cuma günü calisdim canimarada firar yaptim senin yazini görünce dayanamayip girdim topige (suzi yap artik bildirimini yazmisdin ya) ama isyerinde zor oluyor klavyeyi fazla kulanmadigimizdan süpeleniyorlar chat yapiyor bu diye :18: gecen isarkadasi laf soktu zaten yakalanmamaya calisiyorum ama girmeden de edemiyorum
cuma günü calisdim canimarada firar yaptim senin yazini görünce dayanamayip girdim topige (suzi yap artik bildirimini yazmisdin ya) ama isyerinde zor oluyor klavyeyi fazla kulanmadigimizdan süpeleniyorlar chat yapiyor bu diye :18: gecen isarkadasi laf soktu zaten yakalanmamaya calisiyorum ama girmeden de edemiyorum
tubaaa hoşgeldiiiiniyi geceler sadece son sayfayı okuyabildim,,+18i duyunca dalayım içeri dedim,ama fazla duramıycam sanırım adam birazdan kalk diye bağırır
haydi sor sor sorkızlar bişi sorcam özel olacak ama
sütlen tarcin yaptimay su tarcinin kokusuna bayiliyorum :126: gerci tarcin deyince aklima baska birseyler de geliyo
kızlar bişi sorcam özel olacak ama
geçen haftalarda sanki bi cuma işte değildin öyle kalmış aklımda..
yanlış kalmış heralde..
aynen ya bura bağımlılık yapıyo..
ne geliyoo... bende amma meraklıyım.. adamın başına ne gelirse meraktan derler.
sütlen tarcin yaptimay su tarcinin kokusuna bayiliyorum :126: gerci tarcin deyince aklima baska birseyler de geliyo
aman suzimmm dikkat yakalanma:18:
tubaaa hoşgeldiiiin
haydi sor sor sor
kendi rekorumu kırdım ya 10 dk saçı yıkadım geldim :)
ne geliyoo... bende amma meraklıyım.. adamın başına ne gelirse meraktan derler.
bu muydunben şimdi 4 şubatta evleneceğim yaa.. biz düğünden sonra otele gideceğiz.. oraya gecelk götürmem gerekir mi?
ben de merak ettim bak şimdi..
ay ne gelir tabiiki sütlac geliyo
bu muydungötürmesen de olur cibil olcan nasil olsa
pehhhh bende ne bilim o kadar üstü kapalı söyledin ki :26::26:
yani ayıp olur mu? ne bilim gelinlik çıkınca öylece kalmak komik olmaz mı
götür ama üzerinde çok kalmıcak ..ben şimdi 4 şubatta evleneceğim yaa.. biz düğünden sonra otele gideceğiz.. oraya gecelk götürmem gerekir mi?
ay ne gelir tabiiki sütlac geliyo
götür ama üzerinde çok kalmıcak ..
ben de korktum valla bunun altından bişey çıkacak diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?