ayy canım yaaa.uzun zamandır öle candan kimseye sarılamadım çok iyi oldu.midem bugünde berbattı.doktor daha önce lansor vermişti.1 kutu bitince geçer geçmezse gel endoskopi yapalım demişti.ben bu ilaçtan kaç kutu bitirdim geçmedi.ama korkuyom endoskopiden.
canım kaç yaşındasın yaa.benden büyüksen abla diyim ayıp olmasın ben 26 yaşındayım.nolur benide bi haylayında bende namaza başlıyım.bi kkılıyom bi bıraqkııyom nolcak benim bu halim.valla kendimden utanıyorum.
canım eşim daha önce utorrent diye bi program indirmişti.bende o programda nasıl indireceğimi bilmiyodum internetten baktım araştırdıııım
Jillian Michaels 30 Day Shred torrent yazdım google amcaya.ilk gelen siteye tıkladım orada torrents . net yazıyodu onu tıkladım.gelen ekrandan download torrent dedim ve o torrenti masaüstüne indirdim.sonra o bilgisayarımdaki utorrent programını açtım yukarda + işaretli torrent ekleyi tıkladım.ve inmeye başladı.ben diğer sitede arama yaptırıp jillian mişelin tüm videolarını indirdim.torrenti indir diğerleri 5 dakikalık iş.
geçmiş olsun canım...
canım şu konuyu merak ettim.hangi topikte kııı
ben kayserideyim.eşimle akşam alışverişe gittik.burasıda bi dumanlı havası nasıl pis.geldim yarım saat öksürdüm.tabi eşimin beni koşturarak yürütmeside var işin içinde....
kız nafın mide sorunu var limon onu hepten mahveder bence.grip tedavi ediyoruz diye kız elden çıkmasın sonra

beni baştan ekleyin +800 grla bugün yine komşuda tartıldım.offf yaa tartım hala gelmedi ne kadar samimi olsakta bende komşuya gidecek yüz kalmadı.lavobaya falan çıkmamıştım ama +800 işte nolcek bilmiyommm

naf benim ortim haftalardır ortada yok nolcam ben????

gözünaydın tebrik ederim sena abla.hayırlısı olur inş senin için