• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:21::21:

:32::32:

:29::21::21:

ay ne güldüm nesquikcimmm masum masum menü yazmissin 10000 inci sayfada canimmm :38::38:

:16::16:

:9::9::23::21:

:34: arastirdikca okudukca neyin dogru neyin yanlis oldugunu anliyorsun zaten canimm :29:

hosgeldin canimm :3:

evet gidecek isallah yaza citir olcez :21:

:4::4: gecen hafta artidaydin canim :20: bu hafta seni artida görmek istemiyorum :47::38:

:9: sagol canim :29:kim vurdu mete mi vurdu yoksa kimin vurdugunu göstermedilermi :1:
canim benim oglan da tüpbebek ile oldu isallah allah hayirlisiyla sana yar ve yardimci olsun canim :38:

sagol canim :29:

süt iyi fikir aksamlari canim ben birazda tarcin serpistiriyorum cok da hos oluyor :28:
evettt :ssz: arastırıyorum ve dıyet denen şeyin ne kadar zor oldugunu ögrneıyorum her satırda :18:

Çok kaçırdığın zaman akşam k-fleks veya çorba+salata+yoğurt ye bence.
Bide yorum yapmadan menülerini paylaşırsan sevinirim böyle saçından çekemiyorum.:27::
:17: demammm efenimmmm :D ben bilemedim:30:
Günaydın hatunlar ben geldim.

Dün akşamki menüm iptal oldu:(
Eve gittim yemek hazırlıyorum o ara eşim aradı.
Fıstığım dışarıda lapa lapa kar yağıyor hazırlan gel kapının önüne geliyorum diye.(Evle işi arası 10 dakka)
Peki dedim giydim montu.Zaten dışarı çıkmaya can atıyorum.Sonra kociş elimden tuttu.
Bu ayki primin şerefine dedi dışarda yiyelim yemek dedi.
Kebapçıya gittik.Ama ben çeyrek kebap yedim.Birkaç ısırık anca aldım yavaş yavaş yiyorum.
Eşim kendininkini bitirdi,bende benimkini kocişime verdim afiyetle midesine indirdi.
Yarım bardak kola içtim,kociş onunda devamıı getirdi.Sonra yürüyüş yaptık.
Eve giderken markete uğradı eşim baktım çikolata reyonunda dedim ne yapıyorsun hayatım.
Çikolata alıyorum diyor:D Dedim bırak onları hayatım yasak çikolata eve abur cubur almak yok.
O zaman şundan alayım diyor başka çikolatayı gösteriyor,yok dedim alma,ve almadık.
İşde böyle kızlar.Eşim yine beni sabote etti:(

Birde bisikletim geldi ama ben evde olmadığım için eşimin kuzenine bırakmışlar.
Aradı haber verdi saolsun hava şartlarından dolayı evimize alamadık henüz.
Şimdi acele edip alsak eşimin kuzenine ayıp olurdu güvenmiyormuşuz gibi.
O nedenle hafta sonuna kaldı gibi.
ohh süpermiişşşş.
kızlar merhaba ... nasılsınız? ben iyiyim cumartesi günüm var tarif aramakla meşgulüm geçmişe bidalmaya çalışcam ama dün öğlen sonradan beri girmedim çıkabilirmiyim bilmem

cumaya 1 kala varmı umutlar? ben 63ü görmüştüm ama yarından umutlu değilim regl hali benide vurur sanırım tartılmadım ama artı çıkma ihtimalim fazla , sabit kalmaya razıyım
cumaya 1 kala.gr bıle vermemısımdır bugun 2.gunum neyse önümüzdekı maçlara bakıcaz artık :D
Dün 6 gündür aynı kiloda sabitlendim diye yakınmıştım bugün sabah 70,3 ü gördüğümde çok mutlu oldum. tam 2 hafta oldu 74 den 70,3 e düştüm böyle giderse mayısa 38 beden olacağım. Çok mutluyum.:))
aa süperrr.sizin böyle kılo verdıgınızı okudukca iştahım kabarıyo gaza gelıyorum.inş vercem bende inşşşşş
başlığı görünce bir selam vereyim dedim kızlar:)) ben 74 kilodan 66 kiloya düştüm... ocak 15 te başladım şubat 15 te 8 kilocuk gitmişti :D şimdii sabitledim martın 6 sında falan yine başlıycam vermeye hedefim 60 şimdilik ... kolaylıklar ;):40:
süperrsin alkışlıyorummmmm:46::46::46::46::46:
Bu sabah sağlıklı beslenecektim, karar vermiştim, ama annem ekmek balığı yappmış...Hem ekmek, hem kızartma yani ve ben 5 dilm yedim...Çüüşş kızım yeter kalk bişiler yap dedim ve buraya üye oldum , herşeyin çook iyi gideceğinden eminim..Boyum.170 üstten kilo alıyorum , bacak ve kalçalarda problem yok, eskiden 57 lik halimde bile yürüyüş + plates yapardım, yine yapacağım..Çünkü yanlız olmadığımı biliyorum, su da içmeye çalışacağım bol bol...Yaza kadar en azından 65 i fln görsem varyaaaaa uuuuuuuuuuu benden mutlusu olmaz :16: ayrıca erkek arkadaşımın bana şişko demesinden bıktım, başta rahatsız etmiyordu ama kilo almaya başlayınca iyice o da rahatsız ediyor...göstercem ben ona şişkoyu :17:
aynen diyorum 65 olsam filinta olcam.3 senedır 72 den asagı gıdemedım.çogunluk 75 ve üstü :(
İnşallah yine aynen böyle devam ederiz şekerim.Herşey bizim elimizde.Sizin ilişkinizde uzun bizim herşey çok hızlı gelişti.

11 mart 2010'da ilk baş başa görüşmemizi yaptık kocişimle(Çok ısrar etti illede çay içelim diye)
12 mart 2010'da sevgiliydik (Herşey ani gelişti hiç aklımda yoktu,aklında yoktu,cazibeme dayanamadı :1:)
31 mart 2010'da evlenme teklifi etti (Şaka gibiydi ama evet dedim ve ogün birbirimize söz verdik)
12 aralık 2010'da sözlendik (Aileler şok geçirdi resmen)
19 mart 2011'de nişanlandık
12 kasım 2011'de evlendik.
12 mart 2012'de evliliğimizin 4. ayını dolduracağız,birlikteliğimizinde 2. yılını :16::16:
vuuuu baya hızlımışsınız :D maşallha Allah devamını getırsın agız tadıyla.bu işler nasip işi nasippp
Kısmet ve kadere inanıyorum ben böyle konularda ya.
Bana yazmamışın ama içlendim bende yazıcam:1::1:

Bende 2006dan beri tanıyorum sevdiceğimi 2008den beri sevgiliyiz.
2 yılı süründürmekle geçti. Yıl 2012 6 yıl geçmiş yani ama hala evliliğe hemen evet der misin dersen bi düşünürüm.

Bünyeden bünyeye değişiyor bence bide ablam hep der ki o evlilik anı bi garip şimdi sorsan hatırlamıyorum o dönem bişeyler oluyor hızla ilerliyor durum ama sen sanki olayın içinde ama kendine seyirci kalıyorsun.:1:

Seninde uzun ilişkin varmış. Uzun ilişkilerde gene kişiden kişiye değişir tabi de bazen bazı heyecanlar yitiyor bazende herşey daha da oturaklı oluyor ne biliyim karşındaki kişiden emin oluyorsun.

Benim tanıdıklarımdan hemen evlenenler de var 9 yıl sevgili olup ayrılanlarda.
Bu arada sen kaç yaşındaydın canım?
Topiğe çıtırlar geliyor hep.:21:
eee hayırlısı herseyın.benımde cok var tanıdıgım anı bı kararla 1 yıl ıcınde tanısıp evlenen ve 6 7 sene bırlıktelık ğüzerıne evlenen ve bı yılı bıle dolduramadan ayrılan.kısmet bu işler

sen ona ani mı dıyorsun canım bıde benımkıne bak ıstersen:9:

8 mart 2007 nette tanısma
23 nısan 2007 ılk yüzyüze görüşme
07/07/07 nişan
19/09/2007 resmi nikah
09/12/2007 düğün
nasıl amaa:1::1:
huuuu siz hepten hızlı.yıldırım aşkı :D maşallah Allah daha cook uzun yıllar nasip etsın
teşekkürler canım:34:
allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah..
bana deselerdi ki 21_22 yaşında evlenceksin hadi ordan derdim:27:
ki ben nişanlandığımda 20 yaşında bile değildim
okulum vardı vs.. ama bu işlerde hiç belli olmuyor işte
bi anda oluyor herşeyy.. ve allaha şükürler olsun çok mutluyum hayatımda verdiğim en iyi karar..
allahım kimseyi verdiği karardan pişman etmesin..
sizin hikayenizi de okudum:)
allah mutlu etsin canım:34:

hahaha aynen.ne buyuk konustum evlenmemler daha neler neler.21 imde evlendım :D :48:

geçmiş olsun canm insanın en önemli şeyi sağlığı dikkat et:16:

çok kızdım bi yandanda tartıyla ne işin var bide hastasın hani kaldırmıştın haftada bir tartılacaktın :47:
ah bi bilsem :26:ya artık öyle bi düzensizki içtiğim su bile çok az haliyle hala veremediğim son kilolarımda aklım,kilo almakta istemiyorum merakta bakıyorum kızma bana ama yaa,zaten eşimden fırça yiyorum hep:17::31:neyse canım ben az daha geçmişe bakıp kaçıyım çocuklar uyurken bende uzanayım azcık:5:
Cok gecmis olsun arkadsimmmm inşallah hep beraber kurtuluruz su gripten bende hastayım Halim yok.......
Tüm hasta olanlara acil şifalar diliyorummmmmmm.....

allah razı olsun canım,,sende öncelikle hoşgeldin yeni görüyorum seni,,sonrada sanada geçmiş olsun inş.kurtuluruz hastalıklardan hepimize acil şifalar ne diyim:29::16:

bende yazayım kısacık :D

2003 hazıran tesadüfen tanışma
2003 agustos birliktelik başlangıcı
2005 aralık nişan
2006 temmuz evlılık
2009 agustos aşkımızın meyvesı kızımız :D

şöyle geriye dönüp baktıgımda 8.5 yıl bırlıktelık ,5.5 yıl evlılık...
vee hersey dün gibi.hem hep varmıs gıbı hem zaman bukadar cabuk nasıl gecmıs gibi....
Allah herkezın gönlüne göre versin,bir ömür bı yastıkta kocamayı nasip etsın hepimize inşallah.....

:2:selam kızlar inanki 3.günüm bugün ve hala çok hastayım,dün ölüyorum sandım karın ağrımdan,2saat sürdü bişeyler uyguladık geçti,ama halsizlik kırıklık hepsi devam ediyo,şimdi çocukları uyuttum bi girip yazayım dedim çok üzgünüm,ama gerçekten çok hastayım,,,en önemli şey sağlıkmış şimdi daha iyi anlıyorum herşey boş geliyo,,:5:oyüzden herşeye ara verdim iştah falanda kalmadı zorla yiyebiliyorum ama bukadar hastalığıma rağmen hersabah tartıya çıkıyorum eşimde bana nerdeyse ölüceksin hala tartı peşindesin diyip duruyo:26: haklı ama,nnapiyim dayanamıyorum:25:
bugün dr'a gidip ilaçlarımı aldım inşallah tekrar sağlığıma kavuşurum görüşmek üzere kızlar kendinize aman ha dikkat edin:5::5:
Geçmiş oolsun canım dikkate t kendine
en önemli şey sağlık kiloyu da takma şimdi sen iyileşmene bak..
hahaha aynen.ne buyuk konustum evlenmemler daha neler neler.21 imde evlendım :D :48:

:27: :27: :27:

:2:selam kızlar inanki 3.günüm bugün ve hala çok hastayım,dün ölüyorum sandım karın ağrımdan,2saat sürdü bişeyler uyguladık geçti,ama halsizlik kırıklık hepsi devam ediyo,şimdi çocukları uyuttum bi girip yazayım dedim çok üzgünüm,ama gerçekten çok hastayım,,,en önemli şey sağlıkmış şimdi daha iyi anlıyorum herşey boş geliyo,,:5:oyüzden herşeye ara verdim iştah falanda kalmadı zorla yiyebiliyorum ama bukadar hastalığıma rağmen hersabah tartıya çıkıyorum eşimde bana nerdeyse ölüceksin hala tartı peşindesin diyip duruyo:26: haklı ama,nnapiyim dayanamıyorum:25:
bugün dr'a gidip ilaçlarımı aldım inşallah tekrar sağlığıma kavuşurum görüşmek üzere kızlar kendinize aman ha dikkat edin:5::5:

cok gecmıs olsun

2005 aralık nişan
2006 temmuz evlılık

vee hersey dün gibi.hem hep varmıs gıbı hem zaman bukadar cabuk nasıl gecmıs gibi....
Allah herkezın gönlüne göre versin,bir ömür bı yastıkta kocamayı nasip etsın hepimize inşallah.....
allah mutluluğunuzu daim etsin canım:16:
7.30: 2 kuru kayısı 1 ceviz

8.30:2 dilim tb ekmeği 1 kk peynir,domates,salatalık, yeşil biber

11.00:az şekerli türk kahvesi 1 tane çizi(ikram edildi)

13.00: tavuk gögsü ızgara, salata, yarım kase yogurt

15.00: 5tane siyah kuru üzüm

17.00:1 portakal

19.00: 1 tabak brokoli üstü sarımsaklı yoğurt 1 dilim tb ekmeği

süperrrrr:46::46:

Geçmiş oolsun canım dikkate t kendine
en önemli şey sağlık kiloyu da takma şimdi sen iyileşmene bak..

:27: :27: :27:
sağol canım benim:16:
yok yok takmıyorum zaten gün gün hastalık eritiyo beni ne hikmetse artık:95::120:,,, neyse yarın bildirimde görüşmek üzere:5: esen kalın ben kaçtım:79::79:

gelelımm bugünki menüye;

sabah 10.00;
3 köfte(ızgara tavasında yağsız)
2kk peynır
3-5 zeytin
1 dilim ekmek
şekersiz bı fıncan çay

ara;
yok(kahvaltım geçe kaldı birazcık)

öğle 13.00;
ıspanak yogurt bı dılım ekmek

ara;
portakal

akşam 19.00
salata yogurt ve kucuk bı ekmek yemeği düşünüyorum

arz ederim :56::56::56::56::56::56:

ah bi bilsem :26:ya artık öyle bi düzensizki içtiğim su bile çok az haliyle hala veremediğim son kilolarımda aklım,kilo almakta istemiyorum merakta bakıyorum kızma bana ama yaa,zaten eşimden fırça yiyorum hep:17::31:neyse canım ben az daha geçmişe bakıp kaçıyım çocuklar uyurken bende uzanayım azcık:5:
takma kafanı bak hastasın bencede hazır çocukların uyuyorken fırsat bu fırsat dinlen tatlım:34:
20 kg vermiş hatunsun sen:nazar:

2005 aralık nişan
2006 temmuz evlılık

amin canm sizinde mutluluğunuz daim olsun..
ne tuhaf değilmi sanki hep varlarmış gibi
insan eski düzenini unutuyor yani ben öyleyim dahha 2 yıl bile olmadı evleneli
ondan öncesi yok gibi..
insanoğlu değişik düzenede çabuk alışıyor
allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin

ne güzel hikayelerinizi anlatmışınız duygusallaştım ya. bende akşam uzunca anlatayım bizimkide ilginç. çöpçatanlık yolu ile oldu yarı görücü usulü diyebiliriz.:52:
öptüm hepinizi

süpersin ortim benim yerimede sen kilo verirsin artık.. Çünkü az önce uzun uğraşlarla azcık 1,5 tabaklık bir tavamda hamsi pilav yaptım ve 1 tavada hamsi tavaladım. İftara ne kadarını yerim bilmem ama benden başka yiyecek olmadığından epey yeme ihtimalim var... Sen şimdiden saçımı çek...

takma kafanı bak hastasın bencede hazır çocukların uyuyorken fırsat bu fırsat dinlen tatlım:34:
20 kg vermiş hatunsun sen:nazar:

amin canm sizinde mutluluğunuz daim olsun..
ne tuhaf değilmi sanki hep varlarmış gibi
insan eski düzenini unutuyor yani ben öyleyim dahha 2 yıl bile olmadı evleneli
ondan öncesi yok gibi..
insanoğlu değişik düzenede çabuk alışıyor
allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin

evet aynen.o duyguyu birlikteliğimiz basladıktan 3-5 ay sonra,yani tanıdıktan sonra yasadım.sankı hep vardı,hep bırlıkteydık gibiydı.ve hala hem ınanamıyorum kossskoca 8.5 yıl nasıl gecmıs bıde bazen dıyorum zaten hep varmıs gibi.tuhaf duygular velhasıl :51: amin Rabbım başımızdan eksık etmesın.o benı tamamlayan sol yanım...

uzunnn araştırmalarım sonucu tengda-b kapsül ve lifi bugün elime ulaştı. yarın inş bende başlıorum.acill kilo vermem lazım.5 senelik çıkma döneminden soora evlendiğim eşim iice sitemlere girdi.5 aylık evliyim ve çok hırs yaptım :) bende gün gün sizleri takip etmek ve paylaşımlarda bulunmak istiyorum.benide aranıza kabul ederseniz çokkk mutlu olurummmm :8:

ne güzel hikayelerinizi anlatmışınız duygusallaştım ya. bende akşam uzunca anlatayım bizimkide ilginç. çöpçatanlık yolu ile oldu yarı görücü usulü diyebiliriz.:52:
öptüm hepinizi
evet anlatta dinleyelim pisim :16:

süpersin ortim benim yerimede sen kilo verirsin artık.. Çünkü az önce uzun uğraşlarla azcık 1,5 tabaklık bir tavamda hamsi pilav yaptım ve 1 tavada hamsi tavaladım. İftara ne kadarını yerim bilmem ama benden başka yiyecek olmadığından epey yeme ihtimalim var... Sen şimdiden saçımı çek...

tşk ederim:38:
yanına bol salata yap canım allah kabul etsin sen oruçsun hiç saçını çekermiyim:16:

uzunnn araştırmalarım sonucu tengda-b kapsül ve lifi bugün elime ulaştı. yarın inş bende başlıorum.acill kilo vermem lazım.5 senelik çıkma döneminden soora evlendiğim eşim iice sitemlere girdi.5 aylık evliyim ve çok hırs yaptım :) bende gün gün sizleri takip etmek ve paylaşımlarda bulunmak istiyorum.benide aranıza kabul ederseniz çokkk mutlu olurummmm :8:

İlaç kullanma canım boş yere kendine zarar verirsin.

öptüm hepinizi

Merakla bekliyorum.:23::23:

gelelımm bugünki menüye;

sabah 10.00;
3 köfte(ızgara tavasında yağsız)
2kk peynır
3-5 zeytin
1 dilim ekmek
şekersiz bı fıncan çay

ara;
yok(kahvaltım geçe kaldı birazcık)

öğle 13.00;
ıspanak yogurt bı dılım ekmek

ara;
portakal

akşam 19.00
salata yogurt ve kucuk bı ekmek yemeği düşünüyorum

arz ederim :56::56::56::56::56::56:

Sabah sabah köfte iyiymiş.:1:
Biraz garipsesem de güzel.:34:

tşk ederim:16::16:
umarım puccada bayılır saçımı çekmez:1::1:

:1::1::1:
Gel gel gel güzelim acımıycakkkk :1:

Geçmiş olsun şekerim:16:
Boşver diyeti iyileşmeye bak 2 tane bıdıgın var senin.

Kizlar Yarin 12 ye kadar kgq bildirimi ve ac karnına çıplak tartıliyoruz demi????

Sabah aç karnına tartıl canım. Ve evet cıbıl:23:

Süper:46::46::46:

Kızlar ya bernardonun takımlarından kullanan var mı?
Çeyiz araştırmasına girdim o kadar evlilik konuuşunca:1:

canım kullanmıyorum bernardo...
karacanın yemek takımı var bende
geçenlerde çatal kaşık bıçak takımı araştırırken uğramıştım
bernardoya gayet güzel şeyler vardı..
bence güzel yani:34:

Son düzenleme:
Kızlar ya bernardonun takımlarından kullanan var mı?
Çeyiz araştırmasına girdim o kadar evlilik konuuşunca:1:

sende evlilk moduna girmişsin:1: biz adamın aklına böyle sokarız evlenmeyi
herkes okadar güzel şeyler yazdıki bekar olsam benmde evlenesim gelirdi:9:
bernardo kullanmıyorum canm fikrim yok
ayrıca acıtmadığın beni sevgiğin için tşkler heheehe

Back
X