hoşgeldin..selam kızlar ben zayıflamayı öle çok istiyorum ki anlatamam...artık fermuarlı geniş kıyafetler giymekten çok sıkıldım kaç gündür nette geziyorum nasıl zayıflarım ne yapmam gerek diye diyetlere göz atarken bu sayfayı gördümm.yaklaşık 73 kiloyum 1,59 boyum var 58 kilo olmak istiyorum eşimde kiloyu hiç sevmiyor kendisi zayıf benimde zayıflamam lazım yardımlarınızı bekliyorummm ne öneriyorsunuzzz bana muck muck
offff bende bende
İnşallah karşılığını alırızda, yoksa sağlıklı beslenmek beni hiç mutlu etmiyor abur cubur sevorum bennn
neslicim sabahları kahvaltıdan yarım saat önce ilık su içmişmidin.ben çok faydasını gördüm şahsen..tşkler kızlar iyiki varsınız canlarım tşk ederim
valla bitki çayı çocukdan dolayı içemiyom içtiğim rezene ve ısırgan yaprağı çayı oluyor
balkaymağım çokmu yağzsız yiyosun dediğin belkide evet yağı zaten hiç sevmezdim
bana zarar veriyor küçülükten buyana
sadece sabah kahvaltısında aldığım peynirden işte birde haftada bir 1 tk yakın tereya kullanırım
birde sebze yemeklerinde az yağlı yapıyorum
umaycım saol bilgiler için tşkler
bakalım bir deneycem
şuan yeşil çay içtin black iyi geliyor dedi bakalım
şekerim ben zaten çitir severim sen kartlaşmişsin..ben evli bi kadinim olmaz öpüp durma amaaa:
hayırlı olsun cnm..artık sende buranın bir müdavimisin. bizi takip etmeye devam et..kendimi tanıtmamışım
adım meryem 32 yaşındayım özel bi firmada muhasebe yapıyorum istanbulda yaşıyorum
o göz benm canım resimde görünmüyor ama gözümün içndede kocişim çıkmış
tesadüf öyle olmuş yani yüzümün resmini çekmişti yakınlaştırdı gözümün içndede kendi çıkmışyakınlaştırıp resmi kırptı herkes fotomontaj sanıyor Eki Görüntüle 361255
dur ekleyim gözü burdan aha iyi görünür
bi ara kendi resmimide koymuştum avatarıma sana denk gelmemiş yarında onu eklerim
Mynette bihaberde gördüm Van'da 11'inci çocuğu dünyaya gelen baba: "Benim 8 tane vardı. Başbakan '3 tane daha yapın' dedi. Biz de 3 tane daha yaptık" demiş cahillik değilde ne
Allahım yaaa
Bennnn geldimmmmmm:119::119:
nasılsınız hatun kişilerrrr??
sağol canm sizde öylesinizaslıcım bayıldım buna ben supoersınız
dur avatarımı değiştiriyorum mineciğim senn için gül cemalimi gör
güzelmiş gözlerin canım görmedim fotonuda, profil resminde var ama küççücük görünmüyor yakından eklede gül cemalini görelim
Mynette bihaberde gördüm Van'da 11'inci çocuğu dünyaya gelen baba: "Benim 8 tane vardı. Başbakan '3 tane daha yapın' dedi. Biz de 3 tane daha yaptık" demiş cahillik değilde ne
Allahım yaaa
bizi iyiyiz sen nasılsın??
Bennnn geldimmmmmm:119::119:
nasılsınız hatun kişilerrrr??
ayy ne güzel olmuşş yaaa
maşallah size
Allahım yaaa
bende o yönden süperim bugün daha kaçamak, cıss yemedim inşallah böylede biter
iyyim ben de..
baya gaza geldim..
ipin ucunu sıkıca tuttum kaçırmaya niyetim yok
ımmmm çikomu istersin, yaş pastamı, tatlımı? ne istersen vereyim yüz görümlüğü bak herkes sormazsağol canm sizde öylesiniz
dur avatarımı değiştiriyorum mineciğim senn için gül cemalimi gör
ama yüz görümlük isterim
kızlar çok özür dilerim bişey sorcam. ben kilo çizelgemi yaptım ama kontrol panelinde imza yerine yapıştırlcakmış ya onu bulamıyorum ben
yuh yaa
başbakan vergi verın dıo verıyo musunuzz işinize gelenı yaparsınzı tabıı
mesele uçkur olsun yeter ki tööbee yaaa
geçmiş olsun canım..ömenli bişi çıkmaz inşallahkızımın dudağının içinde bikabarcık var yara değil ama ne olduğunuda bilmiyorum yara olsa durmaz çünkü 1 aydırda var bugün biraz büyümüş gibi geldi doktordan randevu aldım götürcem ama netten görseller baktım içim şişti yaaa neler var ağız tümörü falan diyor, doktor alalım der diyede korkuyorum inşallah bişey olmaz der yaaaa
ben ağzımda çok aft çıkıyor diye şikayet ederdim gördüğüm aftların yanında benimki pek sevimli
[
hoşgeldinnn
sağol canım
nişanlıykenden bu foto nostalji yaptım
hahaha nostalji deyince görende 40 yıllık evli sanacak
hoşgeldinnn
sağol canım
nişanlıykenden bu foto nostalji yaptım
hahaha nostalji deyince görende 40 yıllık evli sanacak
geçmiş olsun canım..ömenli bişi çıkmaz inşallah
allahım ya daha önce de söyledimm
aynı benm arkadaş yaaa
kız adın aslı değil de cansu muuuu?
siz doğurun biz bakarız diye yazacaktım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?