70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iki gündür bende cozuttum ama artık bu hafta kaçamak hakkım kalmadı..
bugün gündüz arkaadaştaydım orda 1 dilim nevzine 2 dlim su böreği yedim..
bi de akşam başka ark.a gidilecekmiş ne bilim..
eşime kızdım insan bi söyler dimi..
ordada 2 dilim börek bi on tanede sarmayı götürdüm..
yarına oruç tutayım diyordum..sahur niyetine yedim..
epeycik fazla oldu ama bakalım yarın akşam tartı ne dicek..

bende aslan burcuyum zerracim yeri geldimi kükrerim yeri geldimi uysal pisicik oluyorum bende yarin yapasim var salatayi bazen yogurtlan da karistiriyorum
niyeki yanlis mi benzettim

suzi ben seni tebrik etmeyi unuttum..:26::26:tebrkler...Çok sevindim 1.800 e başarıların devamını dliyorum....
tesekkür ederim gurbetcim nereye gidiyon gel buraya
bence tartilma bosuna morelin bozulmasin canim :18: bende pazartesi bidaha tartilcam bugün arti gösterdi tarti bana küstüm ben tartima

ben yaptım geldim ciporumu şikerim
yazılarınızı okuyordum yetişemedim size gelllllllllllllllllllll burdayımmm
ay ben geldim ama sen gitmişin
inşllh canım
yarın spor yapacagm inşllh
yemem inşllh
ikisi de bi tepsi duruyor
yarın komşulara vermek lazım
bana gönder
saol suzi paylaşımlar için.
sporumu yaptım saçımı boyadım geldim kızlar 15 dk sonra yıkayacaaaam ve yine kızıl olacam inşallah siz ne ediyonuz
ya ben jullian ın level 2 sini yaptım veeeeeee öldüm öldüm. yok böyle bir işkence . ah ah bu kiloları alırken ne kolaydı.
ama verince bugünleri hatırlayacam bak ne kadar zor vermiştin yeme alma bir daha diyee

bende aslan burcuyum zerracim yeri geldimi kükrerim yeri geldimi uysal pisicik oluyorum bende yarin yapasim var salatayi bazen yogurtlan da karistiriyorum
niyeki yanlis mi benzettim

tere rokaya benziyo biraz pek hoşlanmayız aramız iyi değil ama yerim faydalı diye..
biberiyenimde biberle pek ilgisi yok...balık otunu ben de duymadım..diğerlerini duydum ama görsem hepsini de tanımam hani...

ben 12 ağustosta doğdum..seninki ne zaman..

Son düzenleme:
tesekkür ederim gurbetcim nereye gidiyon gel buraya

bence tartilma bosuna morelin bozulmasin canim :18: bende pazartesi bidaha tartilcam bugün arti gösterdi tarti bana küstüm ben tartima
tartılmayayım mı..
ben de bağımlılık oldu tartılmak sabah akşam tartılıyom..
en iyisi tartıyı 2 günlüğüne kaldırmak..
ben 76 kiloyum.sizlere katılmak istiyorum.günlük nasıl açılıyo çizelge falan nası yapılıyo.yardım ederseniz sevinirim

hoş geldin de hemen kaybolmuşun..
kilolar ben geldim diyerek verilmiyo..

ben 76 kiloyum.sizlere katılmak istiyorum.günlük nasıl açılıyo çizelge falan nası yapılıyo.yardım ederseniz sevinirim
hosgeldin canim
birsey degil canim öyle diyelim
attim tutmamis 23 agustos son aslani yakalamissim aslinda 28 olcakmisda duramamissim annemin karninda
tartılmayayım mı..
ben de bağımlılık oldu tartılmak sabah akşam tartılıyom..
en iyisi tartıyı 2 günlüğüne kaldırmak..
aslinda bende öyleyim canim isyerine bile aldim düsün wc ye cikiyorum tartiliyorum gittimiki diye
idrar kesesini boşaltmadan önce boşalttıktan sonra
ivet

Son düzenleme:
idrar kesesini boşaltmadan önce boşalttıktan sonra

yok bak normalde sabah wc den sonra ve akşam işten gelince wc den sonra. bu rutinim :)
ekstralar spordan önce sonra(farkedecek mi diye.
banyodan önce (hazır cıbıl olmuşam diye)
çok yedikten sonra(acep hemen aldırdı mı diye)
uzun süre wc ye gidememişsem gittikten sonra(acep zayıfladım mı diye)
temizlik yaparken tartıyı görünce, odaya girince tartıyı görmüşken, aklıma bir anda gelmişken, vbbbb
yani wc den sonra ikinci dostum tartı

birde ben tartiyi gezdiriyorum sende gezdiriyonmu bakem tartini

kızlar kına geceme 1 haftadan az kaldı çok heyecanlıyım...
canım ne güzel heyecan vardır şimdi..

aceleci suzi dimek duramadın ananın karnında..
sen tartı olayında beni aşmışsın canım..

amanennn ay az kalmis yaaa ondan sonra gerdek nezaman

4 şubat gecesi inşallah

9:sen ve tartın ayrılmaz ikili bizimde tartı bana yanlış tartıyo gibi geliyo evime geçeyim hemen yenisi alıp banyoya koyacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…