inşallah görürsün canım,bende spora ek mekik çekiyorum ve zumba dansı yapıyorum çok terledim işe yarıcak gibi,inşallah ,,ben akşama kadar hiç kaçamak yapmadım akşam yemeğinden sonra 3tane abur cuburu hüplettim,elime bişey girmedi niye yedinki şimdi diye kızdım bide kendimee hıhh
hoşgeldin bu cuma puccaya özel mjla ilk bildirimim yazıp ogünkü kilonu yazıp göndermen yeter listeye girmen için.. bol ve keyifli paylaşımlarr
çok kötü olmuşyaa,valla bizde tokilerde oturmuştukya geçen kış sonu valla 2ay durduk ama banyo alt kata aka aka bi hal olmuştu çok zor çoklu yerde oturmak bi iş çıktımı elden çıkıyo nedense uğraş dur,,allah herkeze kendi müstakil evinde oturmayı nasip etsin,,
kızınada geçmiş olsun,,
etek sığmanada sevindim daha nice 36 eden eteklere sığma zamanlarına inşallahhh
hosgeldin ortim ozledimya nerelerdesin sen bendede sebep yok ama suan etrafi kirip gecirmek geliyo icimden depresyondayim aslinda olmamamlazim surda ne kaldi turkiyeye gelmeme ama bozugum iste
hos geldiiin
ah canim üst üste gelmis kolay gelsin ve gecmis olsun ..bu durumda yediklerinede dikkat etmek zor ama elinden geldigince dikkat etmeye calis canim
Ortimm valla bi ara bunaldım işte yazamadım içimden gelmiyordu, haftasonuda bu sorunlar başladı. Şimdi kiloya üzülüyorum. Böyle yani. Kızımında yatağı kırıldı bu arada. Salonda yatıyorum 4-5 gündür. Babamız biriyle ben öbürüyle, yalnız yatmasınlar diye. Ufakta hastalanınca beni istiyo hep. Uyku bile sorun oldu. Offf of allah beterinden korusun. Ne yapalım işte bu ara var bişeyler hayırlısı. Sen ne yaptın bittimi işlerin. Sık dişini az kalmış. Sende benim gibisin yani. Havalardan mıdır ne? Yada kilo verdik sinirlerimizde mi zayıfladı acep?
Saol canımcğm. Önce kombimiz bozuldu onu yaptırdık şimdide bunlar. Halloldu neyse ki. Kızımda iyi biraz. Allahıma çok şükür.
Ya aslında yemeklerde bişey yokta kaçamak biraz fazla. Dün tesisatçıyı beklerken sinirle öğle yememiştim sabah tost yemiştim, o sinir bozukluğuyla 3 tane lokma tatlısını götürmüşüm. Yaparlarken 4-5 tane fındıklı büskivi, yani böyle işte. Neyse yarın kaçamak yok. Nesfit yiyeyim barim 3 öğün.
ay canım benimyaa,bırakma tabi,,gerçekten burdan kopunca herşey mahfoluyoo
ben 36 diye ne biliyim öle diyiverdim tabi her insan 36 giycek diye bişey yok,boyu uzun olan var kısa olan var,iri kemikli olan var,neyse bende hiç hayatımda 36 olmadımhep 38dim kızkene eh şimdide 38e giriyorum hemde 38 olan kotlarım ı kapatınca tek elim gircek kadarda bollaşmış daha ne istiyim dimi ama
kızlar şans dileyin bakiyim banaa :18:saçlarımı boyamaya girişiyorum,bugün aldım köpük boya deniyek bakalım dendiği gibi kolaymıı
ahanda buuuuu
Eki Görüntüle 352116
kızlar şans dileyin bakiyim banaa :18:saçlarımı boyamaya girişiyorum,bugün aldım köpük boya deniyek bakalım dendiği gibi kolaymıı
ahanda buuuuu
Eki Görüntüle 352116
ay canım benimyaa,bırakma tabi,,gerçekten burdan kopunca herşey mahfoluyoo
ben 36 diye ne biliyim öle diyiverdim tabi her insan 36 giycek diye bişey yok,boyu uzun olan var kısa olan var,iri kemikli olan var,neyse bende hiç hayatımda 36 olmadımhep 38dim kızkene eh şimdide 38e giriyorum hemde 38 olan kotlarım ı kapatınca tek elim gircek kadarda bollaşmış daha ne istiyim dimi ama
Zor cnm hayat mücadelesi. Bir yerlerden çıkcak illaki. Kızın ufak, her iş sende. Yıpranırsın tabi. Buda işte önce sinirlerden çıkıyo. Relax olmak lazımda yapamaz her insan onu.gecmis olsun canim hersey ust uste gelmis takma kilolari gider kilolar canim bilmiyorumya icimde patlamaya hazir bi volkan var ve patlamak istiyo sanki ben tutuyorum biseyde yok ben niye bukadar sinirliyim onu bilmiyorum
ahanda buuuuu
Eki Görüntüle 352116
bende öyle yapıyorum ne bulursam yiyorum azcık bünyeyi şaşırtmam lazım diye,çok sağol canımyaatugba son resimlerinide gordum sen nekadar zayiflamissinya masaallah bence hic bosuna takma ben seningibi goruncem ne bulsam yerim okadar soyleyeyim
bak ben durabiliyorum artık dene çok heycanlı oluyooo cuma tartılcam:)))Slm kizlar bnm diyet gayet guzel gidiyor
Menum ayni oldugu icin yazmiyorum
Iki ogun soguk sutle musli ve bir ogun haslama sebze yada tavuk
Yiyorum iki litre su iciyorum meyve yiyorum
Ekmek tatli ve sekerli sulardan uzak duruyorum
Bide hergun tartilmadan durabilsem iyi olcek(((
Saol Tuğbacım, amiiin inşallah cnm. Ben buraya başladığımda 46 beden giyiyordum. Şu an benim eski pantolanlarım falan bayağı bol oluyo, idareten falan da giyilmez duruma geldi çok şükür. Önceden 1-2 kilo verince hafif bol olsada giyerdim. Ama şimdi bayağı fark olmuş. Çok sevindim. Valla Tubiş genç kızken bilem 36yı hiç giyemedim. Zayıftım ama o kadar ince olmadım hiç. Bana 40 beden bile yeter. Bi görsem 40ı ahhhh ahhh. Sizden hiç ayrılmıycam bundan sonra. Motivem bozuldu yaa. Canlarım benim.Hakikaten birbirimize ne kadar çok yardım ediyormuşuz anladım bunu. Aslında en son Cuma girdim. Ama 4-5 gün bile bunu anlamama yetti.
Ben üstüme aldım bana yazdın sanırım Tuğbacım. Ohhh valla ne güzel cnm. Maşallah sana.
Bende 5 kilo daha versem yetecek bana. Evet benim kemiklerim iridir. Boy 1,68. Yani 38 olsam çoook sevinirimde olamam gibi geliyoo. Dur bakalım umarım girebilirim 38e de. Sen yol benim saçımı falan da hırs yapemde zayıflayem.
oyle canimya oturdum pc basinda mutfak beni bekliyo hic yapmak gelmiyo icimden ama mecburen kalkicam birazdan simdi kuzuyu uyutuyorumBen üstüme aldım bana yazdın sanırım Tuğbacım. Ohhh valla ne güzel cnm. Maşallah sana.
Bende 5 kilo daha versem yetecek bana. Evet benim kemiklerim iridir. Boy 1,68. Yani 38 olsam çoook sevinirimde olamam gibi geliyoo. Dur bakalım umarım girebilirim 38e de. Sen yol benim saçımı falan da hırs yapemde zayıflayem.
Zor cnm hayat mücadelesi. Bir yerlerden çıkcak illaki. Kızın ufak, her iş sende. Yıpranırsın tabi. Buda işte önce sinirlerden çıkıyo. Relax olmak lazımda yapamaz her insan onu.
bende öyle yapıyorum ne bulursam yiyorum azcık bünyeyi şaşırtmam lazım diye,çok sağol canımyaa
kolay gelsin canim sonucu bizede bildir
evet canım koyu diye açık kumral aldım zaten fazla sarı olmasın dedim renk versin yeter diye aldım ,yoksa aman uzak dursun yeni çıktım sarı tonundan zati açmadı beniisenin saclarin koyu degilmiydi canimb ya nasil tutucak bu renk :44:
Dendiği gibi çok kolayda ben mahvetmiştim saçlarımın rengini. Senin koyumuydu saçın. Muhtemelen fazla bi etki yapmaz. 2 ton kadar koyu çıkıyo köpük boya. Haberin olsun cnm.
alıntılarında hatalı çıkıyor hep, çizelge sayfasınıda ben bilmiyorum bakmadım kızlar diyorduBUGÜN MÜ OLMUŞ HATA BİRKAÇ GÜNDÜR MÜ BÖYLE MECBUREN SONRA DENİCEM
çok geçmiş olsun benim eski evimdede üsttekinin banyosundan akıyordu hemde kaç yerden taşıncaz diye çok önemsemedik söyledik ama umursamadılar dediğin gibi büyük bişeyde olabilirdi neyse umarım halledelirKızlar hepinize iyi akşamlar. Nasılsınız bakem? Giremiyorum bu ara. Ahh başıma ne işler açıldı. Bir bilseniz kızlar. Pazar günü alt komşum geldi banyodan su geliyormuş tavanından. Ayy baktık bizde akan bişey yok. Ama nasıl şıpır şıpırmış komşumun banyosu. Pazar olduğu için tesisatçı bulamadık. Dün geldi. Meğer benim eve giren ana su borusu çatlamış. Oradan gidiyormuş. Bütün gün onunla uğraştık. Akşam bitti. Tabi benim banyodan kasırga geçmiş gibi. Duvardan açtılar. Dolaplar çıktı, birde su fışkırdı her yer battı. Apartmanın elektrik panosuna kadar inmiş su, 2 dairenin elektrikleri gitti. Yanacakmış neredeyse. Allah korumuş. Ayy içim şişti anlatırken bile. Kısa keseyim bugün sıvaya geleceklerdi, tabi gelmediler. Yarın geleceklermiş. Bakalım onların keyfi ne zaman isterse. Bu sırada küçük kızımda hastalandı. Boğazları şişmiş, öksürük, ateş falan. Benden bu kadar kızlar. Umarım sizler iyisinizdir. Öpüyorum hepinizi. Bu arada kendime 42 beden etek almıştım. Biraz dar oldu gibi karın kısmından ama içine girebiliyorum. Fermuarını da çekebiliyorum. Çok mutlu oldum buna gerçekten. Rejimi biraz boşvermiştim. Yeniden sıkıyorum kendimi hemen. Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
ben dememde diğer kızları bilmemay olsun kız gari valla diyetisyenin verdiği menüden az yiyorum aslında fazla geldiğinden onun menüsünü yapsam aaa ne çok ekmek yemişin dersniz.
açık değilmi bu renk gerçi ben anlamamda daha boyamak kısmet olmadı saçlarıkızlar şans dileyin bakiyim banaa :18:saçlarımı boyamaya girişiyorum,bugün aldım köpük boya deniyek bakalım dendiği gibi kolaymıı
ahanda buuuuu
Eki Görüntüle 352116
bendede ayni durum var ve canim hic yapamk istemiyo kizda uyumuyo gunduz dogru uykusunu alamyinca boyle yapiyoslm kızlar nassınız ya bende bir uyuşukluk var sormayın. makineleri çalıştırdım. çamaşırları astım ama bulaşık mak heç boşaltasım yok. ay mutfak darma dağın. yarın için yemek yapılacak ama hiç biri işe uğraşasım yok. sersem gibiyim ya
evet canım koyu diye açık kumral aldım zaten fazla sarı olmasın dedim renk versin yeter diye aldım ,yoksa aman uzak dursun yeni çıktım sarı tonundan zati açmadı benii
biliyorum 2 ton kapalı görünüyo kutu üstünde oluyoya kendi saç renginiz buysa sonuç böyle olur diye orda en koyu hali benim şimdiki renk oyüzden biraz açsın istediğim ooo
Eki Görüntüle 352167
Eki Görüntüle 352168 ilk 2si ilk renk değişimdi bakır renk olmuştu üstelik sapsarı renge boyamıştım açıcısız
Eki Görüntüle 352162
Eki Görüntüle 352166
Eki Görüntüle 352169 buda 1ay sonra aynı en açık sarı renk boya yapmıştım hemde öncesinde açıcı kullanarak ama yine sapsarı girmemiştii
Eki Görüntüle 352163
Eki Görüntüle 352164 bu ikisi ilk boyadığım günkü rengi sıcak çikolata
Eki Görüntüle 352161
Eki Görüntüle 352165 bu son ikiside bikaç yıkamadan sonraki akmış hali,
ve 1kaç ay geçti diplerden kendi rengim uzadı şuan,e bide beyazlarımda göründü çocukluğumdan beridir var çoğaldı iyice 8tane oldularneyse ben boyaya geçiyorum ,inşallah istediğim gibi olur:13:
evet canım koyu diye açık kumral aldım zaten fazla sarı olmasın dedim renk versin yeter diye aldım ,yoksa aman uzak dursun yeni çıktım sarı tonundan zati açmadı benii
biliyorum 2 ton kapalı görünüyo kutu üstünde oluyoya kendi saç renginiz buysa sonuç böyle olur diye orda en koyu hali benim şimdiki renk oyüzden biraz açsın istediğim ooo
Eki Görüntüle 352167
Eki Görüntüle 352168 ilk 2si ilk renk değişimdi bakır renk olmuştu üstelik sapsarı renge boyamıştım açıcısız
Eki Görüntüle 352162
Eki Görüntüle 352166
Eki Görüntüle 352169 buda 1ay sonra aynı en açık sarı renk boya yapmıştım hemde öncesinde açıcı kullanarak ama yine sapsarı girmemiştii
Eki Görüntüle 352163
Eki Görüntüle 352164 bu ikisi ilk boyadığım günkü rengi sıcak çikolata
Eki Görüntüle 352161
Eki Görüntüle 352165 bu son ikiside bikaç yıkamadan sonraki akmış hali,
ve 1kaç ay geçti diplerden kendi rengim uzadı şuan,e bide beyazlarımda göründü çocukluğumdan beridir var çoğaldı iyice 8tane oldularneyse ben boyaya geçiyorum ,inşallah istediğim gibi olur:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?