- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Iyi ya nolsun.
Kas yapiyorum ben :)
Kilo sonraki hedefim oldu :)
hadı bakalım tam gaz devam cnm yaparsın sen durmak yok yola devam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi ya nolsun.
Kas yapiyorum ben :)
Kilo sonraki hedefim oldu :)
Günaydınn kısçeler...
Topiğin sabah kuşu açtı artık sizde gelinnnn.![]()
E deyimi yerindeyse oyle oldu.. Despot bi ortam..arkana bile bakmadan kactin yani.en iyisini yapmissin.kurtuldun.iyiki burda oyle bisey yok.
![]()
Ayran nohut falan olani diyosun d mi yazdana canim..iyi geceler herkese..
arkadaşlar bugün ayran detoksuna başladım yarında devam edecem..bakalım tartı ne gösterecek...eğer dedikleeri gibi 1veya 2 kilo giderse mutlaka paylaşırım ...
Kızlar anladığım kadarıyla jillian michaels 30 day shred ile hep beraber inceleceğiz.Hepinizi cezbetmiş.İsmi bile gaza getiriyor insanı,yarın sabah da yapıp devamını getirmeyi umuyorum...![]()
günaydın cnm nasılsın bakalım bugun
Günaydın kızçeler![]()
Dün regl oldumşuan kilo konusunda tavan yaptım
inşallah cumaya kadar geçer yoksa felaket bi bildirim geliyor
Bu arada suzaannn yemedimm profiterolden![]()
Günnaydın şeker kısçe..
İyiyim buna şşükür sevdiceğimi askere gönderdim.
Gün saymaca gene bana
Sen nasılsın??
Sonunda olmana sevindim.
Hoş 1 gün falan geçti herhalde.
Benim 3. haftayı da geçtiği olduğu için zamanında olan insanlara özeniyorum.
Bu cuma şiş çıksan da haftaya hafiflicen.
Boşver hep önümzdeki cumalara bakalım biz.:119:
Jee!hadı bakalım tam gaz devam cnm yaparsın sen durmak yok yola devam
Balamislar.. Te allahim ya bandira bandira yerim kiz seni senaaa! Banin olayim sena!!!Haklısın bebikimbu cuma artıda çıksamda haftaya eksideyim inşallah :119::119:
Bu arada ben bi geçmişe bakayım benim orti banlanmışne olmuş ne bitmiş anlamadım araştırayım biraz :26:
ay o videoyu bir türlü indiremedim ama idefix te buldum bugün sipariş vereceğim artık...Benim eaim d&r dan bakicak dvd yi
Bulamazsa hepsibrdadn alcm
13 lira.. Yapilirsa kesin sonyc verir. Youtubedan baktim biraz kadin gercekten profu olmus bitirmis olayi.
Zaten biggest loser yarismasinda kocmus cok da mesur olmus.
Genckizliginda da fil gibiymis bu arada ablam hirs tapmis tas olmus..
Hareketler zOra benziyo ama kolay hareketle de sonyc alinmiyo ..
Emek olmadan yemek yok muhabbeti..
Skicam disimi kasicam kas yapmak icin..
Oncelikli hedefim kas yapmak su an kiloyu yavas yavas vericm
hoşgeldiniyi akşamlar kızlar bende aranıza katılabilirmiyim![]()
en ne ki ?khk nin "en"leri seciliomus.sizede ozel msj geldimi kizlar.katilmak isteyen varsa bizim topikten de destek veririz![]()
günaydınGünaydınn kısçeler...
günaydın acık ucundan yeseydin yav. minicik mini minicikGünaydın kızçeler![]()
hadi bakalımm hep birlikte spora...Ebeeet
Kocis oglende d&r dan bakcak![]()
Bende bu sabah oldum şişkinlik,ağrı berbat bir gün...Günaydın kızçeler![]()
Evet akşam yemeğinde dayanamadım yedim ama 2 saat sonra yüzmem vardı,orda yaktım.sLm kizLardilek geldim hani sacimdan sürüyecekdin nirdesin
canim sende aksama birakma bari :26: yedinmi![]()
Günnaydın şeker kısçe..
İyiyim buna şşükür sevdiceğimi askere gönderdim.
Gün saymaca gene bana
Sen nasılsın??
BENDE IYIYIM CCNM İŞ YERINDEYIM ARA ARA GIRIP VAKIYORUM. ALLAH KAVUŞTURSUN TEZ VAKITTE INSALLAH
kizlar firar yaptim isyerindeyim zar zor yaziyorum sinirlerim tavan yapti zum diye biri sena hakkinda ileri geri konusuyor diger topikde
kimse kimsenin arkasindan böyle konusmaya hakki yok![]()
admin mi bakiyor editör mü bakiyor bu is e el atsin
napim kizlar karismayayim diyorum ama ayip ya![]()
ay o videoyu bir türlü indiremedim ama idefix te buldum bugün sipariş vereceğim artık...
hoşgeldin
en ne ki ?
günaydın
günaydın acık ucundan yeseydin yav. minicik mini minicik![]()
sLm kizLardilek geldim hani sacimdan sürüyecekdin nirdesin
canim benimki baskami ne :26: 5 inci ye bastim download yazdi onada bastim bilgisayari cökertiben nereye girdim aceb :44:
naptin yedinmi kahvaltiyami sakliyonhe yakarsin
persembeye kadar bekletme bebis arti cikma sonra
![]()
canim sende aksama birakma bari :26: yedinmi
ay ne güzel bi cest yapmisgüle güle kulan canim
allah kabul etsin canim
basiniz sagolsun canim ya
neyin derdine düsmüsler bunlar yane var sanki iki listede olduysa sevinsinler iste ay ne fesat insanlar var
ben indiremedim canim :26: bana da bi el atsaniz
tabii canim hosgeldin
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html canim ben burdan yapiyorum bi dene istersen:26:
Günaydınn kısçeler...
Günaydın kızçeler![]()
kızlarr ağzım kulaklarımdaaaaaaaaa kocacım süper bi süpriz yapmış kargo geldi aldım bi açtımmm yüzük kutusu kutuyu bi açtım ahanda böle oldum![]()
![]()
![]()
dedim anam bu yüzük gerçekmi içinde bi de not vardı kızlar kocam alyans almış bana yollamış aradım üstündeki pırlantalar gerçekmi diye gülüyo ay pek bi sevindrik oldum görmemişin yüzüğü olunca sizinle paylaşmak istedim hemen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
selam kızlar
günlerdir internet yoktu giremedim geçmişide okuyamadım valla.bizim internet yavaştı eşimde hızlansın diye modemi değiştirdi internet var ama bilg internete girmiyo eşime soruyorum şifresimi yanlış diye oda kadar kendinden eminki kızdı bana hayır şifre doğru diye günlerdir net yok bi gittim baktımki şifreyi yanlış girmiş düzelttimde Allahtan net geldi.
kızlar ben 2 gündür oruç tutuyorum.26 tane borcum var kızımın doğumundan ama nasıl besleneceğimi bilmiyorum.bi akıl verseniz.ne iyi olur
kızlar,,çok yoğunum bugünlerdee,,eşimin eniştesinin babası vefat etmiş oyüzden pek giremedim,,abisi kardeşi bu gece yatıya gelcekler bidee,,onlara oda hazırladım..oyüzden pek vaktimde kalmıyo buraya,,bikaç güne sık sık burdayım inşallah,,bu aralar pek iyi hissetmiyorum kendimiii,,moralim bozuk kafam ağrıyo ama neden bilmiyorum sıkıntı var içimdee,,devamlı bi aburcubur yeme isteğim varsıkıntıdan napcamm bilmem,ama atlatırım nasıl olsa diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimii....![]()
iyi akşamlar kızlar bende aranıza katılabilirmiyim![]()
sagol canim ugrasiyorum biraz ondan giremiyorum bugunde doktora gittik kuzumu tekrar muayene etti yarin tekrar gelin dedi burda oyleymis bebek iylesene kadar kotrol altinda tutuluyomus bide korkmayin temiz havaya cikartin dedi temiz havada iyilesir dedi
kk nin "en"leri seciliomus.sizede ozel msj geldimi kizlar.katilmak isteyen varsa bizim topikten de destek veririz![]()
kizlar ya bu sena ablanin baska topikteki olayina bakarken sena ablada kapsama alani disinda yazisini gordum ne olduki:26: uyeliginimi iptal etti merak ettim ya bilgisi olan varmi nerde kaptanimiz
Jee!
Calisiyorum kas icin bakalim ne olcak sonumz:)
Balamislar.. Te allahim ya bandira bandira yerim kiz seni senaaa! Banin olayim sena!!!
Kizim senin ne isin var o topikte onu anlamadim
Biz senayla ortiydik 80 ler topiginde
Ben kactim o ortamdan demek sena hala devam etmis..
kizlar firar yaptim isyerindeyim zar zor yaziyorum sinirlerim tavan yapti zum diye biri sena hakkinda ileri geri konusuyor diger topikde
kimse kimsenin arkasindan böyle konusmaya hakki yok![]()
admin mi bakiyor editör mü bakiyor bu is e el atsin
napim kizlar karismayayim diyorum ama ayip ya![]()
cok güzel oluyor dimi cevap yazamadigini bildigin kisinin arkasindan konusmak
ben sizi muhatap bile almiyorum fikrimi söyledim ayip dedim kusura bakmayin o seviyeye düsmek istemiyorum iyi günler