70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlaaarrr :)

ben de bildirim yapayım özlemişim kııı

başlangıç:78,8
geçene hafta:69,00
bu hafta:69,00
giden:0
toplam giden:9,80
hedef:65

kızlar hala 69 um bazen hormonalrıma yenık düşüpo kaçırıyorum bazen öğünlerımı kaçırıyorum
ama sonra hemen dengelıyorum tam bir diyet uygulamıyorum tabii ki hamıleyım diye çok fazla kısmıyorum
ama sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hala 69 um bu da bi erdemdir demi bebem yaa :1: :49:

Son düzenleme:

kızlar hala 69 um bazen hormonalrıma yenık düşüpo kaçırıyorum bazen öğünlerımı kaçırıyorum
ama sonra hemen dengelıyorum tam bir diyet uygulamıyorum tabii ki hamıleyım diye çok fazla kısmıyorum
ama sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hala 69 um bu da bi erdemdir demi bebem yaa :1: :49:

canım benm sen ikicanlısın..iki kişilik yemen lazımm:52:

Günaydın kızlar!:54:

Başlangıç kilo:75
Geçen haftaki kilo:75
Bu hafta:73
Giden veya Gelen:2
Toplam verilen:2
Hedef:60

benim ilk haftam olduğu için kilolar hızlı gitti galibaa:52:
süper gitmiş valla çok tebrik ederim:nazar:
Selam kizlar

Başlangıç 72.5kg:52::52::52:
Gecen hafta 71.9kg:53::53::53:
Buhafta 71.4kg:46::46::46:

Verilen 1.2 kg:21::21::21:
Hedef 60 kg:16::16::16:
tebrikler:46:

ama sen nasıl 65 olcan ki hamileyken?bence de vermektense kontrollu kilo almaya bak ayda 1 kiloyu geçmezsen 3.aydan sonra doğumdan sonra hemen bu haline dönersin emzirirken de çok rahat verirsin bence stres yapma hamileliğin tadını çıkar:nazar:

Kizlar. Ben kaçıyorum sonra görüşürüz yine dua edeyim azıcık cok boşladim bu aralar herkese hayırlı cumalar dilerimmmm.....

günaydin canLar :3:

kiLo veren kisceLeri cok tebrik ediyorum :46: veremeyen kizLar haftaya bomba gibi geLin emi :29:

basLangic kiLom: 76.3
gecen hafta: 74.0
bu hafta: 73.7
giden:300 gramm
topLamda giden: 2.6 :31:

Son düzenleme:
kızlar ya bi de hangi egzersizleri yapabilirim hamıleyken otur otur hamlamak istemıyorum
zaten uykum oluyo erkenden sızıyorum tavuk gibi...bari uyumadan az egzersiz yaparım

canım benm sen ikicanlısın..iki kişilik yemen lazımm:52:

ööle olmuyo ama iyi ki kilo vermısım hamıle kalmadan önce yoksa aman aman :D
zor olucaktı :) :27:

ama sen nasıl 65 olcan ki hamileyken?bence de vermektense kontrollu kilo almaya bak ayda 1 kiloyu geçmezsen 3.aydan sonra doğumdan sonra hemen bu haline dönersin emzirirken de çok rahat verirsin bence stres yapma hamileliğin tadını çıkar:nazar:

canım ya ben kilo alcam vücüdum bozulcak derdinde değilim :) doktorum söyledi
başka bi durumum var kilo riske sokuyo verebılıyosan ver ya da almamaya çalış diyetısyene gidebilirsin dedi.
ondan yani :) dediğin gibi kontrollu alırım veremesemde :)

Tebrikk ederimm:46::46:
Böyle böyle gidecek işte:16:
http ile başlayıp .png ile biten yeri kopyalayacaksın.
Ekrn resmini atıyorum bak.
bbcode alanında:34:

Eki Görüntüle 363595
saool canım,format degısmıs megerse.bende bıldıgım gıbı yapmaya calısıyorum.bıraz arastırınca farkettım yanlıs yaptıgımı :D saol
Fetih 1453'ten geldim.. güzelmiş..
merak edıyorum bende,gitcem inşallah.o muhtesem fethi görmek istiyorum.
Günaydınnnn,
Günün ilk bildirimini yapayım ben.
Tahmin ettiğim gibi + çıktım regl yüzünden, umarım regl bitince -'ye dönerim
Moralim bozuldu sabah sabah :50:

Geçen hafta: 70.9
Bu hafta:71.4
Gelen: 500 :53:
Toplam giden: 3.1
Hedef:57
ahh bu şişlikler yokmu bu şişliklerrrr.haftaya ıyı cıkarsın :34:
başlangıç :76
geçen hafta:69.4
bu hafta :70.3
gelen :0.9 :43::43::43::43::43::43::14::14::5::5:
toplamda giden:5.7
canım cok mu kacırmıstın sen bu hafta :53:
olsun ama üzülme belkıde spor yaptıgın ıcın yagların kasa dönüşüyodur ondan eksıde cıkmıyo olabılırsın:26: haftaya o kaslarda yag yakmaya baslayınca gelsın eksı kılolarrr:52:
günaydın kızlaaaaaaaaar hemen kilo bildirem
Geçen hafta: 71.7
Bu hafta:71.1
ya tartının fotosunu bilem çektim :) ama bu bilgisayarda blue toot yok:)
neyse kahvaltı yapıp hemen valiz hazırlamaya girişeceğim hepinize bol eksili bir gün dilerim
71 lere düşmekkkkk :31: bu ayın sonunda banada naip olsa keske
Günaydın kızlar!:54:

Başlangıç kilo:75
Geçen haftaki kilo:75
Bu hafta:73
Giden veya Gelen:2
Toplam verilen:2

benim ilk haftam olduğu için kilolar hızlı gitti galibaa:52:
upsss 2 kkılo 1 haftada.süpersin canımmm:46: darısı bu hafta benım basıma ınsallah
Selam kizlar

Başlangıç 72.5kg:52::52::52:
Gecen hafta 71.9kg:53::53::53:
Buhafta 71.4kg:46::46::46:

Verilen 1.2 kg:21::21::21:
Hedef 60 kg:16::16::16:
:46::46::46:
günaydın canım gözün aydın spor işe yaramış sanırım hadi bakalım az kaldı vuslata;)):46::46:

süper süper tebrikler:46::46:
:34::34::34:
günaydınlar,
ben de yapayım bildirim bu hafta için umudum yoktu psikolojimden dolayı ama allaha şükür korktuğum gibi olmadı.
başlangıç:74
geçene hafta:67.9
bu hafta:67.2
giden:0.700
toplam giden:6.8
hedef:62
:46::46::46:

Son düzenleme:
çizelgeyi kaç defa denedim hala uygun formatta değildir diyo,açıklamaları da okudum..kabul ediyorum teknoloji özürlüyümm:ssz:

Son düzenleme:
Günaydın canım. Regl olduğu için işte üzülmeee haftaya tepelerde görücez seni.:16:

Günaydın canımm hadi bekliyoruz seni.
qivi aynıydı canım dün konuştukta canı sıkkın.

Ana:53: dün akşam lahmacnlar yendimi?

Haftaya dikkat edersin dimi gelincağzm:16:

Tebrikler Blackk:46:

Bana mesaj att :34:
Tebrikler:34:

Hurma falan ye canım iyi geliyor.:34:

Tebrikk ederimm:46::46:
Böyle böyle gidecek işte:16:

Günaydın ilk zamanlar kilo çabuk gidiyor ödemler falan tebrik ederim:46:
Bana da mesaj atmayı unutma.

Tebrik ederimmm bana mesajj att sonra listede olmazsın bak.:9:

Teşekkür ederim canım.
http ile başlayıp .png ile biten yeri kopyalayacaksın.
Ekrn resmini atıyorum bak.
bbcode alanında:34:

Eki Görüntüle 363595

tatlım çok sağol,senin sayende başardımmmm:52::52::46::46::46::46::46::46::46::46:

Merhaba arkadaşlar:3::3::3::3:
kilo veren herkesi tebrik ediyorum:46::46::46::46::46:
bende bildirimimi yapayım
başlangıç 75kg
geçen hafta 70.500kg
şu anki kilom 70kg
bu hafta giden 500gr
toplam giden 5 kg
hedef 60kg
dilek bu hafta da özelden mesaj atamıyorum.

bu arada kızlar çizelgeyi nasıl yeniliycez. ben yapmamıştım zaten zerra yapmıştı bana çizelgeyi. tarif ederseniz sevinirim

kızlar ya bi de hangi egzersizleri yapabilirim hamıleyken otur otur hamlamak istemıyorum
zaten uykum oluyo erkenden sızıyorum tavuk gibi...bari uyumadan az egzersiz yaparım

ööle olmuyo ama iyi ki kilo vermısım hamıle kalmadan önce yoksa aman aman :D
zor olucaktı :) :27:

canım ya ben kilo alcam vücüdum bozulcak derdinde değilim :) doktorum söyledi
başka bi durumum var kilo riske sokuyo verebılıyosan ver ya da almamaya çalış diyetısyene gidebilirsin dedi.
ondan yani :) dediğin gibi kontrollu alırım veremesemde :)

anladım canım .bulantın yok heralde şanslısın ben 3 ay başımı kaldıramıyordum uyku hali de çok fenaydı okulda sürekli uyukluyordum:1:en güzel spor da yürüyüş mutlaka yürümelisin başka egzersize gerek yok en az yarım saat yürü yeter bence.nacizane fikirler:17:

anladım canım .bulantın yok heralde şanslısın ben 3 ay başımı kaldıramıyordum uyku hali de çok fenaydı okulda sürekli uyukluyordum:1:en güzel spor da yürüyüş mutlaka yürümelisin başka egzersize gerek yok en az yarım saat yürü yeter bence.nacizane fikirler:17:

ay benımde gecenkı bebegımde 4-5 ay devamlı istifra etmiştim ilk 3 ay 7-8 kg vermıstım

çok fenaydı yemek fln zaten pişiremıodm hersey kokuodu evdekı bütün sabunalrı neym atmıstım :D

eşim traş oldu mu yanıma yaklaştırmıyodum git sabun kokuosn ööğğ die lavaboya koşuyodum :D

bu sefer bulantım başlamadı bakalım ınsallah başlamaz çok fena oluyo cunkuu :25: :25: :25:

canım az bucuk yuruyorum ama daha fazla yurumem lazım sanırırm evet doğru dıosn

sağol şekerım fikir için mcxx

Son düzenleme:
Kilo verenleri tebrik eder alanlara da neden aldıklarını sormayı bir borç bilirim.:82:

Başlangıç: 86 :53:
Geçen hafta: 66.2 :99:
Bu hafta: 65.6 :96:
Giden: 0.600 :112:
Toplam verilen: 20.400 :65::65::65:
Hedef: 62
:82:

tebrik ediyorum özellikle toplamda giden 20.400 kg süper....:46::46::46::46:önceki fotolarını gördüm. 81 den 72 ye düştüğünde bile çok ii gözüküyodun. 20 kg yi nekadar zamanda verdin

Kilo verenleri tebrik eder alanlara da neden aldıklarını sormayı bir borç bilirim.:82:

Başlangıç: 86 :53:
Geçen hafta: 66.2 :99:
Bu hafta: 65.6 :96:
Giden: 0.600 :112:
Toplam verilen: 20.400 :65::65::65:
Hedef: 62
:82:

haticeye değil netıceye bakıyorum 20 kilo

abbıov diyorum yu end yu veri bitiful vumın zten diyorum :1:

maşallah sübhnallahhh :nazar: :nazar: :nazar:

ay benımde gecenkı bebegımde 4-5 ay devamlı istifra etmiştim ilk 3 ay 7-8 kg vermıstım

çok fenaydı yemek fln zaten pişiremıodm hersey kokuodu evdekı bütün sabunalrı neym atmıstım :D

eşim traş oldu mu yanıma yaklaştırmıyodum git sabun kokuosn ööğğ die lavaboya koşuyodum :D

bu sefer bulantım başlamadı bakalım ınsallah başlamaz çok fena oluyo cunkuu :25: :25: :25:

ikinci bebek ne güzel :nazar:gerçi evet, sanırım daha küçük senin bebe .benim de bulantılar 6.haftadan sonra başlamıştı..hadi bakalım hayırlısıyla kucağına alırsın inşllh.benim de bugün 2 yakın arkadaşım doğum yapıyor.biri çıkmıştır sekizdeydi diğeri 1 de.heyecanla iyi haberlerini bekliyorum.allah isteğen hasret çeken herkese tez zamanda versin inşllh.

ikinci bebek ne güzel :nazar:gerçi evet, sanırım daha küçük senin bebe .benim de bulantılar 6.haftadan sonra başlamıştı..hadi bakalım hayırlısıyla kucağına alırsın inşllh.benim de bugün 2 yakın arkadaşım doğum yapıyor.biri çıkmıştır sekizdeydi diğeri 1 de.heyecanla iyi haberlerini bekliyorum.allah isteğen hasret çeken herkese tez zamanda versin inşllh.

canım dedim ya baska durumum var diye o bebegımı kaybettım 7 aylıkken
kan pıhtılaşması var hergün iğne vurunuyorum zaten onun ıcın kılo almam yasak
ne kadar cok yağ o kadar cok pıhtılaşma kilo da etkılıyo yanı bu sefer ınsallah sağlıkla gelir bebişim
Allah herkese nasib etsin inşallah en kısa zamanda :nazar: :nazar: :nazar:

oo ne güzel iki bebiş birden Allah bağışlasın..şubatın sonunda da bi arkadasım doğum yaptı
halen daha cıkamıyo telefonlara ayşe mahboluyorum kızım çok zormuş diyo :)

Son düzenleme:
ben kaçıyorum kızlar mutlu kutlu bir cuma olsun hepimize iyi başladık çoğumuz iyi geçsin inşllh.benim bebe uyumuşken iş güç yapyım fırsat bulursam uyanmadan bisiklete bineyim 700 gitti diye salmayayım daha 5.2 duruyor:27::27:öpüyorum herkesleri:54:

Son düzenleme:
Back
X