hmm sen yemiyceksen pasta kek yap onun icin hem kendinde sevinirsin ona süpriz yaptim diye morelin düzelir belkihem ders de calisabilirsin onun sevincegini bildigin icin öyle canim allah bilir allah mutlulunuzu daim etsin canim
haftaici calisiyorum ya o gece gec yatinca ertesi gün 6 da bi yatmissim bayilmissim yatakda sabah uyandim ancak
tamam canim cok öptüm bitanemmmm
aklima birsey geldiSen tutarsın kendini zaten bunlarda bi ödül oldu.
Evet canım mideni çalıştırmak için sebze+yoğurt şart.
Saol canım benim menüde tere vs otlar var ama ben sevmiyorum salatalık var onu da pek aramam kahvaltıda
O yüzden bunlar doyuruyo beni.
Öğlen ekmekle yoğurt iyi güzel 4-5 kaşık sebze yemeği olsa süper olcakmış.
Geçmişş olsun..
Boyun ne güzel uzun ya.
Afiyet olsunn
Öğlen sende yemek yememişsin yogurtla geçiştirmişsin.
Afiyet olsun canım güzelmiş menü.
Buna şükür diyelim.
Suzi burdaysa parti vardır.
Bak ya aklına hemen yemek geliyor.
Selam şekerim nasılsın??
Sen tutarsın kendini zaten bunlarda bi ödül oldu.
Evet canım mideni çalıştırmak için sebze+yoğurt şart.
Saol canım benim menüde tere vs otlar var ama ben sevmiyorum salatalık var onu da pek aramam kahvaltıda
O yüzden bunlar doyuruyo beni.
Öğlen ekmekle yoğurt iyi güzel 4-5 kaşık sebze yemeği olsa süper olcakmış.
Geçmişş olsun..
Boyun ne güzel uzun ya.
Afiyet olsunn
Öğlen sende yemek yememişsin yogurtla geçiştirmişsin.
Afiyet olsun canım güzelmiş menü.
Buna şükür diyelim.
Suzi burdaysa parti vardır.
Bak ya aklına hemen yemek geliyor.
Selam şekerim nasılsın??
hadi git gel canimkızlar ben spora kaçar duştan sonra gelecem bak haır olun partiye
gelir canimmmm isalllaahhhh :13: hadii gözün aydinnn güzell bir güünn gecirinevet canım sen çalışan bayansın kuzumm allah kolaylık versinn inşş gene denk gelir çoşarız senle k.i.b ben çıkıyorummm kardeşim gelmişş inecek eve gelcekkkkkkkkkkk çok mutluyumm şimdi bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet canım aslında yapabilirim bişiler ne zamandır yapmıodum garibim benle beraber diyet yapıohmm sen yemiyceksen pasta kek yap onun icin hem kendinde sevinirsin ona süpriz yaptim diye morelin düzelir belkihem ders de calisabilirsin onun sevincegini bildigin icin öyle canim allah bilir allah mutlulunuzu daim etsin canim
[/B]
Sen tutarsın kendini zaten bunlarda bi ödül oldu.:27
aklima birsey geldilisteyi gece yapacaksin ya dilekcim yarin calismiyorsan 12den sonra party ilan edelim hem listeyi kutlayalim hem birinciyi
slm tatlımm çok mutluyummmmmmm çok iyiyim kardeşim geliyoda çokk sevinçliyimm öpüyom seni kaçtımmm byeeeeeeeeeeeeeeeeee
evet canım aslında yapabilirim bişiler ne zamandır yapmıodum garibim benle beraber diyet yapıo
saol suzim aminnn..
Liste hazır canımcım başka bildirim yapan var mı onları bekliyorum.
Kutlarız tabi ki bende burdayım bu gece.
Yarın iş yoookkkkkkkkkkk
Gözünaydın canımmmcımmmmmm
27 canım yaşlandık
kutlayalim söyle vur patlasin cal oynasin yapalim oh oh
birincimiz kim acaba
kızlar be bugun cozuttum
o yüzden menümü hiç yazmayım
yarın toparlayacagım inşllh
Acabaaaa
Sen bilirsin canım yarın toparlarsın durumu.
genc oglan ciksin disariya takilsin diycem de bütün gün evde ne isi var hmmm :44: napabilirizplaystation varsa onu oynasin
yetenek siziniz olcak herhalde yarin ona baksin :44: ay baskada aklima birsey gelmiyo canim :26:
ipucu versen
topiğin yeni hali motivasyonları tavan yaptırırdı vallaUzun zamanddan beri topik böyle liste görmemişti
Bak gör çok şaşırcan
Birinci de 00:00 da
ayy yaşımızda aynııı..ortin var mı senin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?