• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy çok az kalmışşş haadii hayırlısıyla Allahı kavuştursun inşallah :)) bencedeee :53::53::53::53: böle olcalkkk
aynen ölee regl demek artı 2 demek işşallah reglin sonucunu merak ediyom bu haftada kaçamak yapmazsam haftaya 65 li bi rakam görürüm artık hayırlısıyla :))

64 ü bile görebilirsin bence canım.:34::34:

merhabaaaaaa çıtır hatunlarrrrr :3: :3:

gökyüzündeki güneş yuzleri gulumsetmeye yetıyo bugunnn :32:

inşallah herkesın keyfı yerındedır :34:

ben de iyi deyelim iyi olalım modundayım :31:

gecen yıl sonu iş değiştirirken artık eskısı gıbı aranızda olamayacagımı soylemıstım, istedıgım kıloya daha ulasamasam da burda işlerin cok yogun olması nedenıyle ne yazıkki aklım sızde olmasına ragmen gıremıyorum kk ya :26:

durusma beklerken fılan telefondan gırıp okumaya calısıyorum ama mınnacık ekrandan bısıler yazmak cok zor oluyo ama hıc olmazsa gundemınızı takıp etmeye calısıyorumm :40: zaten topıktekı canlar saolsunlar benı habersız bırakmıyolar :34:

aralarda zıbıtarak ama sonrasında toparlanmalarla kılo sürecim hala devam edıyo, bende ki en buyuk gelısme bu beslenme seklının artık benım yaşam şeklim biçimine dönmüş olması :16:

bi de gecen haftalarda bazı saglık sorunalrım oldu, daha once kullandıgım bı ılaca tekrar baslamak zorunda kaldım, en kotusu onceden bu ılacı kullandıgımda bana cok fazla kılo aldırması olmustu :26: ama saglık herseyden once gelır deyıp tekrar basladım ılaca, şimdi ıyıyımm bakalım :31:

bu aradaaa lısteyı gordum az onceee, süpperrrr kılolar verılmışşşş, bu hafta nolduuu boyleee topıkee maşalllaaaaaahhhh valla:nazar::nazar::nazar:

hepıcegınızı opuyorummm kocamannnnnnnn :54::54::54:

Oyyyy kimler gelmiş burayaaa.:23:
Topikten haber uçuran dobiç kuş benim.:52::52:
Yaz geliyor ya kısçeler hareketlendi.
Bu arada cancazımm dün tok karnına 64.4 ü gördüm.:52:

bende 79 kiloyum persembe gunu basladım bende benıde ekleyın

Hoşgeldin:3:
Her cuma tartılma günümüz:34:

tabiki de veririn canım :)

ben bunu incelemiştim canım. mantıklı aslında ama paraya kıyamadım. kişiye özel cd yi 150 tl falan yapıyorlar kesin işe yarayacağını bilsem tamam da :27:

ay tarabzon ekmeğine çok güldüm:60::60::60::60:

kimse sormamış ama söyliyim akşam cips falan yemedim saat 18 30 da yarım patates 2 yumurta ile omlet yaptım çok az yağ ile. yanında da 2 dilim tahıllı ekmek yedim sonrasında da 5-6- badem çok iyi olmadı ama en azından bir krizi yemeden atlattım.
bu sabah tekrar sirkeli suya başladım dilek senin proteini yapacaktım ama erteledim pazartesi yapacağım 3 gün daha güvenli olur :32:
son günlerde menüleri yazamadım ama kaçamak yok. izmirdeki tıkınma sebebi ile içimden gelmi kaçamak. sabah tartıldım hala 71.7 ama wc falan yok tabii:1:
bugünkü menüüüüüüüm
sabah 11..00 1 bardak sirkeli su(içine tarçın kabuğu karanfil ve karabiberde attım)
12:: 5 dilim sucuk 1 yumurta 5 zeytin yarım poça(ekmek yoktu domates falan da bitmiş yaaaaa kuru oldu biraz kahvaltı)
15;:00 1 elma
17:00 1 kase yoğurt
18:00 1 çupra salata belki 1 dilim ekmek
birazdan markete gidecem domates badem fındık falan alayım :) gece 2 gibi yattım sabah 11 de kalktım yav. hiç geç saate kadar uyuma huyum yoktur ne oluyo bana anlamadım ki:26:

Açıkcası yiyeceğini düşünmüştüm Blackk blackkkkk işyerinde daha çok uyuluyo canım saatler falan.
H.sonu dışarı cıkıyorsun falan saatler kaçıyor.:27:
Market alışverişini yap tabi.:34:

Kızlar topikte rakip gördüğüm biri var çaktırmayın :1: ben sırf ona yetişebilmek için tutuyorum kendimi birde, kendisini geçersem eğer söylicem kim olduğunu :31:

64 ü bile görebilirsin bence canım.:34::34:

Oyyyy kimler gelmiş burayaaa.:23:
Topikten haber uçuran dobiç kuş benim.:52::52:
Yaz geliyor ya kısçeler hareketlendi.
Bu arada cancazımm dün tok karnına 64.4 ü gördüm.:52:

Hoşgeldin:3:
Her cuma tartılma günümüz:34:

ne dobiçiiiii yaaa dövcem seni haaaaaaaaaa :9: o kuş minnak kaldı, hala dobiç dioooo :20:

annemin cevabını vereyım sana; sen kendını dev aynasında mı goruyosunnn acabaaaaa :1: :1:

tok karnınaaa hem de vuuuuuuuuuuv :23:

bende de guzel gelısmeler var bakalım inş devamı gelırrr :31:

$çay.webp $308440_227032694022376_191095597616086_656818_1988195717_n.webp $kelebek.webp

yaw inanırmısınız dün bütün gece rüyamda yarışmayı gördüm,,ona oyveriyodum onun hakkında yorum yapıyodum yok şu şöyle yok bu böylee:52::52::52::52:ne kadarda etkilenmişim öylee:95::95:görende miss turkey yarışmasına girdik sanıcak,,ne bu heycan:ssz:

eşim dediki eğer 1.ci olursan iddayı otomatikman sen kazanmış ol dedi,,bende yokyaa birinci olucak insanlar belli ben olamam dedim:ssz:iyi ozaman sonuncu olursan eğer iddayı direk ben kazanmış olucam tamammı dedi:31:buna okadarda garanti verebilcek bi cevabım yoktu,ama ya sonuncu çıkarsam diyede aklımdan geçirip yok olmaz öyle şey,anlaşma yok
:19:dedim:ssz::27:

ne dobiçiiiii yaaa dövcem seni haaaaaaaaaa :9: o kuş minnak kaldı, hala dobiç dioooo :20:

annemin cevabını vereyım sana; sen kendını dev aynasında mı goruyosunnn acabaaaaa :1: :1:

tok karnınaaa hem de vuuuuuuuuuuv :23:

bende de guzel gelısmeler var bakalım inş devamı gelırrr :31:

62.5 olunmuşş daha nolsunnn:21::21::21:
Ay ne bileyim hâlâ duruyo toto falan.:1:

:2:
62.5 olunmuşş daha nolsunnn:21::21::21:
Ay ne bileyim hâlâ duruyo toto falan.:1:

bu hafta cok kosusturdum herhalde ondan gıttı :66: yoksa perş. akşamı elımde en son bı cıps paketı vardı :1:

hangı toto duruyo, ben bısı goremıyorummm :23:

ya bi de snaa bısı soracaktım ben, hanı proteınle ılgılı konusurken sey demıstın, proteın 3 gun uygulanıo sonra 4 gun dıger lıste yapılıo :40: o diğer lıste hangısıydııı onu bılemedım ben ben de bı tane var ama senın gonderdıgın emın olamadım, zahmet olmazsa bana atabılır mısın yenıden :34: proteını yapamam zaten ama diğer lısteye bı bakmak ıstedımmm hangısıydı dıyee :39:

ben zaten bi tarafdan orayi okuyorum bi tarafdan burayi telkine bakarken hypnose rastladim sonra pyskoloklara :111:
acaba diyorum esime hypnose la kendine getirseler :26: ne yapiyorlar hypnose la onuda bilmiyorum kafam karisti benimde :44:
bende yatagim bari tugba da yatmaya gitti herhalde :31:

Iyi geceler canim :54::10:

senin eşine denemek lazım cidden acaba işe yarıyor mu... işe yarıyorsa ne güzel kurtulmuş olursun..

ben bunu incelemiştim canım. mantıklı aslında ama paraya kıyamadım. kişiye özel cd yi 150 tl falan yapıyorlar kesin işe yarayacağını bilsem tamam da :27:

yok ya internetten indiriyorsun sitesi var indirmek için. ben ordan indirdim.. o kadar para olsa ben de kıyamam :))

bu arada günaydın kızlar
dün 69.6 ile protein diyetine başlamıştım ya..
3 gün boyunca her sabah tartılcam ve değişimi görcem diye düşünmüştüm.
kalkınca tartıldım 68.4..
ama keşke gerçek değer olduğunu bilsem :(
çünkü dün 1 litreye yakın bitki çayı içtim ama çok az su içtim keşke şu su içme alışkanlığını kazansam.. yani su içsem 1.2 gittiğini görmezdim herhalde 1 günde.. o yüzden gerçek değildir muhtemelen...

bu arada sonunda burda bile güneş açtı insan bi enercik oluyo böyle süper valla...

Merhaba ben de yeni üye oldum bu siteye ben de pazartesi 75 kiloydum ve sonra regl oldum ama buna ragmen sağlıklı beslendim gece 8 den sonra hicbir sey yememeye calistim ve bugun sabah dus yapmadan once tartıldıgımda 73 kilo ciktim,cok mutlu oldum su anda canim hicbir abur cubur cekmiyor cok mutluyum ve de bi önerim var cok ise yariyor bugun hava da guzel musait oldugunuz bi zamanda yuruyun,hem saglıgınız hem de kendiniz için.
hosgeldin canim aramiza :3:
merhabaaaaaa çıtır hatunlarrrrr :3: :3:

gökyüzündeki güneş yuzleri gulumsetmeye yetıyo bugunnn :32:

inşallah herkesın keyfı yerındedır :34:

ben de iyi deyelim iyi olalım modundayım :31:

gecen yıl sonu iş değiştirirken artık eskısı gıbı aranızda olamayacagımı soylemıstım, istedıgım kıloya daha ulasamasam da burda işlerin cok yogun olması nedenıyle ne yazıkki aklım sızde olmasına ragmen gıremıyorum kk ya :26:

durusma beklerken fılan telefondan gırıp okumaya calısıyorum ama mınnacık ekrandan bısıler yazmak cok zor oluyo ama hıc olmazsa gundemınızı takıp etmeye calısıyorumm :40: zaten topıktekı canlar saolsunlar benı habersız bırakmıyolar :34:

aralarda zıbıtarak ama sonrasında toparlanmalarla kılo sürecim hala devam edıyo, bende ki en buyuk gelısme bu beslenme seklının artık benım yaşam şeklim biçimine dönmüş olması :16:

bi de gecen haftalarda bazı saglık sorunalrım oldu, daha once kullandıgım bı ılaca tekrar baslamak zorunda kaldım, en kotusu onceden bu ılacı kullandıgımda bana cok fazla kılo aldırması olmustu :26: ama saglık herseyden once gelır deyıp tekrar basladım ılaca, şimdi ıyıyımm bakalım :31:

bu aradaaa lısteyı gordum az onceee, süpperrrr kılolar verılmışşşş, bu hafta nolduuu boyleee topıkee maşalllaaaaaahhhh valla:nazar::nazar::nazar:

hepıcegınızı opuyorummm kocamannnnnnnn :54::54::54:
pelincimmmm :16: özledim canim seni :48: yazin ankaraya geliyorum dügüne :1: seni arzuyu dügüne bekliyom :1:

bende 79 kiloyum persembe gunu basladım bende benıde ekleyın
hosgeldin canim :3:
Kızlar topikte rakip gördüğüm biri var çaktırmayın :1: ben sırf ona yetişebilmek için tutuyorum kendimi birde, kendisini geçersem eğer söylicem kim olduğunu :31:
ay merak ettim simdi :1: o ben olmayayim :37: :52:
geçmişi okuyordum haberim yok yarışma başlamış
ben 2. yarışmacıyım kızlar:34:
evet dört gözle bekliyorum sizde varsin diye :1: sanki ben katilmis gibi heycanlaniyorum :1: anneme camasirim vardin onu asip geleyim dedim kactim bakabilmek icin :52:
Eki Görüntüle 369773 Eki Görüntüle 369771 Eki Görüntüle 369772

yaw inanırmısınız dün bütün gece rüyamda yarışmayı gördüm,,ona oyveriyodum onun hakkında yorum yapıyodum yok şu şöyle yok bu böylee:52::52::52::52:ne kadarda etkilenmişim öylee:95::95:görende miss turkey yarışmasına girdik sanıcak,,ne bu heycan:ssz:

eşim dediki eğer 1.ci olursan iddayı otomatikman sen kazanmış ol dedi,,bende yokyaa birinci olucak insanlar belli ben olamam dedim:ssz:iyi ozaman sonuncu olursan eğer iddayı direk ben kazanmış olucam tamammı dedi:31:buna okadarda garanti verebilcek bi cevabım yoktu,ama ya sonuncu çıkarsam diyede aklımdan geçirip yok olmaz öyle şey,anlaşma yok
:19:dedim:ssz::27:
bende sizlen birlikde heycanlaniyom anam bana noluyorsa :111: ama sizleri sevdigim icin canlarim :16:
senin eşine denemek lazım cidden acaba işe yarıyor mu... işe yarıyorsa ne güzel kurtulmuş olursun..
paraliymis kisi özel kumar icinde varmis telkin ama para ödüyormussun :31:
Ben çıkar kızlar.
İyi günler size:16:
iyi günler fistik :54:

yorum yapanlardan biri benden için estetik var demiş:9::9:
kızlar allah aşkına estetikli gibimi duruyorum
duuryorsamda nerem estetikli gibi duruyor söyleyin bana :9::9:

ben menumu yazayım
sabah 2 dılm kasar azcık sosıs zeytın form cay 2dılm tam bugdy ekmegı
ara 3 form bskuwı sıyah cay ( yesılcayım bıttı sonnda )
oglen 1 dılm ekmek kabuska ( canım kabuskayı doktum dun aksm bugn yanıma almk ıcın ayırdm )
ara portakal cay
aksam hafıf beslencem ama ne yıcemı blmıorum suan kaynwaldem gelıo o hazırlar belkım bz ewe gıdesye kadr

bence hicde öyle durmuyorsun :1: kizlar eglenmis olduk sIkmayin caninizi ilk 5 e girmediniz ama gönlümüzün 1incisiniz :16:
[/FONT]

hmm ben de baktım ücretsizler arasında kumar yok:((

ya ben bişey yazıyorum ifade eklemek istediğimde en başa ekliyor sinir oldum..

niye ki :44::26: ayarlarda vardir belki birsey ama bende anlamiyorum ki ayarlardan :44:

kactim geri kizlar annem bekler öpüldünüz :54::10:

bence hicde öyle durmuyorsun :1: kizlar eglenmis olduk sIkmayin caninizi ilk 5 e girmediniz ama gönlümüzün 1incisiniz :16:

niye ki :44::26: ayarlarda vardir belki birsey ama bende anlamiyorum ki ayarlardan :44:

kactim geri kizlar annem bekler öpüldünüz :54::10:

haha şimdi düzeldi senin yorum yapmanı mı bekliyodu ne:23:
kolay gelsin canım:3:

bence hiç biyerin estetik gibi durmuyoo,ama bence burnun güzel görünüyo,orana estetik demişolabilirler:21:
banada bi ara peruklu biri var diye benden bahsetmişlerdii:9:şöyle bi bakınca harbidende peruk gibi duruyomuşş,allah vergisi dolgun maşallah saçlarım:12::21::1:

Back
X