70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızçeler :3:

Dün regl oldum :27: şuan kilo konusunda tavan yaptım :1: inşallah cumaya kadar geçer yoksa felaket bi bildirim geliyor :1:

Bu arada suzaannn yemedimm profiterolden :52::52:

arkana bile bakmadan kactin yani:9:.en iyisini yapmissin.kurtuldun.iyiki burda oyle bisey yok.:16:
E deyimi yerindeyse oyle oldu.. Despot bi ortam..
iyi geceler herkese..
arkadaşlar bugün ayran detoksuna başladım yarında devam edecem..bakalım tartı ne gösterecek...eğer dedikleeri gibi 1veya 2 kilo giderse mutlaka paylaşırım ...
Ayran nohut falan olani diyosun d mi yazdana canim..
İse yariyo o ama herkesin bunyesi kaldirmiyo
Kızlar anladığım kadarıyla jillian michaels 30 day shred ile hep beraber inceleceğiz.Hepinizi cezbetmiş.İsmi bile gaza getiriyor insanı,yarın sabah da yapıp devamını getirmeyi umuyorum...:51:

Ebeeet
Kocis oglende d&r dan bakcak:10:

günaydın cnm nasılsın bakalım bugun

Günnaydın şeker kısçe..
İyiyim buna şşükür sevdiceğimi askere gönderdim.
Gün saymaca gene bana:27:
Sen nasılsın??

Dün regl oldum :27: şuan kilo konusunda tavan yaptım :1: inşallah cumaya kadar geçer yoksa felaket bi bildirim geliyor :1:

Sonunda olmana sevindim.:52::52:
Hoş 1 gün falan geçti herhalde.:27:
Benim 3. haftayı da geçtiği olduğu için zamanında olan insanlara özeniyorum.
Bu cuma şiş çıksan da haftaya hafiflicen.
Boşver hep önümzdeki cumalara bakalım biz.:119:

Günnaydın şeker kısçe..
İyiyim buna şşükür sevdiceğimi askere gönderdim.
Gün saymaca gene bana:27:
Sen nasılsın??

Sonunda olmana sevindim.:52::52:
Hoş 1 gün falan geçti herhalde.:27:
Benim 3. haftayı da geçtiği olduğu için zamanında olan insanlara özeniyorum.
Bu cuma şiş çıksan da haftaya hafiflicen.
Boşver hep önümzdeki cumalara bakalım biz.:119:

Haklısın bebikim :38: bu cuma artıda çıksamda haftaya eksideyim inşallah :119::119:

Bu arada ben bi geçmişe bakayım benim orti banlanmış :53: ne olmuş ne bitmiş anlamadım araştırayım biraz :26:

hadı bakalım tam gaz devam cnm yaparsın sen durmak yok yola devam
Jee!
Calisiyorum kas icin bakalim ne olcak sonumz:)
Haklısın bebikim :38: bu cuma artıda çıksamda haftaya eksideyim inşallah :119::119:

Bu arada ben bi geçmişe bakayım benim orti banlanmış :53: ne olmuş ne bitmiş anlamadım araştırayım biraz :26:
Balamislar.. Te allahim ya bandira bandira yerim kiz seni senaaa! Banin olayim sena!!!

Kizim senin ne isin var o topikte onu anlamadim
Biz senayla ortiydik 80 ler topiginde
Ben kactim o ortamdan demek sena hala devam etmis..

kizlar firar yaptim isyerindeyim zar zor yaziyorum sinirlerim tavan yapti zum diye biri sena hakkinda ileri geri konusuyor diger topikde
kimse kimsenin arkasindan böyle konusmaya hakki yok:20:
admin mi bakiyor editör mü bakiyor bu is e el atsin :19:

napim kizlar karismayayim diyorum ama ayip ya:19:

Benim eaim d&r dan bakicak dvd yi
Bulamazsa hepsibrdadn alcm
13 lira.. Yapilirsa kesin sonyc verir. Youtubedan baktim biraz kadin gercekten profu olmus bitirmis olayi.
Zaten biggest loser yarismasinda kocmus cok da mesur olmus.
Genckizliginda da fil gibiymis bu arada ablam hirs tapmis tas olmus..
Hareketler zOra benziyo ama kolay hareketle de sonyc alinmiyo ..
Emek olmadan yemek yok muhabbeti..
Skicam disimi kasicam kas yapmak icin..
Oncelikli hedefim kas yapmak su an kiloyu yavas yavas vericm
ay o videoyu bir türlü indiremedim ama idefix te buldum bugün sipariş vereceğim artık...
iyi akşamlar kızlar bende aranıza katılabilirmiyim :3::3:
hoşgeldin
khk nin "en"leri seciliomus.sizede ozel msj geldimi kizlar.katilmak isteyen varsa bizim topikten de destek veririz:4:
en ne ki ?
Günaydınn kısçeler...
Topiğin sabah kuşu açtı artık sizde gelinnnn.:27:
günaydın

günaydın acık ucundan yeseydin yav. minicik mini minicik :52::52::52:

o zum diye biri benimmmm
sizin yaptıgınız nedir bizim hakkımızda bilmeden etmeden
konuşuyorsunuzzz
saygısızlığın daniskası yaptığınızz
herkes haddini bilecekkk bilmeyene bildirirler böylee
herkes kendini bişi sanıyoo ama
gördük ki hiçbiri bi halt değilll ....
banımı yemeden sizinde ağzınızın payını veriyimm dedimm ....

Son düzenleme:
Ebeeet
Kocis oglende d&r dan bakcak:10:
hadi bakalımm hep birlikte spora...:52:

Bende bu sabah oldum şişkinlik,ağrı berbat bir gün...

sLm kizLar :3: dilek geldim hani sacimdan sürüyecekdin nirdesin :1:

canim sende aksama birakma bari :26: yedinmi :56:
Evet akşam yemeğinde dayanamadım yedim ama 2 saat sonra yüzmem vardı,orda yaktım. :52:

kizlar firar yaptim isyerindeyim zar zor yaziyorum sinirlerim tavan yapti zum diye biri sena hakkinda ileri geri konusuyor diger topikde

Karismaya gerek yok bence muhabbet anlayislari bu. Aurekli birileri birilerine cemkiriyo..
Uymaya gerek yok.
Ben okumadim bile ama tahmin ediyorum neyin ne oldugunu.
Okuduysan kotu icerik bildirimi yap bence editore gidiyo zaten.

ay o videoyu bir türlü indiremedim ama idefix te buldum bugün sipariş vereceğim artık...

hoşgeldin

en ne ki ?

günaydın

günaydın acık ucundan yeseydin yav. minicik mini minicik :52::52::52:

Canim hepsibuada da 13 tl
Benim esim oglenleri avmde yiyo gitmisken alsin dedim yoksa guvenilir siteden almayi tercih ederdim

sLm kizLar :3: dilek geldim hani sacimdan sürüyecekdin nirdesin :1:

canim benimki baskami ne :26: 5 inci ye bastim download yazdi onada bastim bilgisayari cökerti :30: ben nereye girdim aceb :44:

naptin yedinmi kahvaltiyami sakliyon :27: he yakarsin:1: persembeye kadar bekletme bebis arti cikma sonra :30:

canim sende aksama birakma bari :26: yedinmi :56:

ay ne güzel bi cest yapmis :23: güle güle kulan canim :21:

allah kabul etsin canim :16:

basiniz sagolsun canim ya :59:

neyin derdine düsmüsler bunlar ya :47: ne var sanki iki listede olduysa sevinsinler iste ay ne fesat insanlar var :19:

ben indiremedim canim :26: bana da bi el atsaniz :23:

tabii canim hosgeldin :3:

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html canim ben burdan yapiyorum bi dene istersen:26:

tşk ederim cnm

Günaydınn kısçeler...
Topiğin sabah kuşu açtı artık sizde gelinnnn.:27:

günaydın cnm

günaydın cnm aynen bende regl ağrısı çekiyorum hiç böle olmamıştım

:46: cok güzel oluyor dimi cevap yazamadigini bildigin kisinin arkasindan konusmak
ben sizi muhatap bile almiyorum fikrimi söyledim ayip dedim kusura bakmayin o seviyeye düsmek istemiyorum iyi günler

günaydın kızlarrrrrrr regl ağrısından bayılcam bu kadar ağrı çekmemiştim son zamanlarda regl olmasamda ağrım var smear testi yaptırdı bakalım inş kötü bişey çıkmaz iki hafta sonra alıcam ay ben kaçtım kızlar sanki bıçak saplanıyoo:14: :14: :14: :14: :14: :14: :14:

kızlarr ağzım kulaklarımdaaaaaaaaa kocacım süper bi süpriz yapmış kargo geldi aldım bi açtımmm yüzük kutusu kutuyu bi açtım ahanda böle oldum :53: :53: :53: :53: dedim anam bu yüzük gerçekmi içinde bi de not vardı kızlar kocam alyans almış bana yollamış aradım üstündeki pırlantalar gerçekmi diye gülüyo ay pek bi sevindrik oldum görmemişin yüzüğü olunca sizinle paylaşmak istedim hemen :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:

Gülegüle kullan canım çok sevindim :38:

selam kızlar
günlerdir internet yoktu giremedim geçmişide okuyamadım valla.bizim internet yavaştı eşimde hızlansın diye modemi değiştirdi internet var ama bilg internete girmiyo eşime soruyorum şifresimi yanlış diye oda kadar kendinden eminki kızdı bana hayır şifre doğru diye günlerdir net yok bi gittim baktımki şifreyi yanlış girmiş düzelttimde Allahtan net geldi.
kızlar ben 2 gündür oruç tutuyorum.26 tane borcum var kızımın doğumundan ama nasıl besleneceğimi bilmiyorum.bi akıl verseniz.ne iyi olur

Allah kabul etsin canım :29: Tuğbada liste varmış sanırım ona sorarız gelince benim de net bir bilgim yok :26:

kızlar,,çok yoğunum bugünlerdee,,eşimin eniştesinin babası vefat etmiş oyüzden pek giremedim,,abisi kardeşi bu gece yatıya gelcekler bidee,,onlara oda hazırladım..oyüzden pek vaktimde kalmıyo buraya,,bikaç güne sık sık burdayım inşallah,,bu aralar pek iyi hissetmiyorum kendimiii,,moralim bozuk kafam ağrıyo ama neden bilmiyorum sıkıntı var içimdee,,devamlı bi aburcubur yeme isteğim varsıkıntıdan napcamm bilmem,ama atlatırım nasıl olsa diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimii.... :59:

Başınız sağolsun tatlım Allah geride kalanlara sabır versin :29:

iyi akşamlar kızlar bende aranıza katılabilirmiyim :3::3:

Tabiki hoşgeldinn :3::3:

sagol canim ugrasiyorum biraz ondan giremiyorum bugunde doktora gittik kuzumu tekrar muayene etti yarin tekrar gelin dedi burda oyleymis bebek iylesene kadar kotrol altinda tutuluyomus bide korkmayin temiz havaya cikartin dedi temiz havada iyilesir dedi

İnşallah iyileşir ecrincim :29:

kk nin "en"leri seciliomus.sizede ozel msj geldimi kizlar.katilmak isteyen varsa bizim topikten de destek veririz:4:

Ben görmedim :27:

kizlar ya bu sena ablanin baska topikteki olayina bakarken sena ablada kapsama alani disinda yazisini gordum ne olduki:26: uyeliginimi iptal etti merak ettim ya bilgisi olan varmi nerde kaptanimiz

Üyeliğini iptal etmedi canım kazen abi banlamış :26:

Jee!
Calisiyorum kas icin bakalim ne olcak sonumz:)

Balamislar.. Te allahim ya bandira bandira yerim kiz seni senaaa! Banin olayim sena!!!

Kizim senin ne isin var o topikte onu anlamadim
Biz senayla ortiydik 80 ler topiginde
Ben kactim o ortamdan demek sena hala devam etmis..

Vayy benden önceki ortisi sendin demek :23:

Canım şikayet edebilirsin sende :29:

:46: cok güzel oluyor dimi cevap yazamadigini bildigin kisinin arkasindan konusmak
ben sizi muhatap bile almiyorum fikrimi söyledim ayip dedim kusura bakmayin o seviyeye düsmek istemiyorum iyi günler

Tatlim lutfen muhattap alma. Cevap verilmedgi icin buyuk sansin kendini. Kendi capinda mutlu olsun
Kendimizin ve topigimizin seviyesini dusurmeyelim lutfen.

Arkadaşlar lütfen kimseye cevap vermeyin lütfen çok rica ediyorum şikayet edin bu yazılanları İlgili'ler gerekeni yaparlar zaten :kkk:

Back
X