cnm resimlerine baktım yüzün çok güzelsonunda becerdim monam resimlerime bakabilirsiniz
bişey sorcam arkadaşlistemden başkası göremez değilmi
birde özelmi yapmam lazımdı herkese açıkmı olucak kısçeler ya
hoşgeldincanım burayı takip et geçmiş sayfalara bak menülerimize göz atve gel aramıza
zaten haftada 1 kg ideal olanı
bende spor yapıyorum ama her hafta aynı gitmiyorki bir hafta 1.5 kg gidiyor
bir hafta 400 gram gidiyo
bir haftada artıda olabiliyor insan
sana alıntı yaptım ama hüzün perisine cvp yazdım kelebemm
canım takma kafana,inş mnemsiz bı çıkacaktır.benımde kızımın kulagının arkasında bı şişlik çıktyı bıanda.fındık gıbı.aklım cıktı zaten görünce.gıttık hemen doktora önemsız bı yag bezesiymiş sadece.yınede emın olmak için ultrasonlada bakıldı cok şükür bişe cıkmadı.ama annelık işte hemen kuruyoruz panık oluyoruz...kızımın dudağının içinde bikabarcık var yara değil ama ne olduğunuda bilmiyorum yara olsa durmaz çünkü 1 aydırda var bugün biraz büyümüş gibi geldi doktordan randevu aldım götürcem ama netten görseller baktım içim şişti yaaa neler var ağız tümörü falan diyor, doktor alalım der diyede korkuyorum inşallah bişey olmaz der yaaaa
ben ağzımda çok aft çıkıyor diye şikayet ederdim gördüğüm aftların yanında benimki pek sevimli
minigim yarisim seninle seni hedef secdimsaka bir yana ayni hafta basladik birbirimize destek olalim cnm ok
vuhuu güzelmiş gözlerino göz benm canım resimde görünmüyor ama gözümün içndede kocişim çıkmış
tesadüf öyle olmuş yani yüzümün resmini çekmişti yakınlaştırdı gözümün içndede kendi çıkmışyakınlaştırıp resmi kırptı herkes fotomontaj sanıyor Eki Görüntüle 361255
dur ekleyim gözü burdan aha iyi görünür
bi ara kendi resmimide koymuştum avatarıma sana denk gelmemiş yarında onu eklerim
sonunda becerdim monam resimlerime bakabilirsiniz
sağol minik kelebemmm
canım takma kafana,inş mnemsiz bı çıkacaktır.benımde kızımın kulagının arkasında bı şişlik çıktyı bıanda.fındık gıbı.aklım cıktı zaten görünce.gıttık hemen doktora önemsız bı yag bezesiymiş sadece.yınede emın olmak için ultrasonlada bakıldı cok şükür bişe cıkmadı.ama annelık işte hemen kuruyoruz panık oluyoruz...
vuhuu güzelmiş gözlerin
benmde albüm yapasım geldi ehehe
ama pek kilolu resmm yok çünkü kilo alınca fotoğraf makinasıyla küsüyorum
bi 65 e düşüm zayıf resimlerimi eklerim
şimdi zaten kına reimlerime bakıp iç geçirdim ne kadan zayıfmışım
1 hftada 1 kilo verdiğin için mi moralin bozuk.
Selam canım.
Selam RuweyDaa pambığı.
bi ben küsemiyorum foto makinesiyle
zayıf şişko her halimle atlıorum önüne
bekliyoruz senden de albüm
ben de 60a düşeyim yepyeni fotolar ekliyciimmmm
atlarsın tabee, güzel gacısannn
var canım çoğu geçen yaz bebişle olanlar rizedekilercnm resimlerine baktım yüzün çok güzel
bişey diceğim yeni çekilmiş halinde varmı resimlerde?
naber kızlaray çok yoruldum alın,tı yapacak halim kalmadı
lens isteyen arkadiş bende çok istiyordum bir zamanlar ama esmerim yakışırmı bilemedim. yeşil değilde mavi istiyorum ben oda garip kaçabilir bana
nesli kız bende ekli değilmişsin,ekleyiver çıbıhsonunda becerdim monam resimlerime bakabilirsiniz
saol canım işaretledim kapattımcanım baktın resimlerinee
73 kilo falan yazdığın fotoda belli etmiyorsun maşallah kilonu
balpötüşüne de maşallah...
albümün herkese açık gözüküyor
özeli işaretle canım
benim göz rengimde kahve ile yeşil karışık.işikta çok belli oliii..ama heç lenss düşünmedim.düşünsemmi acaba..onuda kullanması zor bea..
lens isteyen arkadaş
ben yoğunlaşıtıcı lens istiyorum canımcım
renkli gözlere parlaklık veren rengi belirginleştiren
öyle bi lens varmış yeni öğrendim ben de
gözüm zaten yeşil_ela gibi
siyah saç beyaz ten renkli göz süper oluyor..
ben beyaz tenliyim sorun olmuyor
ama esmer ve yeşil göz de süper duruyor bence
maviyi bilmiyorum sevmem pek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?