70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım sen çalışan bayansın kuzumm allah kolaylık versinn inşş gene denk gelir çoşarız senle k.i.b ben çıkıyorummm kardeşim gelmişş inecek eve gelcekkkkkkkkkkk çok mutluyumm şimdi bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aklima birsey geldi listeyi gece yapacaksin ya dilekcim yarin calismiyorsan 12den sonra party ilan edelim hem listeyi kutlayalim hem birinciyi

slm tatlımm çok mutluyummmmmmm çok iyiyim kardeşim geliyoda çokk sevinçliyimm öpüyom seni kaçtımmm byeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar ben spora kaçar duştan sonra gelecem bak haır olun partiye
hadi git gel canim
gelir canimmmm isalllaahhhh :13: hadii gözün aydinnn güzell bir güünn gecirin kacamaksizzz olsun ama aaaa

hmm sen yemiyceksen pasta kek yap onun icin hem kendinde sevinirsin ona süpriz yaptim diye morelin düzelir belki hem ders de calisabilirsin onun sevincegini bildigin icin öyle canim allah bilir allah mutlulunuzu daim etsin canim

[/B]
evet canım aslında yapabilirim bişiler ne zamandır yapmıodum garibim benle beraber diyet yapıo
saol suzim aminnn..

Sen tutarsın kendini zaten bunlarda bi ödül oldu.:27

aynen ödül kabul ediorum

partyyy zamaniii basliycakkk herkesss yeriniii alsiiinn birazdannn azzz sonnraaaa

:111: kizlar bilgisayari acik birakiyorum cocugu yatiracam

aklima birsey geldi listeyi gece yapacaksin ya dilekcim yarin calismiyorsan 12den sonra party ilan edelim hem listeyi kutlayalim hem birinciyi

Liste hazır canımcım başka bildirim yapan var mı onları bekliyorum.
Kutlarız tabi ki bende burdayım bu gece.
Yarın iş yoookkkkkkkkkkk

slm tatlımm çok mutluyummmmmmm çok iyiyim kardeşim geliyoda çokk sevinçliyimm öpüyom seni kaçtımmm byeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gözünaydın canımmmcımmmmmm

ayy yaşımızda aynııı..ortin var mı senin canım..

yok bir kedim bilem yokkkkk

ayrıca ortişler ne yapr onunlada ilgili bilgim yok:26:

dahası 3 günde giremiyecem sinir oluyorum
sanki bu 3 gün zarfında tır gibi olucam diye bir his var içimde
yada tam tersi sizlerden ayrı kalırsam eriyip bitecem
biraz abarttım herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…