDRcim tadını çıkart miniği bizim içinde doya doya öp
Kiloyu da boşver dicem valla ayda yılda bir ailenle birliktesin kıymetini bil.
En güzel seylerde beraber oturulan sofralr zaten evine gidince dikkat edersin..
Derya ablanında neti bozuk sanırım o yüzden giremiyor.
Naf da sabah kalkıp aşure yapcaktı.
Hamarat kısçe.
Hoşgeldinmrb hanımlar benide aranıza alın lütfen
en son tartıldığımda 77 idim şimdi tam olarak bilmiyorum
tartıda bozuldu..bende zayıflamak istiyorum daha önce 68 kiloya düşmüştüm ama
ne yazık ki tekrar geri aldımyaza düğünümüz var eşimin kardeşi evleniyor haziranda
o zamana dek 60 kilo olmak istiyorum
çok iradesiz biriyimdir bide sinirlenince yada moralim bozuk olunca çok yemek yerim
dolabın içine girsem de orada yaşasam derim yani o derece
lütfen bana da yardım edin..![]()
bende daha önce bu takımdaydım hamile kalınca bıraktım ve şimdi tam gaz döndüm 2 haftadır diyetisyene gidiyorum 3 kilo verdim 78 kilo ile aranızdayım beni yine aranıza alır mısınız?
Naf ve trendy21 elinize emeginize saglik listeler sguzel olmus..
Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz![]()
kızlar merhabalar...
nette şimdilik sorun giderildi,geçmişi tam okuyamadım ama
EVLİLİK YILDÖNÜMÜ OLANLARA NİCE YILLARA DİLİYORUM,BİR YASTIKTA KOCAYIN
KDR.CİM AİLENLE HASRET GİDERMENE SEVİNDİM
BENİ MERAK EDİPTE SORANLARA TEŞEKKÜRLER EDİYORUM
YENİ GELENLER HOŞGELMİŞLER
HASTA OLANLARADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
BİDE HAMİLE OLMA OLASILIĞI OLAN BİR ARKADAŞ VAR GALİBA...HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN
bu hafta hem yoğun hemde çok üzücü bir haftaydı,zaten nette yoktu bunaldım,sizi özledim...iyiki varsınız kızlar
üst kat komşumun 19 yaşındaki oğlu üniversite okuduğu babaeskide çarşamba akşamı(derbinin olduğu akşam)trafik kazasında karşıdan karşıya geçerken( hemde trafiğe kapalı yolda)araba çarpmış ve o anda rahmetli olmuş4 gündür apartmanda feryat figan mahvolduk...koca delikanlı çocuk iki dakkalık olmuş....hemen üst dairemde olunca bütün feryat figan mahvoldum varya ALLAH KİMSEYİ EVLADIYLA SINAMASIN RABBİM...kaç gündür iş çıkışı gidip geliyorum yemek falan derken ama insanoğlu kapıyı kapayıp eve geliyoruz ama kadın sabaha kadar YAVRUUUUM YAVRUUUUMM diye diye sabahlara kadar kendini yedi bitirdi
çok zor...ALLAH KİMSEYE DÜŞMANIMA DAHİVERMESİN...kaç gündür benim oğlanlarasarılıp sarılıp duruyorum çocuklarda bir garip oldular...rahmetli çokda efendi ağırbaşlı bir bir çocuktu her sabah inerken günaydın ablader oğlanların başını okşar geçerdi...ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN,TOPRAĞI BOLMEKANI CENNET OLSUN
çok konuştum ama özlemişim vede dolmuşum...kafanızı şişirdim kusura bakmayın...
cuma günü bildirimi yaptıktan yarım saat sonra regl oldum oda iyi oldu çünkü çarşamba yada perşembe günü kardeşimin doğumu için kocaeli gölcüğe geçicemhiç olmazsa gidene kadar biter hastanede falan refakatçi olucam ya bebişle kardeşimle rahat ilgilenirim iyi oldu denk geldi
dünyanın hali işte kimi ölüyor kimi doğuyor...oyüzden anınızı güzel ve kaliteli yaşayın kızlar ...bu hadfta bunu bikere daha anladım herşey boş,herşey anlamsız...kimseyi kırmaya üzmeye vede üzülmeye değmiyormuş...
offffffff çenem düştü yaaaaaa
sizde nevar ne yok :26:
kactim ben kizlar sonra görüsürüz :79:
selamlar aaşurelerimi yaptım dağıtttım inş. allah kabul eder ilk kez yapmama rağmen allah kolaylık verdi güzelde oldu yiyenler çok beğendi :)
Allah kabul etsin canim... Evinde bereketini gor insallah..
Ben de ilk kez yaptim benimkini de begendi millet.. Acemi sansi mi nedir![]()
Selam kızçeler
Ütüye ara verdim sanırsam yoruldum
Sabah kahvaltıdan sonra temizlik yaptım çünkü eşim dün evdeydi akşam hiçbişey yapamamıştım
Temizlikten sonra aşuremi yaptım sonra annemler için öğle yemeği pişirdim
Aşureyi dağıttım eşim geldi ütüye başladımşimdi ara verdim akşam için balık almış onu yapıcam sonra ütüye devam
Tabi bu arada 3 makina da çamaşır yıkattımhangi ara bu kadar oldular anlamıyorum
Bugün baya bi iş yaptım ama haftaya acısı çıkar yatarım
Edit : Yemek hazırlamaya kaçıyorum öptümm![]()
Selam kızçeler
Sabah kahvaltıdan sonra temizlik yaptım çünkü eşim dün evdeydi akşam hiçbişey yapamamıştım
Aşureyi dağıttım eşim geldi ütüye başladımşimdi ara verdim akşam için balık almış onu yapıcam sonra ütüye devam
Tabi bu arada 3 makina da çamaşır yıkattımhangi ara bu kadar oldular anlamıyorum
menümü vereyim ama cısssslar var
sabah :2 dilim ekmek yumurtlaı menemen peynir çeçil peyniri 2-3 siyah zeytin çay 1 dilim hindi salamı
öğle :aşure 1 kase
akşam: 1 incik (actıfıryda ) yeşillik soğan 1dilim tam buğday ekmeği 1 çok küçük kase aşure
2- 2.5 lt su
leslie yapçam kısmetse 5 mil
10 dkda bir msj atabiliyomusuz:/
Orti bak mayistan beri bu haldeyim
http://kadinlarkulubu.com/diyet-bas...resimlerimizi-paylasalim-71.html#post19133801
Ya 60 gectim 65 oldugumu gorebilicem mi ben ya![]()
selamlar aaşurelerimi yaptım dağıtttım inş. Allah kabul eder ilk kez yapmama rağmen allah kolaylık verdi güzelde oldu yiyenler çok beğendi :)
10 dkda bir msj atabiliyomusuz:/
orti bak mayistan beri bu haldeyim
http://kadinlarkulubu.com/diyet-bas...resimlerimizi-paylasalim-71.html#post19133801
ya 60 gectim 65 oldugumu gorebilicem mi ben ya![]()
canım yine ara yapmamışsın nedenmenümü vereyim ama cısssslar var
sabah :2 dilim ekmek yumurtlaı menemen peynir çeçil peyniri 2-3 siyah zeytin çay 1 dilim hindi salamı
öğle :aşure 1 kase
akşam: 1 incik (actıfıryda ) yeşillik soğan 1dilim tam buğday ekmeği 1 çok küçük kase aşure
2- 2.5 lt su
leslie yapçam kısmetse 5 mil
iyi akşamlar bayanlar. hemen menümü yazayım çünkü dağ gibi ütü beni bekliyor. hastayım bibe biraz zor olacak ama mecburen yapacam. üzerimde kırgınlık var omuzlarımda ağırlık var gibi neyse uztmadan münüyü yazayım.
sabah:
bir dilim kızarmış yağlı ekmek
bal peynir
domates ezmesi
11.de elma
öğle:
sebze çorbası
ıspanak yemeği
yoğurt
15. 30 da bir dilim tavuk göğsü
akşam:
yoğutlu közlemiş patlıcan
bolca su
ooof canım sıkıldı kimse yokmuyaaaoğlan 2saattir uyuyo,kızda uyanınca biraz oynadık,,ablam geldi çay istemeye bende verene kadar kızı kucana almış,,neyse çayı verdim inerken aşağı ben gözdeyide götürüyorum dedi mıncırcam az,,ee dinlemedi aldı gittii
benimde işime geldiydi,,ama canım sıkıldı yaw daha getirmedi bende ayaklarımı vurdum yere seri olarak hihaha,,ama yok anam kızı evlat edincek galibaa
msndende yazdım ama cvb yok,,kızı kaçırdımı neee
neyse ben çamaşırları katlamadım daha yaaa,onları yapayım bariii
![]()
Selam kızçeler
Evet o gobek yapisti hic sorma :/ sagol canim ama ben oyle hissetmiyorumevet cnm 10dakk sonraymış bendesınır oldum.aslına bakarsan ıcler acısı bı halın yok tatlım yaw.onde sadece bırascık gobegın var ama bı 6kıloyla ve mekıkle gıder kleske bende oyle olabılsem
Sagol canim o gobek zaten !!!!biraz göbek var galiba. Boyun uzun olduğundan kilolu görünmüyorsun. Maşallah fıstık gibisin.
ooof canım sıkıldı kimse yokmuyaaaoğlan 2saattir uyuyo,kızda uyanınca biraz oynadık,,ablam geldi çay istemeye bende verene kadar kızı kucana almış,,neyse çayı verdim inerken aşağı ben gözdeyide götürüyorum dedi mıncırcam az,,ee dinlemedi aldı gittii
benimde işime geldiydi,,ama canım sıkıldı yaw daha getirmedi bende ayaklarımı vurdum yere seri olarak hihaha,,ama yok anam kızı evlat edincek galibaa
msndende yazdım ama cvb yok,,kızı kaçırdımı neee
neyse ben çamaşırları katlamadım daha yaaa,onları yapayım bariii
![]()