70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Söylemem süprüzzz:52:
Çok eğleneceğim kesin.:119:
Yok şekerim 1 avuç beyaz leblebi iyidir.:34:
1 avuç ama bak iki avcunu birleştiripte yeme:4:
amanen süprize bayilirim :52::111:
429267_362939740394060_137119219642781_1157911_639568186_n.jpg
:9::9::9:
2 dilim ekmek yiyebilirsin kahvaltı kısmana gerek yok ki. Güzelmiş.:34:

Bu canım resmini ekliyim.
Bakalım inşaallah belimi inceltirr.:9:

Eki Görüntüle 362898
dönüyormu canim otomatik bende ilk kez twister görüyorum :1:
s.a. kizlaaaaarr :3:

neööörüyonuzz :6:

ben iyiym yemek yiyom pisman oluyom yine yiyom yine pisman oluyom ..öyle iste :37:

geeeeeelll regl geeeeeeeeeeellllllllll :ssz:
benimkide gelse üfff :ssz::ssz:

günaydın kısçeler
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
sabah eşime dedim günün kutlu olsun
her ay bigün var nasıl yetişcem anlamadımki diyor
teli değiştirdim bende kılıf al hadi hediyeden sayayım dedim
hep ben alıyorum senden bihediye görmüyorum diyor
ama bu kadınlar günüüüüü dedim, bizim günümüz :9::9:

sabah nedense göbüşümü küçülmüş hissettim hemen foto çektim :9::9:
sizlede paylaşayım:9:
saç baş dağınık süslenmeden önceydi kusuruma bakmazsınız sanırım

Eki Görüntüle 362931 Eki Görüntüle 362932 Eki Görüntüle 362933
cok güzel olmussun canim :46:::nazar::nazar::nazar:
:9::9::9:
selam kızlar nasılsınız...

08/03/1999 yılında sınıftayken arkadaşımın yaptığı bir şakaya güldüğüm için din hocam kitapla yüzüme vurmuştu.o yüzden bu günü hiç ama hiç sevmiyorum hep o günü hatırlıyorum lise hayatıma ait en kötü günüm bugündür.sakin bir yapıya sahibim kımseyi değil azarlamak beddua bile etmemişimdir din hocam haricinde.allah onu bıldıgı gıbı yapsın.böyle önemli bir günü bu şekilde bana hatırlattığı için yüce rabbim onuda aynı şekilde cezalandırsın....
:47::47:diyecek birsey bulamiyorum :19::19:
canım kıyamam. ben de bir kez ilkokulda suçsuz yere hocamdan tokat yemiştim hala içimdedir. benki en çalışkan örnek öğrenci devamlı akıllı uslu kız. biri gürültü yapıyordu bende en önde oturuyordum. elimde kalem vardı salak kadın ben yapıyorum sanmış ben daha ne olduğunu anlamadan geldi tokat attı bana
acaba halen varmi öyleleri yaa :50:
dene canım umarım menun kalırsın:38:

evet canım o eski halimden eser oyok şimdi:9::9:
ama az kaldı:34:
sağol tatlım beğendiğin içn
bulabilirsem denerim tatlim cok sagol :38::16:
cnm evett çok istiyorumm ilk meleğimi 18 ağustosta kaybettim :(( üzerinede geçen ay kimyasal düşük yaşadımm şimdi halaaa umutlaaa meleğimi bekliyorum :))
isallah allahim nasip etsin canim :16::16:
BEBEİİŞLEEER GÜZEL BİR HABERİM VAAAR !!

Dün akşam benim ki mesaj atmış aşağıdayım gelir misin diye....Bana kocamaaan bir ayı almış bugün için :52:
AAAyy bi barıştık bi barıştıık sormayın beni resmen tekrar aşık etti kendisine...Yanlız şöyle bir durum var 2 ay ankara dışında olacak bu pazar gidiyor...direk ne düşündüm biliyor musunuz...ay git sen git de döndüğünde bak bu kız ne olmuş ahaha :9: :9: :9:

Çok mutluyum yaa bildiğiniz gibi değil, ayrıca yarın cumaaa çok heyecanlıyım...dün akşam biraz kaçırdım aslında birkaç cıss attım ağzıma hani hiç vermemiş de olsam dert değil...Barıştık ya, o kadar moralliyim ki..O 2 ay sonra geldiğinde kafayı yiyecek :52: :52:

Valla en yakın arkadaşlarıma bile anlatmadım buraya geldim direk, sizler napıorsunuz , nasıl özlüyor insan burayı yaaa ...
ay çok mutluyum halay çekicem tutmayın beni :9:
hadi gözün aydin canim :34:

Kızlar iyiki sizleri tanımışım iyiki bu topiği bulmuşum
saolun hepinizi çok seviyorum
ilk geldiğimden buyana bu topiğe çizelge tutmuştum
sizlerle paylaşmak istedim
yeni gelen kısçelerde en azından veremiyoruz diye morallerini bozmazlar
bende ocakda buraya yeni katılanlar arasındaydım malum
burdaki kısçelerle birlikte çok güzel bir dayanışmayla kilo verebildim
KİLO ÇİZELGEM
Başlangıç 74
06.01.2012 73.6
13.01.2012 72.2
20.01.2012 70.6
27.01.2012 69.1
03.02.2012 68.5
10.02.2012 67.5
17.02.2012 67
24.02.2012 66.3
02.03.2012 65.8

:nazar::46::46::46:
slm citirlar bugün cok sinirliyim ve daha azimliyim nedenmi esim deli etti cocuklar deli etti bende hirs yaptim zayiflicam.aksam esim dediki ben bisikletin icinde ter revan icindeyim acik kadina benzedin yine eski haline dönecen siska sey dedi birinci golu esim attim:41:büyük oglum geldi bakdi halime kaynana olucaksin dedi kaynana dedigin agir oturakli osmanli olur dedi siska kaynana olmaz dedi haydaaa:43:sabahada kücük sarildi anne sen babaanne olucaksin babaanneler tombul olur cocuklar sarilirken elleri kavusmaz sen zayif babaannemi olcan dedi :25:ya kizlar benim son kullanma tarihimmi gecdi daha 37 yasindayim bunlar beni deli etti:43:
37 yas ne ki canim genc kaynana oluyorsun :nazar: zayiflayak da görsünler :1::21:
Bende 4 ayın sonunda artık oldum.. :53:
3.gün bugun dunyalar benım oldu yaa... :52:
bazen benimde reglim 3-4 ay gelmiyo stress yapiyoruz sanirsam :27:hadi gözün aydin charmcim :1:
dün sadece elimdeki bezi koltuğa koymak için eğildim ve olan oldu,doğrulamadım bidaha zar zor yere attım kendimi tam yarım saat kalkmaya çalıştım ama tık yok belime bıçak batıyo sanki:14:eşimi arasam işten gelemezki napsın:25:,annemi arasam acaba gelirmiki derken:5: ablam alt katta oturuyoya onu arıyım dedim belki işe daha gitmemiştir:5:sat 9.30du,aradım ve daha şimdi çıkıcam noldu dedi yardım istedim,çıktı ama dış kapı kilitliydi allahtan oğluma kapı açmayı öğretmiştim(2.5yaşında ama öğrenmişti)gitti zarda olsa açtı sonunda:16:
geldi kaldırdı beni ablam,otur koltuğa dedi,ama imkansız belimdeki kemik ne eğilmeme nede kalkmama izin vermiyodu:14:işe geç kaldım annemi arıyımda o gelsin dedi sen gelene kadar yürü dur evde dedi,bende bi 15dk yürüdüm ayakta bekledim ve sonunda geldi,annem krem falan sürdü ama geçmek bilmiyo acı,hemen acile gittim tek başıma, annem çocuklara baktı evde..
acil beyin ve sinir dr'una yönlendirdi çıktım yukarı bekle anam bekle saat 3 olduğu için çay molasına bahçeye çıkmışlar,neyse uzun bi bekleme süresinden sonra girdim dedimki;bende bel fıtığı başlangıcı vardı yıllardırda bidaha gelmedim ağrısı vurup duruyodu arada dedim,parmak uçlarımda yürüttü falan yok dedi,bu bilmem ne spazmı olmuşsun 1hafta 10gün sonra geçer yat dinlen hareket yapma pek dedi,ani hareketlerden veya rüzgardan olur bu gibi durumlar dedi:26:fıtık ilerleseydi ayaklarında ağrırdı dedi,neyse ya çok uzatmışım:2:
geldim ve dün akşam eşim gelince bana hiç iş yaptırmadı sağolsun,hatta bi baktım bulaşıkları bile yıkıyıvermiş:26:kıyamamyaa,bide diyodu ciddi ciddi,bana herşey yaptır ama bulaşık yıkamam diyodu çok mutlu etti beni şaşırttı,bakalım bugün napıcak kadınlar gününün farkındamı acaba:31:
bugün düne göre iyiyim ama fazla aynı pozisyonda kalamıyorum kuduruyo ağrım:25:bu halde çocuklara bakmak nasılda ölüm geliyo bi bilseniz,
:14:

kusura bakmayın çok uzun yazmışım ama ne bileyim sizlere haber vermezsem içim sıkılıyo üzülüyorum,:59:mecburmuşum gibi hissediyorum:17:okadar alışmışımki buraya rapor vericem illaa,,herkezin yarın yüzü güler inşallah tartıda görüşmek üzeree..
:59::58:
üff yaa cok gecmis olsun tugbacimmm :38: bi keresinde esimde de olmusdun belini bile dogruldamamisdin ama hastaneye gittik bi igne vurdurlar yarim saat 1 saat sonra düzelmisdin niye igne vurmadilar ki :26: görümcemede serum takmislardin :44:
:18:
73 kiloyum sizinle olmak istiyorum
hosgeldin canim :3:
gecmis olsun cnm aman dikkatet kendine bel agrisi cok zor:50:ben 10 yildir bel fitigini cekerim bir tuttumu wc dahi gidemem tam yatalak olurum:43:dikketet fitiga cevirmesin
sanada cok gecmis olsun canim ya bel agrisi cok kötü off :25:
oo sagol canim favorilerime kayit ettim tesekkür ederim :29:
Selam kızlarrrr:3:
sayfalar birikmiş yine
bakamadım geçmişe:26:
11 gibi çıktım evden yeni geldim daha:52::52:
okadar gezdim ala ala 2 gömlek bitane atlet aldım:27:
hiç bişey beğenemedim saçma sapan şeyler vardı:111:

kendi kartımla almadım bir de
akşam eşimden kartını almıştım sırf hediye falan almam dedi diye:47::47:
neyse az hasarla atlattı:1:
ucuz kurtuldu desene monam :1::1:
ben çıkıyorum herkese iyi akşmlar
yarın için eksiler diliyorumm
isallah iyi aksamlar canim :16:
bu arada öğlen öğününde dışardaydım haliyle..
arkadaşla buluştuk o da zayıf ötesi bi yaratık..:27:
yok onu yiyelim yok şunu yiyelim bisürü öneride bulundu
valla kandırılmaya çok müsaittim her an yelkenleri suya indirebilirdim
ama yarın tartı günü yapma aylin dedim telkin ettim kendimi:27::86:
o neler yedi önümde neler ben koca bi kase tavuklu salata ve ayran içtim:37:
:46::46:
Teşekkürler şekerim.

Bende çıkıyorum yarın yarın görüşmek dileğiyle.
Hepimizin yüzü gülsün inşallah ;)
insallah :16:
İyi akşamlar kızlar, eve geldim menümü paylaşayım hemen

Sabah uyanınca 1 büyük bardak ılık su, 2 kuru kayısı
Kahvaltı: 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği, 2kk peynir, 5 zeytin, domates salatalık, yeşil çay
Ara: 2 mandalina
Öğlen: 7yk ıspanak, 1 dilim çavdar ekeği, 3-4 yk yoğurt
Ara: 2 badem, 1 fındık, birkaç tane leblebi
Akşam: 100 gr kadar et sote,1 dilim çavdar ekmeği, yoğurt, salata

Öğlen annemin arkadaşına gittik, gider gitmez kadın çikolata tuttu.
Ağzımın suyu aktı, almadım.
Sonra ıspanağımı yedim, yanımda götürmüştüm :1:
Veeee sofra kurdular, kısır börek kek ne varsa yediler. Ben ağzım açık izledim :50:
İradede tavan yapmış durumdayım, daha ilk ay olduğundan, birkaç ay sonra göreceğiz :1:
Regl olduğum için yarın tartıda + çıkabilirim biliyorum ama en azından ''Nasıl olsa + çıkacağım'' diyerek bugün saldırmadım yemeklere.
:46::46:

kızlar kadın doğum doktorum söyledi onun bir hastası varmış sezeryanla doğum yapmış göbeğini nasılmı vermiş dinleyin 2 kibrit kutusunu yere döküyormuş tek tek onları topluyormuş günde 3 defa sabah öğle akşam yapmış ve göbeği gitmiş mutlaka deneyin bende 70 kilodayım ama ben yapmıyorum dikişlerim acıyor doğum yaptım işe yararsa banada söyleyin
öyle yapmak lazim :1:sagol canim:38:
buarada cok fazla gecmıs yapamadım malüm karnım fecı agrıyor ben kaçar.yarına tartılmasammı bılmemkı :18: regl bııtırdı benı bugun :5: fena şişim yaaa offfff offf
cabuk atlatirsin isallah :29:
kibrit kutusuyla göbek gidicekse bi karton kibrit kutusu dökiyim topliyim anasını satiyim :51: yarın denicem ciddi ciddi:51:
:9::9:

kızlar eşim bana tektaş almış:52: bu benim ilk tektaşım:16: 4 yıldır alıcam alıcam diye diye bi hal etmişti beni, hiç beklemediğim bi andı bugün karşıma çıktııı:53: şuan parmağımda çok mutluyuuuuuuummmmmmmmm:127::48::24::118:
ohh ne güzel güle güle kulan canimcimm :21::23:
Çıktım biraz sayfalar hiç ilerlememişş
heyyy nerdesiniz hatunlarr:52:
ay geldimmde cikacam dünde esim bilgisayar basinda yakaladi simdi de geldi yine ben basindayim :52: ütüm var onu yapayim bari yatana kadar :ssz:

iyi geceler kizlar yarin güzel rakam görelim isallah :92:

iyi geceler kızlar
bende yatayım artık
bugün 12den önce yatacam sabah zor kalkıyorum
yarın umarım ekside çıkarız
ben haftaiçi +500düm onu versem 100-200de ayrıca insem 63e iyice yerleşsem pek bimemnun olacam valla
öpüldünüz canlar

kadın olduğunu daha çok hatırlatmasıda güzel en azından daha çok değer verdikleri bir gün var

hoş benimki kutlamadıda

kutlanacak okadar çok gün varki hangisini kutlasın yazacak olursam

31 ekim- ilk başladığımız tarih
öğretmenler günü
yılbaşı
12 ocak- doğumgünüm
9 şubat evlilik yıldönümü
14 şubat sevgililer günü
8 mart kadınlar günü
anneler günü

daha ne olsun, onun sadece doğum günü var, ben onu kutladım sadece, ama yukardakilerin hepsini kutlamasını bekledim çoğumuz aynı değilmiyiz?

:1::1::1:
Anneler günü hariç..
hepsini eşim de kutluyorrrr:27:
hatta ilişkimizin ilk dönemlerinde ay dönümü falan:60:
alacak hediye kalmadı artık başa döndük ilk hediyesi kolyeydi bana
en son sevgililer gününde de kolye almış:86:

merhaba arkadaşlar. perşembe akşamları günüm var,daha yeni girebildim nete. neler neler yapmışlar,dayanamadım akşam akşam hepsinin tadına baktım. tadımlık ama 8 çeşitin hepsinden yiyince baya fazla oldu.cuma günü öncesi oldukça kötü. bu cuma listeye giremiyorum zaten, haftaya perşembe dikkat ederim artık.

nasıldı kızlarrr film?
eşim de çok ısrar ediyor gidelim diye
ben istemiyodum:1:
pek ilgim yok bu tarz fimlere..

ben deee! eşime kadınlar günü diye emrivaki yaptırdım ne zamandır gidecektik bir türlü razı edemiyordum bu bahaneyle izlemiş oldum...:)

ben de çok istiyordum ama bilet bulamadık resmen ya okul çıkışında.. 21.30 seansına aldık bileti aslında sevgilim istemiyordu onun yurdu benim evime uzak zorlancaktı ama çok ısrar ettim beni kırmadı sağolsun.. çıkışta da beni bıraktı taksiyle gitti.. güzelmiş ama film sinemada izlemek lazım..

bu sıralar kendi resmimizi kullanıcı resmi yapmak moda mdır gızlar pek özendim:37:
göbeğimin resmini koysam daha etkili olurum sankim:37::37::37::37::37::37:

nasıldı kızlarrr film?
eşim de çok ısrar ediyor gidelim diye
ben istemiyodum:1:
pek ilgim yok bu tarz fimlere..

yabancı filmlerle kıyaslamamak lazım çok emek var bazı hataları olsa da gerçekten çok emek verilmiş olduğu için beğendim ne zamandır da izlemek istiyordum ama daha sinemaya girmeden önce bile uykum vardı filmde uyumamak için çok savaştım film de biraz uzundu yaklaşık 3 saat sürdü

yabancı filmlerle kıyaslamamak lazım çok emek var bazı hataları olsa da gerçekten çok emek verilmiş olduğu için beğendim ne zamandır da izlemek istiyordum ama daha sinemaya girmeden önce bile uykum vardı filmde uyumamak için çok savaştım film de biraz uzundu yaklaşık 3 saat sürdü

3 saat üff uzunmuş baya...
bu hafta sonu gidelim bakalım biz de
sağol canım:34:

evet yabancı filmlerle kıyaslayınca öyle ahım şahım bir film değildi.. o yüzden anca güzelmiş diyebildim ama böyle önemli bi konuyu anlatan filmin daha süper olmasını isterdim.. ama yine de türk filmleri içinde güzeldi cidden..

bu sefer adetimde çok kan kaybediyorum neredeyse her gün çamaşır kirletmeye başladım halsiz bırakıyor beni:50::50:
yatayım artık yoksa sabah bu halsizlikle hiç uyanamıcam..
iyi geceler kızlar..
iyi ki varsınız:16::16:

ya arkadaşlar bişi soracağım böyle sayfaları sürekli okuyorum fakat o kadar çok sayfa varki bazen insan yetişemiyor bütün gün başından kalkamıyorum bile :18::52:ben şölyle bir şey istiyorum şuan için evimde bir tartı yok maalesefki ,kocişi ikna edip aldırtıcam en kısa zamanda ,bizim ev durumu yiyecek konusunda tek düzedir ve pratik yemeklerdir(domates ,salatalık,biber,peynir,yumurta ,zeytin,kabak marul,pırasa,karnıbahar,tarhana ,bulgur, pilav, kuru fasulye ,makarna ,nohut ,patates kızartma,balık kızartma ,tavuk gibi)ama tabi fazla fazla yemekten ben iyice şiştim çocukluğumdan beri sürekli kilo problemim var ve insan bunalıyor Ne bileyim bazen diyet listeleri kafamı karıştırıo evde olmayanlardan oluyor bazen şöyle benim bir çizelge halinde günü gününe ne yemem gerektiği konusunda biraz bilgi verseniz bana özel olabilirmi ki en azından bir ön fikir olmuş olur yardımcı olurmusunuz eğer başka bölümde varsa benim bu sorumla ilgili beni oraya yönlendirmeniz konusunda link atarsanız o başlık altından devam edeyim ,çünkü sitede aşırı derecede başlık var ve hangisinde sabit kalacağımı şaşırıyorum :52:bu arada asla meyve sevmiyorum :(

canım şu lafı çok severim "size kilo aldıran ne yediğiniz değil, ne kadar miktarda yediğinizdir" nereden duydum hatırlamıyorum ama bazen ben de herşeyi hesaplama her güne sebze yetiştirme derdinden bıktığım zaman bu söz aklıma geliyor yani kısacası evde hangi yiyecek az kalorili ve hafifse ondan çok, çok kalorili olanlarını da az ye... bol bol hareket etmek içibahane ve fırsat yarat kendine, ha diyeceksin ki "sen bu kadar çok şey biliyorsun da niye kendin bu kilodasın?" beni mahveden spor yapıp yapıp bırakmam ve bazı dönemlerde önlenemez yiyecek krizlerim ki bu krizler bazen haftalarca ya da aylarca sürebiliyor, yani irademi ve tüm isteğimi kaybediyorum sonra dahızla kilolar geri geliyor tabi...:43:

Günaydınnnn,
Günün ilk bildirimini yapayım ben.
Tahmin ettiğim gibi + çıktım regl yüzünden, umarım regl bitince -'ye dönerim
Moralim bozuldu sabah sabah :50:

Geçen hafta: 70.9
Bu hafta:71.4
Gelen: 500 :53:
Toplam giden: 3.1
Hedef:57

Back
X