iyi geceler bende aynı yurtdışındakiler gibi busaatte girdim çoğunuz kaçıncı rüyada kimbilir..

beni merak eden mutlaka olmuştur,çarşamba sabah otobüse bindim te akşam 19da anamın evindeydim

ank.uzak değil ama kaptan 80-90 km geçmedi eee kocişle 5saat bile olmuyor basıp gaza geldiğinden uyuştu ayaklarım popom pturmaktan 8 saat,1saatte eve gelmem sürdü...

evimizin havası değişmiş bebek olunca...

ve halasının kuzusuna kavuştum

resimlerinden daha tatlı ve farklı çok uslu mızmız değil,öyle uyuyor uyanınca neşeli oluyor laf istiyor,gülücük atıyor..kokluyorum bol bol maaşallah gece bile annesi emsin diye kendi kaldırıyor yoksa 2 kez uyanıyor,inş. öyle devam eder kuzum...
annem bana ve kardeşlerime çektiğini söylüyor bizde böyleymişiz

tüm hamilelere ve bebek isteyenlere allah böye evlat versin inş.annede mutlu sakin oluyor..
perşembede kuzumun babası geldi yurtdışndan kardeşim,eşine kızına kavuştu 37 günlükken

dün akşamda kızkardeşim ve evin tekne kazıntısı küçüğü geldi antepten.kızkardeşim orada evi,erkek kardeşimde orda okuyor..
yani şuan evde babaannemle birlikte tam 9 kişiyiz,yatak ser kaldır,sofra kur kaldır arada misaifr oluyor

bide kardeşim eşini bebeği alıp döncek yurtdışına oyüzden gelen oluyor sayılı günleri kaldı annem arada ağlayıp duuryor bide bebek 2haftaıdr bizde alıştılar ee torun daha üstün artık

annem oğlum onu yemiyor orda deyip artık sarma,dolmalar,mantı,kadayıf derken ama merak etmeyin ben yorgunken kalabalıkta çok götürmem yemeği ama arada atıyorum farketmeden cısları

dahada çok tutuyorum kendimi.bugün anneme dedimki bana ye deme bir kutu hazırla yemediklerimi biriktirip götüreym ben yavaş yavaş yerim birden olmuyor napıyım yaa

engüzelide bebek sevmek dün annesi babası çıktı dışarı ben baktım,sevdim dua ettim benimde bundan bitane olsun diye rabbime

PELİN..ARZU...bugün erkek akrdeşim yurtdışından pek bişey almıyor alışverişe benide götürdü kızılaydaydım doyamadım gezmeye zaten yol git gel 2saat..ona alışveriş yaptık ama çok özlemişim oh heryer çok kalabalık indirimlerde vardı ve siz aklmdaydınız arzunun yüzü aklımda görsem desem ben topikten kdr diye hayal kurdum

pelinin yüzünü görmedikte..
vakit yoktu arıycaktım numara yoktu zaten

ama bi bakıcam her gelişim yoğunluk oluyor belkide görüşcezz

kızlar çok uzattım biliyorum....
ARZU..VE ..ZERRA..evlilik yıldönümlerinizmiş hayırlı uğurlu olsun

nice senelere

hamilemi var sanki neyse onada hayırlı olsun..

cuma bildirim aklımın ucundan geçmedi evde bi telaş annem aşure yapıyor ben bebek bakıyorum

liste yayınlanmış benim ortime

tabi orti grubunda benim yüzümden 1.olamadık belkide keşke beni sıfır saysaydınız

olurdu belki birinci tabi diğer ortiler nasıl bilmemde..özür dileirm derya

ben kesin artıyım çünkü adete 1hafta var zaten malum anne evii

hepinizi öptüm kızlar....
(babaannem beni dövecek yoksa..dövmezde kızacak ekranını ışığı gözüne vuruyodur

söyleniyordu biara

sabahta annemlere şikayet eder eyvahh hem yatıyım bebiş uyanınca yatağıma alıyorum onu enkeyifli anında oluyorr