bu guruba bende katılabilirmiyim acaba? geçen yıl burada yarışarak 13 kilo verdim topiği kuıllanmadıkça 5 6 kilo geri aldım(( tekrara zayıflamak istiyorum kilo çizelgesi için biri bana yardımcı olabilir mi????bende aranıza dahil olabilirmiyim??
nasıl katılıyoruz kızlar unutmuşum ne yapmam gerekiyor benim bir Allah kulu ağzını açmıyor ya...
katılabilirsin tabi aramıza, birileri okusaydı yazdığını eminim cevap verirlerdi burda herkes birbirine yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor seninde yapman gereken burayı takip etmek
cuma günleri tartılıyoruz bildirim yapıyoruz puccaaa diye bir arkadaşımız var oda liste yapıyor[/QU
TŞEKKÜR EDERİM FAKAT ÇİZELGE OLUŞTURAMIYORUM HATA VERİYOR SÜREKLİ NE YAPMAM GEREKİYOR?
selam kızlar
çok yoyuldum bugün
hava güzeldi diye attım kendimi sokaklara 18'de eve girdim
menümü de yazayım unutmadan
8.30 1 bardak ılık limonlu ballı su
sabah 9.00 kahvaltı
2 dilim t.b. ekmeği
1 has yum
3-4çt peynir
5 zeytin
1çk nutella
1tk çilekko
12.30 öğlen
1 kase çorba
5-6kş sebze
3-4kş yoğurt
salata
18.00 1 kuru incir 2 hurma, 1 kare çiko
19.00 nesfit
bugünsu içemedim 1 litre ancadır
21.02.2012
Kahvaltı 8:45
1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeğine krempeynir
Yarım kkdan az beyaz peynir
4 siyah zeytin
Domates
Ara yok
2 kupa yeşilçay
Öğlen 12:30
3 yemek kaşığı tavuk sote
4 tane sarma
1 ayran
Ara 14:40
1 küçük armut
yarım elma
Ara 16:30
1küçük kase yoğurt
Akşam 19:00
3 yemek kaşığı kabak yemeği
2 yemek kaşığı karnabahar yemeği
1 kase yoğurt
yrm dilim ekmek
yorumlarınızı bekliyorum kızlar sıfır kaçamak spor yapamadım bugün çarşıda dolaştım çok yorgundum birazdan belki biraz egzersiz yaparım mekik falan 1,5 litre su içtim 2,5a tamamlarım umarım
hoşgeldinTŞEKKÜR EDERİM FAKAT ÇİZELGE OLUŞTURAMIYORUM HATA VERİYOR SÜREKLİ NE YAPMAM GEREKİYOR?
çizelge yapılan sayfada hata var sanırım gün içinde kızlarda diyordu olmuyor diye sonra dene istersenTŞEKKÜR EDERİM FAKAT ÇİZELGE OLUŞTURAMIYORUM HATA VERİYOR SÜREKLİ NE YAPMAM GEREKİYOR?
kaçamaksız ama belki menü beğenilmez, porsiyonlar fazla denir falan diye şeyettimsen de demişsin zaten kaçamaksız
afiyet olsunnn...
hoşgeldin
Sitede sorun var bikaç gündür
ondan olmuyor daha sonra denersin
Ohh gezmişsin ne güzelll..
afiyet olsun canım herzamanki gibi güzel...[/B]
saol canım ayyy valla çok yoruldum
allahım bugün varya resmen kendimi terbiye ettim
neler neler istiyo insan dışarda dolaşırken canı
deli oldum dedim bu hafta dur de kendine sık dişini
bide hasta olucam heralde monacım
belim falan çok ağrıyo
çizelge yapılan sayfada hata var sanırım gün içinde kızlarda diyordu olmuyor diye sonra dene istersen
BUGÜN MÜ OLMUŞ HATA BİRKAÇ GÜNDÜR MÜ BÖYLE MECBUREN SONRA DENİCEM
katılabilirsin tabi aramıza, birileri okusaydı yazdığını eminim cevap verirlerdi burda herkes birbirine yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor seninde yapman gereken burayı takip etmek
cuma günleri tartılıyoruz bildirim yapıyoruz puccaaa diye bir arkadaşımız var oda liste yapıyor[/QU
TŞEKKÜR EDERİM FAKAT ÇİZELGE OLUŞTURAMIYORUM HATA VERİYOR SÜREKLİ NE YAPMAM GEREKİYOR?
hoşgeldin canım aramızabazen arada sorun oluyor sitede
tekrar aralıklarla denersin olur
hoşgeldin canım aramızabazen arada sorun oluyor sitede
tekrar aralıklarla denersin olur
HOŞBULDUK CANIM .. AZİMLE ÇİZELGE YAPACAM KENDİME İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?