70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlaarr hafta birincisi deryaak ı ve orti birincileri halay ve melojj u tebrik ediyorumm :72: :nazar:

ben cumartesi iş çıkışı arkadaşa gittim tee ümraniyeye :D orada kaldık dooom günümü neym kutladıkk :)

cumartesi 8 de uyanmıştım ve o akşam hiç uyumayarak tam 36 saat hiç uyumadan sohbet ettik :D sonra arkadaşalr melojj un ne kadan zayıf oldugunu

görüğnce o gazla diyete başladılar :D melojum çook güzel bi elbise almış banaa bayıldım bugün de giydim :D :52:

eve geldiğim de kocişim hediyemi verdiiiii :52: butik pastacılık kitabı almak istiyordum bayadır onu almışş :52:

sonra ona bakarken uyyakalmışım tam 12 saat gözümü açmadan uyumusum sonra da işe geldım işte :) kahvalştımı yaptımm

bu hafta bomba gibi geliyorummmm bekle beni cumaaa :52: :52: :52:

Gunaydin bebiklerrr!!!!
Bugun cok isim var ve siyte basladim agraaaasifim :/
Ay dun spor yaptim ya hamlamisim
Robokop gibi geziyorm evde
Yilmak yok hergun spor mpor bistaka cistaka:23:

Bir bardak su içerisine eşit miktarda bal ve tarçın konup kaynatılır. Hergün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir.

Düzenli uygulanırsa kilo verilir.

Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde, yüksek kalorili diyet alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel olur.

Kızlar bunu denemeye başladım dünden itibaren. Ayrıca tarçın tatlı ihtiyacını da azaltıyormuş. Bakalım sonuç alabilecek miyim?

Tarcin istah acar komsuu :23:
Tatli krizine girimce tarcinli sut yapyrm ama fazlasina hacet yok kanimca

:3:iyi geceler bende aynı yurtdışındakiler gibi busaatte girdim çoğunuz kaçıncı rüyada kimbilir..:27:
beni merak eden mutlaka olmuştur,çarşamba sabah otobüse bindim te akşam 19da anamın evindeydim:53:ank.uzak değil ama kaptan 80-90 km geçmedi eee kocişle 5saat bile olmuyor basıp gaza geldiğinden uyuştu ayaklarım popom pturmaktan 8 saat,1saatte eve gelmem sürdü...:36:
evimizin havası değişmiş bebek olunca...:emir_bebek:
ve halasının kuzusuna kavuştum:emir_bebek:resimlerinden daha tatlı ve farklı çok uslu mızmız değil,öyle uyuyor uyanınca neşeli oluyor laf istiyor,gülücük atıyor..kokluyorum bol bol maaşallah gece bile annesi emsin diye kendi kaldırıyor yoksa 2 kez uyanıyor,inş. öyle devam eder kuzum...
annem bana ve kardeşlerime çektiğini söylüyor bizde böyleymişiz:40:
tüm hamilelere ve bebek isteyenlere allah böye evlat versin inş.annede mutlu sakin oluyor..
perşembede kuzumun babası geldi yurtdışndan kardeşim,eşine kızına kavuştu 37 günlükken:48:
dün akşamda kızkardeşim ve evin tekne kazıntısı küçüğü geldi antepten.kızkardeşim orada evi,erkek kardeşimde orda okuyor..
yani şuan evde babaannemle birlikte tam 9 kişiyiz,yatak ser kaldır,sofra kur kaldır arada misaifr oluyor :56:bide kardeşim eşini bebeği alıp döncek yurtdışına oyüzden gelen oluyor sayılı günleri kaldı annem arada ağlayıp duuryor bide bebek 2haftaıdr bizde alıştılar ee torun daha üstün artık:5:
annem oğlum onu yemiyor orda deyip artık sarma,dolmalar,mantı,kadayıf derken ama merak etmeyin ben yorgunken kalabalıkta çok götürmem yemeği ama arada atıyorum farketmeden cısları:30:dahada çok tutuyorum kendimi.bugün anneme dedimki bana ye deme bir kutu hazırla yemediklerimi biriktirip götüreym ben yavaş yavaş yerim birden olmuyor napıyım yaa:9::9:
engüzelide bebek sevmek dün annesi babası çıktı dışarı ben baktım,sevdim dua ettim benimde bundan bitane olsun diye rabbime:31:
PELİN..ARZU...bugün erkek akrdeşim yurtdışından pek bişey almıyor alışverişe benide götürdü kızılaydaydım doyamadım gezmeye zaten yol git gel 2saat..ona alışveriş yaptık ama çok özlemişim oh heryer çok kalabalık indirimlerde vardı ve siz aklmdaydınız arzunun yüzü aklımda görsem desem ben topikten kdr diye hayal kurdum:9:pelinin yüzünü görmedikte..
vakit yoktu arıycaktım numara yoktu zaten:53:ama bi bakıcam her gelişim yoğunluk oluyor belkide görüşcezz:29:
kızlar çok uzattım biliyorum....
ARZU..VE ..ZERRA..evlilik yıldönümlerinizmiş hayırlı uğurlu olsun:1: nice senelere:16:
hamilemi var sanki neyse onada hayırlı olsun..:49:
cuma bildirim aklımın ucundan geçmedi evde bi telaş annem aşure yapıyor ben bebek bakıyorum:27:
liste yayınlanmış benim ortime :nazar:tabi orti grubunda benim yüzümden 1.olamadık belkide keşke beni sıfır saysaydınız:1:olurdu belki birinci tabi diğer ortiler nasıl bilmemde..özür dileirm derya:48:ben kesin artıyım çünkü adete 1hafta var zaten malum anne evii:30:hepinizi öptüm kızlar....
(babaannem beni dövecek yoksa..dövmezde kızacak ekranını ışığı gözüne vuruyodur:9:söyleniyordu biara:52:sabahta annemlere şikayet eder eyvahh hem yatıyım bebiş uyanınca yatağıma alıyorum onu enkeyifli anında oluyorr:34:
saol kdrcım amın zaten yıldonumude kutlayamadık adam 12de gelebılmıs uyuyoduk tabı bız oglanla:1: msj attım bakabılırsen
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı pazarlarrr :16::16::16:
dilekcim günaydın cnm :34:

hayırlısı olsun cnm merakta bırakma bizleri :16:

arzucum ve zerracım sanırım evlilik yıldönümünüzmüş bir arkadaşın alıntısında gördüm..nice mutlu senelere kızlarrr :71::71::71::71:
kusura bakmayın bazen geçmişi üstten süzüp geçiyorum kursumun bitmesine çok az kaldı inşallah istikrarlı bir şekilde aranızda olucam :34:
saolasın canım inşallah:34:
mrb hanımlar benide aranıza alın lütfen
en son tartıldığımda 77 idim şimdi tam olarak bilmiyorum
tartıda bozuldu..bende zayıflamak istiyorum daha önce 68 kiloya düşmüştüm ama
ne yazık ki tekrar geri aldım:43::43::43: yaza düğünümüz var eşimin kardeşi evleniyor haziranda
o zamana dek 60 kilo olmak istiyorum
çok iradesiz biriyimdir bide sinirlenince yada moralim bozuk olunca çok yemek yerim
dolabın içine girsem de orada yaşasam derim yani o derece :27::27:
lütfen bana da yardım edin..:43::43::43:
hosgeldın morlaını bozma buraya yaz yedıkelrını bı de cızelge yap yavas yavas verırsın :34:
bende daha önce bu takımdaydım hamile kalınca bıraktım ve şimdi tam gaz döndüm 2 haftadır diyetisyene gidiyorum 3 kilo verdim 78 kilo ile aranızdayım beni yine aranıza alır mısınız?
bende hatrılayamaıdm senı bayadır burdayım ama hosgeldın tekrardan:34:
kızlar merhabalar...
nette şimdilik sorun giderildi,geçmişi tam okuyamadım ama
EVLİLİK YILDÖNÜMÜ OLANLARA NİCE YILLARA DİLİYORUM,BİR YASTIKTA KOCAYIN
KDR.CİM AİLENLE HASRET GİDERMENE SEVİNDİM
BENİ MERAK EDİPTE SORANLARA TEŞEKKÜRLER EDİYORUM
YENİ GELENLER HOŞGELMİŞLER
HASTA OLANLARADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
BİDE HAMİLE OLMA OLASILIĞI OLAN BİR ARKADAŞ VAR GALİBA...HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN

bu hafta hem yoğun hemde çok üzücü bir haftaydı,zaten nette yoktu bunaldım,sizi özledim...iyiki varsınız kızlar
üst kat komşumun 19 yaşındaki oğlu üniversite okuduğu babaeskide çarşamba akşamı(derbinin olduğu akşam)trafik kazasında karşıdan karşıya geçerken( hemde trafiğe kapalı yolda)araba çarpmış ve o anda rahmetli olmuş:14::14::14:4 gündür apartmanda feryat figan mahvolduk...koca delikanlı çocuk iki dakkalık olmuş....hemen üst dairemde olunca bütün feryat figan mahvoldum varya ALLAH KİMSEYİ EVLADIYLA SINAMASIN RABBİM...kaç gündür iş çıkışı gidip geliyorum yemek falan derken ama insanoğlu kapıyı kapayıp eve geliyoruz ama kadın sabaha kadar YAVRUUUUM YAVRUUUUMM diye diye sabahlara kadar kendini yedi bitirdi:14::14::14:çok zor...ALLAH KİMSEYE DÜŞMANIMA DAHİVERMESİN...kaç gündür benim oğlanlarasarılıp sarılıp duruyorum çocuklarda bir garip oldular...rahmetli çokda efendi ağırbaşlı bir bir çocuktu her sabah inerken günaydın ablader oğlanların başını okşar geçerdi...ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN,TOPRAĞI BOLMEKANI CENNET OLSUN:14::14:
çok konuştum ama özlemişim vede dolmuşum...kafanızı şişirdim kusura bakmayın...
cuma günü bildirimi yaptıktan yarım saat sonra regl oldum oda iyi oldu çünkü çarşamba yada perşembe günü kardeşimin doğumu için kocaeli gölcüğe geçicem:52::52:hiç olmazsa gidene kadar biter hastanede falan refakatçi olucam ya bebişle kardeşimle rahat ilgilenirim iyi oldu denk geldi:32:
dünyanın hali işte kimi ölüyor kimi doğuyor...oyüzden anınızı güzel ve kaliteli yaşayın kızlar ...bu hadfta bunu bikere daha anladım herşey boş,herşey anlamsız...kimseyi kırmaya üzmeye vede üzülmeye değmiyormuş...
offffffff çenem düştü yaaaaaa
sizde nevar ne yok :26:
saol deryacım.ayrıca basınız saolsun cok üzüldüm allah sabır versın aılesıne:5:
selamlar aaşurelerimi yaptım dağıtttım inş. allah kabul eder ilk kez yapmama rağmen allah kolaylık verdi güzelde oldu yiyenler çok beğendi :)
allah kabul etsın
Allah kabul etsin canim... Evinde bereketini gor insallah..
Ben de ilk kez yaptim benimkini de begendi millet.. Acemi sansi mi nedir:9:
allah kabul etsın ılkelr bencede daha gzüel oluyor:1:
Selam kızçeler :3:

Ütüye ara verdim sanırsam yoruldum :1::1:

Sabah kahvaltıdan sonra temizlik yaptım çünkü eşim dün evdeydi akşam hiçbişey yapamamıştım :31:

Temizlikten sonra aşuremi yaptım sonra annemler için öğle yemeği pişirdim :56::56:

Aşureyi dağıttım eşim geldi ütüye başladım :27: şimdi ara verdim akşam için balık almış onu yapıcam sonra ütüye devam :31:

Tabi bu arada 3 makina da çamaşır yıkattım :53: hangi ara bu kadar oldular anlamıyorum :31:

Bugün baya bi iş yaptım ama haftaya acısı çıkar yatarım :1::1:

Edit : Yemek hazırlamaya kaçıyorum öptümm :10::10::10:

aşureni allah kabul etsın canım ne cok iş yapmıssın maşallah bak sen koca evdeyken temızlık yapamıyon demkkı kendıme kızmamam lazım oglandan yapamıyom allahtan bende dün bıraktım anneme koçişle yaptık temizliği :21:

günaydın kızlar inşallah keyifler yerindedir gzüel bir hafta diliyorum:16::16::16:

Günaydın kızlaarr hafta birincisi deryaak ı ve orti birincileri halay ve melojj u tebrik ediyorumm :72: :nazar:

ben cumartesi iş çıkışı arkadaşa gittim tee ümraniyeye :D orada kaldık dooom günümü neym kutladıkk :)

cumartesi 8 de uyanmıştım ve o akşam hiç uyumayarak tam 36 saat hiç uyumadan sohbet ettik :D sonra arkadaşalr melojj un ne kadan zayıf oldugunu

görüğnce o gazla diyete başladılar :D melojum çook güzel bi elbise almış banaa bayıldım bugün de giydim :D :52:

eve geldiğim de kocişim hediyemi verdiiiii :52: butik pastacılık kitabı almak istiyordum bayadır onu almışş :52:

sonra ona bakarken uyyakalmışım tam 12 saat gözümü açmadan uyumusum sonra da işe geldım işte :) kahvalştımı yaptımm

bu hafta bomba gibi geliyorummmm bekle beni cumaaa :52: :52: :52:

Doğum gününmüydü :23::23: hapii börtt deyyyy tuu yuuu :24::24::1::1: doğum günün kutlu olsun tatlım nice sağlıklı senelere inşallah :16:

Gunaydin bebiklerrr!!!!
Bugun cok isim var ve siyte basladim agraaaasifim :/
Ay dun spor yaptim ya hamlamisim
Robokop gibi geziyorm evde
Yilmak yok hergun spor mpor bistaka cistaka:23:

Günaydın canım olsun geçer o robokop durumları istikrarlı ol sen :16:

saol kdrcım amın zaten yıldonumude kutlayamadık adam 12de gelebılmıs uyuyoduk tabı bız oglanla:1: msj attım bakabılırsen

saolasın canım inşallah:34:

hosgeldın morlaını bozma buraya yaz yedıkelrını bı de cızelge yap yavas yavas verırsın :34:

bende hatrılayamaıdm senı bayadır burdayım ama hosgeldın tekrardan:34:

saol deryacım.ayrıca basınız saolsun cok üzüldüm allah sabır versın aılesıne:5:

allah kabul etsın

allah kabul etsın ılkelr bencede daha gzüel oluyor:1:

aşureni allah kabul etsın canım ne cok iş yapmıssın maşallah bak sen koca evdeyken temızlık yapamıyon demkkı kendıme kızmamam lazım oglandan yapamıyom allahtan bende dün bıraktım anneme koçişle yaptık temizliği :21:

günaydın kızlar inşallah keyifler yerindedir gzüel bir hafta diliyorum:16::16::16:

Amin canım çok sağol :38: eşim evdeyken yapamıyorum bi iş pırt oraya zırt buraya sinir ediyo beni :1:

Tarçının Faydaları: Tarçın ferahlık verir ve iştah açar. El ve ayaklardaki titremeleri ve damar tıkanıklığını önler. Mide rahatsızlıklarına ve karın ağrılarına iyi gelir. Bağırsak kurtlarının dökülmesine ve bağırsak iltihaplarının iyileşmesine yardımcı olur. Cinsel isteği arttırır. Gaz söktürücüdür. Kötü kokuları, öksürüğü ve ishali keser. Vücut direncini arttırır. Soğuk algınlığı ve nezleye karşı yararlıdır. Kan Şekerini dengeleyen Tarçın, şeker hastaları için çok faydalıdır. :23::23:

Doğum gününmüydü :23::23: hapii börtt deyyyy tuu yuuu :24::24::1::1: doğum günün kutlu olsun tatlım nice sağlıklı senelere inşallah :16:
1:

Teşekkür ederim canımmm :16: :16: :16:

Tarçının Faydaları: Tarçın ferahlık verir ve iştah açar. El ve ayaklardaki titremeleri ve damar tıkanıklığını önler. Mide rahatsızlıklarına ve karın ağrılarına iyi gelir. Bağırsak kurtlarının dökülmesine ve bağırsak iltihaplarının iyileşmesine yardımcı olur. Cinsel isteği arttırır. Gaz söktürücüdür. Kötü kokuları, öksürüğü ve ishali keser. Vücut direncini arttırır. Soğuk algınlığı ve nezleye karşı yararlıdır. Kan Şekerini dengeleyen Tarçın, şeker hastaları için çok faydalıdır. :23::23:

hımmss şeker alımını azaltıyo yanii :D işytah açıo ama dimekki dayanmak sabretmek lazım az buçuk :)

kızlar tenefüsteyiz yemek kaçamaklarından sonra şimdide kk kaçamaqı yapıyorum :9: bu akşamda rüyamda kurs kabusu görürsem hiç şaşmam :60::60::60::60::60: amaniiiiiiiiinnnnnnnnnnn zill çaldı gittim kızlarr :10::10::10:

tatlı isteğini bastırır diye bılıyorum bende :)

Ebet ben de bunu ozetlemistim nafcim :9: sagol ayrintilari aktardigin icin tatlim
Tarcin istah acar.. Tatli istegini kiriyo bi nebZe ben de canim tatli istediginde bi bardak ilik sute katarak ictigimi soylemistim istaha katkilarinin yaninda ;)

Günaydın canım olsun geçer o robokop durumları istikrarlı ol sen :16:

Amin canım çok sağol :38: eşim evdeyken yapamıyorum bi iş pırt oraya zırt buraya sinir ediyo beni :1:

Cilginlar gibi kararliyim tatlim
Benimkiyle iddiaya girdik
Cok pis incir agaci dikicem cuzdanina :27:

kızlar tenefüsteyiz yemek kaçamaklarından sonra şimdide kk kaçamaqı yapıyorum :9: bu akşamda rüyamda kurs kabusu görürsem hiç şaşmam :60::60::60::60::60: amaniiiiiiiiinnnnnnnnnnn zill çaldı gittim kızlarr :10::10::10:

:60::60::60:

Ebet ben de bunu ozetlemistim nafcim :9: sagol ayrintilari aktardigin icin tatlim
Tarcin istah acar.. Tatli istegini kiriyo bi nebZe ben de canim tatli istediginde bi bardak ilik sute katarak ictigimi soylemistim istaha katkilarinin yaninda ;)

:16::16::16:

Cilginlar gibi kararliyim tatlim
Benimkiyle iddiaya girdik
Cok pis incir agaci dikicem cuzdanina :27:

Neyine iddaaya girdiniz merak ettim bak :52::52:

Kizlar sogan kuru yapan yaptiysa icebiken ictiyse faydasini goren oldu mu:26:

Ben denemedim hiç :26:

Kizlar sogan kuru yapan yaptiysa icebiken ictiyse faydasini goren oldu mu:26:

:60::60::60:

:16::16::16:

Neyine iddaaya girdiniz merak ettim bak :52::52:

Ben denemedim hiç :26:

70 olunca derin dondurucu
65 olunca tek tas ama minik olmama sarti var
Karin kaslarim baklava baklava olursa da micra alicak hos rabayi 2 yila kadar alamayiz da sozunu alirsam kendini alir o:32:
Valla sozunde durmazsan lilipop diye cagircam seni dedim o da tamam dedi :27:Yaparim bilir:23:

Arkadaşlar diyete yardımcı ne önerirsiniz?
Yani bişeyleri yapıpda faydasını gören var mı?
Sirke bal gibi.
Ama o benim midemi hem ağrıtıyo hem de bulandırıyo. İçemiyorum.

Yani en etkili yöntemleri paylaşsak ya....

70 olunca derin dondurucu
65 olunca tek tas ama minik olmama sarti var
Karin kaslarim baklava baklava olursa da micra alicak hos rabayi 2 yila kadar alamayiz da sozunu alirsam kendini alir o:32:
Valla sozunde durmazsan lilipop diye cagircam seni dedim o da tamam dedi :27:Yaparim bilir:23:

Anammmm :52::52::52: hepsini geçtim micra :69:

İncir agaci dikicem derken ku incirinden degil patlican incirinden sozediyordm:27:

Biraz öyle olmuş hakikaten :60::60::60:

Arkadaşlar diyete yardımcı ne önerirsiniz?
Yani bişeyleri yapıpda faydasını gören var mı?
Sirke bal gibi.
Ama o benim midemi hem ağrıtıyo hem de bulandırıyo. İçemiyorum.

Yani en etkili yöntemleri paylaşsak ya....

Ben bişe yapmıyorum ekstradan :26: ama zaten kilo da veremiyorum :1::1:

acaba benide alabilirmisiz 74 kg yum ve de diyete basladim

Hoşgeldinnnn :3::3: Alırızz tabiki :34:

Back
X