70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah iyiliğini versin çok güldüm okuyunca :1: bizde eşimle gitmiştik lağımcıları görünce "biscolata erkekleri gibi maşallah" diye gayr-ı ihtiyari bir söz çıktı benim de ağzımdan, şaka amaçlı söylemiştim ama eşim "her şakanın altında bir gerçek yatar" misali yan yan bakmaya başlayınca :47: susuverdim birden :30: :1:
ben normalde öyle dizilerde falan kimseyi yakışıklı bulmam reklamdakilerde itici gelir o ulubatlıyıda beğenmezdim kaslı erkeklerde çok itici gelirdi ama nedense rolü gereği galiba çok hoşuma gitti eşimde duysa öyle bakardı galiba :9::9:
Kabızlık + batırık sağolsun mu:9::9::9:

canım yaa bilmiyorum ama batırığın 1 günde kilo olarak geri döneceğini pek sanmıyorum şişkinlik yapar ama, bide öğlen yedim akşam az yedim bilmiyorum olabilirde tabii, ama biraz daha inceldiğimi düşünüyordum 64ü görünce üzüldüm, bikaç kere çıktım tartıya ama yok göremedim 63ü :43: :43:

canım yaa bilmiyorum ama batırığın 1 günde kilo olarak geri döneceğini pek sanmıyorum şişkinlik yapar ama, bide öğlen yedim akşam az yedim bilmiyorum olabilirde tabii, ama biraz daha inceldiğimi düşünüyordum 64ü görünce üzüldüm, bikaç kere çıktım tartıya ama yok göremedim 63ü :43: :43:

Şaka yapıyorum canım kabızlığın etkisi vardır ama bigün önce yediklerinde önemli sonuçta.
Sen verirsin bu hafta böyle olmuş.:34:

nick:GurbetGuzeli
Diyete baslama tarihi:16.02.2012
Başlangıç kilo:74.4
Geçen hafta:72.3
Bu hafta:71,8
Giden:500
Toplam verilen:2,600
Hedef:65
:52:

s.a .kizlaaar :3:

herkez iyidir umarim :34: '
Bu hafta kosusturma ile gecti 3 4 gündürde disarida ve cok gec saatlerde yemek yiyoruz .
Gec saatlerde de olunca cok acikmis oluyorum ve olan oluyor tabi ..
Neyse iste artilardayim yine anliyacaginiz :26:burayada
bakamiyorum dogru düzgün motivasyonda bitti bitiyo :105:
regl desen hala yook :50:
buyrun buda bildirim :5:

Başlangıç: 78
Geçen hafta:73
Bu hafta:73,6
Gelen:600
Hedef:60
Toplam verilen 4,4

iste böyle :ssz::ssz::ssz:

çok guzel tebrik ederim.... :7: :34:

saol canım:16:
iki ileri bir geri 10 kilo gitmiş:27:
hafta sonları diyet namına bişey kalmıyor hiç
istinasız hep fazla kaçırdım hafta sonları..
daha çok giderdi yani, hızlı kilo veriyorum çünkü..
bundan sonra hafta sonları da dikkat etcem bakalım:8:

tugbacim cok tebrik ediyorum cok iyi gozukuyosun nekadar zayiflamissin sen ya :nazar::nazar:
:16::16::16:bunları duymakta beni çok mutlu ediyo canım çok sağol:38::16::16:
böyle azimli kızlara da bayılırımmm hihihih:27:
:nazar::nazar:
maşallah canım ne kadar sürede bu kadar verdin?
canım toplam 20 kilo verdim dahada fazlasını göremedim 6aydır
20.11.2010=79.8kg
21.10.2011=59.8kg

işte canım durum buydu ozamandan beri 60-61 arası gidip geliyorum,düzenli beslenmemeye rağmen kilo almadım şükür:16:
bende geldimmmm.. :16:

bu diyet işi tek başına zor sırf bırakmamak ve gaza gelmek için her gün buraları bi ziyaret ediyorum e madem ziyaret ediyorum katılmam çok daha mantıklı değil mi :34:

belli bir diyet yapmıyorum, daha doğrusu yapamıyorum çünkü sürekli programlı yemek beni geriyor. o nedenle daha çok yediklerime ve miktarlarına dikkat ederek diyet yapıyorum diyeiblirim. haftasonları biraz güme gitse de, hafta içi mümkün olduğu kadar düzenli bir şekilde günde bir saat kadar koşu bandında yürüyorum.

şubat 17 de 80.5 kilo ile başladım
bu sabah itibariyle 77.3 kiloyum
hedefim 60 kilo

benim için iyi bile sayılır çünkü çok zor kilo verebiliyorum pkoluyum malesef :(

sizlerden de tüyolar alarak işi daha zevkli hale getireceğimden eminim :kkk: :54:
hoşgeldiin canım ,,tebrikler güzel başlamışsın devamı gelir inşallah:34::16::16:
Selam kızlarrr:3:
kilo veren herkesi tebrik ederimmmm:46:
veremeyenler de hafta inşallahha:16:

bildirimim
başlangıç:73
geçen hafta:64
bu hafta:63
giden:1000
toplam giden:10
hedef:55
:46::46::46::46:vaauuuww tebrikler kız bravo:46::46::46:
kizlar benim kocis hastaneden cikti allaha sukur simdi diyet yapiyo mecburi acil kilo vermesi lazim karacigerde cok fazla yaglanma ve buyume varmis ve iki seyden olurmus alkol ve kilo esim hic alkol kullanmaz ve kilo verirse yaglanma duzelebilirmis simdi evde sadece sebze pisiriyorum ve haslanmis tavuk felan

pazartesi turkiyeye geliyorum allahin izniyle dua edin kizlar biraz korkuyorum ucaktan
geçmiş olsun canım,sevindim adınıza:16:
şimdiden hayırlı yolculuklar,kasma kendini uçak konusunda rahat ol,,iyi düşün iyi geçsin yolculuk:34::38:

Kilo almamışsın ona şükret bence.:1:
Kararlıysan kilo vermeye devam eder ve de verirsin.:34:
farkındayım artık,heleki bıraktıktan sonra tekrar kilo aldım fazlasıyla diyenleri görünce şükrediyorum elma sirkem sağolsun ne diyim,tabi işe yarayan oysaa:23::1:
kararlıyım eveeeeeeeeeeeeeeettttttttttt:42::8::8::8::8:

listeleri görünce heves ediyor insan ama önemli olan o düştüğün kiloda kalabilmek..

ben kızıma hamile kaldığımda 63 kiloydum 80 ile doğuma girdim, doğum sonrası 75 kiloydum.
o zaman da spor ve diyetle birkaç ayda 58 e kadar düşmüştüm fiziğim çok güzel olmuştu sonra dikkat etmedim, malum bünyem de müsait kilo almaya yine 80i gördüm :20: :14:

o yüzden o kiloya inmek bir başarı ise de, o kiloda kalmak katmerli bir başarı, ama bu sefer azimliyim :46:
evet canım kilo koruma döneminde insan daha dikkatli olmalı ama başardım diyerek dengelemeyi bırakır homiligırtlak herşeyi yemeye başlarsa gene,hoop alır tabi,dikkatli ol bidahakine:34:

Off kilo koruma süreci de zor geliyo bana
önceki kötü tecrübelerimden dolayı:37:
inan bana kilo koruma dönemi verme döneminden çok daha kolay,çünkü yediklerini dengeliyosun sabit kalıyosun almıyosun,,ama vermek okadar kolay olmuyoo:23:oyüzden ben çok rahat olucamdan eminim koruma döneminde:27:
cok saol canım benım amın evet rastlasamadık o ara bende son zamanlarda pek gırmıyom buraya arada ugruyorum ıste :34:
senide görcem ben iki çocukla devamlı takılabilcenmi bakalım burayaa ozaman konuşak bu durumu,ozamanda ben sana diycem :27::60:

Doğmamış çocuğa don biçmek oluyor benmkisi:1:
bi hedefimize ulaşalım da korumak kalsın dimi..
o zaman sonuçta kilo vermek olmıyacak hedefimiz
kilo korumak olcak ve daha kolay haliyle:34:
aynen:16::16::16:
selam güzeller
sabah uyandım daha üzerimden uykuyu atamadan müdür aradı okulu fetih filmine götürcez sizde gidermisiniz
eşimle gidecektim ama neyse tamam dedim
apar topar kahvaltı yapmadan çıktım evden, sabahın köründe filmmi izlenir yaa 9 senasına gittik
filmi çok beğendim, tüylerim diken diken oldu çoğu sahnede
eşim duymasın ama Allah neler yaratmış dedim
gidenler bilir
Ulubatlıyı görünce :9::9::9:

neyse bildirimime geleyim dün form çayı içmeme rağmen sıkıntı yaşıyorum sabah kaç dakika bekledim tartılcam diye ama gelmedi
nasıl çözcez bu kabızlığı, bende pek olmazda

başlangıç:70,2
geçen hafta 63.9
bu hafta 64
gelen 100
toplamda giden 6,2
hedef 58

( bence 100 grda olsa ekside çıkacaktım ama2 gündür süren kabızlık sağolsun, salı günü +500düm onun için çokta üzgün değilim ama karnım ağriii yaaaa

aynı durumdayım bende kabızım:5: 2gündür wcye çıkamadım,ama birazdan form çayı içicem ne zamandır bitki çayı içemiyorum rahatsızım diye,inşallah gene faydası olur,bu durum bugünkü kilomada yansımıştır büyük ihtimal,ama olsun haftaya kalsın verceğim kilolar:23::1:

s.a .kizlaaar :3:

herkez iyidir umarim :34: '
Bu hafta kosusturma ile gecti 3 4 gündürde disarida ve cok gec saatlerde yemek yiyoruz .
Gec saatlerde de olunca cok acikmis oluyorum ve olan oluyor tabi ..
Neyse iste artilardayim yine anliyacaginiz :26:burayada
bakamiyorum dogru düzgün motivasyonda bitti bitiyo :105:
regl desen hala yook :50:
buyrun buda bildirim :5:

Başlangıç: 78
Geçen hafta:73
Bu hafta:73,6
Gelen:600
Hedef:60
Toplam verilen 4,4

iste böyle :ssz::ssz::ssz:

heyyy ballıgaymak duymıyım motivasyonum düşüyüor falan sözlerini..:20::20:
hadi toparlan bakalım sıkma canını artılardayım diye haftaya cumaya eksilerde olmak için çabalaaaa:32:

Son düzenleme:
saol canım:16:
iki ileri bir geri 10 kilo gitmiş:27:
hafta sonları diyet namına bişey kalmıyor hiç
istinasız hep fazla kaçırdım hafta sonları..
daha çok giderdi yani, hızlı kilo veriyorum çünkü..
bundan sonra hafta sonları da dikkat etcem bakalım:8:

Bilmezmiyimm... :27:
Geçen mayıs ayında diyete baslayıp 2 ayda 10 kg vermıstım... sonra bır salıs o salıs... :50:
2 al 3 ver 3 al 2 ver derken 70-73 arası gezınıp durdum hep 69 gorcek gıbı olup son anda yıne bırakıyordum...
Oyle boyle derken 1 sene gecmıs yaa şaka gıbı.. :53: son 2-3 aydırda ıyıce salıp 78 cıktım ve tekrar pistteyim... :1::1:
Bu sefer duraksamadan en azından 67 fılan gormek ıstıyorum yahu ınsallahh.... :4:

:16::16::16:bunları duymakta beni çok mutlu ediyo canım çok sağol:38::16::16:

canım toplam 20 kilo verdim dahada fazlasını göremedim 6aydır
20.11.2010=79.8kg
21.10.2011=59.8kg

işte canım durum buydu ozamandan beri 60-61 arası gidip geliyorum,düzenli beslenmemeye rağmen kilo almadım şükür:16:

hoşgeldiin canım ,,tebrikler güzel başlamışsın devamı gelir inşallah:34::16::16:

:46::46::46::46:vaauuuww tebrikler kız bravo:46::46::46:

geçmiş olsun canım,sevindim adınıza:16:
şimdiden hayırlı yolculuklar,kasma kendini uçak konusunda rahat ol,,iyi düşün iyi geçsin yolculuk:34::38:

farkındayım artık,heleki bıraktıktan sonra tekrar kilo aldım fazlasıyla diyenleri görünce şükrediyorum elma sirkem sağolsun ne diyim,tabi işe yarayan oysaa:23::1:
kararlıyım eveeeeeeeeeeeeeeettttttttttt:42::8::8::8::8:

evet canım kilo koruma döneminde insan daha dikkatli olmalı ama başardım diyerek dengelemeyi bırakır homiligırtlak herşeyi yemeye başlarsa gene,hoop alır tabi,dikkatli ol bidahakine:34:

inan bana kilo koruma dönemi verme döneminden çok daha kolay,çünkü yediklerini dengeliyosun sabit kalıyosun almıyosun,,ama vermek okadar kolay olmuyoo:23:oyüzden ben çok rahat olucamdan eminim koruma döneminde:27:

senide görcem ben iki çocukla devamlı takılabilcenmi bakalım burayaa ozaman konuşak bu durumu,ozamanda ben sana diycem :27::60:

aynen:16::16::16:

aynı durumdayım bende kabızım:5: 2gündür wcye çıkamadım,ama birazdan form çayı içicem ne zamandır bitki çayı içemiyorum rahatsızım diye,inşallah gene faydası olur,bu durum bugünkü kilomada yansımıştır büyük ihtimal,ama olsun haftaya kalsın verceğim kilolar:23::1:

valla cok tırsıyom zaten tubi korkutma beni :18::18::18:

[COLOR="#FF0000
[B][COLOR="#008080"]:46::46::46::46:vaauuuww tebrikler kız bravo:46::46::46:[/COLOR]
saol canımmmm:16::16:
Bilmezmiyimm... :27:
Geçen mayıs ayında diyete baslayıp 2 ayda 10 kg vermıstım... sonra bır salıs o salıs... :50:
2 al 3 ver 3 al 2 ver derken 70-73 arası gezınıp durdum hep 69 gorcek gıbı olup son anda yıne bırakıyordum...
Oyle boyle derken 1 sene gecmıs yaa şaka gıbı.. :53: son 2-3 aydırda ıyıce salıp 78 cıktım ve tekrar pistteyim... :1::1:
Bu sefer duraksamadan en azından 67 fılan gormek ıstıyorum yahu ınsallahh.... :4:

:27::27: aynı senaryoları yaşadım kaç kere..
2 ayda 12 kilo verdiğim zaman oldu hopp geri aldım diyeti bırakınca
nasıl bi mantığım varmış diyorum diyet yap sonra bırak homili gırtlak ye tabi alırsın yine kiloları:86::86:
sanki zayıflayınca shirli bi değnek deyiyorda sonra dünyaları yesek kilo almıycaz:27::1:
baya bi geç oldu ama artık anladım hayatım boyunca dikkatli beslenmem lazım ve zor da olsa kabullendim...
inşallah canım daha önce başarmışsın yine başarırsın:34:

Kizlar sporumu yaptimmmmm 30 dk hızlı tempolu yuruyussss ve sonuc 175 kalori verdim:)
Şakir Şakir terledimmmmm valla su gibi oldum:)))) ne rahatliktir bu Rabbim insana resmen huzur veriyor su spor:)))
Bişey sorcam fıstıklar cafecrown Light 2si1 arada 35 kalori kahve var serbest mı acaba????

Mrb.arkadaşlar ben 80 kilolular grubundan aranıza katılıyorum amacım 60 lılara kadar ilerlemek beni aranıza alırsanız çok sevinirim.şuanda diyet ve spor yapıyorum tavsiyelerinizi dinlemekten büyük mutluluk duyarım tşk ediyorum herkese.

Kabızlık + batırık sağolsun mu:9::9::9:

Beraber gaza gelirsek veririzz Monam:70:
Beraber yiyip beraber kilo veriyoruz.:9:

Ara öğün olmaz simitten.
1 simit 3 dilim beyaz ekmeğe tekabül ediyo diye biliorum netten bakabilrisin.

Selam şekerim:54:

Valla bilemedim ben öyle hissettim.:9::9:
Hayırlısıyyla sağlıkla gelsinn minikkkk.

:5::5::5:Tamam puccaacim bidaha yemem soz:5:

Mrb.arkadaşlar ben 80 kilolular grubundan aranıza katılıyorum amacım 60 lılara kadar ilerlemek beni aranıza alırsanız çok sevinirim.şuanda diyet ve spor yapıyorum tavsiyelerinizi dinlemekten büyük mutluluk duyarım tşk ediyorum herkese.
hoşgeldinnn:34:

Back
X