bende aslan burcuyum zerracimhımmm ben de aslanım ama yıllar içinde pisicik oldum..
bi başlasam gerisi gelecek te 3 çocukla düzeni hala oturtamadım..
benim ufaklıkta akrep istediği şeyi bi şekilde yapıyor kerata...
bizimki karalahana karadeniz usulü aloride yok denecek kdr az..
daha ne olsun..
mor lahanayıda salatada severim..
ama bu hfta sebze yemeklerini bitireyim diye salata hiç yemedim..
yarın yapımda yiyim bari..
verin verin ayda 2 gitse6 ayda 12 kilo daha ne olsun...
ne güzel yemeği unutmak..
benzetmen muhteşem suzi...
ben de mayıs ayında bıraktım şekeri..
ilk zamanlar zor içiyordum..
2 aydır sevmeye başladım çayı tekrardan..
iyi geceler canım..
tesekkür ederim gurbetcimsuzi ben seni tebrik etmeyi unuttum..:26::26:tebrkler...Çok sevindim 1.800 e başarıların devamını dliyorum....
bence tartilma bosuna morelin bozulmasin canim :18: bende pazartesi bidaha tartilcamiki gündür bende cozuttum ama artık bu hafta kaçamak hakkım kalmadı..
bugün gündüz arkaadaştaydım orda 1 dilim nevzine 2 dlim su böreği yedim..
bi de akşam başka ark.a gidilecekmiş ne bilim..
eşime kızdım insan bi söyler dimi..
ordada 2 dilim börek bi on tanede sarmayı götürdüm..
yarına oruç tutayım diyordum..sahur niyetine yedim..
epeycik fazla oldu ama bakalım yarın akşam tartı ne dicek..
ay ben geldim ama sen gitmişinben yaptım geldim ciporumu şikerim
yazılarınızı okuyordum yetişemedim size gelllllllllllllllllllll burdayımmm
bana gönderinşllh canım
yarın spor yapacagm inşllh
yemem inşllh
ikisi de bi tepsi duruyor
yarın komşulara vermek lazım
saol suzi paylaşımlar için.VÜCUDUN EN İYİ ÇALIŞTIĞI ZAMAN DİLİMİ: 09.00-12.00
Ara öğünün vücudun verimli çalışması ve metabolizmanın hızlandırılması için şart , bu uyarıcılar olmazsa vücudun yavaşlayacağını söylüyor. Bu nedenle her öğün arasında yaklaşık 2,5-3 saatlik bir ara koymak önem taşıyor. Herkesin biyolojik saati var ve bu kişiden kişiye göre değişiklik gösterebiliyor. Sabah kahvaltısı uykuda geçen ve yemek yenilmeyen uzun bir sürenin sonunda vücuta giren ilk yakıttır. Metabolizmayı ateşlemektir. Bunun için de vücudun metabolik işlevleri için en verimli saatler olan 09.00-12.00 saatleri arasında bir kahvaltı öğünü ve bir ara öğün yapmak metabolizmanın çalışmasına katkı sağlayacaktır.
ARA ÖĞÜNLER, TEMBEL METABOLİZMAYI ÇALIŞTIRIYOR
Saat 08.30-09.00 arasındaki bir kahvaltının ardından, 10.30 gibi ara öğün yapmak, saat 13.00 civarında öğle yemeği yemek metabolizmayı canlandırıyor. Çünkü saat 15.00 civarı kan şekeri düşüyor, yorgunluk, dikkat bozukluğu, uyku başlıyor. Bu saati bir ara öğün için kullanmak gerekiyor. Ara öğünde bir avuç leblebi, 3-4 kuru kayısı, kuru üzüm-leblebi karışımı, bir adet elma, 2 adet grissini kolay ulaşılabilir pratik seçimler olabilir.
baska da birsey yapistirmiycamokuma topigine cevirdim nebileyim güzel bilgiler buldukca paylasayim dedim
sizede ekleyeyim dedim kizlar
Sağlıklı kilo vermek isteyenler, iştah azaltan ve yağ yakımını hızlandıran bu bitkileri tercih ediyorlar…
Atkuyruğu bitkisiatkuyrugu bitkisi ne ki acaba :26:
İdrar sökücü özelliğiyle biliniyor. Yağ dokularını eritmeye yardım eden bitki yaraların iyileşmesine de yardımcı oluyor. Fakat tüm idrar söktürücü bitkilerde olduğu gibi fazla dozda kullanılırsa böbreklere zarar verebilir.
Maydanozmaydonozu severim
Metabolizmayı hızlandırarak bağ dokusunu güçlendiriyor. Maydanoz yemek ve çayını içmek, ödemlere ve vücudun su toplamasına karşı çok etkili bir yöntem olarak biliniyor.
Adaçayı :120: ben sevmiyorum tadini
Zayıflamak isteyenler tarafından iştah kesici olarak kullanılıyor. Çay ve yemeklerde baharat olarak da kullanılabiliyor.
Fesleğen :44: ney idin tanidik geliyo adi :26:
Vücutta biriken fazla suyu atmaya yardımcı oluyor. Üstelik içindeki eter yağların moral yükseltici etkisi bulunuyor.
Kekikoda güzelmis
Sindirim sorunlarını tedavi edici etkiye sahip ve metabolizmayı hızlandırıyor. Bağışıklık sistemini güçlendirmenin yanı sıra yorgunluktan şikâyet edenlere zindelik veriyor.
Civanperçemibunu da bilmiyom ben
Tatlıya karşı iştahı keser, tokluk hissi verir. Tazelik veren lezzeti, ağır yemeklerin tadını hafifletir.
Biberiye :44: bibermi oluyor :26:
Sindirimi düzenler. İyi bir canlandırıcıdır, kan dolaşımını hızlandırır, cildi sıkılaştırır. Et yemeklerinde kullanılabilir.
Tere :44: dereotunu mu diyorlar yani
Vücuttaki yağ yakımını hızlandırıyor. İnce yaprakları pişince acılaştığı için çiğ yemek gerekir. Ayrıca içinde birçok vitamin barındırır.
Sinameki :26:
Kalın bağırsakta suyun emilmesini önleyerek müshil görevi yapar. Uzun süreli kullanımlarda bağırsaklarda yan etkilere yol açacağından idrar söktürücü özelliği bulunan rezene ve nane gibi bitkilerle desteklenmesi gerekiyor.
Balık otu :26:
Bünyenin kimyasını hızlandırarak zayıflamaya destek olur. İçindeki maddeler tırnakları güçlendirerek saçlara parlaklık verir. Salata ve meyveli içecekler içinde kullanılabilir.
bende aslan burcuyum zerracimyeri geldimi kükrerim yeri geldimi uysal pisicik oluyorum bende yarin yapasim var salatayi bazen yogurtlan da karistiriyorum
niyeki yanlis mi benzettim
bence çok sık tartılmak iyi olmuyo... en fazla haftada 2 kere...
tartılmayayım mı..tesekkür ederim gurbetcimnereye gidiyon gel buraya
bence tartilma bosuna morelin bozulmasin canim :18: bende pazartesi bidaha tartilcambugün arti gösterdi tarti bana küstüm ben tartima
ben 76 kiloyum.sizlere katılmak istiyorum.günlük nasıl açılıyo çizelge falan nası yapılıyo.yardım ederseniz sevinirim
bence de ama dayanamıyıp günde iki kez tartılıyooooom.
hosgeldin canimben 76 kiloyum.sizlere katılmak istiyorum.günlük nasıl açılıyo çizelge falan nası yapılıyo.yardım ederseniz sevinirim
birsey degil canimay ben geldim ama sen gitmişin
bana gönder
saol suzi paylaşımlar için.
sporumu yaptım saçımı boyadım geldim kızlar 15 dk sonra yıkayacaaaam ve yine kızıl olacam inşallah siz ne ediyonuz
ya ben jullian ın level 2 sini yaptım veeeeeee öldüm öldüm. yok böyle bir işkence . ah ah bu kiloları alırken ne kolaydı.
ama verince bugünleri hatırlayacam bak ne kadar zor vermiştin yeme alma bir daha diyee
tere rokaya benziyo biraz pek hoşlanmayız aramız iyi değil ama yerim faydalı diye..
biberiyenimde biberle pek ilgisi yok...balık otunu ben de duymadım..diğerlerini duydum ama görsem hepsini de tanımam hani...
ben 12 ağustosta doğdum..seninki ne zaman..
aslinda bende öyleyim canim isyerine bile aldim düsüntartılmayayım mı..
ben de bağımlılık oldu tartılmak sabah akşam tartılıyom..
en iyisi tartıyı 2 günlüğüne kaldırmak..
ivetidrar kesesini boşaltmadan önce boşalttıktan sonra
kızlar kına geceme 1 haftadan az kaldı çok heyecanlıyım...
idrar kesesini boşaltmadan önce boşalttıktan sonra
yok bak normalde sabah wc den sonra ve akşam işten gelince wc den sonra. bu rutinim :)
ekstralar spordan önce sonra(farkedecek mi diye.
banyodan önce (hazır cıbıl olmuşam diye)
çok yedikten sonra(acep hemen aldırdı mı diye)
uzun süre wc ye gidememişsem gittikten sonra(acep zayıfladım mı diye)
temizlik yaparken tartıyı görünce, odaya girince tartıyı görmüşken, aklıma bir anda gelmişken, vbbbb
yani wc den sonra ikinci dostum tartı
canım ne güzel heyecan vardır şimdi..kızlar kına geceme 1 haftadan az kaldı çok heyecanlıyım...
hosgeldin canim
birsey degil canimöyle diyelim
attim tutmamis 23 agustos son aslani yakalamissim aslinda 28 olcakmisda duramamissim annemin karninda
aslinda bende öyleyim canim isyerine bile aldim düsünwc ye cikiyorum tartiliyorum gittimiki diye
ivet
amanennn ay az kalmis yaaa ondan sonra gerdek nezaman
canım ne güzel heyecan vardır şimdi..
aceleci suzi dimek duramadın ananın karnında..
sen tartı olayında beni aşmışsın canım..
amanennn ay az kalmis yaaa ondan sonra gerdek nezaman
yok bak normalde sabah wc den sonra ve akşam işten gelince wc den sonra. bu rutinim :)
ekstralar spordan önce sonra(farkedecek mi diye.
banyodan önce (hazır cıbıl olmuşam diye)
çok yedikten sonra(acep hemen aldırdı mı diye)
uzun süre wc ye gidememişsem gittikten sonra(acep zayıfladım mı diye)
temizlik yaparken tartıyı görünce, odaya girince tartıyı görmüşken, aklıma bir anda gelmişken, vbbbb
yani wc den sonra ikinci dostum tartı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?