canım gecmıs olsun su kıs bı gecseydı bızımkıde 15 gündür iyi diyodum ugun öksürük geniz akıntısı gene baslamıs ıns ılerlemez
Hosbuldum canim:) Nasilsin,nasil gidiyo.sizler vermssiniZ kilolari ne guzel.. bense geri aldim
bu aralar ıdare eder moddayım

ben kendı adıma pek vermedım yanı bıkac aydır boyle 65-66 gıdıp gelıyorum ama bunada şükür diyorum en azından almıyorum sende verırsın canım merak etme

kızın vardı amelıyat olmustu hatırladıgım kadarıyla nasıl ıyı mı sımdı
canım benım hakkında hayırlısı olsun ama %1 ıhtımal dıyorsan yoktur belkıde haber et bızıde fazla arayı acma
işte canım Rabbım o kadar büyük ki hiç ummadıgın anda yüzünü güldürüveriyor boyle ıns hersey ıstedıgın gıbı olur bu arada ıst a gelınce bende gelmek ıstıyorum o restaranta esıme dıycem
hayırlı olsun canım nıce mutlu yaslara bende ılk olarak ehlıyet almıstım resıt oldugumda
ay kızlar bu hafta evdeyım dısarı cıkmıycam ama ısler yetsımıyo yemek yap camasır yıka cocukla ılgılen gecıverıyor zaman kahve keyfı yaptım oglanı uyutup simdi tekrar işlere girişeyim eşim lazanya istiyodu onu yapcam bıraz zahmetlı gözümde büyüyor valla

[/QUOTE]
sağol canım yaa oğluma bakıcamdiye ben de çok fena hasta oldum.gerçekten kış hastalıkklarla geçiyo.
duydum ben seni orticimmm canımm
ben biliyosun bu hafta salmıştım hamilelik stresi falan derken sadece 200 gr vermişim :26::26:
olsun fıstığımmm keşke bildirim yapsaydın ben de 300 gr verebildim.bildirimi ihmal etme.
ben de kendimi tanıtayım madem :26:
85 liyim kızlar ben.. mühendisim..
aldatıldım 2 yıl öncesi kadar, hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar birde boşanma döneminin sancıları hamileliğime de yansıdı bir sürü problem yaşadım, çok fazla kilo almadım hamilelik döneminde..doğumdan 2 hafta sonra işe başlayınca aldıklarımda hemen gitti.. ikizlerim var 25 kasım da 1 yaşları doldu..
4 aylık evliyim ayrıca :)
üniversiteden mezun olurken 36 bedendim :26: evlilikte 38 e çıktım.. bu yazda 40-42 yi gördüm

işte böyle..
canım benim aynı yaştayız seninle.yaşadıklarına çok üzüldüm.ama dünya tatlısı ikizlerin var demi?onları öp benim için.
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı pazarlarr

sabah sabah sinir oldum yaa..sayısız alıntı yaptım hepsine tek tek cevap verdim ama hiçbiri gelmemişşşş :84::84::84::84::84::84:
valla başıma aqrı girdi kızlar sinirdenn :88:
nayse dün sizlerle işyerinden rahat rahat konuşurken patronun kızı geldi 25 yaşındaymış yeni evliymiş...onun gelmesiyle restoranın dolması nerdeyse bir oldu...ve akşam 7de çıktım hala full doluydu masalar...birdaha topiqe giremedim o nedenle...ama patronun kızına sizlerden bahsettim...oda kilo vermek istiyormuş tiolar verdim...ama kızı biraz soquk buldum...gerçi şöyle bişey söyledi ablacım ben bugün biraz bazı nedenlerden dolayı stresliyim sakın üstüne alınma senle ilgisi yok dedi ama yinede tedirgin oldum...çok güzel ve çok tatlı bir kız..ban aelinden geldiqi kadar yardımcı olmaya çalışıyor...
kızlar onların kendilerine ait restorant proqramları var...winsess ti galiba...onu kullanıyorum..bütün herşey oradan yapılıyor..nerdeyse muhasebe proqramından bile daha karışık...ben kasa proqramına sıfır olduqum için sudan çıkmış balıqa döndüm...yavaş yavaş öqreneceksin dediler...inşallah öyle olur...muhasebe içinde bnm istediqim proqramı yüklicekler...muhasebe ve kasa sorumlusu olarak işime devam edicem...tabi bir problem olmazsa...insanlık hali belki beqenmezler yada ben ısınamam hayırlısı artık..ama ortam tam bir aile ortamı..çok güvenilir biyer..onun dışında kilolu bir bayanın gelmesiyle çaycı aradıklarını öqrendim..bayanda bu iş için gelmiş...içimden eyvah dedim bayanı almıcaklar çok kilolu...bayanın anlattıqına göre biyerde ahçılık yapıyormuş..çok yoruluyorum diyor..onun için bu işe başvurmuş..tel bırakın biz seni ararız diyerek geri yolladılar...bnmde bir arkadaşım vardı iş arıyordu...kaçarmı benden ben iş ararken neler çektim neçok üzüldüm...hemen patrona bnm bi arkadaşım var yapar bu işi dedim..zaten beni çok seviyor inşallah hep sever sevgili partonum hatta manevi baba olarak ilan ettim
hemen gelsin kızım didiii :124::124::124: tel açtım arkadaşım geldi...hemen yarın başla dediler bugün için...arkadaşta yarın başlamasan misafirim gelicek dedi
patronda ahh bu hanımların işleri hiç bitmez diyerek tamam ozaman pazartesi başla dedi
işe girdiqim gün arakadaşımıda yanıma aldım ne açıkgözüm dimii
he kızlar bu arada birde vale aranıyor bilginize...neyse akşam eve geldim hani günümüz vardı ya salı günleri...diqer arkadaşı aradım dedim emineyide yanıma aldım günü iptal ediyoruz
ayy bi kızdı bana işe girdiniz gün bitti diyee
hatta dediki benide bulaşıkçı olarak alın
ölmüşüm yogunluktan oturmak yormuş benii
ilk gün ya onadan heralde zamanla alışırım...bugünde 10da orda olucam öqleden sonra 3te eve gelicem...işlerim var daha önce patrona söylemiştim...benden bukadar kızçeler...öpüyorum sizleri...akşama görüşürüz :79::79:
günaydııınnnnnn :)))))biraz geç oldu amaaaaa.canım benim sen bööle mutlusun ya ben de çok mutlu oluyoruuuuummmm.işin de güzel ve zor anladığım kadarıyla.ama eminim sen üstesinden gelirsin.
bugün benimde 4. yıldönümümüzdü ama dün gece 12den sonra şeyettirdik kutlar gibi yaptık yanii,hediye faslını gerçekleştirdik,,sizede mutlu yıllar aynı gün evlenmişiz ama yıllar farklı,,inşallah bizde 18inci yılları görürüz,,allahım mutluluğunuzu daim etsin
canım ya eşimin cumartesi tatili hep,,pazar günleride hep 15 te gidip 1de geliyo,,2 vardiye bu hafta yine gündüze döncek yarından itibaren,,yani sabah 7de gitcek akşam 5te gelcek,,dün 12yi geçince 18ine girdikya,,ozaman kutladık pek bi durgun geçti aslında,,gündüzden tantana yaptıkta,,bide kütahyaya iş seminere gitmişti,,geç geldi saat 8de e bide kardeşinide getirmiş gelirken bütün hayallerim suya düştü,,ben düşünüyodumki,,bu erken gelir yemeğimizi yeriz ben erkenden işlerimi hallederim kafam rahat bi şekilde gece 12yi beklerim,,sonra pasta yapmıştım özene bezene,,noldu pastayı ve diğer eğlencelikleri,,erkek kardeşi gidince saat 22de koydum yedik sonra 12yi geçincede hediye faslı yaptık bana takım kolye ve küpe almış çok hoşuma gitti tabi,,dedi istediğin ayıcıktan alcaktımda bu daha hoştu dedi,,ben seviyorum sevdiğime ait takıları boynumda taşımayıı,,
işte bunlar:123:
biraz fazla olduya nebiliyim çektikçe çekesim geldii
Eki Görüntüle 309744
Eki Görüntüle 309745
Eki Görüntüle 309746
Eki Görüntüle 309747
Eki Görüntüle 309748
Eki Görüntüle 309749
Eki Görüntüle 309750
hepsi aynı kıyafetle olmuşş ya neysee
en alttaki 2 resimdeki pantolon geçen seneki kurban bayramında giydiğim pantolonduu,,geçen giydim aha böyle oldum

Eki Görüntüle 309803
Eki Görüntüle 309804
Eki Görüntüle 309805
Eki Görüntüle 309806
Eki Görüntüle 309807
Eki Görüntüle 309808
Eki Görüntüle 309809
Eki Görüntüle 309802
Eki Görüntüle 309810
bunlarda hayatımın anlamları meleklerim oğlum ve kızım

ev hali saç baş kusura bakmayın artık
:78:
Eki Görüntüle 309811
Eki Görüntüle 309812
Eki Görüntüle 309813
Eki Görüntüle 309814
canım yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu ve beraber yıllaraaa.takıların da çok hoşşşş.veeee resmen süzülmüşsün tubaaaaa hiçbişey kalmamış yaaaa.maşallah sanaaaa.
aman da amannnnnnn Allah kolaylık versin ve başarıyla geç sınavlarındaannn.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yine bennnnnnnnnnnnnnnnn
beni hatırlayan var mı 
kaçaaaaakkkkkkkkk hoş geldin.
Kızlar canım fena sıkkın valla
80 kg oldum bu arada
doğuma 7 hafta kaldı ama ben kendimi biliyorum
bunda da 90 kg olacağım sanki

(((
ne ara 80 oldun fıstıııkkkkk.olsun canım yaaaa sen çok güzel veriyoun maşallaaahhhh.üzme kendini.